PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث تاپیکی برای منحرف کردن نخبگان

M@hdi42
10th July 2013, 11:12 PM
سلام

تو جاهای مختلف همیشه سعی کردیم همه بچه ها رو به راه راست هدایت کنیم. اینجا همفکری میکنیم که چطور میشه شما نخبه ها رو منحرف کرد[bamazegi][khanderiz]

تاپیک های من دیگه خودتون میدونید چطور میشه [kootak]

حس شیطنت رو درونتون قلقلک می دیم[nishkhand][nishkhand]

پس با ما باشین[sootzadan][nishkhand]

http://uc-njavan.ir/images/2q7vugfvu3vcr740mbs.jpg (http://uc-njavan.ir/)

mamadshumakher
10th July 2013, 11:16 PM
داداش من که نخبه نیستم.پس هر کاری دلت میخواد بکن [khande] من همینجوریش منحرفم [nishkhand]

M@hdi42
10th July 2013, 11:18 PM
داداش من که نخبه نیستم.پس هر کاری دلت میخواد بکن [khande] من همینجوریش منحرفم [nishkhand]

ببین تو جزو سربازان خط مقدم منی برای ارائه روش های مختلف اذیت وشیطنت کردن . پس تو خودت یه جورایی نخبه ای[nishkhand][bamazegi][sootzadan]

v.m 2020
10th July 2013, 11:25 PM
سلام

تو جاهای مختلف همیشه سعی کردیم همه بچه ها رو به راه راست هدایت کنیم. اینجا همفکری میکنیم که چطور میشه شما نخبه ها رو منحرف کرد[bamazegi][khanderiz]

تاپیک های من دیگه خودتون میدونید چطور میشه [kootak]

حس شیطنت رو درونتون قلقلک می دیم[nishkhand][nishkhand]

پس با ما باشین[sootzadan][nishkhand]

http://uc-njavan.ir/images/2q7vugfvu3vcr740mbs.jpg (http://uc-njavan.ir/)

تا تعریف شما از منحرف کردن چی باشه ...
یکم توضیح بدید تا بگم منم هستم یا ن

ریپورتر
10th July 2013, 11:30 PM
یک راه اینه کسی که خوابید با ذره بین روی دستش داغ بزاری از خواب بپره[nishkhand]

TERRORIST
10th July 2013, 11:46 PM
باز این فکر کرد
بدبخت شدیم[negaran]

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 12:20 AM
بذارین یه کم فکر کنم از کجا شروع کنم .....................

یه طبقه بندی کنید اذیتی . ترس اور . انتقام ؟ کدومش ؟؟ کنف کردن اونایی که زیادی کلاس می ذارن ؟

یه بنده خدایی عید مهمونمون بود هی می گفت من قهوه و این حرفا و کلاس گذاشتن . گیر داد به من گفتم من تلخ گس بی شیر و شکر گفت منم همین طور . ندارین ؟

من درست کردم طرف [negaran] فکر کنم دیگه افه نیومد جایی؟ !!

یا اینایی که می پرسی سس معمولی می خوری یا هات سس رودر بایستی الکی میکنن یه ددفعه طرف کبود میشه از تندی !!

البته من توبهکردما به قصد اذیت انجام نمی دم اما برا رو کم کنی مزه میده

shiny7
11th July 2013, 12:24 AM
باز عمو مهدی شیطون شد!!!!
خدا بخیر بگذرونه!!!![nadidan]
هنوز از دیدن اون همه لپ تو شکیم!!!!
ماچ و بوسه ها هم که بچه ها در جریانن!!!....
اینو خدا بخیر کنه!!![nishkhand]

یه راه...یه تیکه یخ کوچیکو از پشت سر به طور کاااااملا یواشکی وارد یخه طرف مقابل کنید...
یک ظرف پاپ کرن درست کنید...
بشینید حرکات موزون طرفو نگاه کنید!!!!![nishkhand][cheshmak][khande]

*FATIMA*
11th July 2013, 02:25 AM
ما کلاً نخبه نیستیم از این بابت اصلاً به مهدی پدر نرفتیم
از اونجایی که بسیار بچه آرومی هستیم هیچ راهی برای اذیت کردن یا منحرف کردن به ذهنم نمیرسه
پدر راهنمایی کن

یاسمین5454
11th July 2013, 10:50 AM
سلام
تو مجله دوست نوجوانم چند وقت پیش ها یه قسمتی داشت به نام اعصابنوردی[nishkhand]
و اعصابنوردی های جالب می نوشت نمی دونم الانم داشته باشه یا نه
ولی خیلی باحال بود حیف که من فقط یکی دوتا از این مجله تهیه کردم[sootzadan]

حالا یه اعصابنوردی
دوستم میگفت عموش و دوستانش قبلنا
برقا که میرفته میرفتند چسب میزدند رو تموم زنگ های خونه ها برق که میومده همه زنگ ها با هم[nishkhand][khande]

m@some
11th July 2013, 11:04 AM
سلام منم هستم بگیدتوچه مایه های میخوایداذیت کنیم تامنحرف بشن !!!!!!!!!!!تابگم چیکارکنیم.خودتون که میدونیدمن چطورم[bamazegi][taajob]

shiny7
11th July 2013, 11:07 AM
آقایون سیبیلو!!!بچه رو با سیبیل محکم ماچ کنید ونگ بچه دربیاد!!!مامانه کبود می شه!!!![nishkhand][cheshmak]

parnian 80
11th July 2013, 11:16 AM
سلام پدر جان.بنده هم هستم ولی امیدوارم همه جان سالم به در ببریم از این طرح و ایده ها...[nadidan][khanderiz]
مسئله بعدی:روی کی تمرینشون کنیم؟[nishkhand]

shiny7
11th July 2013, 11:20 AM
سلام پدر جان.بنده هم هستم ولی امیدوارم همه جان سالم به در ببریم از این طرح و ایده ها...[nadidan][khanderiz]
مسئله بعدی:روی کی تمرینشون کنیم؟[nishkhand]

رو هرکی دم دستته!!!![cheshmak][nishkhand]
آآآآآآاخ ای کاش خود عمو مهدی اینجا بود رو خودش اصلا امتحان می کردیم!!!!![khande]

shiny7
11th July 2013, 11:22 AM
یه راه دیگه...
وقتی خونه ساکته یهویی بگید پییییییییییییییییییخ!!!!!!!!!! !!!![nishkhand]
بعد می تونید اعضای خانواده رو نیم متر رو هوا مشاهده کنید!!!!!![khande]
از فیلمای horror هم ترسناک تره!!!!![nishkhand][cheshmak]

parnian 80
11th July 2013, 11:25 AM
رو هرکی دم دستته!!!![cheshmak][nishkhand]
آآآآآآاخ ای کاش خود عمو مهدی اینجا بود رو خودش اصلا امتحان می کردیم!!!!![khande]
خوب خدا رو شکر داداشم هست[khande][khande][nishkhand]همیشه هم در دسترس!

shiny7
11th July 2013, 11:28 AM
خوب خدا رو شکر داداشم هست[khande][khande][nishkhand]همیشه هم در دسترس!

آخی طفلی!...حالا بهش سخت نگیر!!!ماه رمضونه گناه داره بیچاره!!![nishkhand]

دوستان راهکار بدید!!!!

M@hdi42
11th July 2013, 11:41 AM
ممنون[nishkhand][nishkhand]
یکی مثلا
زنگ بزنید چند تا دوستتون رو دعوت کنید به یه مهمونی که قراره یه دوست دیگتون بگیره بگید خودش نرسیده و اینا مهمونیه خوبیه گفته همه رسمی و شیک بیان ترجیحا هم دختر باشن تو دعوتیا هم پسر بگید برنامه ۹ به بعد هم هست و دیگه کاری نکنید بقیش خودش جور میشه[nishkhand][nishkhand][bamazegi]
ویکی
توکلاس توپ کاغذی درست کن هی بزن به بچه ها بعد یک گلوله کاغذی و فشرده کن و توش و پر از سوزت ته گرد کن[sootzadan] و اونو خیلی آروم لای یک توپ بزرگتر بذار و زیاد مچالش نکن. وقتی بچه ها از اون توپ بازی قبلیت حسابی حرسی شدن این توپ آماده شدرو بزن تو سر کسی که ازش متنفری اونم تا بهش می خوره برش می داره می خواد خوب مچالش کنه و بزنه بهت [nishkhand]. طفلک نمیدونه توی اون توپ چندتا سوزن منتظرشن[khanderiz]. ماکه حال کردیم شمام امتحان کنیدو ببینید.[sootzadan][khande]

نکته: تو تاپیک پذیرای هر نوع اذیت کردنی هستیم . به قول دوستمون . انتقامی-اذیت کردن.دختر پسری و...[nishkhand] دیگه بسته به خلاقیت خودتونه[kootak]

mamadshumakher
11th July 2013, 11:44 AM
ای بابا دوستان یکم خلاقیت به خرج بدید [nishkhand] یا منحرف نکنید یا میخواید منحرف کنید قشنگ این کارو بکنید.

اینجا همفکری میکنیم که چطور میشه شما نخبه ها رو منحرف کرد[bamazegi][khanderiz]

پس با اجازه من خودم یکی از عاملین انحراف بشم [bamazegi]

صدای ضبط ماشین رو تا آخر زیاد کنید بعد ماشینو خاموش کنید.دفعه بعدی که خواستید برید بیرون به بقیه بگید بروند و درون خودرو بنشینند [nishkhand] سوئیچ هم بده که ماشینو روشن کنند[nadidan]

باز خواهیم گشت

M@hdi42
11th July 2013, 11:47 AM
ای بابا دوستان یکم خلاقیت به خرج بدید [nishkhand] یا منحرف نکنید یا میخواید منحرف کنید قشنگ این کارو بکنید.

پس با اجازه من خودم یکی از عاملین انحراف بشم [bamazegi]

صدای ضبط ماشین رو تا آخر زیاد کنید بعد ماشینو خاموش کنید.دفعه بعدی که خواستید برید بیرون به بقیه بگید بروند و درون خودرو بنشینند [nishkhand] سوئیچ هم بده که ماشینو روشن کنند[nadidan]

باز خواهیم گشت

اره اوووووووووووووووووووف من روزی دوبار اینکارو میکنم.به خصوص وقتی که دخترا پشت ماشین نشستن . اینقده حال میده. نکتش هم اینه تا ماشین روشن نشده نرین تو ماشین بشینین که لو برین[nishkhand][bamazegi][sootzadan]

shiny7
11th July 2013, 11:48 AM
ممنون[nishkhand][nishkhand]

توکلاس توپ کاغذی درست کن هی بزن به بچه ها بعد یک گلوله کاغذی و فشرده کن و توش و پر از سوزت ته گرد کن[sootzadan] و اونو خیلی آروم لای یک توپ بزرگتر بذار و زیاد مچالش نکن. وقتی بچه ها از اون توپ بازی قبلیت حسابی حرسی شدن این توپ آماده شدرو بزن تو سر کسی که ازش متنفری اونم تا بهش می خوره برش می داره می خواد خوب مچالش کنه و بزنه بهت [nishkhand]. طفلک نمیدونه توی اون توپ چندتا سوزن منتظرشن[khanderiz]. ماکه حال کردیم شمام امتحان کنیدو ببینید.[sootzadan][khande]

نه دیگه خطرناک نداریمااااااااااااااا عموخان!!!!!!!!![taane]

m@some
11th July 2013, 11:51 AM
من موقعی مدرسه میرفتم باکمک یکی ازدوستام وقته بچه هاخواب بودن یااین حواسشونوپرت میکردیم وبندکفشاشونوبهم میبستیمو وقتی پامیشدن.......[khande][taajob]
یاموقعی خوب چرت میزدن پامیشدن راه برن جلوپاشون پامینداختیم باسرمیرفتن[cheshmak][bamazegi][khande]

M@hdi42
11th July 2013, 11:54 AM
من خیلی مواقع که ابجیم جلو کامپیوتره. موقعی که داره یک چیز خفن یک گیگی دانلود میکنه وسطاش که میرسه وهی داره از سرعت دانلود نق میزنه, برین کنتور برق رو بدین بالا که کامپیوتر خاموش شه.[khanderiz][nishkhand][bamazegi] اینجوری قیافه طرف دیدنیه[khandeshadid] البته باید حسابی بی رحم باشیناااااااا[nishkhand][nishkhand]

shiny7
11th July 2013, 12:00 PM
من خیلی مواقع که ابجیم جلو کامپیوتره. موقعی که داره یک چیز خفن یک گیگی دانلود میکنه وسطاش که میرسه وهی داره از سرعت دانلود نق میزنه, برین کنتور برق رو بدین بالا که کامپیوتر خاموش شه.[khanderiz][nishkhand][bamazegi] اینجوری قیافه طرف دیدنیه[khandeshadid] البته باید حسابی بی رحم باشیناااااااا[nishkhand][nishkhand]

ینعنی عمو شمام بی رحمی؟؟؟!!!!!!![taajob]

M@hdi42
11th July 2013, 12:04 PM

یه کوشولو[nishkhand][nadanestan][nishkhand]

shiny7
11th July 2013, 12:06 PM
یکم چندشه!!!....
یه سوکس کوشولو که تازه وفات یافته بردارید[nishkhand] بچسبونید ته کفش تازه خانوم....
وقتی بپوشه و اولین قدمو برداره............خخخخخخخخخخخخ[nishkhand][khande][cheshmak]

mamadshumakher
11th July 2013, 12:09 PM

پ ن پ فکر کردی از احساسات لطیفشه همچین کارایی میکنه؟تازه بعدشم کلی عذاب وجدان میگیره :))

[nishkhand] اگه دیدید کسی داره از گوشه خیابون راه میره اما از پیاده رو استفاده نمیکنه با ماشین برید پشتش سرعت رو کم کنید فرض کنه میخواید پارک کنید [nishkhand] اما شما همونجور اروم اروم پشت سرش برید [bamazegi] قیافه طرف دیدنی میشه هی سعی میکنه ریلکس باشه نمیتونه.یکم سرعت راه رفتنشو زیاد میکنه اما میبینه شما همینجور دارید میاید چند بار اروم گردنشو بر میگردونه که بتونه پشت سرشو نگاه کنه [khande] کلا یه دلشوره خاصی اونو میگیره بعد که اعصابش خورد شد میره تو پیاده رو ...شمام بهتره از محل دور شید زودتر[nadidan]

M@hdi42
11th July 2013, 12:09 PM
برای اذیت کردن داداش بزرگا یا باباها میتونین فرمون ماشین رو واکس بزنین . اولش چون فرمون معمولا سیاهه مشخص نیست. حسابی که فرمون رو چرخوند و دستش تمیز شد[khanderiz][nishkhand]
با بهت زدگی که مثلا نمیدونید چه خبره بهش بگین دستات چی شده؟ واااااااای خدا مرگم بده .برو بشورش[nishkhand][khande]

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 12:24 PM
وقتی یکی داره درس بخونه همه ماده شین برین مهمونی بگین اخر سر هم هیچی نمیشی !!

وقتی یکی با امید درس میخونه بگین اخر سرش چی میشه؟

هر کی خوشحاله بزنین تو حالش اصلن توجه هم نکین شاید تنها چیزی که داره امیده !

سر کلاس هی ادامس بترکونین به همه هم ادامس بدین استاد جوون روانی شه .

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 12:30 PM
بچه اما جون هرک دوست دارین خیلی شوخی های نامدل نکنید .

یه بار خواهر کوچیکم زحمت کشیده بود قاشق چای خوریش رو مثلا شسته بود ( مایع ظرف شوییاش کاملپاکنشدهبودوکاملا خشک به نظرمیرشید و.

دور از جونتون قهوه همزدیم قاشق هم چند ثانیه در دهانم بود تا نیم ساعت ---------------------- اون هیچی مثل کارتون تام و جری حباب می امد بمونه معدهمری هرچچی بود و نبود ...سوخت تایه هفته نیمتونستم غذا بخورم .

M@hdi42
11th July 2013, 12:36 PM

یه بار خواهر کوچیکم زحمت کشیده بود قاشق چای خوریش رو مثلا شسته بود ( مایع ظرف شوییاش کاملپاکنشدهبودوکاملا خشک به نظرمیرشید و.

دور از جونتون قهوه همزدیم قاشق هم چند ثانیه در دهانم بود تا نیم ساعت ---------------------- اون هیچی مثل کارتون تام و جری حباب می امد بمونه معدهمری هرچچی بود و نبود ...سوخت تایه هفته نیمتونستم غذا بخورم .

چاه مکن بحر کسی اول خودت اخر کسی[khande]

mamadshumakher
11th July 2013, 12:40 PM

دور از جونتون قهوه همزدیم قاشق هم چند ثانیه در دهانم بود تا نیم ساعت ---------------------- اون هیچی مثل کارتون تام و جری حباب می امد بمونه معدهمری هرچچی بود و نبود ...سوخت تایه هفته نیمتونستم غذا بخورم . [khande][nadidan] اره دوستان سعی کنید مسائل آموزشیتون عواقب نداشته باشه

یه بار تو مسنجر با یکی چت میکردم,اون با موبایلش اومده بود, هر چی میگفت منم همونو مینوشتم

سلام
-سلام
خوبی؟
-خوبی؟
چه خبرا؟
-چه خبرا؟
ای بابا
-ای بابا
داداش چرا همچین میکنی؟
-داداش چرا همچین میکنی؟
چرا همچینه؟
-چرا همچینه؟
بیخیال من گوشیم قاطی کرده
-بیخیال من گوشیم قاطی کرده
[nishkhand]حرفای خودمو به خودم پس میده
-[nishkhand]حرفای خودمو به خودم پس میده
فعلا

-خداحافظ [khande][khande]

رفت بعد از 10 ثانیه اومد نوشت
چیشد؟[nishkhand][nishkhand][khande] بووووق

یاسمین5454
11th July 2013, 12:44 PM

بیچاره آجی [nadidan]
آخــــــــی نکنین اینکارو طفلک گناه داره[negaran][nadidan]

mamadshumakher
11th July 2013, 01:52 PM
بیچاره آجی [nadidan]

شمام امتحان کنید جای دوری نمیره همش خاطره میشه[labkhand]

تاحالا به کسی که یهو فشارش افتاده و چند ثانیه بیهوش بودو به زور تو گوشی زدن و مشت به هوش اومد شربت ابلیمو دادید؟[nishkhand] (به جای اب قند)

M@hdi42
11th July 2013, 03:33 PM
بیچاره آجی [nadidan]

گفتم که باید بی رحم باشی[nishkhand][nishkhand]

رضا66
11th July 2013, 03:58 PM
سلام
همه پست ها رو خوندم [nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
فکر نمی کردم گاهی اینقدر بی رحم ....شیطون....باشید....[taajob]

خوب وقت دارید ...
من که نه......

"golbarg"
11th July 2013, 04:01 PM
من ازاون نخبه مظلومام خودتون که بهتر میدونید [negaran]

امامن یه شیطنت یادتون بدم که حالشو ببرید

به کسی نگید من اینو یادتون دادم[soal]

خوب مواد لازم

اول یکم خون سرد باشید

دوم ریلسک برید پیش شخص مقابل بشنید

سوم بهش بگید چرا یدفه اینجوری شی ؟؟مطمئن باشید اون میگه چجوری؟؟

بگید چراقرمز شدی؟؟

چرا زیرچشمت سیاه شده ؟؟؟وازاین حرفا

انقد بگید تا از ترس سکته کنه

اخرشم مجبورش کنید بره توایینه خودشوببینه مطمئن باشید باحرفی که شما زدید قیافش همونی میشه که میخوایید[khanderiz][khanderiz]

به کسی نگید منو[nishkhand]

saamaaneh
11th July 2013, 04:58 PM
خب منم چند تا طرح بدم فقط امیدوارم خیلی یخ نباشه![nishkhand]

1) اگه داداش محترمتون خیلی رو موهاشون حساسه و فشن تشریف دارن، شب تو خواب با قیچی بیفت به جون مو قشنگه، ترجیحا پشت سر باشه که متوجه نشه، اینجوری لحظات شاد بیشتری خواهی داشت!sh_dokhtar7

2) تو خیابون داری راه میری محکم بزن پشت یه نفر بعد یه اسمی بگو، بعد که برگشت، بگو ای واااااااااااااااااااااااا ی شرمندههههههههههه، فک کردم دوستمه، فقط این زیاد توصیه نمیشه چون ممکنه عواقب خطرناکی به همراه داشته باشه!sh_omomi36

3) بابا و داداش دارن فوتبال میبینن، لحظه زدن گل، تلویزیون رو خاموش کن، فقط بعدش فرار کنی بهتره!sh_omomi127

4) اگه بر حسب اتفاق گوشی داداشت دستت افتاد، برو تو مخاطبین جای اسم دوست دخترشو با مدیرش عوض کن، آیییییییییییییییییییییییی حال میدهههههههههههه!sh_omomi53

5) آبجیت خیلی کتاب خونه، اونم رمان خون، صفحه اصلی کتابشو که نتیجه داستان توشه رو پاره کن، فقط دور ننداز، بذار بنده خدا بعدا بفهمه تهش چی بوده!smilee_new1 (1)

6) موبایلتو بذار کنار عابر بانک اعضای خانواده![sootzadan]

7) مامانت میخواد بره خرید، کیف پولشو خالی کن، فقط بهتره وقتی برگشت، خونه نباشی! sh_dokhtar18

8)زنگ گوشی باباتو به یه بندری شاد تغییر بده!sh_omomi71

فعلن همینـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــا !!sh_omomi67

m@some
11th July 2013, 05:05 PM
بچه ها من یه شیطنت بگم ماتوکلاس دانشگاه دوتاپسرداشتیم خیلی لوس حالشونوچطورگرفتم موقع کارآموزی شانس اوناافتادن توی گروه مامن بایکی ازدوستام رفتیم آب میوه خریدیم (مجبورشدیم براهمه بخریم شک نکنن)[cheshmak] بعدیه ماده مدر(نمیشه اسمشوبگم جنبه آموزشی بدداره) ریختیم توش دادیم خوردن جاتون خالی انقدکیف دادکه نگو جاشونوانداختم دم دستشویی[bamazegi][khanderiz]

parnian 80
11th July 2013, 06:03 PM
واااااااااااااااااااااااا ای بابا شما خیلی خفنین(و خشن[nishkhand])خوب من داداشم که کینکت یا ایکس باکس بازی می کنه انقدر لحظه های حساس از جلوش رد میشششششششششششم.تو کینکت که کلا بازی هنگ می کنه تو ایکس باکسم نمیتونه ببینه.طبق معمول بعدش شروع می کنه گزارش به والده محترم[nishkhand]اینجاست که باید خودتونو به مظلوم بازی و بچه استوریزه ای بزنید که مثلا یکی از دفترام ظاهرا تو اتاقش افتاده و شما نمیتونید پیداش کنید...خلاصه مادر هم در پیدا کردن دفتر مثلا کمک می کنه...و بدین سان همه میرن دنبال نخود سیاه[khande][cheshmak]

sr hesabi
11th July 2013, 06:22 PM
سلام
میشه من رو هم را بدین

یادش بخیر،
یه بار روی تختم برداشتم سوزن گذاشتم، طوری که اگه رو اون قسمت تخت بشینی، سوزنا میرن تو بدنت
بعد به دادشم گفتم بیا یه چیزی بت نشون بدم
رفتم عادی پریدم رو تختم،(اون قسمتی که سوزن نبود)
دادشم هم به خاطر این که منو ضایع کنه ، پشتک زد رو تختم و چشمتون روز بعد نبینه،فریاد داداشم رفت بالا ،منم داشتم مثل چی میخندیدمsh_omomi89
بعدشم چون دادشم بزرگتر بود باهم یه گفتمان دوستانه داشتیم[sootzadan]

رضوس
11th July 2013, 07:38 PM
1. غیر فعال کردن زنگ ساعت کسی که صبح خیلی زود میخواد بلند شه[khanderiz]

2. ساعت 4 صبح زنگ بزنی به تک تک کسایی که خوابشون سبکه و زود بیدار میشن[khande]

3. یه نفر که کار اداری داره قبل از این که بره مهم ترین برگه رو از تو پرونده اش برداری [khande][khande]

4.موقع تعارف کردن میوه ،میوه مصنوعی بزاری قاطی میوه ها[nishkhand][khande]

5. وقتی قراره برید یه جایی و عجله دارین وقتی برادر یا خواهرتون حمومه برید گاز آب گرم کن رو قطع کنید که مجبور بشه با آب یخ حموم کنه[nishkhand][khande][khanderiz]

اینا اثرات گشتن با مهدی و ممده من قبلش بچچه خیلی خوبی بودم[nishkhand][bamazegi]

*FATIMA*
11th July 2013, 09:00 PM
1.
2. ساعت 4 صبح زنگ بزنی به تک تک کسایی که خوابشون سبکه و زود بیدار میشن[khande]

[delkhoori]

mamadshumakher
11th July 2013, 11:02 PM

[delkhoori]

سعید شیطنت های خودتو گردن من و مهدی مظلوم ننداز.

من خودم اینقد خجالتیم.

اما تو با اخم ابجی فاطیما نشون دادی آتش زیر خاکستری.

لطفا شعله ور شو [nishkhand]

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 11:11 PM
می خواهید دور بزنید دو طرف خیابون رو ببندید دستتو رو خیلی شیک بگیرین به فرمون. با یه گوشتون هم تلفن @ یه خانم هم نرجیحا میبینید بیشتر لفت بدین اقا میزنه ماشینتون خاموش میشه ! اصلن یه وضی

دیگه عرض کنم خیلی حس میگیرین میخواین افه بیاین مویی رد کنین میزنی شترق ایینه طرف رو میزنی خخخخخخخخخ

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 11:15 PM
جلو یه ادم چاق بگین خیلی چاق شدم نه ؟

v.m 2020
11th July 2013, 11:16 PM
این هایی ک میگم رو تو اردو هایی ک دوستانه رفتیم امتحان کردم :
1_ ساعت 4 ک همه خوابن ی تیکه یخ کوچولو برمیداشتیم و هرکی ب بغل خوابیده باشه میذاشتیم تو گوشش [khande][khande]
2_دوست عزیزمون تو حموم بود ، در رو از پشت میبستیم و خیلی ریلکس از محل حادثه دور میشدیم.[khande]
3_اگر کفش پاش بود میرفتیم سریع بندش رو باز میکردیم ، ولی اگر نبود قشنگ بند هاش رو گره میزدیم[khande]
4_اگر کسی مهارت داشت ( من خودم خندم میگرفت ولی دوستان انجام میدادن ) تو خواب با چشم های بسته بلند بلند حرف میزد و کسی چیزی نمی تونست بهش بگه[khande]
5_ ( فقط برای دوستان بسیار صمیمی ) میرفتیم تو گوشیش یا تمام اهنگ های توش رو پاک میکردیم یا تمام مخاطب هاش رو . اگر هم وقت میداشتیم میرفتیم مخاطب هاش رو عوض میکردیم ( خیلی هم حال میداد )[khande][khande][khande]
6_ گوشیش رو با اهنگ زنگ موبایلش با ساعت های 3 و 4 و 5 صبح کوک میکردیم[khande]
7_(این مورد رو خودم بار ها انجام دادم ) تو سالن غذا خوری ب هرکی میرسیدیم میخواست بشینه از زیر پاش صندلی رو می کشیدیم [khande][khande]
8_گاهی اوقات هم در نوشابش رو از قبل باز میکردیم توش نمک و فلفل میریختیم بعد محکم میبستیم[khande][khande][khande]

و
.
.
.

ساناز فرهیدوش
11th July 2013, 11:41 PM
اقا یه روز رفتم سر کلاس در کسوت مربی گری به زمین دانشگاه برگشته بودم .
رفتم روی سن به طرف میز که رفتم کیفم رو نذاشتم روز میز اول رفتم پایین میز رو هل دادم عقب . بعد پایه های صندل ور چک کردم . چندتا سوزن ازرو صندلی به اصطلاح استادی در اوردم !!

در مقابل چشمان از حدقه در ماده دانشجویان و پاسخ به سوال از کجا فهمیدی استاد :::: منم روزی جای شما می نشستم بزنید زنگ رو !!!!!

mamadshumakher
12th July 2013, 12:06 AM
اقا یه روز رفتم سر کلاس در کسوت مربی گری به زمین دانشگاه برگشته بودم .
رفتم روی سن به طرف میز که رفتم کیفم رو نذاشتم روز میز اول رفتم پایین میز رو هل دادم عقب . بعد پایه های صندل ور چک کردم . چندتا سوزن ازرو صندلی به اصطلاح استادی در اوردم !!

در مقابل چشمان از حدقه در ماده دانشجویان و پاسخ به سوال از کجا فهمیدی استاد :::: منم روزی جای شما می نشستم بزنید زنگ رو !!!!!

این نشون میده شما هم میتونی از عوامل انحراف باشی

یواشکی جای تخمه و پوست تخمه رو عوض کنید طرف اومد دستشو ببره تو ظرف تخمه,دستش بره توی پوست تخمه های خیس [nadidan]

M@hdi42
12th July 2013, 12:09 AM
سلام اقا دیگه روی منو کم کردین[nishkhand][khande]

یعنی اینقده؟ اخه اینقد؟[sargije]

1.

اره مشخصه که ما با تو گشتیم اینجوری شدیم یا تو با ما نشستی اینجوری شدی[nishkhand]

دیگه خوبه همه منو میشناسنااااا[khande]

M@hdi42
12th July 2013, 12:12 AM
می خواهید دور بزنید دو طرف خیابون رو ببندید دستتو رو خیلی شیک بگیرین به فرمون. با یه گوشتون هم تلفن @ یه خانم هم نرجیحا میبینید بیشتر لفت بدین اقا میزنه ماشینتون خاموش میشه ! اصلن یه وضی

دیگه عرض کنم خیلی حس میگیرین میخواین افه بیاین مویی رد کنین میزنی شترق ایینه طرف رو میزنی خخخخخخخخخ

[khande]

شما هم از سربازان خط مقدم بودین و من نمیدونستم؟ اوه اوه بسوزد تجربه[nishkhand][nishkhand]

دستیار
12th July 2013, 12:29 AM
ولی من تو دوره دانشجویی خیلی شیطون بودم البته هیشکی نمیفهمید شیطنتا کار منه ولی همه رو فراری داده بودیم تازه یعنی تو مدارس ویژه هم درس میخوندم اما الان یه جوری هستم که دانشجوهام اصلا جرات نمیکنن از این شیطنتا بکنن چون میدونن همه شیطنتاشونو فولم و بعدشم ازام میترسن خیلی شدید آخه نه که دانشجوام خیلیاشون از خودم بزرگترن و بقیه هم زیاد اختلاف سنی نداریم نمیشه بهشون رو داد دیگه

ساناز فرهیدوش
12th July 2013, 12:34 AM
همه میدونن من سنی ندارم اما کوله بار تجربم !!

اینا تجربه شخصی ام نبود دیدم که میگم

ساناز فرهیدوش
12th July 2013, 12:40 AM
با پوزش از دستیار عزیز ، دکتر که میرید وقتی می پرسه چه طورید بگیئ من خوبم شما چه طوری ؟؟

ساناز فرهیدوش
12th July 2013, 12:52 AM
کلی عطر بزنید برید نزدیک کسی که الرژی داره کلا ا صدا و تصویرش محو شه

رضوس
12th July 2013, 05:37 AM
سلام اقا دیگه روی منو کم کردین[nishkhand][khande]یعنی اینقده؟ اخه اینقد؟[sargije]اره مشخصه که ما با تو گشتیم اینجوری شدیم یا تو با ما نشستی اینجوری شدی[nishkhand]دیگه خوبه همه منو میشناسنااااا[khande]اتفاقا همه چون تو رو میشناسن حرف منو باور میکنن:)) اگه نمیشناختن کار سخت بود

رضوس
12th July 2013, 11:59 AM
سعید شیطنت های خودتو گردن من و مهدی مظلوم ننداز.

من خودم اینقد خجالتیم.

اما تو با اخم ابجی فاطیما نشون دادی آتش زیر خاکستری.

لطفا شعله ور شو [nishkhand]

تو و مهدی مظلوم؟؟؟؟؟[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
مرسی خیلی خندیدیم[khande]

رضا66
12th July 2013, 12:52 PM
از کجا شروع شد
شیطنت ها و مردم ازاری کل بچه رو فهمیدیم ....[nishkhand][khande]

saamaaneh
13th July 2013, 12:41 PM
یه کار باحال

داداشتون از سرکار میاد، خسته اس، چشاش آلبالو گیلاس میچینه، خواس بره مسواک جای خمیر دندون رو با کرم عوض کن، بعد مسواک، دهنش و در کل قیافش دیدن داره هااااااااااااااااااا [khanderiz]

این بلا سر خودم اومده، البته بدون هیچ اذیتی، خودم قاط زده بودم، یعنی اینقد شبش خسته بودم که اصلا نفهمیدم، صبحش دهنم باز نمیشد!!!![bihes][sootzadan]

sevda_sj
14th July 2013, 03:22 PM
توي عروسي کراوات مهمونها رو با قيچي ببريد و در بريد

سر جلسه کنکور بهترين وقت براي تخمه شکستنه. [nishkhand]

روز بازي پرسپوليس با استقلال ، وسط تماشاچي ها بنشينيد و با صداي
بلند ، نساجي قائمشهر را تشويق کنيد !

وقتي برا عيادت دوست بيمارتان به بيمارستان رفتيد محكم بزنيد پشتش و
بهش بگيد: پاشو برا من اين فيلمارو در نيار..!

جهت اعتراض به استادي که شما رو انداخته کتابشو آتيش بزنيد.

[labkhand]

ساناز فرهیدوش
19th July 2013, 11:35 PM
گازوییل بریزین بعد روش اب بپاشین حالا شما یه زمین پاتیناژ دارین ! !

- - - به روز رسانی شده - - -

جای نمک و جوش شیرین رو عوض کنین !!

ساناز فرهیدوش
19th July 2013, 11:36 PM
بدجنس باشین و به بچه ها خوشبو کننده دهان جای اب نبات بدین !!

تاید رو با اب قاطی کنید بریزین جای شامپو بدن !!

دیگه ......... یه مار واقعی بگیرین کادو بدین !

ساناز فرهیدوش
20th July 2013, 10:02 PM
کسی رو که الرژی داره رو نشون کنید تا مویتونید عطر بزنید !!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد