توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟
1=1+1
16th July 2013, 12:02 AM
سلام بچه ها
یه موضوع خیلی وقته ازارم میده .
ببینید توی قران گفته
آيه : 3 سوره ی نور
الزَّانِي لَا يَنكِحُ إلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ وَحُرِّمَ ذَلِكَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ
ترجمه :
مرد زناكار، جز با زن زناكار يا مشرك ازدواج نكند. و زن زناكار جز مرد زناكار يا مشرك را به همسري نگيرد. واين زناشويي بر مؤمنان حرام است .
ببینید خدا گفته مرد زناکار نباید با زن پاک ازدواج کنه
یعنی خدا نمیخاد
حالا فرض کنید ی پسر یا دختر مجردیاش زناکار باشه و به قولی هزارتا دوس داشته باشه
بعد معشوقش یه نفر پاک باشه که از گذشته اون فرد بیخبره و خیلی راحت باهم ازدواج میکنن
اگه واقعا خدا نمیخاد یه فرد زناکار با یه فرد پاک ازدواج کنه
. چرا همچین ازدواجی صورت میگیره ؟
فرض کنید خود شما با یه فرد ازدواج کنید که قبلا زنا کرده ولی شما بی خبرید بعد ازدواج بفهمید چ حالی میشید ؟
دستیار
16th July 2013, 12:12 AM
ببینید من در حدی نیستم که بخوام در این مورد نظر بدم ولی به احترام درخواست شما اومدم و ج میدم.به نظر من شخصی که این اتفاق براش میفته حتما خودش هم مشکلی داشته ولی مثل اون دختر صادق نبوده و بیان نکرده یا هم اون دختر یه کاری کرده که خدا بخشیدتش و اگر هم به پسره گذشتشو گفته خدا خواسته با این کار اونو از منجلاب گناه بیرون بکشه.ببخش ولی قدرت فکر من بیشتر از این نبود اونم در این شرایط که اصلا اوضاع روحی خوبی ندارم
ab.bb
16th July 2013, 12:17 AM
خیلی چیزا هست که خدا دوست نداره در بین آدم ها اتفاق بیفته. مثل جنگ و قتل و ... ولی چون خدا همه انسان ها عقل و اختیار داده؛ میذاره خودشون انتخاب کنن.
ضمنا تا اونجایی که من باخبرم زنا به رابطه ی جنسی زن شوهردار، با مرد دیگه هست وبر عکس.
معمار حانیه
16th July 2013, 12:41 AM
راستش قدرت فکری من در این حد نیست. خو من 18 سالمه. سنی ندارم . که بخوام . نظر بدم. بنابراین این گفتگو برای کودکان 18 سال ممنوع[nishkhand]
1=1+1
16th July 2013, 12:44 AM
راستش قدرت فکری من در این حد نیست. خو من 18 سالمه. سنی ندارم . که بخوام . نظر بدم. بنابراین این گفتگو برای کودکان 18 سال ممنوع[nishkhand]
فرض کن یه پسر بیاد خواستگاریت
خونوادت قبول کنن
خودتم ببینی در حد نرماله و قبول کنی و ازدواج کنید
بعد بفهمی قبلا با کس دیگه رابطه داشته . تو که یه عمر پاک زندگی کردی چه حالی بهت دست میده ؟
معمار حانیه
16th July 2013, 12:49 AM
فرض کن یه پسر بیاد خواستگاریت
خونوادت قبول کنن
خودتم ببینی در حد نرماله و قبول کنی و ازدواج کنید
بعد بفهمی قبلا با کس دیگه رابطه داشته . تو که یه عمر پاک زندگی کردی چه حالی بهت دست میده ؟
خوب مسلما خیلی خیلی ناراحت میشم. وحتی ممکنه به طلاق هم فکر کنم. اما. سعی میکنم. یک فرصت بدم.
که بگم. جوون بوده. اشتباه کرده...صبر میکنم. اگر ببینم از کار خودش که قبلا انجام داده واقعا پشیمونه وفقط من دوست داره وتوبه کرده میبخشمش/ اگر نه. بعد از من به کارش ادامه بده و اصلا پشیمون نباشه. احتمال داره جدا شم.
sevda_sj
16th July 2013, 12:49 AM
خب دخترم نیا [nadidan][labkhand]
این قصه سر دراز دارد ...مسئله اختیار و انتخاب بشر درسته و بجا ولیدر جامعه ی امروزی ما یه سری حرمتا از بین رفته باید قبول کنیم هر دوطرف برای اینکه خودشونو پاک نشون بدن دروغ گفتن مگه تو همون قران نگفته دروغ نگید پس کلا از بن همه چیز ایراد داره
اگه ام بخواییم منطفی باشیم کسی در روز خواستگاری یا ازدواجش نمیگه ببخشید اقا یا خانم من زناکارم با من ازداواح میکنی؟؟یا ننیشه پرسید ببخشید اقا شما با کسی بودی یا خانم شما قبلا با کسی بودی!!؟؟
اصلا در عرف جامعه ما نیست چون مسلمانیم و مسلمانیتومن حکم میکنه که اصلا اینطور اتفاقا اصلااااااااااااااااا نیوفته اصلااااااااااا
ولی اگه خدای نکرده یکی چنین گناهی رو مرتکب شد زبونم لال خودش با خدای خودش با وجدان خودش حل و فصل کنه
ببینه خودش میتونه خودشو ببخشه اونموقع خدا هم اونو بخشده و توبه کرده
تشکر ببخشید پر حرفی شد
ساناز فرهیدوش
16th July 2013, 12:51 AM
هنگامی که خداوند انسان را افرید فرشته ها به او اعتراض کردند و گفتند چرا ادمی رو می افرینی ؟ موجودی که قتل اشوب و گناه میکند ؟ خدا وند گفت من چیزی می دانم که شما نمیدانید .
انسان می تواندمراتب وجودی را طی کند و به قرب الهی برسد و می تواند وارد جمودی شود که جایی خداوند فرموده بعضی انقدر از خودغافل می شوند که نه تنها خود بلکه خدای خود را فراموش می کنند و خداوند مهر خاموشی بر دل ها و زبان ان ها می زن و راه بر گشتی بر ان ها نیست.
خداوند در عین حال که برای انسان هزاران سرنوشت قرار داه به او عقل و اختیار داده و در این دنیا او ازاد است به هر نحوی زندگی کند .
اینکه کسی هر کاری می کند خوب و بد گردن خدا نیست . دوست عزیزاین همه ادم کشته می شوند ؟ این درست نیست که بگوییم خلاف عدل الهی هست یانه .
خوبی وبدی هر چیز بیان شده تا بتونید در این دنیا بهتر زندگی کنیم . متاسفانه جامعه ما ملقمه شده . و ادم های گویی راه خودشون رو گم کردن . بعضا خانم یا اقایون دور از جون همه هر کاری دوست داره میکنه و بعد دنبال کی میگرده به قول شما پاک !!
یا بعضی که انقدر خوب هستند وجدانا مورد تمسخر قرار می گیرند .
ظلم سه نوعه به خدا به خودمون و به بندگان خدا . این ادم ها اول به خودشون بعد به بنده های خدا دارن ظلم می کنن
Helena.M
16th July 2013, 01:27 AM
سلام،به نظر من گذشته آدم ها مهمه ولی وضعیت فعلی شون مهم تره،باید دید اون فرد الان در چه وضعیه ،آیا رفتار گذشتشو ترک کرده یا این که با این فرد هم میخواد مثل بقیه رفتار کنه؟این مسئله اصلا مسئله ساده ای نیست که بشه به راحتی در موردش صحبت کرد،برای یه عده این مسئله خیلی مهمه،بنابراین قبل از خواستگاری،پسر راجع به همسر آیندش،و دختر هم راجع به پسر باید به دقت تحقیق کنند.نه اینکه بذارن برای بعد از ازدواج و بعد که فهمیدن بگن طرف مقابل بهمون دروغ گفت،در اصل این جا دیگه مقصر اصلی خود فرد و خونوادشن که چشم و گوششونو باز نکردن.
k.ahmadi
16th July 2013, 01:54 AM
شاید کسی که همچین گناهی کرده بعدا از کارش پشیمون شده و توبه کرده و خدا هم که توبه پذیر مهربان هست.[golrooz]
حال اینجا دو حالت پیش میاد:یکی اینکه میگن کسی که گناه کرده و بعدا پشیمون شده و توبه کرده دیگه هیچ موقع همون کارو تکرار نمیکنه و یکی هم اینکه با این کار سابقه فرد پیش بقیه همچین خوب نیس و اعتماد در این حالت .........یکم مشکل میشه
عبدالله91
16th July 2013, 06:12 AM
چرا همچین ازدواجی صورت میگیره ؟
ببینین شما ظرفیتها و خیلی از مسائل را هم در نظر بگیرین؛حرف های زیادی توش هست... خلاصه از هر بعد و از هر زاویه و دیدی بهش نگاه کنین
1=1+1
16th July 2013, 09:24 AM
ببینید من در حدی نیستم که بخوام در این مورد نظر بدم ولی به احترام درخواست شما اومدم و ج میدم.به نظر من شخصی که این اتفاق براش میفته حتما خودش هم مشکلی داشته ولی مثل اون دختر صادق نبوده و بیان نکرده یا هم اون دختر یه کاری کرده که خدا بخشیدتش و اگر هم به پسره گذشتشو گفته خدا خواسته با این کار اونو از منجلاب گناه بیرون بکشه.ببخش ولی قدرت فکر من بیشتر از این نبود اونم در این شرایط که اصلا اوضاع روحی خوبی ندارم
سلام . ممنون که شرکت کردید
نمیدونم چرا همه توجیه میکنن .هیشکی نمیگه کارش بد بوده الن باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه
اخه چه ضمانتی هس این فرد که مجردیاش اینقدر تنوع داشته متاهلیاش فقط با یکی زندگی کنه
وقتی ازدواج میکنن همه میگن خدا تیرو تخته و باهم جور کرده . اخه تو این حالت کجاش جور کردنه ؟
این افراد تو جامعه هرکاری میکنن بعد با بهترینا ازدواج میکنن و همه میگن خب خدا راضیه ایشالا به پای هم پیر شن
1=1+1
16th July 2013, 09:31 AM
خیلی چیزا هست که خدا دوست نداره در بین آدم ها اتفاق بیفته. مثل جنگ و قتل و ... ولی چون خدا همه انسان ها عقل و اختیار داده؛ میذاره خودشون انتخاب کنن.
ضمنا تا اونجایی که من باخبرم زنا به رابطه ی جنسی زن شوهردار، با مرد دیگه هست وبر عکس.
سلام . ممنون که شرکت کردید
زنا ربطی به مجرد متاهل بودن نداره. ارتباط جنسی دوتا نامحرم میشه زنا
خب خدا دوس نداره
پس چرا وقتی دو نفر ازدواج میکنن
همه میگن سرنوشتشونه خدا خواسته
اصلا خدا چرا به بنده پاکش نمیفهمونه که فردی میخاد باهاش ازدواج کنه ادم خوبی نیس
خدا خودشم میدونه اون فرد بعدا به زندگی مشترک فقط با ی نفر پایبند نیس میدونه این رفتارا روی تربیت بچه ایندشون تاثیر میزاره
درسته خدا عقل داده که باهاش بفهمیم ولی چ جوری ؟
hessamtaheri25
16th July 2013, 09:37 AM
باسلام
1=1+1
16th July 2013, 10:17 AM
این قصه سر دراز دارد ...مسئله اختیار و انتخاب بشر درسته و بجا ولیدر جامعه ی امروزی ما یه سری حرمتا از بین رفته باید قبول کنیم هر دوطرف برای اینکه خودشونو پاک نشون بدن دروغ گفتن مگه تو همون قران نگفته دروغ نگید پس کلا از بن همه چیز ایراد داره
اگه ام بخواییم منطفی باشیم کسی در روز خواستگاری یا ازدواجش نمیگه ببخشید اقا یا خانم من زناکارم با من ازداواح میکنی؟؟یا ننیشه پرسید ببخشید اقا شما با کسی بودی یا خانم شما قبلا با کسی بودی!!؟؟
اصلا در عرف جامعه ما نیست چون مسلمانیم و مسلمانیتومن حکم میکنه که اصلا اینطور اتفاقا اصلااااااااااااااااا نیوفته اصلااااااااااا
ولی اگه خدای نکرده یکی چنین گناهی رو مرتکب شد زبونم لال خودش با خدای خودش با وجدان خودش حل و فصل کنه
تشکر ببخشید پر حرفی شد
سلام . ممنون شرکت کردی
دغدغه منم الن همینه . چه جوری بفهمیم
خب همه میگن خواستگار میاد برات عقل داری تشخیص بده . اخه چ جوری ؟
یعنی واقعا همه این افراد توبه میکنن بعد میاد خواستگاری ؟
همچین فردی بعد ازدواج میتونه فقط به یه نفر پایبند باشه
- - - به روز رسانی شده - - -
تشکر ببخشید پر حرفی شد
سلام . ممنون شرکت کردی
1=1+1
16th July 2013, 10:27 AM
هنگامی که خداوند انسان را افرید فرشته ها به او اعتراض کردند و گفتند چرا ادمی رو می افرینی ؟ موجودی که قتل اشوب و گناه میکند ؟ خدا وند گفت من چیزی می دانم که شما نمیدانید .
انسان می تواندمراتب وجودی را طی کند و به قرب الهی برسد و می تواند وارد جمودی شود که جایی خداوند فرموده بعضی انقدر از خودغافل می شوند که نه تنها خود بلکه خدای خود را فراموش می کنند و خداوند مهر خاموشی بر دل ها و زبان ان ها می زن و راه بر گشتی بر ان ها نیست.
خداوند در عین حال که برای انسان هزاران سرنوشت قرار داه به او عقل و اختیار داده و در این دنیا او ازاد است به هر نحوی زندگی کند .
سلام . ممنون شرکت کردید
میدونم هرکسی راه زندگیشو خودش انتخاب میکنه
ولی چرا کسی که راه بد انتخاب کرده با کسی که راه خوب انتخاب کرده ازدواج میکنه ؟
اینکه کسی هر کاری می کند خوب و بد گردن خدا نیست . دوست عزیزاین همه ادم کشته می شوند ؟ این درست نیست که بگوییم خلاف عدل الهی هست یانه .
من گردن خدا ننداختم . فقط میگم خدا تو قران گفته فرد زناکار با زناکار ازدواج کنه بعد چرا اجازه میده یه فرد پاک با یه زناکار ازدواج کنه
قبول دارم عقل و منطق داریم
ولی چ جوری با عقل میشه فهمید ؟
اخه اینکار که مث اعتیاد نیس رو بدن فرد تاثیر بزاره و بشه فهمید ؟
خوبی وبدی هر چیز بیان شده تا بتونید در این دنیا بهتر زندگی کنیم . متاسفانه جامعه ما ملقمه شده . و ادم های گویی راه خودشون رو گم کردن . بعضا خانم یا اقایون دور از جون همه هر کاری دوست داره میکنه و بعد دنبال کی میگرده به قول شما پاک !!
یا بعضی که انقدر خوب هستند وجدانا مورد تمسخر قرار می گیرند .
ظلم سه نوعه به خدا به خودمون و به بندگان خدا . این ادم ها اول به خودشون بعد به بنده های خدا دارن ظلم می کنن
من نمیتوم خیلی راحت از کنارش بگذرم بگم خب جامعه خراب شده و تموم
دنبال یه راه حلم
1=1+1
16th July 2013, 10:33 AM
سلام،به نظر من گذشته آدم ها مهمه ولی وضعیت فعلی شون مهم تره،باید دید اون فرد الان در چه وضعیه ،آیا رفتار گذشتشو ترک کرده یا این که با این فرد هم میخواد مثل بقیه رفتار کنه؟این مسئله اصلا مسئله ساده ای نیست که بشه به راحتی در موردش صحبت کرد،برای یه عده این مسئله خیلی مهمه،بنابراین قبل از خواستگاری،پسر راجع به همسر آیندش،و دختر هم راجع به پسر باید به دقت تحقیق کنند.نه اینکه بذارن برای بعد از ازدواج و بعد که فهمیدن بگن طرف مقابل بهمون دروغ گفت،در اصل این جا دیگه مقصر اصلی خود فرد و خونوادشن که چشم و گوششونو باز نکردن.
سلام . ممنون شرکت کردید
اصلا چه جوری میشه فهمید اون فرد قبلا همچین رابطه داشته یا نه ؟
مثل اعتیاد که نیست رو بدنش تاثیر بزاره
گاهی خونواده فرد از این رابطه پنهانی خبر ندارن
ولی خب تاثیراتشو روی فرد میزاره
بعد ازدواجم دلش میخاد تنوع داشته باشه
سلام . ممنون شرکت کردید
zina_a
16th July 2013, 10:35 AM
سلام دوست عزیز
من سوال شما رو با یه مثال جواب می دم. فرض کن شما می ری به مغازه تا یه سی دی بازی بخری (من باب مثال عرض می کنم) صاحب مغازه دو تا سی دی بازی جلوت میذاره می گه جالبه تو مختاری که هر کدومش رو که فکر می کنی خوبه انتخاب کنی ولی وقتی که انتخاب کردی دیگه سرنوشت اون یکی بازی رو نمی تونی تجربه کنی و همونی که خریدی رو انجام می دی.
همه می دونن ازدواج یک آدم پاک با یه آدم زانی غلطه ولی این بر نمی گرده به عدل خدا، بر می گرده به انتخاب ما. خدا راه های مختلف سر راه ما می ذاره ، سرنوشت هر کدومش رو هم معلوم می کنه این ما هستیم که انتخاب می کنیم. اما اینکه چرا یک چنین انتخاب هایی در مسیر ما قرار می گیره یه بحث خیلی مفصلیه که بر می گرده به حکمت خدا . امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
1=1+1
16th July 2013, 10:36 AM
شاید کسی که همچین گناهی کرده بعدا از کارش پشیمون شده و توبه کرده و خدا هم که توبه پذیر مهربان هست.[golrooz]
حال اینجا دو حالت پیش میاد:یکی اینکه میگن کسی که گناه کرده و بعدا پشیمون شده و توبه کرده دیگه هیچ موقع همون کارو تکرار نمیکنه و یکی هم اینکه با این کار سابقه فرد پیش بقیه همچین خوب نیس و اعتماد در این حالت .........یکم مشکل میشه
شایدم توبه نکرده باشه
تو این حالتش نظرت چیه ؟
شایدم توبه نکرده باشه
تو این حالتش نظرت چیه ؟
علائدین
16th July 2013, 11:29 AM
حالا فرض کنید ی پسر یا دختر مجردیاش زناکار باشه و به قولی هزارتا دوس داشته باشه
بعد معشوقش یه نفر پاک باشه که از گذشته اون فرد بیخبره و خیلی راحت باهم ازدواج میکنن
اگه واقعا خدا نمیخاد یه فرد زناکار با یه فرد پاک ازدواج کنه
. چرا همچین ازدواجی صورت میگیره ؟
سلام
این بحثی که شما راه انداختین برمی گرده به بحث جبر و اختیار ...
درسته در قرآن اومده که باید به این شکل ازدواج نکنن ولی اگر یکی ناخواسته تن به این ازدواج بده دیگه بحث اختیار اون فرد مطرحه.
همچنین اگر با این تفکر شما بخواید در مورد خواستگاراتون تصمیم بگیرین باید کلا دور ازدواج رو خط بکشین چرا که با این دید همه ناپاک هستن مگر خلافش ثابت بشه.
شما به جای این تفکر سعی کنین موقع ازدواج در مورد فرد مقابلتون تحقیق کنین و فردی رو برای ازدواج انتخاب کنین که حداقل ملاکهای یک مرد یا زن با ایمان رو داشته باشه.
همین ایمان به خدا و مومن بودن باعث میشه که فرد خودش رو پاک نگهداره .!
پس اگر با فردی آشنا شدین که فرد مومنی هست بعدش این دید رو در خودتون ایجاد کنین که فرد مقابلتون فرد پاکیه مگر خلافش ثابت بشه.
امام حسن (علیه السلام) :
به مردی كه با ایشان در باره ازدواج دختر خود مشورت كرد ، فرمود : او را به مردی با تقوا و مومن شوهر ده ؛ زیرا اگر دختر تو را دوست داشته باشد گرامیش می دارد و اگر دوستش نداشته باشد به وی ستم نمی كند .
(مكارم الاخلاق . ج1 . ص446)
در تعریف فرد مومن هم به کسی می گویند که حداقل یک نشانه ی فرد با ایمان در ظاهر اون فرد باشه...
پس ملاک ازدواج خودتون رو ایمان فرد مقابل بذارید و به خدا توکل کنین...
"حاج یوسف"
16th July 2013, 11:32 AM
در هر صورت حرام است وجایز نیست. توجیه کردن مشکلی رو حل نمیکنه[cheshmak]
علائدین
16th July 2013, 11:38 AM
پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) :
وقتی كسی كه به خواستگاری می آید و اخلاق و دین اش مایه رضایت است به او زن دهید كه اگر چنین نكنید ، فتنه و فساد زمین را پر خواهد كرد
(نهج الفصاحه ، ح247)
هر كه دوست دارد كه پاك و پاكیزه خدا را دیدار كند ، با همراه داشتن همسری به دیدارش رود0
(بحار الانوار . ج103 0ص220)
امام باقر (علیه السلام) :
مردی خدمت رسول خدا (صل الله علیه و آله) آمد و در امر ازدواج كسب تكلیف و اجازه كرد ، حضرت فرمود : آری ازدواج كن و بر تو باد به زنان متدین ، خدا خیرت دهد .
(وسائل الشیعه . ج14 . ص21)
نباید حسن صورت زن را بر حسن دین داری او برگزید .
(كنز العمال . ح44590)
با زن به خاطر ۴ چیز ازدواج می شود : مال و ثروتش ، زیبایی اش ، دینداری اش و اصل و نسب خانواده اش ؛ و تو با زنان متدین ازدواج كن
(كنز العمال . ح44602)
امام صادق (علیه السلام) :
شومی و ناخجستگی زن ، زیاد بودن كابین او و نافرمانی از شوهرش می باشد .
(معانی الاخبار . ص152)
امام باقر (علیه السلام) :
با كسی كه از اخلاق و دینش رضایت دارید ازدواج كنید ، خودداری شما از وصلت با او باعث فتنه و فساد بزرگ در جامعه می شود .
(اصول كافی . ج5 . ص347)
از خوشبختی و سعادت مرد این است كه زن با فضیلت و شایسته ای نصیبش گردد .
(اصول كافی . ج5 . ص327)
آن كس كه دختر خود را به ازدواج مرد فاسقی در آورد با این عمل از او قطع رحم نموده است .
(محجت البیضاء . ج3 .ص94)
علائدین
16th July 2013, 11:39 AM
همان طوری که در احادیث بالا ذکر شد افراد باید با تحقیق در مورد همسر آینده ی خود ملاک عمل را تقوا و ایمان آن فرد قرار دهند.
با این دید که در آینده توبه می کند و آدم خوبی می شود ازدواج جایز نیست...
Helena.M
16th July 2013, 12:21 PM
[quote=1=1+1;491776]سلام . ممنون شرکت کردید
آره خب مثل سیگار نیست که اثرش مشخص شه اما با یه تحقیق درست از اطرافیان فرد میشه فهمید.درضمن با شناخت دوستان فرد هم میشه فهمید آدم ها تحت تاثیر دوستان شون هستند.فقط در ازدواج با هر کسی که میخواد باشه نباید عجولانه تصمیم گرفت.باید خیلی تحقیق کرد.
1=1+1
16th July 2013, 12:52 PM
آره خب مثل سیگار نیست که اثرش مشخص شه اما با یه تحقیق درست از اطرافیان فرد میشه فهمید.درضمن با شناخت دوستان فرد هم میشه فهمید آدم ها تحت تاثیر دوستان شون هستند.فقط در ازدواج با هر کسی که میخواد باشه نباید عجولانه تصمیم گرفت.باید خیلی تحقیق کرد.
اره واقعا تحقیق خیلی لازمه
اره واقعا تحقیق خیلی لازمه
1=1+1
16th July 2013, 01:07 PM
همچنین اگر با این تفکر شما بخواید در مورد خواستگاراتون تصمیم بگیرین باید کلا دور ازدواج رو خط بکشین چرا که با این دید همه ناپاک هستن مگر خلافش ثابت بشه.
اینجورایم شما فکر میکنید نیستم
همیشه مثل شما ایمان ملاک قرار میدادم
ولی نمیدونم چرا چند وقت بود ملاکمو یادم رفته بود
ممنون که یاداوری کردید
sevda_sj
16th July 2013, 02:20 PM
[quote=1=1+1;491760]سلام . ممنون شرکت کردی
ببنید خانم گل گفتنه اینکه با عقلت بسنجی ره درسته اون فردی که اومده خواستگاری باید از فیلترهایی که تو و خونوادت داری رد شه باید نظر تو روجلب کنه باید معیارهای تورو داشته باشه
تو بعده تایید خانواده که میخای باهاش حرف بزنی و طی همون جلسه اول که یه شناخت نسبی پیدا کردیاز سبک زندگیشو خانوادش میتونی این سوال از خودت بپرسی که ایا این ادم اگه چنین اشتباهی کرده من میتونم درستش کنم(دقت کن گفتم بعده تایید خانوادت و پسنده خودت)که حالا معیار های خودتو داری که چشم پاک باشه و نجیب باشه و تحصیلات و... اگه تمام اینها برتری داشت میتونی این اطمینان رو به خودت بدی با علاقه ایی که بعدا بینتون به وجود میاد میتونی زندگیتو نگه داری و اگه ادم پخته ایی شده باشه الان اگه ام اشتباهی سر زده باشه میذاری پای جوونو خامیش
sevda_sj
16th July 2013, 02:24 PM
ولی من الان مشکلی که دارم
و خیلیم اذیت میکنه اینه که هر نوع رابطه ویا دوستی رو برای اقایو میشه توجیه کنند
ولی اصلا واسه خانم ها جایه بخششی نیست!!!!!؟؟؟چراا؟؟مگه چه فرقی داره؟!
یا اینکه بعده ازدواج زن خیانت کرد راهی نیست و زندگی تموم میشه ولی اقا نه اقا رو میشه یه کاریش کرد میشه
گناهشو بخشید نمیگن مرده فلان کار و کرده ولی زنه غیر اون خیانتی که حالا انجام داده چند تاهم برچسب دیگه میخوره و کلی فحششو ناسزا
1=1+1
16th July 2013, 02:53 PM
اره واقعا
دخترا حاضرن با پسر که گذشته بدی داشته زندگی کنن
میگن خوب دوسمون داره
ولی پسرا اصلا حاضر نیستن
علائدین
16th July 2013, 03:22 PM
ولی من الان مشکلی که دارم
و خیلیم اذیت میکنه اینه که هر نوع رابطه ویا دوستی رو برای اقایو میشه توجیه کنند
ولی اصلا واسه خانم ها جایه بخششی نیست!!!!!؟؟؟چراا؟؟مگه چه فرقی داره؟!
یا اینکه بعده ازدواج زن خیانت کرد راهی نیست و زندگی تموم میشه ولی اقا نه اقا رو میشه یه کاریش کرد میشه
گناهشو بخشید نمیگن مرده فلان کار و کرده ولی زنه غیر اون خیانتی که حالا انجام داده چند تاهم برچسب دیگه میخوره و کلی فحششو ناسزا
سلام
خودتون میگین توجیه ..!
یعنی نمی شه قبول کرد میشه توجیه کرد...
به نظر من هیچ توجیهی نداره که مرد بعد از ازدواج بخواد با زن دومی در ارتباط مشکوک باشه مگر ارتباط کاری که در اون هیچ قصد و نیت سوعی نباشه.!
قبل ازدواج هم خیلی از آقایون عقیده اشون اینه که دوست دختر بازی و پسر بازی اصلا مجاز نیست و فقط به ازدواج فکر می کنن.
اینکه بگین چنین افرادی نیستن تفکر اشتباهیه ..! چون هستند منتها خانم ها ملاک های اولشون ایمان نیست.
خوش تیپی طرف هست ، چون اگر غیر از این بود به خیلی از خواستگارها موقعیت صحبت کردن رو میدادن.
به قول قدیمی ها ... تا مرد سخن نگفته باشد --- عیب و هنرش نهفته باشد [cheshmak]
علائدین
16th July 2013, 03:25 PM
اره واقعا
دخترا حاضرن با پسر که گذشته بدی داشته زندگی کنن
میگن خوب دوسمون داره
ولی پسرا اصلا حاضر نیستن
خب این اشتباه دختر خانوم هاست که حاضرن با پسری که سابقه ی بدی داره ازدواج کنن [cheshmak]
به نظر من هیچ توجیهی نداره که من به عنوان یک پسر بخوام با دختری که سابقه ی بدی داره ازدواج کنم همچنین دختر خانم ها هم باید این رو مد نظر قرار بدن که پسری با سابقه ی بد به هر حال یه جایی بند رو به آب میده و اصل وجودی خودش رو نشان میده پس همه ی اولویت زندگیتون خوش تیپی و پول و موقعیت اجتماعی نباشه
به اعتقادات توجه بیشتری کنین و همچنین سابقه ی خوب اجتماعی و سیاسی فرد مقابل ...
mozhgan.s
16th July 2013, 03:29 PM
گذشته ی آدما رو نباید نبش قبر کرد.الان اون آدم چیه؟ حضرت علی(ع) به مالک اشتر می فرماد اگر کسی رو شب هنگام در حال گناه دیدی فردا به اون به چشم گناهکار نگاه نکن،شاید سحر توبه کرد باشد و تو ندانی
1=1+1
16th July 2013, 03:34 PM
گذشته ی آدما رو نباید نبش قبر کرد.الان اون آدم چیه؟ حضرت علی(ع) به مالک اشتر می فرماد اگر کسی رو شب هنگام در حال گناه دیدی فردا به اون به چشم گناهکار نگاه نکن،شاید سحر توبه کرد باشد و تو ندانی
به نظر من ادم هرکار خوب یا بدی که انجام میده
روی روح و روانش تاثیر میزاره . حتی روی سرنوشتش
به خاطر همین خیلی مهمه
به نظر من امام علی این حدیث برا ازدواج نگفتن برا روابط اجتماعی عادی گفتن
به نظر من ادم هرکار خوب یا بدی که انجام میده
روی روح و روانش تاثیر میزاره . حتی روی سرنوشتش
به خاطر همین خیلی مهمه
به نظر من امام علی این حدیث برا ازدواج نگفتن برا روابط اجتماعی عادی گفتن
علائدین
16th July 2013, 03:36 PM
سلام
حرف شما درسته
منم نگفتم نبش قبر کنین
ولی کسی که گذشته ای داره که برای مثال دختر باز حرفه ای بوده به نظر شما در آینده امکان خطای مجدد این فرد نیست ؟
خب شما می تونین ریسک کنین و با چنین پسری ازدواج کنین ؟
مطمئنا نه ...
بحث نبش قبر گذشته ی آدم ها که گفتین اگر در راستای ریختن آبروی اون فرد باشه درست نیست.
sevda_sj
16th July 2013, 03:39 PM
سلام
خودتون میگین توجیه ..!
یعنی نمی شه قبول کرد میشه توجیه کرد...
به نظر من هیچ توجیهی نداره که مرد بعد از ازدواج بخواد با زن دومی در ارتباط مشکوک باشه مگر ارتباط کاری که در اون هیچ قصد و نیت سوعی نباشه.!
قبل ازدواج هم خیلی از آقایون عقیده اشون اینه که دوست دختر بازی و پسر بازی اصلا مجاز نیست و فقط به ازدواج فکر می کنن.
اینکه بگین چنین افرادی نیستن تفکر اشتباهیه ..! چون هستند منتها خانم ها ملاک های اولشون ایمان نیست.
خوش تیپی طرف هست ، چون اگر غیر از این بود به خیلی از خواستگارها موقعیت صحبت کردن رو میدادن.
به قول قدیمی ها ... تا مرد سخن نگفته باشد --- عیب و هنرش نهفته باشد [cheshmak]
حرف شما شاید درست باشه ولی من کلی عرض کردم
کلا در جامعه اینجوری جا افتاده
طرف دخترشو میکشه که مثلا خیانت کرده یا دوست داره وای پسرا هیچی اصلا حتی مورد معاخضه هم از طرف جامعه قرار نمیگیرند
بعدم اگه معیار بعضیا تیپو قیافه اس معیاره خیلیا شخصیتو ایمان و اخلاقو نجابته
از دختر انتظار همه ی اینا میره ولی ایا از پسر هم به این محکمی و پافشاری خواسته میشه که اینجوری باشن
نه خیلی ازادترند
بهرحال امیدوارم همه عاقبت بخیر شن امیدوارم واقعا اونچیزی که لایقه شن نصیبشون بشه
عرفان سلیم زاده
16th July 2013, 03:58 PM
بچه های نازنین قضاوت رو بزارید کنار چون حق الناس به گردن تون میوفته. ببینید مطمئنا امروز کم دختر یا پسری پیدا میشه که قبل از ازدواج رابطه جنسی نداشته باشه. هر کی از این دختر یا پسرا پیدا کنه باید دور زمین ورزشگاه آزادی آفتاب بالانس بزنه. بعدش هم شما بعد از ازدواج رو بچسبید که قرار داد زندگی بسته میشه. یعنی دو نفر با هم قرار داد می بندن که تا آخر عمر با هم زندگی کنن در قبال هم مسئولیت پذیر باشن و به هم خیانت نکنن. قبل از اونش واقعا بی خوده که بخوایم به این چیزا فکر کنیم. البته قبول دارم ازدواج نباید با چشمای بسته انجام بگیره اما شک کردن و تهمت زدن کار یه انسان عاقل نیست.ازتون عاجزانه خواهش و تمنا می کنم به همدیگه و به جنس مخالف احترام بزارید مخصوصا به حقوق انسانی و اولیه هر کسی. بعدش میتونید سیاست های خودتون رو مشخص و دنبال فردی باشید که قبولش کنه. در غیر این صورت از زندگی تون لذت نخواهید برد.موفق باشید.
fly in the sky
16th July 2013, 04:06 PM
من میگم بلا خره من کاری کردم . که نصیب وقسمتم این شده .
zoh_reh
16th July 2013, 04:22 PM
خوشبختانه بحث های متعددی تو سایت بابت ازدواج راه افتاده هنوز اونجا رو مطالعه نکرده بحث دیگه ای رو باید بخونیم. ازدواج در دنیای مجازی و با زنا کار در هر صورت این اهمیت قضیه رو میرسونه.
من فکر میکنم ما متاسفانه تو جامعه خودمونو درگیر مسائلی میکنیم که خودمون دوست داریم نه اینکه کاملا درست باشه یا حداقل از راهش باهاش برخورد کنیم.
دوستان مسائل تفاوت بین دختر و پسر رو مطرح کردن و در واقع هم متاسفانه تو جامعه همینجوره. عفاف فقط محدود به دختر حجاب و ایناس. عفاف رو باید در بعد وسیعی اجرا کنیم.
دوستان احادیث زیادی نقل کردند که همه اونا راه زندگی رو نشون میدن ما خودمون نمیخوایم قبوا کنیم در واقع اونا رو دور میزنیم. وقتی پیامبر اکرم برای تمام کردن اخلاق مبعث شدن یعنی چه؟
یعنی به گفته یکی از دوستان شب طرف گناهکاره تا صبح شاید توبه کرده باشه، یعنی اینجاس که باید چشم و گوشمونو ببندیم.
مگه روایت نداریم که رسول خدا (ص) وصاياي خودش را به ابوذر بيان مي كند مي فرمايد:
« يَا أَبَاذَر إِيَّاكَ وَ الْغِيبَةَ فَإِنَّ الْغِيبَةَ أَشَدُّ مِنَ الزِّنَا؛ از غيبت دوري كن. چون غيبت از زنا سخت تر است» . در ادامه ابوذر مي گويد كه گفتم :چرا اين گونه است ؟
حضرت در پاسخ فرمود:«لِأَنَّ الرَّجُلَ يَزْنِي فَيَتُوبُ إِلَى اللَّهِ فَيَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ الْغِيبَةُ لَا تُغْفَرُ حَتَّى يَغْفِرَهَا صَاحِبُهَا»(1) يعني علت سخت تر بودن اين است كه شخص زناكار مي تواند توبه كند و خداوند متعال توبه او را قبول نمايد. اما در غيبت تا زماني كه شخصی که از او غيبت شده ،از شخص غيبت كننده راضي نشود و وي را نبخشد، قابل بخشش نيست»
با توجه به توضيح مذكور در روايت، روشن مي شود مقايسه اي كه در اين جا صورت گرفته از جهت بيش تر يا كم تر بودن گناه و ...نيست. بلكه جهت مقايسه، سخت تر بودن پذيرش توبه غيبت كننده، نسبت به زنا كننده است.
موقع دوستی با جنس مخالف یا خواستگاری چقدر تو این فکریم که یعنی طرف اهل غیبته؟به هر حال الان طرفت کیه چیه؟ درست گفت نبش قبر کردن در این زمینه یعنی فقط یه قسمت از بدنشو درآوردن و کنکاش کردن بقیه هر چه باد باد.
s_bagherinezhad
17th July 2013, 12:02 AM
گذشته فرد به خودش ربط داره و هیچ دلیل به گفتن نیس وقتی که دیگه تکرار نمیکنی و یه خطایی بوده در گذشته....[shaad]
ساناز فرهیدوش
17th July 2013, 12:07 AM
کتاب انسان شناسی دکتر حسن شهرکی پور و سایر بزرگواران خیلی به شما کمک خواهد کرد
عبدالله91
19th July 2013, 08:17 PM
شایدم توبه نکرده باشه
تو این حالتش نظرت چیه ؟
سلام
بحث شما در موردی است که با عنوان تاپیکتون نمیخونه. اگر قبل از ازدواج به گذشتۀ فرد پی ببره خب قبول نکنه که باهاش ازدواج کنه. این یک مسألۀ ساده ای هست.
معلومه که به چنین فردی نمی شود اطمینان داشت. اصلا مگر می شود به فرد زناکار اعتماد کرد؟ زناکار بودن یه عادت یا خلق و خویی نیست که بشه نادیده گرفتش. مگه دختری حاضر میشه که با چنین فردی ازدواج کنه؟
چنین فردی ممکن نیست که با بهترین دختر ازدواج کنه. فطرتی که سالم مونده به چنین ازدواجی تن نمیده. زناکار اگه دنبال ازدواج بود باید بره با دختری از جنس خودش ازدواج کنه؛ این خیلی واضح هست. نباید گول این حرفارو خورد. ریخته شدن آبرو نشون میده که فرده سالمی نیس.
اما اگه دختر بعده ازدواج فهمید که در گذشته خطایی داشته میتونه از رفتار و کردار و برخورد شوهر بفهمه که آیا چنین فردی توبه کرده یا نه، بعد تکلیف خودشو مشخص کنه.
میبخشین که ناخوانده اومدم و مهمون ناخوانده بودم
عبدالله91
19th July 2013, 08:28 PM
ببینید مطمئنا امروز کم دختر یا پسری پیدا میشه که قبل از ازدواج رابطه جنسی نداشته باشه.
نه عزیز این چه حرفیه؟ ارتباط جنسی مگه یه چیز عادی هست؟ قبل ازدواج و بعده ازدواج به هم کاملا مرتبط هستند. فرد زناکار باید با همجنس خودش ازدواج کنه.
عمل کوچیکی نیس. یک عمل بسیار بسیار زننده و دور از انتظار است.
زندگی کردن با یک فرد شهوتران واقعا درد آور است. هر حسی در وجود آدمی بنا به دلیلی گذاشته شده که اسراف و کوتاهی ؛افراط و تفریط در آن آثار زیانباری را به دنبال خواهد داشت.چنین فردی که در دوران جوانی نمیتونه خودشو کنترل کنه مطمئنن بعده ازدواج هم قادر به کنترل نخواهد بود.مگر فردی که توبه کند اونم نه بخاطر اینکه به یکی بگه من توبه کردم و.. تا ازدواج کنه در واقع هدف این کار همان گول زدن دختر است.
حالا اگه فرد بعده ازدواج فهمید با دقت در اعمال و رفتارش میشه پی برد که توبه کرده یا نه.که قضیۀ این فرق دارد.
اگر کسی حاضر شود با زناکار ازدواج کند باید به خودش شک داشته باشد
yas-90
19th July 2013, 09:17 PM
خیلی برام جالب بود که بعضی دوستان به همین راحتی میگن اگر طرف توبه کرده خوب میبخشیم[tafakor] ای کاش به همین راحتی بود که میگید.......فقط کاش نمونه هاش رو هم میدیدید و اونموقع نظر میدادید
و اون دوست عزیز هم که فرمودند کم دختر و پسری رو میشه پیدا کرد که در دوران مجردیش روابط ج * ن * س* ی رو تجربه کرده باشه باید بگم کمی دارید بی انصافی میکنید.... من مخالف حرف شما نیستم و البته مخالف هم نیستم که این روابط نا مشروع متاسفانه خیلی زیاد در حال افزایشه و قبح اون خیلی راحت در حال ریختنه اما باز هم افراد زیادی هستن که هنوز تن به چنین اعمالی ندادن......بسته به محیط اطراف هم تجمع این افراد متفاوته
parnian 80
19th July 2013, 09:59 PM
خیلی برام جالب بود که بعضی دوستان به همین راحتی میگن اگر طرف توبه کرده خوب میبخشیم[tafakor] ای کاش به همین راحتی بود که میگید.......فقط کاش نمونه هاش رو هم میدیدید و اونموقع نظر میدادید
و اون دوست عزیز هم که فرمودند کم دختر و پسری رو میشه پیدا کرد که در دوران مجردیش روابط ج * ن * س* ی رو تجربه کرده باشه باید بگم کمی دارید بی انصافی میکنید.... من مخالف حرف شما نیستم و البته مخالف هم نیستم که این روابط نا مشروع متاسفانه خیلی زیاد در حال افزایشه و قبح اون خیلی راحت در حال ریختنه اما باز هم افراد زیادی هستن که هنوز تن به چنین اعمالی ندادن......بسته به محیط اطراف هم تجمع این افراد متفاوته
دو تاش که شد مخالف!
BaAaroOoN
19th July 2013, 10:07 PM
ببینید.....قرآن به نظر من منظورش ازدواج فرد زناکار(در زمان حال)با یک فرد پاکه
ولی قرآن به گذشته ی افرادی که توبه کنن کاری نداره و تحت شرایطی میبخشدشون
اگر فردی ناپاک باشه و بخواد با یک فرد پاک ازدواج کنه....این مورد قبول خدا نیست!!!!
البته اکثر مردم حاضر نیستن با فردی وقت خودشونو بگذرونن که یه زمانی آلوده بوده
البته میزان آلودگی هم مهم هستش!اینکه افراد گناهشون تا چه حدی بوده!!!!یه مواردی رو میشه بخشید و یه مواردی رو نه!!!!ملیت اون فرد هم مهمه!!!!
اگر اون فرد خارجی باشه که به اصول کمتری نسبت به یه مسلمون پایبند باشه....قابل گذشته.....
اگر اون فرد در یه خونواده ی معلوم الحال بزرگ بشه ولی بعد از یه مدت راه درست رو شخصا پیدا کنه و توبه کنه.....قابل گذشته
اگر میزان علاقه و یه سری پارامتر ها به قدری بالا باشه میشه از بعضی چیزها چشم پوشی کرد(البته نه هر نوع گناهی!)
البته اینی هم که شما نوشتین :
......"
هزارتا دوس داشته باشه " ......هر کس بخونه فکر میکنه دختر یا پسری که با جنس خالف در ارتباطه زناکار محسوب میشه!!!![nishkhand]
عبدالله91
20th July 2013, 06:39 AM
......هر کس بخونه فکر میکنه دختر یا پسری که با جنس خالف در ارتباطه زناکار محسوب میشه!!!!
نه اما به نظرم ارتباط های غیر ضروری با جنس مخالف و زنا از یک خونواده باشن ؛ یه دوستی داشتم که یه دختری رو پسندیده بود اما این دختر با یه نفر از دوستان دوستم ارتباط داشت. دوستم قسم میخورد که دوستش پیامکی را که اون دختر براش فرستاده بود رو نشونش داد ،میگف من دهنم باز موند و شاخ درآوردم. میگف یه زن و شوهر 10 ساله نمیتونستن همچین حرفی رو به هم بزنن. نگف چی بوده. بعد، از یه دختر دیگه گف که با یکی دیگه ارتباط داشته و... اینارو زمانی بهم میگف که بنده قصد داشتم ازدواج کنم برا همین هشدار میداد که گول ظواهر و حرفارو نخورم. و یکی دیگه میگف که در ارتباط دو نامحرم فقط یه ماه حرف سالم برا گفتن هست بعده یه ماه حرفا عوض میشه . برا همین ارتباط با جنس مخالف غیر ضروری و زنا از یک خانواده هستند و در تفسیر نمونه به آن اشاره شده و با استناد به یک آیۀ قرآن ارتباط مخفیانۀ دوستی با جنس مخالف رو در حد زنا دانسته. البته نظرات مختلفی هست اما آنچه مشخص است اینه که این ارتباط ها و زنا از یک خانواده هستند.
شاید اونایی که ارتباط دارند حرفاشون رو مخفی کنند اما خیلیا خدا میدونه بهم گفتن که در تجربیاتشون چه نوع حرفهایی رد و بدل می شود.این منطقی است چون شیطان و نفس انسان را راحت نمیذارن که حرفهاشون در حد سلام علیک و حالت خوبه باشه ، اگه اینجوری بود خدا منع نمی کرد.
کیه که خوشش نیاد با جنس مخالف در ارتباط نباشه؟یه نفررو هم میتونین پیدا کنین که نخواد؟ غیر ممکنه. همه دوس دارند ارتباط داشته باشند. اونایی که این کارو نمیکنن بخاطر گوش دادن به حرف خداست و إلّا همه دوس دارن.
من خودمو مثال میزنم، رک میگم خیلی هم دوس دارم با جنس مخالف حرف بزنم و ابراز عشق کنم و حرفهای عاشقانه بزنم و بگم دوستت دارم بی تو هرگز و ... اما نمیشه ، خدا میدونه دوس دارم، اونایی که ارتباط دارند این احساساتشون رو تخلیه میکنن اما احساسات اونایی که ارتباط ندارن تو دلشون انبار میشه. اجازه بهشون ندادن اونم بخاطر خودشون و داشتن محیط گرم خانواده اجازه داده نشده. ارتباط باید در حد ضرورت باشه نه افراط و نه تفریط؛ البته هرکس مسئول عمل و انتخاب خودش هست و تاوان انتخابش رو خواهد پرداخت و هر کسی یه عقایدی داره که تا وقتی در درون خودش نگهداشته کسی اجازه نداره پاشو به اون منطقه بذاره و فضولی کنه چون جزو محدودۀ شخصی و محرمانۀ فرد است.
شرمنده که رک حرف زدم.
mahtisa
20th July 2013, 02:48 PM
نه اما به نظرم ارتباط های غیر ضروری با جنس مخالف و زنا از یک خونواده باشن
من یکم با شما مخالفم برای اینکه بعد از لیسانس وقتی شما وارد دوره ی ارشد میشین وضع فرق میکنه
من الان فقط 6 تا همکلاسی دارم که بیشترشون پسرن....بالطبع مجبورم باهاشون در ارتباط باشم
مطمئنا منظور دوستمون هم در همین زمینه بوده....چرا که ما برای کارامون حتی باید با استاد هم در ارتباط باشیم....گاهی اوقات استاد مطالبی رو به مثلا بنده، اس ام اس میکنه و از من میخاد به بقیه هم بگم.....
جز یه رابطه ی کاری-همکلاسی و دوستانه ی معمولی هم چیزی تا حالا بین ما اتفاق نیفتاده
عبدالله91
20th July 2013, 03:10 PM
من یکم با شما مخالفم برای اینکه بعد از لیسانس وقتی شما وارد دوره ی ارشد میشین وضع فرق میکنه
من الان فقط 6 تا همکلاسی دارم که بیشترشون پسرن....بالطبع مجبورم باهاشون در ارتباط باشم
مطمئنا منظور دوستمون هم در همین زمینه بوده....چرا که ما برای کارامون حتی باید با استاد هم در ارتباط باشیم....گاهی اوقات استاد مطالبی رو به مثلا بنده، اس ام اس میکنه و از من میخاد به بقیه هم بگم.....
جز یه رابطه ی کاری-همکلاسی و دوستانه ی معمولی هم چیزی تا حالا بین ما اتفاق نیفتاده
خب اینا که ارتباط های غیرضروری نیس. به اینا میگن ارتباط های لازم و ضروری.
نمیدونم تعریف شما از ارتباط غیر ضروری و ضروری چیه اما ایناکه فرمودین در تعاریف بنده جزو ارتباطهای ضروری حساب میشه نه غیر ضروری و لازمه که باشه. وچنین ارتباطهایی فقط در مرحلۀ ارشد نیست در لیسانس و ... هم وجود داره حتی در اجتماع هم برخی ارتباط ها لازم و ضروری است. همانطور گه عرض کردم ارتباط های غیر ضروری رو میگیم.
ممنون
Capitan Totti
20th July 2013, 03:58 PM
اگه دغدغه امون این باشه که 4سال دیگه ازدواج نمودیم و شریک زندگیمون زناکار بوده و روابطی داشته
که دیگه واقعا باید برا خودمون متاسف باشیم
همین چیزاست که کشور رو شدیدا عقب مونده و بدبخت کرده
الان خارجیا دغدغه اشون اقتصاد و چه میدونم آسودگی و راحتی و فرزندان و..... ببینید چقد پیشرفت کردن
توی کشور خودمون طرف خود فروشی میکنه سر اینکه وضع اقتصادی اش فاجعه باره
خب اگه دغدغه امون این باشه که دخترای فلان شهر ساعت 10شب میان بیرون و دخترای فلان شهر حجاب ندارن و فلان شهر روزه خواری میکنن و فلان شهر ..... خب همون دیگه کسی بفکر اقتصاد و وضع و مشکلات واقعی مردم نیست و مشکلات رو هم میمونه و اون دختره که اگه وضع اقتصادیش خوب بود تن فروشی نمیکرد و زناکار نبود و این دغدغه هم به خودی خود رفع میشد
اصلا کلا نمیدونم چه مردمی هستیم به حاشیه خیلی علاقمندیم
ازون ور یه دشمن فرضی بنام آمریکا برا خودمون شکل دادیم و همش میگیم مبارزه با آمریکا و....
ازین ور دغدغه امون مشکلات مردم و دانشجو و دانش آموز و کارمند و کارگر و ... نیست و هی برا اینکه حواس مردم رو پرت کنیم میگیم طرح مبارزه با روزه خواری
طرح مبارزه با فلان کاری
اعدام زناکاران! و ازین حرفا!!
با این حال حتما خدا یه چیزی میدونه که میگه ازدواج مرد زنا کار با زن زناکار
شمایی که میگی من که سالمم میرم و بعد 2سال میفهمم زنم با یه مرد زابطه جن؟؟سی داشته
از کجا معلوم سالمی؟؟؟
شرط میبندم که شما هم یه فعالیتی داشتی که اینجوری زنت اینطوری از آب در اومده
و در آخر معتقدم در روابط زناشویی اعتماد بسیار مهم است!
و از نظرم اگه یه مردی با یه دختری رابطه تلفنی داشته باشه و بعد اینکه زن گرفت مطمئنا اون زنه هم قبلا با یه مردی تلفنا رابطه داشته
اگه پسری رابطه بد داشته با دختری! مطمئنا زنشم رابطه ی بدی با پسری داشته!
یعنی از نظرم اعمالشون همونه که همونه!
در مورد شخصی که گفت کم هستن کسایی که رابطه ج؟؟؟ن؟؟؟؟س؟؟؟؟ی نداشتن!!!!!!!
باید بگم[delkhoori]
"golbarg"
20th July 2013, 04:25 PM
به نظرمن تواین موارد مانمیتونیم بگیم چه کسی درچه جایگاهی هستش زنا ازنظرخداوند چیه و ازنظرما چی
بعدشم اصولااین اشخاص بخاطررفتارهایی که داشتن دیگران میشناسن وباتحقیق میشه فهمید
اگه روزی شخصی که ازنظرما بایه ادم زناکار ازدواج کردنباید شک کرد چون شاید اون فرد کارایی کرده که از اون فردزنا کار بدتر باشه پیش خدا
این جز مسائلی که به حکمت خداربط داره
محسن مهابادی زاده
23rd July 2013, 08:17 PM
درود بر همگی
حقیر نظرمو درباره اصل موضوع که مطرح شده بیان میکنم :
1- خدا درباره زناکار گفته :یعنی کسانی که به این کار میپردازن و عادت به این رفتار دارن و ادامه میدن و نه کسانی که به اشتباه یکبار مرتکب شدن...پس بهتره این گروه با خودشون وصلت کنن تا رفتارشون رو در خانواده های دیگه و انسانهای دیگه گسترش ندن
2- انسان با دو مقوله سروکار داره : جبر و اختیار... جبر خواست خداست و مابهش میگیم حکمت...و اختیار همون انتخاب ماست ...به نظرم خدا در این آیه جبر نکرده بلکه اصرار و پافشاری کرده اون هم به دلیل تبعاتی که دامن انسانهای پاک رو میگیره...
3- هرکسی هم که در هر لحظه از زندگیش دچار خطا یا گناهی میشه به هیچ وجه مجاز نیست که به زبان بیاره و اعتراف بکنه (دربین افراد) چون هم باعث میشه که گناه در نظرش بی ارزش بشه و دوباره تکرار کنه و هم در نظر مردم قبح موضوع شکسته میشه و جامعه دچار مشکل میشه
4- هرانسانی و با هر مقام و جایگاهی در هر لحظه در معرض گناه و اشتباه هست و بهترین راه , توبه و سعی در عدم تکرار گناه هست...
5- جدای از بحثهای اجتماعی و فقهی ، از نگاه روانشناسی کسانی که اولین بار چنین رفتاری رو مرتکب میشن به شدت در معرض تکرار این رفتار در آینده هستن نسبت به دیگران ، و متاسفانه با تکرار این رفتار به یک نوع اختلال روانی و اعتیاد مبتلا و دچار تنوع طلبی میشن و داستان ادامه دارد...
maryam kia
29th July 2013, 09:01 AM
سلام.منم 18سالمه.و اینقد خودمو بزرگ میبینم ک جواب بدم.18ساله ک بچه نیست[tafakor]اگه همچین فردی بیاد خواستگاری منsh_omomi5میکشمشsh_omomi118جزغالش میکنم.چطور جرات کرده بیاد![tafakor]smilee_new2 (16)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.