Sa.n
15th July 2013, 12:53 PM
طرز تهیه ی خورش متن جن (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/prepare1-text-sprite.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1397.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/prepare1-text-sprite.html)
مواد لازم :
گردو
200 گرم
سينه مرغ
يك عدد
قيسي
12 عدد
كشمش
150 گرم
رب انار
دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگی
سه قاشق غذاخوری
گلپر
به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم
پياز داغ
سه قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
ابتدا گردو را ساييده تا كاملا نرم و يك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ريخته و با مرغ و يك استكان آب تفت ميدهيم تا گردو به روغن بيفتد. بعد از 15 دقيقه، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه ميريزيم و با حرارت ملايم ميگذاريم تا بجوشد. بعد از يك ساعت، تكههاي مرغ را از قابلمه خارج كرده، پيازداغ، رب گوجهفرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد درون قابلمه ميريزيم. زماني كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش ميافزاييم. پس از 10 دقيقه خورش را از روي حرارت بر ميداريم. اين خورش در كاسههاي يك نفره سرو ميشود.
نكته:
اين خورش براي مجالس رسمي استان گيلان تهيه ميشود.منبع : sooran.com
مواد لازم :
گردو
200 گرم
سينه مرغ
يك عدد
قيسي
12 عدد
كشمش
150 گرم
رب انار
دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگی
سه قاشق غذاخوری
گلپر
به ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه
به ميزان لازم
پياز داغ
سه قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
ابتدا گردو را ساييده تا كاملا نرم و يك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ريخته و با مرغ و يك استكان آب تفت ميدهيم تا گردو به روغن بيفتد. بعد از 15 دقيقه، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه ميريزيم و با حرارت ملايم ميگذاريم تا بجوشد. بعد از يك ساعت، تكههاي مرغ را از قابلمه خارج كرده، پيازداغ، رب گوجهفرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد درون قابلمه ميريزيم. زماني كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش ميافزاييم. پس از 10 دقيقه خورش را از روي حرارت بر ميداريم. اين خورش در كاسههاي يك نفره سرو ميشود.
نكته:
اين خورش براي مجالس رسمي استان گيلان تهيه ميشود.منبع : sooran.com