PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه دسر پاناکوتا



parnian 80
16th July 2013, 12:54 PM
دسر پانا کوتا

http://upload7.ir/images/69624536688820355551.jpg

دسر ایتالیائی بسیار لذیذ که میشه با آن گزینه های زیادی رو امتحان کرد و به شکلهای مختلف آن را تزئین کرد.
چه نیاز داریم:
خامه 500 میلی گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
شکر 70 گرم
شیر 200 میلی لیتر (شیر را برای رقیق کردن خامه استفاده میکنیم، خامه درکشورهای دیگردر اصل بصورت مایع در معرض فروش قرار میگیرد که متاسفانه در ایران یافت نمیشود-البته شرکت گلنان پوراتوس نوع گیاهی آنرا عرضه میکند-)
ژلاتین یک قاشق غذا خوری سرخالی یا سه ورق ژلاتین
برای تزئین میتوان از سس شکلات یا سس میوه یا میوه های تازه برش خورده استفاده کرد
-------- ------
آماده سازی:
ژلاتین را در آب سرد قرار دهید(ژلاتین پودر را با کمی آب سرد مخلوط کنید و روی در کتری یا سماور بخار دهید تا کاملا حل شود.
خامه، وانیلین،شکر و شیر را در ظرفی تمیز مخلوط کرده و حرارت دهید.خامه(ایرانی) نباید یه جوش بیاید!
ظرف را از روی اجاق بردارید ودر حال بهم زدن مداوم ژلاتین را بآن اضافه کنید.بگذارید دسر کمی خنک شود سپس آنرا در لیوان یا ظرف دلخواه بریزید و بگذارید 3 ساعت در یخچال سفت شود.
با سس یا میوه تازه سرو کنید . به ابتکار خود میتوانید از ترکیب میوه های تازه،مربا ها، یا ژله در تهیه پانا کوتا استفاده کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد