PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات



parnian 80
14th July 2013, 08:28 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo37.jpg
( زمان پخت: 20دقيقه )
مواد لازم : براي برای 4 نفر

ماهی حلوايی فيله شده

4 عدد



نمک و فلفل سياه

به میزان لازم



دانه کنجد

2 قاشق سوپخوری



روغن زيتون

1 قاشق سوپخوری



آب پرتقال

يک دوم فنجان


پرتغال پوست کنده و قسمت شده
2 عدد



ليمو
1 عدد



پيازچه
2 قاشق سوپخوری




طرز تهيه : ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنيد و کنجد را روی آن بپاشيد. سپس در روغن زيتون که با حرارت ملايم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنيد تا طلايی شود. سپس آنها را در يک ديس گذاشته گرم نگهداريد. حرارت را کم کنيد و آب پرتغال را درون تابه ريخته و هم بزنيد تا غليظ و شيرين شود . سپس آنرا روی فيله‌های ماهی ريخته و با پرتغال و ليموترش تکه تکه شده تزئين کنيد.

ارزش غذايی: کالری : 213 چربی: 7 پروتئين: 23 فيبر: 3 سديم: 162 کربوهيدرات: 15

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد