parnian 80
16th July 2013, 01:06 PM
طرز تهیه هموس(اردور لبنانی)
http://www.niloblog.com/files/images/l5hencukmkoy73ac1alx.jpg
مواد اولیه :
نخود 500 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
ارده 150 گرم
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق چایخوری
سیر دو بوته
روغن زیتون، برگ گشنیز و پودر چیلی(پاپریکا یا فلفل قرمز) برای تزیین
اردور لبنانی
طرز تهیه:
از شب قبل نخود را خیس کنید و بعد از 24 ساعت با آب سرد آنها را بشویید. سپس با دو لیتر آب و جوش شیرین نخودها را بپزید. پس از یک و نیم ساعت نخودها را در آبکش بریزید و با غذا ساز پوره و له کنید. نمک و ارده را به پوره اضافه نمایید. سیرها را له کرده و به همراه آبلیمو به هموس اضافه کنید. اردور را داخل ظرف گودی ریخته و با ته قاشق میان آن را گود کنید و کمی روغن زیتون بریزید.
نکته:
برای تزیین بهتر است چند عدد از نخودها را سالم نگهدارید و به همراه روغن زیتون، پودر چیلی و گشنیز میان و اطراف هموس را تزیین کنید.
http://www.niloblog.com/files/images/l5hencukmkoy73ac1alx.jpg
مواد اولیه :
نخود 500 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
ارده 150 گرم
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق چایخوری
سیر دو بوته
روغن زیتون، برگ گشنیز و پودر چیلی(پاپریکا یا فلفل قرمز) برای تزیین
اردور لبنانی
طرز تهیه:
از شب قبل نخود را خیس کنید و بعد از 24 ساعت با آب سرد آنها را بشویید. سپس با دو لیتر آب و جوش شیرین نخودها را بپزید. پس از یک و نیم ساعت نخودها را در آبکش بریزید و با غذا ساز پوره و له کنید. نمک و ارده را به پوره اضافه نمایید. سیرها را له کرده و به همراه آبلیمو به هموس اضافه کنید. اردور را داخل ظرف گودی ریخته و با ته قاشق میان آن را گود کنید و کمی روغن زیتون بریزید.
نکته:
برای تزیین بهتر است چند عدد از نخودها را سالم نگهدارید و به همراه روغن زیتون، پودر چیلی و گشنیز میان و اطراف هموس را تزیین کنید.