parnian 80
16th July 2013, 01:22 PM
سیب زمینی تنوری و ژامبون
http://www.niloblog.com/files/images/845cid9t6wtrcedxjqmx.jpg
مواد لازم:
1/2 فنجان کره
1/2 آرد فنجان
2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل
3 فنجان شیر
3 فنجان ژامبون
1 عدد(بزرگ) فلفل سبز(یا پیازچه)، خرد شده
1عدد پیاز خرد شده
1/2 فنجان پنیر چدار خرد شده
5 فنجان سیب زمینی قطعه قطعه شده
طرز تهیه:
ابتدا کره را بروی حرارت گذاشته و زمانی که ذوب شد آرد ،نمک وفلفل رابه آن اضافه میکنیم.1دقیقه مداوم به هم میزنیم.سپس از روی شعله برداشته و کم کم شیر رااضافه و هم میزنیم.دوباره به روی شعله بر می گردانیم.در ظرف مورد نظر ابتدا سیب زمینی وبعد ژامبون،فلفل سبز،فلفل و پنیر را می ریزیم.سپس سس تهیه شده را اضافه میکنیم.روی ظرف رابا فویل می پوشانیم و در فر با حرارت 350درجه به مدت 30دقیقه(تا 1ساعت) میپزیم.
http://www.niloblog.com/files/images/845cid9t6wtrcedxjqmx.jpg
مواد لازم:
1/2 فنجان کره
1/2 آرد فنجان
2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل
3 فنجان شیر
3 فنجان ژامبون
1 عدد(بزرگ) فلفل سبز(یا پیازچه)، خرد شده
1عدد پیاز خرد شده
1/2 فنجان پنیر چدار خرد شده
5 فنجان سیب زمینی قطعه قطعه شده
طرز تهیه:
ابتدا کره را بروی حرارت گذاشته و زمانی که ذوب شد آرد ،نمک وفلفل رابه آن اضافه میکنیم.1دقیقه مداوم به هم میزنیم.سپس از روی شعله برداشته و کم کم شیر رااضافه و هم میزنیم.دوباره به روی شعله بر می گردانیم.در ظرف مورد نظر ابتدا سیب زمینی وبعد ژامبون،فلفل سبز،فلفل و پنیر را می ریزیم.سپس سس تهیه شده را اضافه میکنیم.روی ظرف رابا فویل می پوشانیم و در فر با حرارت 350درجه به مدت 30دقیقه(تا 1ساعت) میپزیم.