PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه برنج و مرغ به سبک اسپانیایی



parnian 80
14th July 2013, 07:13 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo965.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/spanish2-rice3-chicken2.html)
مواد لازم برای ۴ نفر :

روغن زیتون
۳ قاشق مرباخوری


ران مرغ بدون پوست و استخوان
۴۰۰ گرم


فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
یک عدد


فلفل دلمه ای سبز خرد شده
یک عدد


سیر له شده
۴ حبه


آویشن خشک
یک قاشق مرباخوری


برنج خشک
۳ چهارم پیمانه


زعفران
کمی


آب مرغ
یک و سه چهارم پیمانه


نمک و فلفل
به میزان کافی


گوجه فرنگی رنده شده
۲۲۴ گرم


زیتون سیاه و سبز بدون دانه
هر کدام ۱۰ عدد




طرز تهیه برنج و مرغ را به سبک اسپانیایی :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.
در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.
بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

ارزش غذایی (http://www.beytoote.com/cookery.html) هر یک و نیم پیمانه :
کالری : ۳۶۴
کربوهیدرات : ۴۱ گرم
کلسترول : ۷۰ میلی گرم
پروتئین : ۲۲ گرم
چربی : ۱۲ گرم
فیبر : ۴ گرم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد