parnian 80
16th July 2013, 01:23 PM
گوجه فرنگی های پرشده با پنیر
http://www.niloblog.com/files/images/wh0w3em2j6ajm3emcno.jpg
مواد لازم:
1/2فنجان خرده نان
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان تازه رنده شده(یا هر پنیر دیگری به دلخواه)
1 عدد سیر شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
6 گوجه فرنگی بزرگ رسیده
نمک و پودر فلفل تازه به میزان دلخواه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت 350درجه فارنهایت گرم می کنیم.در یک کاسه پنیر،جعفری،پونه،سیر وخرده نان راباهم خوب مخلوط می کنیم.کمی از پنیر هارا برای روی گوجه ها نگه می داریم.گوجه هارا هم می توان بصورت نیم پز شده و هم میتوان بصورت خام استفتده کرد.به گوجه ها نمک و فلفل می زنیم و از مواد پر میکنیم.روی گوجه ها پنیر و همچنین روغن زیتون می پاشیم.زمان پخت 20دقیقه،تازمانیکه روی گوجه ها طلایی شود.
http://www.niloblog.com/files/images/wh0w3em2j6ajm3emcno.jpg
مواد لازم:
1/2فنجان خرده نان
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان تازه رنده شده(یا هر پنیر دیگری به دلخواه)
1 عدد سیر شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک
6 گوجه فرنگی بزرگ رسیده
نمک و پودر فلفل تازه به میزان دلخواه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت 350درجه فارنهایت گرم می کنیم.در یک کاسه پنیر،جعفری،پونه،سیر وخرده نان راباهم خوب مخلوط می کنیم.کمی از پنیر هارا برای روی گوجه ها نگه می داریم.گوجه هارا هم می توان بصورت نیم پز شده و هم میتوان بصورت خام استفتده کرد.به گوجه ها نمک و فلفل می زنیم و از مواد پر میکنیم.روی گوجه ها پنیر و همچنین روغن زیتون می پاشیم.زمان پخت 20دقیقه،تازمانیکه روی گوجه ها طلایی شود.