PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایده ای زیبا برای تزئین خرما



Sa.n
14th July 2013, 02:40 PM
ایده ای زیبا برای تزئین خرما (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4725.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
مواد لازم :
خرما : یک بسته
گردو : به مقدار لازم

مواد لازم جهت خمیر :

شیر
۱ لیوان


تخم مرغ
۱ عدد


روغن مایع
1/4 پیمانه


نمک
1/8 قاشق چایخوری


رنگ یا زعفران دم کرده
در صورت دلخواه


آرد
به میزانی که خمیر به دست نچسبد




شربت بار : این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.
مروارید خوراکی : جهت تهیه انواع مرواریدها و اکلیل های خوراکی اینجا کلیک کنید )

طرز تهیه :
ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4726.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .


http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4727.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)

شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .



http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4728.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .
نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4729.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)

روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4730.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4731.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
سپس به این صورت دور خرما بپیچید .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4732.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4733.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4734.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره.
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4735.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4736.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .

بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4737.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .

برای قشنگ تر شدن خرماها می تونید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید .

اینهم از خرماهای خوشگل ما :


http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou4725.jpg (http://www.beytoote.com/housekeeping/artifice/decorating1-ideas1-dates1.html)
منبع : baharsite.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد