PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ماهی شکم پر



parnian 80
14th July 2013, 08:46 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo21.jpg مواد لازم :

ماهی

1 عدد



گشنیز خرد شده

250 گرم



پیاز خرد شده

1 عدد



سیر خرد شده
250 گرم



تمبرهندی
به میزان لازم


گردو

50 تا 100 گرم



ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه
به میزان لازم


روغن سرخ کردنی
به میزان لازم



طرز تهیه: - ماهی را كاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم. - مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند. - سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم. - پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم. - درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. - مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. - در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم. - سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
* نکته : - به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد. - به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد