diana3
14th July 2013, 01:25 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/fo1330.jpg (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/fo1330.jpg)مواد لازم :
گوشت گوسفند
نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا)
نیم کیلوگرم
گوجه سبز
نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده
۴ قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین)
به اندازه لازم
نمک و فلفل
به اندازه لازم
روغن
به اندازه لازم
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.
گوشت گوسفند
نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا)
نیم کیلوگرم
گوجه سبز
نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده
۴ قاشق سوپخوری
ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین)
به اندازه لازم
نمک و فلفل
به اندازه لازم
روغن
به اندازه لازم
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.