PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سوپ سیب زمینی به روش چینی



parnian 80
14th July 2013, 08:17 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo89.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html)
این بار سوپ را به روش چینی‌ها تهیه كرده و برای خوش‌طعم‌تر شدن آن از كمی پودر زنجبیل استفاده‌كنید.

مواد لازم: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html)

سیب زمینی

3 عدد مكعبی خرد شده



هویج

سه عدد خرد شده



كرفس

سه شاخه خرد شده



شلغم كوچك

یك عدد خرد شده



پیاز
یك عدد متوسط


گوجه فرنگی
یك عدد خرد شده


سیر
5 حبه خرد شده


نمک
به مقدار لازم


فلفل
به مقدار لازم






طرز تهیه: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html) 1- سیب زمینی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html)، هویج، كرفس، شلغم (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html)، پیاز، سیر و گوجه فرنگی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html) را در یك قابلمه بزرگ بریزید.

2- مقداری آب (تا حدی كه روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.

3- بگذارید محتوای درون قابلمه (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html) بجوشد.

4- حرارت را كم كرده و تا یك ساعت بگذارید بپزند.

5- نمك و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه كنید.

6- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.

نكته برای اینكه این سوپ به طعم سوپ چینی (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html)نزدیك‌تر باشد، می‌توانید مقداری پودر زنجبیل (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/potato-soup-chinese-method.html) به سوپ اضافه كنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد