parnian 80
16th July 2013, 01:18 PM
تارت میوه ای
http://www.niloblog.com/files/images/lr3cyjjm65a5wlf9yot.jpg
یک پيمانه آرد سفید ، کمی نمک، 2 قاشق پودر شکر را با 150 گرم کره سرد رنده شده، مخلوط کرده و 4 تا 5 قاشق آب سرد را با کمک انگشتان با آرد مخلوط ميكنيم و خمیر را رویهم می آوريم. بعد خمير را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و نیمساعت در یخچال می گذاریم. خمیر را در قالب تارت با قطر 20 سانتی به صخامت نیمسانت پهن می کنیم و با چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد کرده و بمدت 20 دقیقه در حرارت 180 قر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن با خامه یا کرم پاتیسر پر کرده و میوه های دلخواه را مرتب می کنیم و 2 قاشق غذاخوری پودر ژله توت قرنگی را با 1/4 پیمانه آبجوش حل کرده و بعد از خنک شدن بوسیله برس روی میوه می زنیم. بمدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه کرم وانیلی یا پاتسیر:1 پیمانه شیر،2 قاشق شکر را با 2 قاشق سوپخوری آرد گندم یا آرد ذرت کاملاً مخلوط و روی حرارت مرتباً همزده تا بجوشد. کمی وانیل اضافه کرده و 2 عدد زرده را با حرارت خیلی کم به مایه میافزائیم و بعد از 1 دقیقه همزدن مرتب شعله را خاموش می کنیم، سپس آن را خنک می کنیم.
http://www.niloblog.com/files/images/lr3cyjjm65a5wlf9yot.jpg
یک پيمانه آرد سفید ، کمی نمک، 2 قاشق پودر شکر را با 150 گرم کره سرد رنده شده، مخلوط کرده و 4 تا 5 قاشق آب سرد را با کمک انگشتان با آرد مخلوط ميكنيم و خمیر را رویهم می آوريم. بعد خمير را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و نیمساعت در یخچال می گذاریم. خمیر را در قالب تارت با قطر 20 سانتی به صخامت نیمسانت پهن می کنیم و با چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد کرده و بمدت 20 دقیقه در حرارت 180 قر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن با خامه یا کرم پاتیسر پر کرده و میوه های دلخواه را مرتب می کنیم و 2 قاشق غذاخوری پودر ژله توت قرنگی را با 1/4 پیمانه آبجوش حل کرده و بعد از خنک شدن بوسیله برس روی میوه می زنیم. بمدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه کرم وانیلی یا پاتسیر:1 پیمانه شیر،2 قاشق شکر را با 2 قاشق سوپخوری آرد گندم یا آرد ذرت کاملاً مخلوط و روی حرارت مرتباً همزده تا بجوشد. کمی وانیل اضافه کرده و 2 عدد زرده را با حرارت خیلی کم به مایه میافزائیم و بعد از 1 دقیقه همزدن مرتب شعله را خاموش می کنیم، سپس آن را خنک می کنیم.