parnian 80
16th July 2013, 01:19 PM
سیب زمینی تنوری سرکه نمکی
http://www.niloblog.com/files/images/gh6nzm7z0xjf0v0rv4x.jpg
مواد لازم:
10 عدد سیب زمینی کوچک زرد
اسپری پخت و پز روغن زیتون و یا روغن زیتون
نمک دریا و فلفل سیاه تازهساییده شده
سرکه برای طعم دار کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو بشورین و با پوست در آب نمک جوش به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که خوب بپزه بجوشونین.
فر رواز پیش با 200 درجه سانتیگراد گرم کنین.
سیب زمینی هارو آبکش و با حوله کاغذی خشک کنین
سیب زمینی هارو دونه دونه روی سینی فر که با فویل روکش و چرب کردین بذارین و با فشار کف دست له کنین نه خیلی زیاد اینقدر که بشکنه و کمی صاف بشه
روی سیب زمینی ها کمی روغن زیتون،نمک فلفل و سرکه بپاشین
سیب زمینی هارو به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر بذارین تا زمانیکه روی سیب زمینی ها برشته بشه
حالا برشون گردونین تا سمت دیگه ش هم برشته بشه و داغ سرو کنین.
http://www.niloblog.com/files/images/gh6nzm7z0xjf0v0rv4x.jpg
مواد لازم:
10 عدد سیب زمینی کوچک زرد
اسپری پخت و پز روغن زیتون و یا روغن زیتون
نمک دریا و فلفل سیاه تازهساییده شده
سرکه برای طعم دار کردن
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو بشورین و با پوست در آب نمک جوش به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که خوب بپزه بجوشونین.
فر رواز پیش با 200 درجه سانتیگراد گرم کنین.
سیب زمینی هارو آبکش و با حوله کاغذی خشک کنین
سیب زمینی هارو دونه دونه روی سینی فر که با فویل روکش و چرب کردین بذارین و با فشار کف دست له کنین نه خیلی زیاد اینقدر که بشکنه و کمی صاف بشه
روی سیب زمینی ها کمی روغن زیتون،نمک فلفل و سرکه بپاشین
سیب زمینی هارو به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر بذارین تا زمانیکه روی سیب زمینی ها برشته بشه
حالا برشون گردونین تا سمت دیگه ش هم برشته بشه و داغ سرو کنین.