PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کرم کارامل پرتقالی



parnian 80
16th July 2013, 01:10 PM
طرز تهیه کرم کارامل پرتقالی

http://www.iranchef.com/learning/_/chef21-photo.jpg

مواد لازم:
پرتقال بزرگ كه آب آن گرفته شده: ۴ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱۰۰ گرم
شكر براي كارامل كردن: ۳ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
شكر را در ظرف مناسبي كارامل كرده و سپس كنار مي گذاريم (ظرفي كه مي خواهيم كارامل را در آن تهيه كنيم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن مي زنيم به حدي كه كاملا" مخلوط شود، سپس آب پرتقال را روي آن ريخته و خوب مخلوط مي كنيم، بعد از صافي رد كرده و در ظرف كارامل مي ريزيم و به مدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه آن را «بن ماري» مي كنيم، (طريقه بن ماري به اين صورت است كه ظرف بزرگتري را پر از آب كرده و ظرف حاوي كرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن مي گذاريم تا كرم بر روي آب پخته شود.) كرم كارامل را پس از خنك شدن در يخچال قرارمي دهيم تا كاملا" سرد شود، سپس در ظرف مخصوصي برمي گردانيم و به صورت سرد سرو مي كنيم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد