parnian 80
14th July 2013, 07:40 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo176.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html)
مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :
رشته مخصوص آش
400 گرم
سبزی آش ( تره - جعفری - اسفناج - شوید - گشنیز )
1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )
450 گرم
نعناع خشك
4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز
4 عدد متوسط
كشك ساییده غلیظ
2 لیوان
آرد
2 قاشق
روغن
به میزان لازم
نمك و فلفل
به مقدار كافی
طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخلحبوبات (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .
مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :
رشته مخصوص آش
400 گرم
سبزی آش ( تره - جعفری - اسفناج - شوید - گشنیز )
1 كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )
450 گرم
نعناع خشك
4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم
پیاز
4 عدد متوسط
كشك ساییده غلیظ
2 لیوان
آرد
2 قاشق
روغن
به میزان لازم
نمك و فلفل
به مقدار كافی
طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخلحبوبات (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/hadnt-field.html) را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .