توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ثبت اختراع
34157
14th July 2013, 12:48 AM
سلام به همه عاشقان علم. دوستان یه مشکل واسه من پیش اومده(تو فرآیند ثبت اختراع) اونو در قالب سوال بیان میکنم: اگه کارشناس گیر بده که واسه تاییدیه علمی حتمآ حتمآ باید از فلان جا تاییدیه بیاری و اون مرکز هم در نامه ای اختراع رو دارای ابهام بیان کنه(نه رد بکنه و نه تایید) میشه چیکار کرد؟ به نظر شما میشه تو سایت اداره ثبت اختراع انصراف از ثبت بدم و با تغییر جزئی تو اسم اختراع اونو دوباره ثبت کنم که بیفته پیش یه کارشناس دیگه؟ از همتون سپاسگزارم
حسین متقی
14th July 2013, 04:53 AM
خیلی خوب میشه اگه اون ایهام!!!! رو برطرف کنین و دوباره اقدام کنین برای نظر گرفتن از اون کارشناس!
نو آور
14th July 2013, 05:40 AM
سلام، تا جائیکه می دانم، در کشورهای پیشرفته صنعتی، اداره ثبت اختراعات دارای تشکیلات سراسری عریض و طویل جدی و دارای کارشناسان بسیار زبده و کارکشته و نیز مجهز به آزمایشگاهها و بانکهای اطلاعاتی قوی هستند. اگر ابهامی در موضوع اختراع باشد، با دعوت از مخترع یا گروه مخترعین برای دفاع از اختراع خود، موضوع حل و فصل می شود.
در ایران، اداره مالکیت معنوی به طور متمرکز و منحصرا در تهران قرار دارد. همچنین این اداره دارای بدنه کارشناسی علمی و فنی قوی نیست و برای این کار از توان کارشناسی برخی سازمانها مانند سازمان پژوهشهای علمی و فنی ایران و همچنین برخی دانشگاهها و پارکهای علم و فن آوری همکار استفاده می کند.
در این مورد به خصوص، اگر ابهام مورد نظر کارشناس دقیقا ذکر شده است، به سادگی می توانید با ارسال توضیحات فنی گویاتر و دقیقتر و نیز نقشه ها و سایر ضمائم فنی اختراع، مشکل را برطرف کنید.
در غیر این صورت؛ پس از گذشت 30 روز ، خود بخود از نظر سیستم رایانه ای ، اظهارنامه ثبت شما کان لم یکن محسوب می شود و چنانچه فرمودید می توانید با تغییر برخی عناوین و ظواهر ، مجددا تقاضای خود را ارسال فرمائید. همچنین این بار این امکان برای شما فراهم است که نام مرکزی را که تمایل دارید برای بررسی مدارک اختراع اقدام کند، ذکر کنید.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.