parnian 80
16th July 2013, 01:15 PM
دسر کدو حلوایی
http://www.niloblog.com/files/images/8zcchqb4saxa51265qe.jpg
فصل پاییز با کدو حلوایی همراه است. این محصول که ظاهر و رنگ و لعاب خوبی دارد، برای پخت بسیاری از دسرها و همچنین غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
این دسر نیز از جمله اینهاست. آن را پخته و نوش جان کنید.
مواد لازم:
- کدو حلوایی متوسط، یک عدد
- کره، 100 گرم
- شکر، یک پیمانه
- خامه، 100 گرم
- گردوی آسیاب شده، 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمهها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.
پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سپس کره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یک ظرف پیرکس – که پیش از این آماده کرده بودید – قرار دهید. سپس سطح آنها را با قطعات کدو بپوشانید.
حالا روی کدوها مقداری شکر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از کره را روی کدوهای شکری بگذارید و مجددا لایه دیگری از کدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شکر بپاشید.
این مراحل را به همین صورت تا زمانی تکرار کنید که مواد شامل کره، شکر و کدو تمام بشود، سپس پیرکس را در طبقه وسط فر – که از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یک تا یک ساعت و نیم بپزد.
پس از پختن کدو، ظرف را از داخل فر خارج کنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را روی آن بریزد.
با توجه به اینکه این دسر را گرم میل میکنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
http://www.niloblog.com/files/images/8zcchqb4saxa51265qe.jpg
فصل پاییز با کدو حلوایی همراه است. این محصول که ظاهر و رنگ و لعاب خوبی دارد، برای پخت بسیاری از دسرها و همچنین غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.
این دسر نیز از جمله اینهاست. آن را پخته و نوش جان کنید.
مواد لازم:
- کدو حلوایی متوسط، یک عدد
- کره، 100 گرم
- شکر، یک پیمانه
- خامه، 100 گرم
- گردوی آسیاب شده، 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید. سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید. حالا هر کدام از نیمهها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.
پیش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سپس کره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یک ظرف پیرکس – که پیش از این آماده کرده بودید – قرار دهید. سپس سطح آنها را با قطعات کدو بپوشانید.
حالا روی کدوها مقداری شکر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از کره را روی کدوهای شکری بگذارید و مجددا لایه دیگری از کدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شکر بپاشید.
این مراحل را به همین صورت تا زمانی تکرار کنید که مواد شامل کره، شکر و کدو تمام بشود، سپس پیرکس را در طبقه وسط فر – که از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت یک تا یک ساعت و نیم بپزد.
پس از پختن کدو، ظرف را از داخل فر خارج کنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را روی آن بریزد.
با توجه به اینکه این دسر را گرم میل میکنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و از مهمانانتان پذیرایی کنید.