parnian 80
14th July 2013, 07:51 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo9.jpg مواد لازم : برای 4 نفر
سینه مرغ
1 عدد
تخم مرغ
2 عدد
زعفران
یک چهارم ق چایخوری
آبلیموی تازه
یک چهارم ق چایخوری
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
پیاز
1 عدد
برگ بو
2 عدد
طرز تهیه : سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .
سینه مرغ
1 عدد
تخم مرغ
2 عدد
زعفران
یک چهارم ق چایخوری
آبلیموی تازه
یک چهارم ق چایخوری
نمک
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
پیاز
1 عدد
برگ بو
2 عدد
طرز تهیه : سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .