parnian 80
14th July 2013, 07:30 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1274.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chicken-astraganf2.html)مواد لازم :
سینه مرغ خرد شده
یک عدد
پیاز خرد شده
1 عدد
قارچ خرد شده یا پرک شده
1 پیمانه
سیب زمینی خلالی
3 عدد برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه کاری
به میزان لازم
خامه
3 قاشق غذاخوری
شیر
یک لیوان
آرد
2 قاشق غذاخوری
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.
مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.
مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.
سینه مرغ خرد شده
یک عدد
پیاز خرد شده
1 عدد
قارچ خرد شده یا پرک شده
1 پیمانه
سیب زمینی خلالی
3 عدد برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه کاری
به میزان لازم
خامه
3 قاشق غذاخوری
شیر
یک لیوان
آرد
2 قاشق غذاخوری
روغن
به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.
مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.
مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم.