PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه‌ی کتلت میگو با سس تمرهندی



diana3
14th July 2013, 01:26 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/05/fo1096.jpg (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/05/fo1096.jpg)این کتلت با مقدار کمی میگو آماده می‌شود و مزه‌ی خوبی دارد. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را ببینید .مواد لازم :


میگو
150 گرم


سیب‌زمینی پخته شده
پنج عدد


لیموترش
یک عدد


زنجبیل تازه
یک قاشق چای‌خوری


زردچوبه
یک قاشق چای‌خوری


تخم گشنیز
یک قاشق چای‌خوری


گشنیز تازه خرد شده
سه قاشق سوپ‌خوری


روغن و نمک
به میزان لازم



طرز تهیه:
* میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند.
* بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم.
* در تابه روغن ریخته روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود.
* سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ می‌کنیم.
* کتلت‌ها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو می‌نماییم.مواد لازم برای تهیه سس:


تمر هندی
نصف پیمانه


آب جوش
نصف پیمانه


انبه کوچک
یک عدد


سس گوجه‌فرنگی تند
پنج قاشق سوپ‌خوری



طرز تهیه سس:تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد