Sa.n
15th July 2013, 07:35 PM
طرز تهیه كوفته كباب (http://www.bartarinha.ir/fa/news/58989/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%83%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%83%D8%A8%D8%A7%D8%A8)
همه مواد را بايد با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شود. مايه كوفته را به 24 قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآوريد.
مجله زندگی ایده آل: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/23/181781_522.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم براي 24 کوفته:
سير: 4 تا 6 حبه، رنده شده
گوشت چرخكرده: 500 گرم
پياز رندهشده: 3 قاشق غذاخوري
جعفري ساطوري: 3 قاشق غذاخوري
پودر تخمگشنيز: يك قاشق غذاخوري
پودر زيره سبز: يك قاشق چايخوري
پودر دارچين: يكدوم قاشق چايخوري
پودر زنجبيل: يكدوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز: يكچهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه: يكدوم قاشق چايخوري
سيخ چوبي: 7 عدد، خيسانده
روغن مايع: 6 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
همه مواد را بايد با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شود. مايه كوفته را به 24 قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآوريد.
سيخهاي چوبي را حداقل 30دقيقه در آب خيس كنيد. هر 4 كوفته را به يك سيخ كشيده و حداقل 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود و خودش را بگيرد.
روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفتهها را 4 دقيقه در آن سرخ كنيد. سيخها را به طور متناوب بچرخانيد تا اطراف آن كاملا برشته شود.
نكات آشپزي:
1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربي استفاده كنيد.
2- اگر نسبت به ادويه حساسيت داريد، آنها را با زردچوبه جايگزين كنيد.
اگر فقط يك بار اين كوفتههاي گوشتي را امتحان كنيد، مشتري دائمي آن خواهيد شد. ويژگيهاي اين كوفته، يكي استفاده از 6 نوع ادويه متفاوت در آن است كه طعمي به يادماندني به آن ميدهد. ديگري روش سرو آن است. به اين معني كه بسته به وعده انتخابي شما كه ميتواند سحري، افطار يا شام باشد، كوفته را با نان، برنج يا به تنهايي سرو كنيد و از خوردن آن لذت ببريد.
همه مواد را بايد با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شود. مايه كوفته را به 24 قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآوريد.
مجله زندگی ایده آل: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/23/181781_522.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم براي 24 کوفته:
سير: 4 تا 6 حبه، رنده شده
گوشت چرخكرده: 500 گرم
پياز رندهشده: 3 قاشق غذاخوري
جعفري ساطوري: 3 قاشق غذاخوري
پودر تخمگشنيز: يك قاشق غذاخوري
پودر زيره سبز: يك قاشق چايخوري
پودر دارچين: يكدوم قاشق چايخوري
پودر زنجبيل: يكدوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز: يكچهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه: يكدوم قاشق چايخوري
سيخ چوبي: 7 عدد، خيسانده
روغن مايع: 6 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
همه مواد را بايد با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد تا مواد با هم مخلوط شود. مايه كوفته را به 24 قسمت تقسيم كرده و هر كدام را به شكل توپ درآوريد.
سيخهاي چوبي را حداقل 30دقيقه در آب خيس كنيد. هر 4 كوفته را به يك سيخ كشيده و حداقل 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود و خودش را بگيرد.
روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف كوفتهها را 4 دقيقه در آن سرخ كنيد. سيخها را به طور متناوب بچرخانيد تا اطراف آن كاملا برشته شود.
نكات آشپزي:
1- بهتر است از گوشت گوساله بدون چربي استفاده كنيد.
2- اگر نسبت به ادويه حساسيت داريد، آنها را با زردچوبه جايگزين كنيد.
اگر فقط يك بار اين كوفتههاي گوشتي را امتحان كنيد، مشتري دائمي آن خواهيد شد. ويژگيهاي اين كوفته، يكي استفاده از 6 نوع ادويه متفاوت در آن است كه طعمي به يادماندني به آن ميدهد. ديگري روش سرو آن است. به اين معني كه بسته به وعده انتخابي شما كه ميتواند سحري، افطار يا شام باشد، كوفته را با نان، برنج يا به تنهايي سرو كنيد و از خوردن آن لذت ببريد.