PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه رول بادمجان



diana3
14th July 2013, 01:27 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/05/fo1332.jpg (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/05/fo1332.jpg)مواد لازم:


بادمجان ورقه شده بلند
به میزان دلخواه


اسفناج
50گرم


زیتون سیاه خرد
100گرم


پنیر فتا
100گرم


پیاز داغ
3 قاشق سوپ خوری


نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر
به میزان لازم


کاپاریس
3 قاشق سوپ‌خوری


جعفری خرد شده
یک قاشق سوپ خوری



مواد سس:


آب گوشت
یک پیمانه


رب
2 قاشق سوپ خوری


پیاز داغ
یک قاشق سوپ خوری


فلفل دلمه‌ای رنده شده
2 قاشق سوپ خوری


سیر سرخ شده
یک قاشق چایخوری


روغن زیتون
یک قاشق سوپ خوری


نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه
به مقدار لازم



روش تهیه:
در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.روش تهیه مواد میانی رول:
1 - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.
2 - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
3 - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
4 - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
5 - ادویه‌های دلخواه را زده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
6 - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد