"VICTOR"
14th July 2013, 04:39 PM
یه سری نکته هست که تقریباً برای من جالب بود ، ګفتم بنویسم شاید برای شما هم مفید باشه .
ـ چرا باید افطار رو با یه چیز شیرین مثل خرما شروع کنیم ؟ افطار رو با یه چیز شیرین مثل خرما ، عسل یا ... باید شروع کرد تا با افزایش سریع قند خون در ابتدای افطار ، از پر خوری در طول افطار جلوګیری کرد .
ـ چرا باید افطار رابا آب جوشیده ولرم آغاز کرد ؟ ګشودن افطاربا آب جوشیده ولرم به دفع مواد سمی از طریق ادرار کمک می کند و سبب بهبود عملکرد دستګاه تنفسی و موجب سرحالی و سرزندګی می شود .
ـ بهتر است در وعده سحری از مصرف زیاد مواد پروتئینی ، به خصوص پروتئین حیوانی ( مانند ګوشت قرمز ،مرغ یا ماهی ) ، خودداری کرد . این مواد برای هضم و جذب نیاز به آب زیادی دارند و به همین دلیل تشنګی در طول روز را شدت می بخشند . حبوبات مانند عدس و ماش یا برخی لبنیات مانند ماست یا کشک بی نمک ، جانشین مناسبی برای تأُمین پروتئین در وعده سحری هستند .
ـ حذف سحری به هیچ وجه توصیه نمی شود ، زیرا افت قند منجر به کاهش قدرت یادګیری ، بی حوصلګی و خستګی می شود و بر خلاف تصور عموم ، روزه بدون سحری منجر به افزایش وزن و چاقی در افراددارای اضافه وزن میشود ، زیرا تمایل این افراد به مواد غذایی چرب و شیرین افزایشمی یابد .
ـ چرا باید افطار رو با یه چیز شیرین مثل خرما شروع کنیم ؟ افطار رو با یه چیز شیرین مثل خرما ، عسل یا ... باید شروع کرد تا با افزایش سریع قند خون در ابتدای افطار ، از پر خوری در طول افطار جلوګیری کرد .
ـ چرا باید افطار رابا آب جوشیده ولرم آغاز کرد ؟ ګشودن افطاربا آب جوشیده ولرم به دفع مواد سمی از طریق ادرار کمک می کند و سبب بهبود عملکرد دستګاه تنفسی و موجب سرحالی و سرزندګی می شود .
ـ بهتر است در وعده سحری از مصرف زیاد مواد پروتئینی ، به خصوص پروتئین حیوانی ( مانند ګوشت قرمز ،مرغ یا ماهی ) ، خودداری کرد . این مواد برای هضم و جذب نیاز به آب زیادی دارند و به همین دلیل تشنګی در طول روز را شدت می بخشند . حبوبات مانند عدس و ماش یا برخی لبنیات مانند ماست یا کشک بی نمک ، جانشین مناسبی برای تأُمین پروتئین در وعده سحری هستند .
ـ حذف سحری به هیچ وجه توصیه نمی شود ، زیرا افت قند منجر به کاهش قدرت یادګیری ، بی حوصلګی و خستګی می شود و بر خلاف تصور عموم ، روزه بدون سحری منجر به افزایش وزن و چاقی در افراددارای اضافه وزن میشود ، زیرا تمایل این افراد به مواد غذایی چرب و شیرین افزایشمی یابد .