PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سالاد پاستا با بره



parnian 80
14th July 2013, 08:47 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo16.jpg
این سالاد خوشمزه که از پاستا و گوشت بره تشکیل شده است را حتماً در یک شب تابستانی به عنوان یک شام عالی میل کنید.
مدت آماده سازی:20 دقیقه
مدت سرد کردن:2 ساعت
مواد لازم : برای 6 نفر

پاستای با مدل رشته ای

150 گرم



روغن زیتون

1 قاشق غذا خوری



پوست لیمو ترش

1 قاشق چای خوری



سس پستو

1 نسخه



دنده بره
12 عدد



نعنا
1 فنجان



طرز تهیه:
پاستا را بپزید، سپس آب بکشید و بگذارید تا خنک شود. آنرا به کاسه انتقال دهید با لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط کنید. آنرا به اندازه 2 ساعت در یخچال خنک کنید.
در ضمن نمک و فلفل به بره بزنید و برای کباب کردن آنرا در فر با درجه 145 درجه فارنهایت قرار دهید.
پاستا را با دنده های بره در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس پستو آماده شده را روی آن بریزید.
طرز تهیه سس پستو : در یک مخلوط کن یا غذا ساز 2/1 فنجان نعنا، 2/1 فنجان ریحان، 4/1 فنجان روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، 2 عدد سیر چرخ کرده، 6/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز بریزید و مخلوط کنید، در آخر به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد