PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه خورش لوبیا سبز



parnian 80
14th July 2013, 08:07 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo75.jpg
مواد لازم :

گوشت قیمه شده

500 گرم



لوبیا سبز

600 گرم



گوجه فرنگی ریز( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد )

۱۵ الی ۲۰ عدد



لیمو عمانی

3 عدد



آرد
1 قاشق



پیاز سرخ شده بدون روغن
2 قاشق غذا خوری


روغن حیوانی
مخصوص سرخ کردن



نمک و زرد چوبه
به میزان لازم



زعفران دم کرده
به میزان لازم


رب گوجه فرنگی
1 الی 5/1 قاشق



پیاز درشت رنده شده
1 عدد





طرز تهیه :
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید . این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند . آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید . اگر مثل تصویر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید وچند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد