parnian 80
14th July 2013, 08:12 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo92.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) از پیتزاهای تکراری خسته شدهاید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمهای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کردهایم.
از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)
نان پیتزا یا خمیر پیتزا
4 عدد
پنیر پیتزا
1 پیمانه
پنیر پارمزان
1 پیمانه
فلفل سیاه
یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره
1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده
4 تکه
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده
2 عدد
پوست لیمو
1 قاشق چایخوری
ترخون خشک
2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده
1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته
1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) 1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
2. در یک کاسه پنیرها (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید. 3. ذرت و سس کره (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)
* کالری: 679
* چربی کلی: 28 گرم
* چربی اشباع شده: 12 گرم
* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم
* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم
* کلسترول: 84 میلی گرم
*سدیم: 928 میلی گرم
* کربوهیدرات: 69 گرم
* قند: 5 گرم
* فیبر: 4 گرم
* پروتئین: 41 گرم
* ویتامین C: 57 (% D V )
* کلسیم: 58 (% DV )
* آهن: 26 (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.
از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه
مواد لازم : برای 4 نفر (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)
نان پیتزا یا خمیر پیتزا
4 عدد
پنیر پیتزا
1 پیمانه
پنیر پارمزان
1 پیمانه
فلفل سیاه
یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره
1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده
4 تکه
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده
2 عدد
پوست لیمو
1 قاشق چایخوری
ترخون خشک
2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده
1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته
1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) 1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
2. در یک کاسه پنیرها (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید. 3. ذرت و سس کره (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html) شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی: (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pizza-chicken-corn-italian-method.html)
* کالری: 679
* چربی کلی: 28 گرم
* چربی اشباع شده: 12 گرم
* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم
* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم
* کلسترول: 84 میلی گرم
*سدیم: 928 میلی گرم
* کربوهیدرات: 69 گرم
* قند: 5 گرم
* فیبر: 4 گرم
* پروتئین: 41 گرم
* ویتامین C: 57 (% D V )
* کلسیم: 58 (% DV )
* آهن: 26 (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.