Sa.n
15th July 2013, 02:22 PM
آش جو مخصوص سفره افطار (http://www.asemoni.com/lifestyle/cooking/soup/barley-soup-for-iftar)
http://img.asemoni.com/barley-soup-for-iftar.jpg
مواد لازم آش جو: جو= ۱۰۰ گرم نخود= ۷۰ گرم لوبیا= ۷۰ گرم برنج= ۲ قاشق غذاخوریعدس= ۷۰ گرم سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم پیاز داغ= ۲ قاشق سوپ خوریسیر= ۲ حبه نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازمکشک= ۱۰۰ گرم عصاره قلم =۱ پیمانه طرز تهیه آش جو:ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، (http://www.asemoni.com/) سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم.
http://img.asemoni.com/barley-soup-for-iftar.jpg
مواد لازم آش جو: جو= ۱۰۰ گرم نخود= ۷۰ گرم لوبیا= ۷۰ گرم برنج= ۲ قاشق غذاخوریعدس= ۷۰ گرم سبزی آش= (تره ، جعفری، گشنیز، اسفناج ، شوید) ۵۰۰ گرم پیاز داغ= ۲ قاشق سوپ خوریسیر= ۲ حبه نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا= به میزان لازمکشک= ۱۰۰ گرم عصاره قلم =۱ پیمانه طرز تهیه آش جو:ابتدا جو و برنج را در ظرفی کاملاً می پزیم، (http://www.asemoni.com/) سپس نخود و لوبیا را نیز در ظرفی دیگر پخته و عدس را نیز می پزیم بعد آنها را با هم ترکیب نموده سبزی و عصاره قلم و سیر رنده شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم کاملاً جا افتاده شود در این فاصله ۳/۲ از پیاز داغ را نیز داخل آش ریخته و بعد از آنکه کاملاً پخته و جا افتاده شد (در این بین باید کاملاً هم زده شود که ته نگیرد) داخل ظرف ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم.