parnian 80
14th July 2013, 07:25 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1159.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/spanish-garlic-soup2.html)
این سوپ تیره با طعم قوی كه متعلق به مركز اسپانیاست، مردم را به 2 دسته تقسیم میكند؛ یا آن را دوست دارند یا از آن متنفرند. این سوپ از یكی از فقیرترین مناطق اسپانیا به نام لامانچا میآید و جالب آنكه مانند اشكنه ایرانی قبل از سرو یك تخممرغ در آن میشكنند. البته توجه داشته باشید طعم قوی این سوپ به آب و هوای منطقه آفرینش آن هم مرتبط است. شاید این سوپ را در مناطق مرطوب شمال و جنوب كشور بیشتر بپسندند. اما به یاد داشته باشید خواص این سوپ به واسطه سیر مصرفی بینظیر است.
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون بكر
4 قاشق غذاخوری
سیر
یك بوته، پوستكنده
نان تست
4 ورقه
پاپریكا
4 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز
نصف قاشق چایخوری
تخممرغ
4 عدد
جعفری ساطوری
2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه
به میزان لازم
روش تهیه:
1- فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. سیرهای پوست كنده را در آن سرخ كنید تا طلایی شوند، سپس از روغن خارج كنید.
2- ورقههای نان را در همان روغن سرخ كنید تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج كنید. یك قاشق غذاخوری پاپریكا را در روغن برای چند ثانیه سرخ كنید. آبگوشت، زیره و باقی پاپریكا را در قابلمه بریزید. سیرها را هم له كرده و در آبگوشت بریزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 20 دقیقه آن را بپزید.
3- ورقههای نان را خرد كنید و هر كدام را در یك كاسه نسوز بریزید. روی آن سوپ بریزید و در هر كاسه یك تخممرغ بشكنید و كاسهها را 8-7 دقیقه در فر بگذارید تا تخممرغ آن ببندد بعد جعفری را روی آن پاشیده و به سرعت سرو كنید.
نكات:
1 - میتوانید به جای استفاده از فر،تخممرغها را در قابلمه شكسته و با در بسته 10 دقیقه بپزید تا تخممرغها ببندد.
2 - در صورت تمایل تخممرغها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواری بریزید.
3 - اگر از نان چند روز مانده استفاده كنید كیفیت آن در سوپ بهتر است.
این سوپ تیره با طعم قوی كه متعلق به مركز اسپانیاست، مردم را به 2 دسته تقسیم میكند؛ یا آن را دوست دارند یا از آن متنفرند. این سوپ از یكی از فقیرترین مناطق اسپانیا به نام لامانچا میآید و جالب آنكه مانند اشكنه ایرانی قبل از سرو یك تخممرغ در آن میشكنند. البته توجه داشته باشید طعم قوی این سوپ به آب و هوای منطقه آفرینش آن هم مرتبط است. شاید این سوپ را در مناطق مرطوب شمال و جنوب كشور بیشتر بپسندند. اما به یاد داشته باشید خواص این سوپ به واسطه سیر مصرفی بینظیر است.
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون بكر
4 قاشق غذاخوری
سیر
یك بوته، پوستكنده
نان تست
4 ورقه
پاپریكا
4 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز
نصف قاشق چایخوری
تخممرغ
4 عدد
جعفری ساطوری
2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه
به میزان لازم
روش تهیه:
1- فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم كنید. روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید. سیرهای پوست كنده را در آن سرخ كنید تا طلایی شوند، سپس از روغن خارج كنید.
2- ورقههای نان را در همان روغن سرخ كنید تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج كنید. یك قاشق غذاخوری پاپریكا را در روغن برای چند ثانیه سرخ كنید. آبگوشت، زیره و باقی پاپریكا را در قابلمه بریزید. سیرها را هم له كرده و در آبگوشت بریزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و 20 دقیقه آن را بپزید.
3- ورقههای نان را خرد كنید و هر كدام را در یك كاسه نسوز بریزید. روی آن سوپ بریزید و در هر كاسه یك تخممرغ بشكنید و كاسهها را 8-7 دقیقه در فر بگذارید تا تخممرغ آن ببندد بعد جعفری را روی آن پاشیده و به سرعت سرو كنید.
نكات:
1 - میتوانید به جای استفاده از فر،تخممرغها را در قابلمه شكسته و با در بسته 10 دقیقه بپزید تا تخممرغها ببندد.
2 - در صورت تمایل تخممرغها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواری بریزید.
3 - اگر از نان چند روز مانده استفاده كنید كیفیت آن در سوپ بهتر است.