diana3
14th July 2013, 01:23 AM
http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/fo1352.jpg (http://ariyanet.net/wp-content/uploads/2013/06/fo1352.jpg)
• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقهمواد لازم :
میگو
250 گرم
فتوچینی
220 گرم
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
فلفل تند ریز شده
1 تا 2
سیر، رنده شده
2 حبه
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
دو پیمانه
پنیر پارمسان
به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.ارزش غذایی
• کالری: 363
• چربی: 9 گرم
• کلسترول: 97 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 1 گرم
• کربوهیدرات: 48 گرم
• پروتئین: 21 گرم
• سدیم: 396 میلی گرم
• فیبر: 3 گرم
• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقهمواد لازم :
میگو
250 گرم
فتوچینی
220 گرم
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
فلفل تند ریز شده
1 تا 2
سیر، رنده شده
2 حبه
نمک
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
دو پیمانه
پنیر پارمسان
به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.ارزش غذایی
• کالری: 363
• چربی: 9 گرم
• کلسترول: 97 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 1 گرم
• کربوهیدرات: 48 گرم
• پروتئین: 21 گرم
• سدیم: 396 میلی گرم
• فیبر: 3 گرم