PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بال سوخاری را به روش چینی درست کنید!



parnian 80
14th July 2013, 07:17 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo964.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/fried-make1-chinese2.html)
مواد لازم برای 2 نفر :

بال مرغ
8 عدد ( 400 گرم )


آرد ذرت
1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )


پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده )
به مقدار لازم


آویشن
1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )


نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم


کنجد
3/1 پیمانه ( 53 گرم )


تخم‌مرغ
1 عدد ( 55 – 60 گرم )


روغن (سرخ کردنی)
به مقدار لازم




روش تهیه :
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.

بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم
پروتئین 2.56 گرم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد