parnian 80
16th July 2013, 01:10 PM
طرز تهیه کرم کارامل پرتقالی
http://www.iranchef.com/learning/_/chef21-photo.jpg
مواد لازم:
پرتقال بزرگ كه آب آن گرفته شده: ۴ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱۰۰ گرم
شكر براي كارامل كردن: ۳ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
شكر را در ظرف مناسبي كارامل كرده و سپس كنار مي گذاريم (ظرفي كه مي خواهيم كارامل را در آن تهيه كنيم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن مي زنيم به حدي كه كاملا" مخلوط شود، سپس آب پرتقال را روي آن ريخته و خوب مخلوط مي كنيم، بعد از صافي رد كرده و در ظرف كارامل مي ريزيم و به مدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه آن را «بن ماري» مي كنيم، (طريقه بن ماري به اين صورت است كه ظرف بزرگتري را پر از آب كرده و ظرف حاوي كرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن مي گذاريم تا كرم بر روي آب پخته شود.) كرم كارامل را پس از خنك شدن در يخچال قرارمي دهيم تا كاملا" سرد شود، سپس در ظرف مخصوصي برمي گردانيم و به صورت سرد سرو مي كنيم.
http://www.iranchef.com/learning/_/chef21-photo.jpg
مواد لازم:
پرتقال بزرگ كه آب آن گرفته شده: ۴ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱۰۰ گرم
شكر براي كارامل كردن: ۳ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
شكر را در ظرف مناسبي كارامل كرده و سپس كنار مي گذاريم (ظرفي كه مي خواهيم كارامل را در آن تهيه كنيم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن مي زنيم به حدي كه كاملا" مخلوط شود، سپس آب پرتقال را روي آن ريخته و خوب مخلوط مي كنيم، بعد از صافي رد كرده و در ظرف كارامل مي ريزيم و به مدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه آن را «بن ماري» مي كنيم، (طريقه بن ماري به اين صورت است كه ظرف بزرگتري را پر از آب كرده و ظرف حاوي كرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن مي گذاريم تا كرم بر روي آب پخته شود.) كرم كارامل را پس از خنك شدن در يخچال قرارمي دهيم تا كاملا" سرد شود، سپس در ظرف مخصوصي برمي گردانيم و به صورت سرد سرو مي كنيم.