parnian 80
14th July 2013, 07:36 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1.jpg
مواد لازم : 4 نفر
آب گوشت یا مرغ
1 فنجان
سس سویای کم نمک
2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده
1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما
2 قاشق چایخوری
شکر
2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت
2 قاشق چایخوری
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده
2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده
2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده
1 بوته
طرز تهیه : 1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید. 3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد. 4. غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.
مواد لازم : 4 نفر
آب گوشت یا مرغ
1 فنجان
سس سویای کم نمک
2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده
1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما
2 قاشق چایخوری
شکر
2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت
2 قاشق چایخوری
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان
1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده
2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده
2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده
1 بوته
طرز تهیه : 1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید. 3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد. 4. غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.