diana3
14th July 2013, 01:24 AM
متخصصان اظهار کردند که یکی از بهترین روش ها برای کاهش مصرف گوشت قرمز استفاده از پاستا و گوشت مرغ است.
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/IMG16211200.png (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/IMG16211200.png)
مواد لازم
يك بسته پاستا فرمي شكل250 گرم گوشت سينه مرغاز هر كدام يك عدد فلفل دلمهاي سبز، قرمز و زرديك حبه سير رنده شدهيك عدد پياز درشتيك قاشق چايخوري زنجبيل رنده شدهبه ميزان لازم نمك، فلفل، ادويه و زردچوبهبه ميزان لازم روغن زيتون و روغن مايعطرز تهیهسينه مرغ را به شكل مكعبي خرد كرده و با كمي نمك، فلفل سياه، زنجبيل و يك قاشق غذاخوري روغن زيتون مخلوط كرده تا مزهدار شود.پياز را خرد كرده و درون كمي روغن مايع تفت ميدهيم،سپس سير را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه كرده و گوشت مزهدار شده را نيز به آنها ميافزاييم و با هم تفت ميدهيم. يك استكان آب به گوشت افزوده و در قابلمه را ميبنديم تا با حرارت كم بپزد. فلفل دلمهايها را به صورت مكعبي خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت ميافزاييم.پاستا را طبق دستور پخت روی آن آماده كرده و به مواد گوشتي اضافه ميكنيم، وقتي همه مواد با هم مخلوط شد آن را چند دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا با هم مزهدار شوند. در آخر پاستا را درون ظرف مورد نظر كشيده و در صورت تمايل يك يا دو قاشق پنير پارمزان روي آن ميپاشيم يا با مقداري گشنيز يا ريحان خرد شده روي آن را تزئين ميكنيم.
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/IMG16211200.png (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/IMG16211200.png)
مواد لازم
يك بسته پاستا فرمي شكل250 گرم گوشت سينه مرغاز هر كدام يك عدد فلفل دلمهاي سبز، قرمز و زرديك حبه سير رنده شدهيك عدد پياز درشتيك قاشق چايخوري زنجبيل رنده شدهبه ميزان لازم نمك، فلفل، ادويه و زردچوبهبه ميزان لازم روغن زيتون و روغن مايعطرز تهیهسينه مرغ را به شكل مكعبي خرد كرده و با كمي نمك، فلفل سياه، زنجبيل و يك قاشق غذاخوري روغن زيتون مخلوط كرده تا مزهدار شود.پياز را خرد كرده و درون كمي روغن مايع تفت ميدهيم،سپس سير را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه كرده و گوشت مزهدار شده را نيز به آنها ميافزاييم و با هم تفت ميدهيم. يك استكان آب به گوشت افزوده و در قابلمه را ميبنديم تا با حرارت كم بپزد. فلفل دلمهايها را به صورت مكعبي خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت ميافزاييم.پاستا را طبق دستور پخت روی آن آماده كرده و به مواد گوشتي اضافه ميكنيم، وقتي همه مواد با هم مخلوط شد آن را چند دقيقه روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا با هم مزهدار شوند. در آخر پاستا را درون ظرف مورد نظر كشيده و در صورت تمايل يك يا دو قاشق پنير پارمزان روي آن ميپاشيم يا با مقداري گشنيز يا ريحان خرد شده روي آن را تزئين ميكنيم.