PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه آش میوه اردبیل



parnian 80
14th July 2013, 08:00 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo38.jpg http://www.beytoote.com/images/stories/food/thumbnails/kpegn2f4zcpfxyewf16w.jpgاگه به سبزی دسترسی ندارین ... خوشحال باشین ...چون نوعی از این آش - سبزی نمیخواد ... هم با کشک و هم با سرکه میتوان مصرف کرد . ( البته فقط با یکی از اونها . چون میگین خوردن سرکه همراه با کشک پوست صورت رو لک میکنه .) http://www.beytoote.com/images/stories/food/thumbnails/kpegn2f4zcpfxyewf16w.jpgاگه اصرار به مصرف سبزی دارین در صورت تمایل این آش رو دقیقا باهمین دستور میتونین با سبزی آش : یک کیلو تره و جعفری و گشنیز و برگ چغندر هم تهیه کنین .ولی نیازی نیست چون این آش بدون سبزی تهیه میشه و خیلی خوش خوراکه ... مواد لازم : برای تقریبا 10 الی 12نفر


رشته آش

350 گرمی



کوفته قلقلی ریز با گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل

200الی 250گرم



قیسی زردآلو ، آلو زرد ،آلوچه ،گوجه سبز

برای هر نفر از هر کدام 3 الی 4 عدد



آلبالو
یک چهارم پیمانه


چغندر پوست کنده و مکعبی کوچیک خرد شده
در صورت تمایل 2 عدد



نخود
یک سوم پیمانه


لوبیا
یک سوم پیمانه


عدس
نصف پیمانه


رب گوجه فرنگی
1 قاشق



زردچوبه و نمک و فلفل
به مقدار لازم



پیاز برای پختن با حبوبات
1 عدد


پیازداغ برای روی آش
به مقدار لازم



سرکه

به مقدار لازم





طرز تهیه : ابتدا مراقب باشید آلبالو ها شور نباشن . در اینصورت خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین. حبوبات را از قبل خیس کنین و بعد با کمی آب و روغن و یک عدد پیاز و زردچوبه بذارین جداگانه خوب بپزه .
بعد توی یک قابلمه بزرگ و جا دار کمی پیاز داغ درست کنین و برای تزیین آش بردارین و کمی بذارین بمونه . و حالا کمی رب گوجه بزنین و تفت بدین .( میتونین رب گوجه رو بعدا همراه با میوه ها بریزین ) حبوبات پخته و میوه ها رو ( که قبلا شسته و خیس کردین ) به همراه کوفته قلقلی ها ( یا خام یا تفت داده شده ) با کمی آب یا آب گوشت و یا مرغ اضافه کنین
من با مصرف قرص های سوپ در طولانی مدت به دلیل افزودنی های اون موافق نیستم ولی اگه دوست دارین میتونین استفاده کنین .فقط مراقب نمک غذا باشین ... چون قرص ها نمکشون زیاده و کشک و رشته هم نمک دارن میوه ها که نرم شدن و پختن ..... رشته رو بریزین .
تا وقتی رشته ها بپزن گهکاهی آش رو هم بزنین تا ته نگیره . و اگه آبش کم شد آب اضافه کنین .
این آش مزه ملسی داره ...... حالا توی ظرف بکشین و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ و کوفته قلقلی و فلفل قرمز دلمه ای تزیین کنین و یا فقط با سرکه نوش جون کنین

ab.bb
14th July 2013, 08:06 PM
وای من این آش رو خوردم، خیلی خوش طعم و خوش بو هست. اردبیل بودم؛ همسایه مون برام آورده بود. البته اون موقع نمیدونستم اسمش چیه؛ بعدا فهمیدم.

parnian 80
14th July 2013, 08:09 PM
وای من این آش رو خوردم، خیلی خوش طعم و خوش بو هست. اردبیل بودم؛ همسایه مون برام آورده بود. البته اون موقع نمیدونستم اسمش چیه؛ بعدا فهمیدم.
پس واقعا خوشمزس![labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد