parnian 80
14th July 2013, 07:15 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1257.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/delicious-turkish-bouraghi2.html)
لقمههایی لذیذ از كشور تركیه كه به سادگی تهیه شده و طعم بینظیری دارد. مشكلترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفكا یا فیلوست كه عرضه آن در فروشگاههای مواد غذایی بزرگ در سراسر كشور كار را آسان كرده است.
بورقی، لذتی از دیار ترک ها
مواد لازم برای 4 نفر:
پنیر فتا
200 گرم
تخممرغ درشت
یك عدد
جعفری ساطوری شده
یك قاشق غذاخوری
نعناع ساطوریشده
یك قاشق غذاخوری
شوید ساطوریشده
یك قاشق غذاخوری
خمیر یوفكا یا فیلو
8تا12 ورقه
روغن مایع
به میزان لازم
طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه :
1 - در یك كاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
2 - یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
3 - روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
4 - با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذتبخش است.
نکات:
1 - برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار كه در بازار موجود است استفاده كنید.
2 - اگر بورقیها را زودتر آماده كردید، آنها را تا زمان سرخ كردن زیر یك دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
لقمههایی لذیذ از كشور تركیه كه به سادگی تهیه شده و طعم بینظیری دارد. مشكلترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفكا یا فیلوست كه عرضه آن در فروشگاههای مواد غذایی بزرگ در سراسر كشور كار را آسان كرده است.
بورقی، لذتی از دیار ترک ها
مواد لازم برای 4 نفر:
پنیر فتا
200 گرم
تخممرغ درشت
یك عدد
جعفری ساطوری شده
یك قاشق غذاخوری
نعناع ساطوریشده
یك قاشق غذاخوری
شوید ساطوریشده
یك قاشق غذاخوری
خمیر یوفكا یا فیلو
8تا12 ورقه
روغن مایع
به میزان لازم
طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه :
1 - در یك كاسه تخممرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له كرده و با مواد مخلوط كنید.
2 - یك قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یك سانتیمتر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع كرده و خمیر را لوله كنید. لبه خمیر را با انگشت خیس كرده و آن را ببندید، این كار باعث میشود خمیر در روغن باز نشود.
3 - روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و بسته به اندازه ظرف، بورقیها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ كنید تا خمیر برشته و ترد شود.
4 - با قاشق سوراخدار، بورقیها را خارج كرده و بعد بهسرعت سرو كنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن دركنار این غذا بسیار لذتبخش است.
نکات:
1 - برای تنوع میتوانید از انواع پنیر طعمدار كه در بازار موجود است استفاده كنید.
2 - اگر بورقیها را زودتر آماده كردید، آنها را تا زمان سرخ كردن زیر یك دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.