PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه بورک ترکیه



parnian 80
16th July 2013, 12:44 PM
طرز تهیه بورک ترکیه

http://upload7.ir/images/32410772375492676627.jpg


برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود .
مواد لازم
خمیر یوفکا
کالباس خرد شده
قارچ خرد شده
کره یا مارگارین
پنیر پیتزا
روغن برای سرخ کردن
فلفل سیاه و قرمز
آویشن و کمی زردچوبه
ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را به 8 قسمت تقسیم میکنیم . در هر قسمت در قسمت پهن تر مقداری کالباس خرد شده و قارچ وکمی پنیر پیتزا به صورت خطی گذاشته و بعد به صورت رولی می پیچیم . بهتر است مواد کم باشد تا رول نازک تر شود . در آخر رولها را در روغن سرخ کرده و زمانی که طلایی شد بردارید . حالا اماده سرو است . می توانید از مواد دیگر هم برای مغز آن استفاده کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد