ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال آنچه که شمارا میآزارد

صفحه ها : [1] 2

mamadshumakher
10th July 2013, 11:35 AM
سلام دوستان

یادمه چند روز پیش جستجو کردم,گمون کنم همچین تاپیکی نداشتیم...

در این مبحث ازتون میخوام که هر چیزی که به نظر شما ایراد محسوب میشه,شما خوشتون نمیاد,زمان گیر هست,هزینه بر هست,مشکل هست و ... رو بیان کنید.

در زندگی روزمره با مسائل مختلفی رو به رو هستیم.از صبح تا شب.حتی زمانی که خوابیم.میخوام که به همه چی گیر بدید.یه زندگی ایده آل رو بخواید.حتی اگه صدای گربه ی توی حیاط هم براتون مزاحمت ایجاد میکنه بیان کنید.

ازتون میخوام به هیچ عنوان به هیچ عنوان در این تاپیک راه حل بیان نکنید.درباره مشکل کسی چیزی نگید.هر کسی عقاید خودشو داره.

این تاپیک کمک میکنه که افرادی که دنبال طراحی وسیله یا خدمات یا هر چیزی که بتونه مشکلی رو حل کنه هستند راحت تر ایده بگیرند.

امیدوارم واستون مطلب جا افتاده باشه.

چندتا مثال میزنم:ماه رمضان هست.سر افطاری نون داغ برای همه حس خوبی داره اما دم افطار نونوایی ها وحشتناک شلوغ میشه.همین.تا همینجا کافیه

یه مثال دیگه:برای تاکسی سوار شدن همیشه باید منتظر بود.و این خیلی بده که نمیدونیم تاکسی در حال نزدیک شدن هست یا نه.اگر هست ظرفیت خالی داره یا نه.شاید اگه بدونم در نزدیکیهام تاکسی نیست دربست بگیرم یا زنگ بزنم آژانس

ممنونم ازتون

یاسمین5454
10th July 2013, 12:41 PM
سلام
معمولامیرن سر خیابون منتظر تاکسی می ایستند و تاکسی گیرشون اومد سوار میشن میرن. که اگه تاکسی نباشه اون وقت میشه یه دردسر
ولی اینجا طوریه که یا تاکسی ها سر فلکه می ایستند و کامل پر میشن و راه می افتند ویا اینکه اگه خالی باشن بعضی هاشون یه نفر رو سوار نمیکنن[narahat]
خیلی زور میگه بری وایسی سر خیابون و دو تا تاکسی خالی بیان رد شن وسوارت نکنن[delkhoori][gerye][gerye]
اینجا به یه سری از تاکسی هااصلن به مسافر تو راهی اهمیت نمیدن [gerye][gerye]

mamadshumakher
10th July 2013, 12:47 PM
نگه داشتن کتابای سنگین برای مطالعه

توی تابستون و پشت سر هم شستن جوراب [nishkhand]

بنزین زدن

پیدا کردن جای پارک

وقتی با خانواده مسافرت میریم وقتی سرعت خودرو زیاد هست یک نفر باید (اصولا راننده) دستش به ضبط باشه تا صدا رو زیاد کنه اگه شیشه ها باز باشه بازم باید صدا رو بیشتر کنه اگه بخوان حرفی بزنند باید زود صدا رو کم کنید اگه سرعتتون کم باشه باید صدارو کم کنید تا بقیه اذین نشن مخصوصا سرنشینان عقب

نارون1
10th July 2013, 01:01 PM
- توی گرمای طاقت فرسا سوار تاکسی میشیم ، دستگیره هاشم کندن ، شیشه ها رو هم پایین دادن ، داغی هوا میخوره تو صورتت ، نه میشه شیشه بدی بالا ، نه کولری ، نه .....

- این روزا سرعت دانلودم خیلی آدم رو آزار میده ، حتی بعضی وقتا سرعتش میرسه به بایت [nadidan]

و ...

یاسمین5454
10th July 2013, 01:16 PM
چند روز پیش کلی نشستم توی تاپیک نوشتم یادم نبود که ذخیرش کنم که یهو کامپیوترم ریسیت شد همش پرید [gerye][gerye][gerye]

نارون1
10th July 2013, 01:27 PM
- شارژ کردن مدام لپ تاپ و موبایل هم خسسته کننده هست ، هرجا میری اگه یادت بره شارژر ببری مکافاتیه

- یادمه دبیرستان که بودیم ، معلممون حالا نمیدونم براممون خالی بست یا ... [nishkhand] می گفت :

رفته بودم خارج از کشور خونه پسرم ، عروس و پسرم صبح رفتن سر کار ، من گفتم بذار پاشم برم غذا درست کنم ، تا وقتی عروس و پسرم میاد غذا آماده باشه ولی

دنبال وسایل لازم میگشتم پیداش نمیکردم ، زنگ زدم به عروسم گفت : مادرجون شما فقط بشین جلوی تلویزیون من تنظیم کردم طوری کنترل میشه که مرغ خودش از تو یخچال میره تو مایکروفر ، بعد درجه هم

تنظیم میشه و سر وقت غذا آماده میشه

بعد از چند ساعت دیدم واقعا غذا آماده شد و تازه بعلاوه مخلفات [sootzadan]

همون لحظه یکی از بچه ها گفت خانوم چرا دروغ میگین ، اینقدر ناراحت شد معلممون ، از کلاس بیرونش کرد [nadidan]

حالا واقعا اگه همچین چیزی اتفاق بیفته و واقعا بشه دیگه ، خیال آدم راحت راحت میشه [cheshmak]

sevda_sj
10th July 2013, 02:09 PM
_ویندوز کامپیوتر به کلی داغون شد.شب خوابیدیم صبح دیگه روشن نشد

تمام دارو ندار و هستیو مقالاتام یک شبه فنا شد

محیط دانشگاه در تابستون اموزشی نیس(اغلب)

بعضی وقتا داری تند تند جزوه مینویسی خودکارت جوهر پس میده
با مداد مینویسی کمرنگه و بعدش حوصله خوندشو نداریم با روانویس ام نمیشه نوشت !!

اگه خودکاری با شه که هم پاک شه هم جوهر پسنده هم پررنگ باشه
خوبه

[bihes]

nkhoshdel
10th July 2013, 02:41 PM
اینکه خونتون واتاقتون به هم ریخته و شلوغ باشه و سر زده مهمون بیاد خونتون ..........

mamadshumakher
10th July 2013, 02:53 PM
ممنون از دوستان که مشکلاتشونو بیان میکنند.

خیلی خوبه.فقط سعی بشه مشکلاتی باشه که تا حالا بهش توجه نشده.

از کارها و رفتارهایی که در طول روز باهاشون برخورد دارید استفاده کنید.حتی چیزی مثل کرایه دادن به راننده تاکسی(مشکلات پول خورد و اسکناس و فلان راننده 300 میگرفت شما 500 و ... )

مثل شارژ دستگاه های الکترونیکی که نارون 1 بیان کردند و ...

ممنون [golrooz][golrooz][golrooz]

حسین متقی
10th July 2013, 03:21 PM
بهترین طراح کسیه که بتونه نیازهای مشتری رو بهتر از خود مشتری درک کنه
استیو جابز هم دقیقا همینکارو کرد
حتی خودش هم اشاره ای به این قضیه داشت اگه درست یادم باشه
طراحان این شرکت باید بهتر از خود مردم نیازهای مشتریان رو درک و برای این نیازها محصول طراحی کنند و این اتفاق هم افتاد
این تاپیک هم خیلی مفیده!
من مشکلم اینه که موبایلم باید همیشه همراهم باشه ولی نمیدونم به صورت طبیعیه یا یه تاثیر روانی از ترس!
واقعا تاثیرش رو بدنم رو حس میکنم
و دورنگهداشتنش هم سخت میکنه حمل و نقلشو
پوششهای ضد امواج هم خیلی زشت و بدترکیبن و غیر قابل اعتماد
حالا اگه گفتی من باید چیکار کنم؟
من خودم موقع خواب گوشی رو رو حالت هواپیما میزارم که کلا هیچ موجی نداشته باشه و جالبه دیگه تاثیرشو حس نمیکنم
حتی یه بار دیدم تو جیبمه ولی تاثیرشو احساس نمیکنم بعد رسیدم خونه دیدم زرشک - رو حالت هواپیما بوده!!!
2حالت داره - یا دیوانه ام!
یا یه راه حلی داره که باید پیدا کرد!

عرفان سلیم زاده
10th July 2013, 06:10 PM
سلام . مشکلی منو خیلی می آزاره اینه که همکاری جهت راه اندازی کسب و کار های کوچیک اما زود بازده در بین کاربران سایت رواج نداره.

Outta_Breathe1020
10th July 2013, 08:27 PM
نمیدونم چرا ولی همیــــــــــــشه من باید پایین شلوارم خاکی باشه... این دیگه چه وضعیه؟ [nishkhand]

باز کردن در ورود خروج بخش سخت افزار مرکز، که وقتی وسیله های سنگین دستته مصیبته.

باز و بسته کردن پیچ های وسایل مختلف... بسیار بیخود، وقت گیر [bihes]

تازه افطار کردم، خوشحالم! یادم نمیاد مشکلاتم الان [cheshmak]

mamadshumakher
11th July 2013, 10:39 AM
کار کردن با گوشیهای بزرگ هوشمند مخصوصا اینکه 2تا دست آدم رو مشغول میکنه خیلی بده

Almas Parsi
11th July 2013, 10:46 AM
با سلام به همه دوستان[golrooz]
و با تشکر از جناب شوماخر با ایجاد چنین تاپیک مفیدی
به نظر من خیلی سخته که آدم معمولا با ماشین میره بیرون و در زمان غیر منتظره ای باطری دزدگیر ماشین خالی میشه و تا عوضش نکنیم از شر صدای دزد گیر ماشین خلاص نمیشیم هم آژیر رو اعصاب خودمونه هم مردم ...[tafakor]

mamadshumakher
11th July 2013, 10:49 AM
به نظر من خیلی سخته که آدم معمولا با ماشین میره بیرون و در زمان غیر منتظره ای باطری دزدگیر ماشین خالی میشه و تا عوضش نکنیم از شر صدای دزد گیر ماشین خلاص نمیشیم هم آژیر رو اعصاب خودمونه هم مردم ...[tafakor]

ممنون از حضورتون و اعلام نظرتون.دقیقا منم همین مشکل رو دارم که بماند با جا به جا کردن خود سوئیچ و دزدگیر هم مشکل دارم.دیگه جیب هامون به اندازه کافی پر شده.

کلید خونه.موبایل.سوئیچ.دزدگیر.کی ف عابر بانک.کیف پول....[nishkhand] جابه جا کردن همه اینا فقط با یک شلوار سخته

Sa.n
11th July 2013, 10:49 AM
1. 90 دقیقه آخر امتحان جوهر خودکار خشک شه [nishkhand]
2. وقتی داری یک مطلب مهم رو توی نخبگان ارسال می کنی برق بره و adsl قطع شه
3. دقایق آخر فوتبال برق بره

Almas Parsi
11th July 2013, 11:15 AM
با سلامی دوباره
یک مورد دیگه هم که برام خیلی تحملش سخته اینه که وقتی میریم عابر بانک با زحمت هم جای پارک پیدا کردیم میبینییم پیام ثبت شده روی دستگاه عابر بانک : از ارائه خدمات در حال حاضر معذوریم بدترین صحنه ممکنه که میشه باهاش مواجه شد
یاوقتی میریم عابر بانک برای برداشت پول میبینیم گزینه برداشت پول خاموشه[tafakor]
و از همه بدتر بر اثر خطای سیستم کارتمون خورده میشه[nishkhand] برای من که قابل تحمل نیست خصوصا اینکه شعبه بانک اصلی از بانکی که کارتمون رو خورده فاصله داشته باشه[nadidan]

mamadshumakher
11th July 2013, 12:01 PM
نشستن روی صندلی های خشک دانشگاه

خوردنیهای مضری که توی دانشگاه تنها مواد قابل دسترس برای تغذیه هستند و دانشجو به مدت 4 سال و به تعداد روزایی که دانشگاه هست باید این مواد مضر رو استفاده کنه(غیر از وعده اصلی) مثل انواع نوشیدنی های صنعتی انواع سرخ کردنی های خطرناک مثل سوسیس و همبرگر و استفاده زیاد از سس

shiny7
11th July 2013, 12:05 PM
نوسانات قیمت ارز و فلزات گران بها!!!!
خیلی حرص دربیاره!!!

mamadshumakher
11th July 2013, 01:09 PM
اینکه باید زباله هارو درون سطل زباله جمع کنیم و سر وقت بزاریم بیرون تا ببرن ....

اینکه میز ناهار خوری یک جا هستو اگه بخوای یه تنوعی ایجاد کنی یا جای دیگه ای بشینی باید بیخیال میز بشی یا کلی وقت بزاری واسه جابه جایی میز و صندلی

Almas Parsi
11th July 2013, 01:31 PM
سلام...[golrooz]
هیچ چی بدتر از این نیست که بری تو صف پمپ بنزین بایستی بعد هم با کلی شیش و بش خلوت ترین لاین رو انتخاب کنی و زمانی متوجه شی که یکی از تلمبه ها کار نمیکنه[taajob]
یا تو پمپ بنزین گیر راننده ماشینی بیفتیم که کارت بنزین موتور سیکلت داره و تا پر شدن باکش با آرامش ملت رو معطل خودش میکنه[taajob][negaran]

چکامه91
11th July 2013, 01:53 PM
سلام

ممنون از تاپیکتون

- یه مشکلی که دیدم ارتفاع پله های اتوبوس برای افراد مسن تر یا مثلا فردی که بخواد کاسکه بچه جابه جا کنه و موارد مشابه هست

- مورد بعدی حجم کتابا و فضای کتابخونه و یا محل هست ...با اینکه هر چند وقت کتابایی که نمیخونمو جمع میکنم تو کمد! اما در حال حاضر از

5ردیف کتابخونه (که 10 قسمت هست) 2ردیفش تا سقف کتاب هست و به شکل های مختلف روی هم هستن.

- کم نور و تاریک بودن فضا که معمولا طبقات اول اپارتمان ها مخصوصا اتاقای عقب تر دچار هستن...شب و روز اتاق من یکیه!وتمام مدت چراغ روشنه[nishkhand]

- یه موضوع که من متنفرم ازش!!!مرتب کردن تخت خوابه!....خودش مرتب بشه دیگه![nishkhand]

- کولر ابی....با اینکه شسته شده و تقریبا هم نو هست کافیه 1 ساعت روشن باشه که روی تمام میزم که زیرشه گچ و خاک بشینه که کاملا ملموسه

و کم نیست .خلاقیت هم به خرج دادم!پارچه تور!!!!جلو دریچه زدم اما فایده چندانی نداره جز اینکه احساس میکنم اتاق گرمتر میشه![nishkhand]

- خیلی از افراد با ارتفاع مشکل دارن و تو بلندی سرگیجه میگیرنو این دسته مشکلات که ارتفاع بعضی کمدا یا کابینتای اشپزخونه یا موارد مشابه دردسره و

استفاده واسشون مشکله که فرضا بخوان از صندلی یا نردبون استفاده کنن

- اگه دقت کرده باشین بیشتر قفسه ها ، کمدا ، کابینتا و... یه فضای بسته اس که با تمام کاربردیشون مشکل نظم داخلی دارن مثلا اگه بخوای یه ظرفیو

از کابینت برداری ممکنه مجبور بشی نصف کابینتو بیاری بیرون!...در واقع این فضاها شاید بشه کاربردی تر بشه.

ممنون

mamadshumakher
11th July 2013, 02:01 PM
- یه مشکلی که دیدم ارتفاع پله های اتوبوس برای افراد مسن تر یا مثلا فردی که بخواد کاسکه بچه جابه جا کنه و موارد مشابه هست

- مورد بعدی حجم کتابا و فضای کتابخونه و یا محل هست ...با اینکه هر چند وقت کتابایی که نمیخونمو جمع میکنم تو کمد! اما در حال حاضر از

5ردیف کتابخونه (که 10 قسمت هست) 2ردیفش تا سقف کتاب هست و به شکل های مختلف روی هم هستن.

- کم نور و تاریک بودن فضا که معمولا طبقات اول اپارتمان ها مخصوصا اتاقای عقب تر دچار هستن...شب و روز اتاق من یکیه!وتمام مدت چراغ روشنه[nishkhand]

- یه موضوع که من متنفرم ازش!!!مرتب کردن تخت خوابه!....خودش مرتب بشه دیگه![nishkhand]

- کولر ابی....با اینکه شسته شده و تقریبا هم نو هست کافیه 1 ساعت روشن باشه که روی تمام میزم که زیرشه گچ و خاک بشینه که کاملا ملموسه

و کم نیست .خلاقیت هم به خرج دادم!پارچه تور!!!!جلو دریچه زدم اما فایده چندانی نداره جز اینکه احساس میکنم اتاق گرمتر میشه![nishkhand]

- خیلی از افراد با ارتفاع مشکل دارن و تو بلندی سرگیجه میگیرنو این دسته مشکلات که ارتفاع بعضی کمدا یا کابینتای اشپزخونه یا موارد مشابه دردسره و

- اگه دقت کرده باشین بیشتر قفسه ها ، کمدا ، کابینتا و... یه فضای بسته اس که با تمام کاربردیشون مشکل نظم داخلی دارن مثلا اگه بخوای یه ظرفیو

از کابینت برداری ممکنه مجبور بشی نصف کابینتو بیاری بیرون!...در واقع این فضاها شاید بشه کاربردی تر بشه.

ممنون

[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz]

عالی بود.ممنونم.دقیقا همچین موردهایی منظورم بود توی این تاپیک.

اینکه وسایل حمل و نقل کوچک پاک در دسترس عموم نیست خیلی بده.اگه برم یه شهری بخوام به چندتا کار برسم نه موتور الکتریکی نه دوچرخه جایی کرایه نمیده

Almas Parsi
11th July 2013, 02:41 PM
سلام[golrooz]
چیزی که منو خیری آزار میده قسمت اطلاعات برخی ادارات یا برخی بانکها که یک حائل شیشه ای گذاشتند و به سختی ما صدای فرد رو میشنویم و هم باید با صدای بلند حرف بزنیم یا تا کمر خم شیم بلکه کاربر پشت میز صدای مارو بشنوه

رضا66
11th July 2013, 02:50 PM
سلام اینکه مشتری نمی دونه چی می خواد ....[soal]
آخه نمیدونم چرا اول فکر نمی کنند چی می خوان بعد سفارش بدن....اعصابم کلی بهم می ریزه[asabani]

yasaman hedayati
12th July 2013, 02:08 AM
دوروود بر صاحب تاپیک
دم دست ترین مشکلی که الان دارم
این بسته های زولبیا بامیه است
کافیه 2روز بمونن تا کلا شهدشون ازشون خارج شه...خشک میشن و ظعم بدی پیدا میکنن
اگه به نظرم طراحی جعبه اش یه جور دیگه باشه که بتونه دوباره اون شربت رو بهش برگردونه خوب باشه
میام دوباره...با کوهی از مشکلات[nishkhand]

.مخفی.
12th July 2013, 05:09 PM
چیزی که منو ازار میده اینکه کار های زود بازده مدیران سایت اجازه نمیدن انجام بشه مثل بورس ایده وفروش ایده ها

mamadshumakher
13th July 2013, 11:15 AM
زندگی آپارتمانی و از دست دادن فضا جهت کاشت انواع سبزی تازه خوش رنگ و رو ....و اجبارا خریدن از بیرون ....

homeyra
13th July 2013, 11:32 AM
من یکی یکی یادم میاد...
یکیش اینکه یه ساعت تو صف غذا تو سلف دانشگاه وای میسی،انقد که دیگه اثری از گشنگی نیست و تقریبا سیر شدی،بعد وقتی نوبت بهت میرسه که ژتون بزنی،دستگاه یه بوق وحشتناک میزنه و گنده مینویسه "ژتون ندارد"...
آخه این یعنی چی؟؟؟؟خب من تازه شارژ کردم که...چیو ژتون ندارد....بعد باید بری شارژ کنی و دوباره بری آخر صف....خب چ کاریه؟میری یه بیسکوییت میخری میخوری انقد هم دردسر نداره

یکی دیگش این پول خوردای تاکسی هست...اگه پول خورد نداشته باشی،بقیۀ پولتو مثلا یه دیویستی میده بهت که به هرچی شبیهه جز پول...بهش هم بگی عوض کن یه جوری نگات میکنه انگار گفتی بهش اخلاقتو عوض کن...بعد هم میگه من این پولو از خود شما مسافرا گرفتم...دیگه آدم هم نمیتونه که دهن به دهن شه...

یکی دیگه هم تو مترو تقریبا 6 نفر میتونن بشینن روی صندلی های یک سمت ولی اگه یکم کوچولوموچولو باشن شاید یکی دیگه هم جاشه....اونم شــــــــــــــــــــــــ ـــــاید.....ولی نه اینکه طرف میبینه نشستیم و اصلنم جا نیست،خودشم سه برابر منه،بلند میگه"خانوما جمعتر بشینید که منم بتونم بشینم" بعد هم بیاد روسر همه میشینه....
ی چی دیگه اینکه منکه تو مترو نشستم هرکی آدم مسنه میاد بالا سر من....من تا اونجا که بشه پامیشم ولی واقعا بیشتر اوقات از خستگی حال حرف زدن ندارم....ولی یه جوری نگاه میکنن آدم معذب میشه....بابا جرم که نکردم،نشـــستم.....از مسئولین خواهش میکنم به این افراد بابت نگاهاشون تذکر بدن[shaad]

سونای
13th July 2013, 12:45 PM
سلام بر جمع

من چیزایی که آزارم میده

* وقتی پای یه گاو که حتی باردار هست میشکنه!!! راهی نداره جز اینکه سرشو بزنن!!!! چون اگه گچ بگیرن گاو نمیتونه بشینه! و بخوابه و استراحت کنه و مدت زیادی هم نمیتونه وزن سنگینشو تحمل کنه! واسه همین سرشو میزنن هم خودش میمیره هم گوسالش........

* اینکه همه ی کولر ها سرماشونو به ساکنین محترم خونه ها میدن و گرماشونو میدن بیرون! حالا خدا نکنه اون کوچه تنگ باشه! پرنده ها و بقیه ی حیوونا خفه میشن از گرما!

*+ توی تالارا هتلا غذای اضافی به تمام معنا حیف میشه...بعد بعضی از حیوونا میرن کیسه زباله ها رو پاره میکنن که آلودی ایجاد شدش چندین برابره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا رفتیم رصد یه گروه جدید هم با ما بودن! از اول اینا شروع کردن به بحثای فلسفی و فیلمای بروزو و خلاصه ذهن برترشونو به رخ هم میکشیدن!!!
بعد تا شعاع دو کیلومتری تمام بوته و گون و خارو جمع کردن و تا صبح سه جای مختلف آتیش روشن کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ لطفا یچی اختراع کنین که آدما بدونن حفظ و آسیب نرسوندن یا حدا اقل اسیب رسوندن به اکوسیستم مهممممممممم هست [taane]
+ یچی اختراع کنین بدونن خاک ارزش داره و با اتیش روشن کردن روش تمام خاصیتشو از بین نبرن![taane]

+و دیگه اینکه انقدر توو رانندگی خشن هست و دم به دقیقه یکی پیاده میشه یقه اونیکی رو میگیره!

+خدایی مردها دیگه البته بعضی ها! شورشو درآوردن هر دقیقه دعوا راه میندازن! با اون صداهاشون اعصاب و روان ادمو بهم میریزن ....

* از صدای این بوق ها هم خیلی اذیت میشم! نمیدونم چرا ملایم ترشو نمیسازن! مخصوصا الان دیگه یه مدلایی اومده اکو داره!!!!

* میز مطالعه سایزش خوبه! زیاد جا گیر نیست توو اتاق! اما گاهی نیازه که سایزش بیشتر بشه!!!! و بعد از اتمام فعالیت دوباره به سایز قبلی برگرده

*+ نمیدونم چرا توی شهر از پوشش گیاهی استفاده نمیکنن!!! خیلی کمه!! درصورتی که همین پوشش واسه ایجاد سایه! به دنبالش خنکی و مهم تر جلوگیری از این نور و امواج مضر خورشید میتونه خیلی مفید باشه!

*+ اینم آزارم میده که برای نمای یه بانک میزنن درختای جلوشو قطع میکنن!!!!!! چرا نمیشه جوری نما زد که درختا قطع نشن!!

فعلا ....
[golrooz]

1=1+1
13th July 2013, 01:27 PM
ی هفته خونه نبودم

صبی اومدم میبینم رو همه وسیله هام خاک نشسته

اولش فک کردم چندین هزار سال به خاب رفتم [nishkhand]

1=1+1
13th July 2013, 01:34 PM
سونای

منم با کوچیکی میز تحریرم مشکل داشتم

مخصوصا وقتایی که باید مقاله یا کنفرانس مینوشتم

کلی کتاب باید رو میزم میگذاشتم و از هر کدوم یه کم مینوشتم

میزم در حد معمولیه اینا جا نمیشد

در نتیجه به صورت لولایی یه تیکه چوبی بهش اضاف کردم . هروقت نیاز شه اون صفحه چوبی صاف میکنم و میزم دو برابر میشه

هر وقتم نخام لولاشو خم میکنم [nishkhand]

Almas Parsi
13th July 2013, 01:35 PM
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده اینه که برخی از اسپری هایی که مصرف میکنیم قبل از اینکه محتویاتش تموم بشه گازش تموم میشه و قابل استفاده نیست اکثرا من این مورد رو در بیشتر تافت موها دیدم اسپری های رنگ و خوشبو کننده ها کاش تولید کننده هاشون یه فکری به حال این قضیه میکردند[tafakor]

سارا 62
13th July 2013, 02:49 PM
اينكه اطرافيان حرفت رو متوجه نشن و تو رو مجبور كنن كارايي رو كه دوست نداري انجام بدي و همون كارايي كه از نظر اطرافيانت براي تو بده براي خودشون مشكلي نداشته باشه؛

محسن مهابادی زاده
13th July 2013, 05:25 PM
این آزارم میده :
بي توجهی و توهین به شخصيت و شعور مردم و بازی كردن با روان و احساس آدمها توسط عده ای كه به هيچ چيز و هيچکس اهميت نميدن و فقط منافع و لذت خودشونو در نظر میگيرن

mamadshumakher
13th July 2013, 07:39 PM
اينكه اطرافيان حرفت رو متوجه نشن و تو رو مجبور كنن كارايي رو كه دوست نداري انجام بدي و همون كارايي كه از نظر اطرافيانت براي تو بده براي خودشون مشكلي نداشته باشه؛

این آزارم میده :
بي توجهی و توهین به شخصيت و شعور مردم و بازی كردن با روان و احساس آدمها توسط عده ای كه به هيچ چيز و هيچکس اهميت نميدن و فقط منافع و لذت خودشونو در نظر میگيرن

سلام دوستای عزیزم

سارا خانم.شما به نکته ی مهمی اشاره کردید

چیزی که شاید پدر و مادر های ما بعد از 40 یا 50 یال هم ممکنه حسرتشو بخورن بگن این اتفاق واسه اونا هم افتاد و .....

و همچنین دوست عزیز نیما ماهان

خیلی خوبه حس انسان دوستیت که همچین موضوعی تورو رنجونده

ولی به مسیر این تاپیک نگاه کن

http://www.njavan.com/forum/images/Eloquent/misc/navbit-home.png (http://www.njavan.com/forum/index.php)
انجمن (http://www.njavan.com/forum/forum.php)
بخش اختراعات و نو آوری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?473-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D9%88-%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C)
سایر موضوعات اختراعات و نوآوری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?330-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C)
تالار خلاقیت و نو آوری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?1048-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D9%88-%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C)
سوال: آنچه که شمارا میآزارد

ایا موضوعی که شما بیان کردید به عنوان مشکل ,اخترع جدیدی میتواند این مشکلات را حل کند؟

ایا خدمات خاص و جدیدی میتواند این مشکلات را حل کند....

مسائلی که شما به عنوان مشکل بیان کردید درسته اما مربوط به بخش روانشناسی هست نه بخش اختراعات و نو آوری...

ممنونم ازتون.خواهش میکنم به مسیر تاپیک توجه بشه[golrooz]

Almas Parsi
13th July 2013, 08:00 PM
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده واحتمالا باهاش مواجه بودید اینه که سبک جعبه های دستمال کاغذی 300 برگیه که زمانیکه ما به اواسط بسته میرسیم همیشه مشکل در بیرون کشیدن دستمال داریم اگر چه کارخانه تولیدی هم یک فکری خواسته بکنه تا مشکل رو حل کنه و دوقسمت رو بصورت پرفراژ در زیر جعبه قرار داده که میشه با فشردن اون قسمت بعنوان پایه هلدینگ کمک گرفت تا دستمالها کمی بالا تر بیان ولی این راهکار هم اساسی و مشکل گشا نیست و به خاطر همین مشکل کم کم مشتریهای این نوع بسته بندی رو از دست میده

Sa.n
13th July 2013, 09:04 PM
توی مدرسه میز های ما تک نفره هست و شیب دار
حالا چیزی که من رو میـــــــــــــــــــــــ ـآزاره اینه که وقتی لپ تاپ رو میگذارم روی میز و 2 مین میرم بیرون از کلاس لپ تاب پرت میشه روی زمین
این لپ تاب 8 دفعه خورد زمین
دفعه 9 پیکسل های صفحه مانیتورم رنگ دونه هاش پخش شد و صفحه خراب شد
خلاصه مانیتور رو عوض کردیم
اما می ترسم دوباره بخوره زمین [nadidan]
من 1001 کار انجام دادم که این نیوفته اما نشد :
1. زیر لپ تاپ گیره چسبوندم
2. ترمز گذاشتم زیر لپ تاب
3. به پیشنهاد یکی از معلم هامون با نوار چسب چسبوندمش
شما میگید چیکار کنم با این معضل بزرگ ؟

1=1+1
13th July 2013, 10:06 PM
روی سطح میز

اونجاهایی که پیچ های میزه و. دوتا اهنربا بزن با فاصله بزن بعدم میخ محکم کن به اهنربا بعدم سیم بپیچ دور دوتا میخ که به وسیله سیم ها به هم متصل شن ..

تازه خیلی راحت وقتی کلاست تموم شد میتونی برشون داری ببریشون خونه . فقط اطراف اهنربا یه چی نارسانا بزن که به لب تاپت اسیب نرسونه

حسین متقی
13th July 2013, 11:35 PM
توی مدرسه میز های ما تک نفره هست و شیب دار
حالا چیزی که من رو میـــــــــــــــــــــــ ـآزاره اینه که وقتی لپ تاپ رو میگذارم روی میز و 2 مین میرم بیرون از کلاس لپ تاب پرت میشه روی زمین
این لپ تاب 8 دفعه خورد زمین
دفعه 9 پیکسل های صفحه مانیتورم رنگ دونه هاش پخش شد و صفحه خراب شد
خلاصه مانیتور رو عوض کردیم
اما می ترسم دوباره بخوره زمین [nadidan]
من 1001 کار انجام دادم که این نیوفته اما نشد :
1. زیر لپ تاپ گیره چسبوندم
2. ترمز گذاشتم زیر لپ تاب
3. به پیشنهاد یکی از معلم هامون با نوار چسب چسبوندمش
شما میگید چیکار کنم با این معضل بزرگ ؟

روی سطح میز

اونجاهایی که پیچ های میزه و. دوتا اهنربا بزن با فاصله بزن بعدم میخ محکم کن به اهنربا بعدم سیم بپیچ دور دوتا میخ که به وسیله سیم ها به هم متصل شن ..

تازه خیلی راحت وقتی کلاست تموم شد میتونی برشون داری ببریشون خونه . فقط اطراف اهنربا یه چی نارسانا بزن که به لب تاپت اسیب نرسونه

کاری نداره که!!!
اینهمه دردسر نمیخواد

نوار درزگیر در و پنجره بخر - خیلی ارزونه -
زیرش چسب داره ولی خودت هم چسب بزن 2-3تا خط موازی کنار هم چسبون (اگه شیب میز زیاده و لبتابت سنگین ) لبه میز
لبتاب میاد پایین میخوره به اونا وایمسه
هم نرمه و هم راحت میچسبه و هم مزاحمتی نداره

1=1+1
14th July 2013, 07:56 AM
کاری نداره که!!!
اینهمه دردسر نمیخواد

نوار درزگیر در و پنجره بخر - خیلی ارزونه -
زیرش چسب داره ولی خودت هم چسب بزن 2-3تا خط موازی کنار هم چسبون (اگه شیب میز زیاده و لبتابت سنگین ) لبه میز
لبتاب میاد پایین میخوره به اونا وایمسه
هم نرمه و هم راحت میچسبه و هم مزاحمتی نداره
مشکلش اینه که تو مدرسه نمیزارن همچین کاری کنی

یعنی نوار درزگیر زد بعدش خواست بره باید همشو بکنه و بندازه

فک کنم خرجش زیادشه هرروز بخاد بزنه و بکنه

"VICTOR"
14th July 2013, 09:32 AM
فروشنده هایی که اخلاق خوش ندارند .[tahavoo]

نه نه ، کلاً افرادی که اخلاق خوش ندارند .[tahavoo]

mamadshumakher
14th July 2013, 12:35 PM

خب من تا هفته آینده یه دستگاه اختراع میکنم که فروشنده هارو خوش اخلاق کنه ....

171717 عزیز قبل از اینکه این پست رو بزنید هیچ کدوم از پست های قبلی رو خوندید؟

اصلا قبلیا نه پست اول تاپیک رو خوندید؟

این آنچه که شمارا میازارد با اون آنچه که شمارا میازارد فرق داره.

با کمال احترام ببخشید اگه تند حرف زدم... اما قبل از شما هم 2تا پست اشتباه بود....[golrooz]

a-92
14th July 2013, 01:09 PM
بی نظمی و بی برنامگی بعضی ها...

mamadshumakher
14th July 2013, 01:17 PM
بی نظمی و بی برنامگی بعضی ها...

دوست عزیز سلام

متنی که در زیر این خط قرر میدهم کپی متن صفحه اول تاپیک هست.

این تاپیک کمک میکنه که افرادی که دنبال طراحی وسیله یا خدمات یا هر چیزی که بتونه مشکلی رو حل کنه هستند راحت تر ایده بگیرند.

چندتا مثال میزنم:ماه رمضان هست.سر افطاری نون داغ برای همه حس خوبی داره اما دم افطار نونوایی ها وحشتناک شلوغ میشه.همین.تا همینجا کافیه

یه مثال دیگه:برای تاکسی سوار شدن همیشه باید منتظر بود.و این خیلی بده که نمیدونیم تاکسی در حال نزدیک شدن هست یا نه.اگر هست ظرفیت خالی داره یا نه.شاید اگه بدونم در نزدیکیهام تاکسی نیست دربست بگیرم یا زنگ بزنم آژانس

خب بهتره حالا دوباره روی موضوع فکر کنید[golrooz]

[nadanestan]

رضوس
14th July 2013, 01:24 PM
الان تنها چیز که داره منو میازاره این بوی رنگیه که نمیدونم از کجا داره میاد
کم کم بیهوش میشم

a-92
14th July 2013, 01:29 PM
دوست عزیز سلام

[nadanestan]

خیلی موضوع تاپیک جالبه ها....
خوب پس بذارین چند تا مشکل رو بگم که ایشالا جرقه رفع اون به ذهن خلاق شما برسه...
1- پا کردن سفره ی بعد مهمونی...
2-کمبود فضای اتاق و در نتیجه کمبود قفسه متابخانه و مجبور شدن قرار دادن کتاب ها روی هم
3- نداشتن لیبل عنوان کتاب در شیرازه کتاب که مجبور میشی برای فهمیدن کتاب اونو حتما از قفسه در بیاری..
4- صدای پاشنه ی کفش خانوم ها
فعلا اینا یادم اومد... به ذهنم چیزی اومد باز میام میگم[golrooz]

TERRORIST
14th July 2013, 02:52 PM
سلام
زمانی که داخل منزل کلافه شدیم و تصمیم میگریم چند ساعتی رو همراه با افراد خانواده بیرون از خونه بگذرونیم، میزان وسایل همراه نقش به سزایی در هرچه بیشتر لذت بردن ما از پیکنیک ایفا میکنند
همراه داشتن همزمان اجاق کباب پز زغالی و اجاق گازی و همچنین وسیله ای شبیه سینک ظرف شویی برای شستن ظروف و میزی که بشه روی اون مواد اولیه غذا رو آماده کرد و جایی برای آویزون کردن و نگه داشتن ظروف به نظر غیر ممکن میاد چون فضای خیلی زیادی رو اشغال میکنه و حمل و نقل این همه وسیله کار بسیار سختی است
اما مشکل ما با با این آشپزخانه قابل حمل به راحتی قابل حله
اگر رو به روی میز ایستاده باشیم از سمت چپ به راستی میتونیم به ترتیب اجاق گازی رو ببینیم که کپسول کوچیکش زیر میز قرار داره و بعد از اون در وسط سینک ظرفشویی رو می بینیم که تانکر ده لیتری آب اون توسط یک پایه ی استیل آویزان شده و لوله ای برای خروج مواد داخل سینک زیر سینک تعبیه شده که تا روی زمین امتداد پیدا کرده و شما میتونید با حفر یکی گودال کوچیک زیر میز و قرار دادن لوله سینک داخل اون از شر آب های مزاحم خلاص بشید
بعد از سینک، اجاق کباب پزی زغالی رو میتونیم ببینیم که همانند اجاق گازی یک لبه نگه دانده استیل بسیار شکیل به قطر 5 سانتیمتر داره
در زیر میز هم ظروف ما آویزان شدن که به راحتی قابل دسترس هستند
یک میز به ابعاد 1*1.5 متر که پایه های اون از بدنه اصلی جدا میشه و خود صفحه اصلی و رویی میز از وسط به دو نیم تا میشه و روی هم قرار میگیره، میز ما در یک جعبه پنجاه در صدو پنجاه سانتی مخصوص همین آشپزخانه پرتابل قرار میگیره و به راحتی داخل جعبه ماشینمون که سمند سفید ال ایکس مدل نود هست جا میشه [nishkhand]

حالا برید این طرحو ثبت کنید بعد تجاری سازیو صنعتیش کنید میلیارد میلیارد پول بزننین جیب بعدش برید پشت سرم بگید تروریست فلانه تروریست بهمانه باشه دارم براتون

[golrooz]

"VICTOR"
14th July 2013, 02:58 PM
خب من تا هفته آینده یه دستگاه اختراع میکنم که فروشنده هارو خوش اخلاق کنه ....

171717 عزیز قبل از اینکه این پست رو بزنید هیچ کدوم از پست های قبلی رو خوندید؟

اصلا قبلیا نه پست اول تاپیک رو خوندید؟

این آنچه که شمارا میازارد با اون آنچه که شمارا میازارد فرق داره.

با کمال احترام ببخشید اگه تند حرف زدم... اما قبل از شما هم 2تا پست اشتباه بود....[golrooz]

ببخشید پست اولو خوندم ، اما متأسفانه بقیه رو نه . ګفتم حالا شاید شما بتونید یه کاری بکنید ، در هر حال بازم از شما عذر می خوام .شرمنده[khejalat]

Almas Parsi
14th July 2013, 03:12 PM
سلام دوستان
من چون علاقه زیادی به کارهای فنی دارم جعبه ابزار خیلی برام اهمیت داره و یک موردی که آزارم میده عدم امکان دسترسی به یک جعبه ابزار سیار با چیدمانی منظم هست هر چند یک کمد ابزار هم درست کردم و گاها میزهای با طراحی های زیبای خارجی هم در نمایشگاه های صنعتی دیدم ولی هنوز با صندوقچه سیار ابزارهام مشکل دارم اکثرا پیدا کردن ابزار آلات با کمی معضلات همراهه و هم با توجه به حجم ابزارها چینش منظمی نمیتونیم به همه ابزارهامون بدیم[nadanestan]
مورد بعدی جعبه پیچ و مهره ها و میخ و واشرهاست که من هر چند برای این منظور یک جعبه مخصوص براش قرار دادم و دسته بندی کردم ولی باز هم هر چند وقت یکبار باید یک نظمی به اون بدم[tafakor]

Almas Parsi
14th July 2013, 03:30 PM
سلام
زمانی که داخل منزل کلافه شدیم و تصمیم میگریم چند ساعتی رو همراه با افراد خانواده بیرون از خونه بگذرونیم، میزان وسایل همراه نقش به سزایی در هرچه بیشتر لذت بردن ما از پیکنیک ایفا میکنند
همراه داشتن همزمان اجاق کباب پز زغالی و اجاق گازی و همچنین وسیله ای شبیه سینک ظرف شویی برای شستن ظروف و میزی که بشه روی اون مواد اولیه غذا رو آماده کرد و جایی برای آویزون کردن و نگه داشتن ظروف به نظر غیر ممکن میاد چون فضای خیلی زیادی رو اشغال میکنه و حمل و نقل این همه وسیله کار بسیار سختی است
اما مشکل ما با با این آشپزخانه قابل حمل به راحتی قابل حله
اگر رو به روی میز ایستاده باشیم از سمت چپ به راستی میتونیم به ترتیب اجاق گازی رو ببینیم که کپسول کوچیکش زیر میز قرار داره و بعد از اون در وسط سینک ظرفشویی رو می بینیم که تانکر ده لیتری آب اون توسط یک پایه ی استیل آویزان شده و لوله ای برای خروج مواد داخل سینک زیر سینک تعبیه شده که تا روی زمین امتداد پیدا کرده و شما میتونید با حفر یکی گودال کوچیک زیر میز و قرار دادن لوله سینک داخل اون از شر آب های مزاحم خلاص بشید
بعد از سینک، اجاق کباب پزی زغالی رو میتونیم ببینیم که همانند اجاق گازی یک لبه نگه دانده استیل بسیار شکیل به قطر 5 سانتیمتر داره
در زیر میز هم ظروف ما آویزان شدن که به راحتی قابل دسترس هستند
یک میز به ابعاد 1*1.5 متر که پایه های اون از بدنه اصلی جدا میشه و خود صفحه اصلی و رویی میز از وسط به دو نیم تا میشه و روی هم قرار میگیره، میز ما در یک جعبه پنجاه در صدو پنجاه سانتی مخصوص همین آشپزخانه پرتابل قرار میگیره و به راحتی داخل جعبه ماشینمون که سمند سفید ال ایکس مدل نود هست جا میشه [nishkhand]

حالا برید این طرحو ثبت کنید بعد تجاری سازیو صنعتیش کنید میلیارد میلیارد پول بزننین جیب بعدش برید پشت سرم بگید تروریست فلانه تروریست بهمانه باشه دارم براتون

با سلام به دوست عزیز
ممنون از طرح جالب و کاربردیتون
داشتم فکر میکردم میشه برای تانکر مخزن آب از گالن های 20 لیتری آب سرد کن که در سوپر مارکتها هست استفاده بشه در این صورت شاید نیازی به هزینه برای مخزن آب جداگانه نباشه و حسن اون هم اینه که هر زمان نیاز به سفر داشتیم میتونیم از طریق خرید آب به راحتی بهره ببریم
فقط یک سوال اون هم اینکه اجاق کباب پز زغالی عموما حرارت بالایی داره برای جلوگیری از انتشار گرما به اطراف اون چه تدابیری میشه در نظر گرفت؟؟؟؟؟[golrooz]

Almas Parsi
14th July 2013, 03:43 PM
سلام...[golrooz]
یک موردی که ممکنه همه باهاش مشکل داشته باشند شستشوی لوستر های پر از کریستال سقفی و دیواریه که اگر بخواهیم به روش سنتی این کار رو بکنیم بسیار زمانبر و طاقت فرساست و اگر هم بی تفاوت باشیم هم از نور مناسب بی بهره میشیم و هم زیبایی و جلوه خودش رو از دست میده
البته چند سال پیش در یک محصول خارجی که لوستر پاک کن نام داشت دیدم که به صورت اسپری بود و با استفاده از اون برای سطوحی مثل شیشه و کریستال های لوستر به مرور زمان بعد از اسپری کلیه خاک و کثیفی به شکل یک قطره از انتهای کریستال چکه میکرد و نیازی به تمیز کردن با دستمال نبود هرچند یک چنین موردی رو در ایران ندیدم و این محصول یک شرکت غیر ایرانی بود
قابل توجه عزیزانی میتونه باشه که در رشته شیمی تخصص دارند میتونند با تحقیقات در این زمینه یک چنین محصولی رو ساخته و به تولید انبوه برسونند چون متقاضی زیادی هم خواهد داشت و بازار خوبی رو میتونه داشته باشه
با آرزوی موفقیت[golrooz]

حسین متقی
14th July 2013, 06:12 PM
مشکلش اینه که تو مدرسه نمیزارن همچین کاری کنی

یعنی نوار درزگیر زد بعدش خواست بره باید همشو بکنه و بندازه

فک کنم خرجش زیادشه هرروز بخاد بزنه و بکنه

هیچ اهنربایی نمیتونه با 2تا میخ یه لبتابو نگه داره - خیلی هم به چشم میاد و مزاحمه
اگه مدرسه هست که ما نمیزاشتن لبتاب ببریم مدرسه کلا!
اگه دانشگاه هست که نفر بعد هم میخواد لبتاب بیاره بالاخره چیز بدی نیست چون مزاحم کارای دیگه نمیشه
هزینه ای هم نداره - هروقت کسی گیر داد میکنی - فرداش یکی دیگه میزنی!! نوار درزگیرو تو حلقه های چند متری میفروشن خیلی هم مفت!!
البته راه بهتر هم هست ولی همه دردسر دارن مثل 1متر سیم که یه دور دور مانیتور بزنه بره پشت میز!! که واقعا زشت میکنه قیافه رو
یا 2تا بند کفش که سر و تهشون مفتول خم کنی ببندی به لبه پایینی لبتاب و از زیر لبتاب بره پشت میز مثل قلاب گیر کنه به لبه بالایی میز و نگهش داره

ولی اگه راه حل بهتر میخواین
نوار درزگیر رو به جای میز
بزن به زیر لبتاب
اینطوری اگه میز خیلی نو و صاف نباشه(زمان ما نو نبود) لیز نمیخوره لبتاب از روش(دیگه هیچجایی لیز نمیخوره!)

حسین متقی
14th July 2013, 06:22 PM
سلام...[golrooz]
یک موردی که ممکنه همه باهاش مشکل داشته باشند شستشوی لوستر های پر از کریستال سقفی و دیواریه که اگر بخواهیم به روش سنتی این کار رو بکنیم بسیار زمانبر و طاقت فرساست و اگر هم بی تفاوت باشیم هم از نور مناسب بی بهره میشیم و هم زیبایی و جلوه خودش رو از دست میده
البته چند سال پیش در یک محصول خارجی که لوستر پاک کن نام داشت دیدم که به صورت اسپری بود و با استفاده از اون برای سطوحی مثل شیشه و کریستال های لوستر به مرور زمان بعد از اسپری کلیه خاک و کثیفی به شکل یک قطره از انتهای کریستال چکه میکرد و نیازی به تمیز کردن با دستمال نبود هرچند یک چنین موردی رو در ایران ندیدم و این محصول یک شرکت غیر ایرانی بود
قابل توجه عزیزانی میتونه باشه که در رشته شیمی تخصص دارند میتونند با تحقیقات در این زمینه یک چنین محصولی رو ساخته و به تولید انبوه برسونند چون متقاضی زیادی هم خواهد داشت و بازار خوبی رو میتونه داشته باشه
با آرزوی موفقیت[golrooz]

اون احتمالا یه اسپری اب ساده بوده
شاید با کمی مواد شوینده(خیلی کم)
تولیدش خیلی سادس و قیمتش هم کمتر از 10 هزار تومن میشه(500 سی سی)
خیلی مورد خوبیه
ولی مشکل اینه که مثلا مادر من باید همه ی قسمتهای لوستر رو پاک کنه حتی داخل لاله های دور لامپ هارو
و با اسپری و این حرفا قسمتهای داخلی تمیز نمیشه
درضمن لوسترها ابکاری هستن
و نباید زیاد مورد شستشو با مواد شیمیایی و حتی مقدار زیادی اب قرار بگیرند چون رنگ ابکاری شدشون میره! و دیگه براق نخواهد بود

حسین متقی
14th July 2013, 06:31 PM
خیلی موضوع تاپیک جالبه ها....
خوب پس بذارین چند تا مشکل رو بگم که ایشالا جرقه رفع اون به ذهن خلاق شما برسه...
1- پا کردن سفره ی بعد مهمونی...
2-کمبود فضای اتاق و در نتیجه کمبود قفسه متابخانه و مجبور شدن قرار دادن کتاب ها روی هم
3- نداشتن لیبل عنوان کتاب در شیرازه کتاب که مجبور میشی برای فهمیدن کتاب اونو حتما از قفسه در بیاری..
4- صدای پاشنه ی کفش خانوم ها
فعلا اینا یادم اومد... به ذهنم چیزی اومد باز میام میگم[golrooz]

1 که من خودم هنوز مشکل دارم و نمیتونم حلش کنم ولی یه جور سفره دیدم که بشقاب و ظرف غذا و همه چیزش از جنس خود سفره پلاستیکی بود و همه به هم چسبیده بودن و بشقاب و سفره رو باهم جمع میکردن و میشستن! به همین راحتی به همین خوشمزگی!

2 کمدذهای مختلفی برای کتابخوانه هست که مشکل رو حل کرده و کتابخونه و تخت و میزکامپیوتر و میز مطالعه و حتی کمد لبسا رو کنار هم به صورت یه تیک ساخته که حجم کمتری اشغال بشه و کتاب و لباس زیادی توش جا بشه!
زیر تخ و حتی دیواره بیرونی تخت و کنار میز مطالعه و دوطرف کمد و همه جارو کتابخونه کردن دیگه! -

3 برچسب های کاغذی که زمان دبستان روشون اسممونو مینوشتیم که گم نشه رو برای همین منظور اختراع کردن میتونین عنوان کتاب رو روش بنویسید

4 این مشکل نیست فرا تر از این حرفاست این معضل بزرگ اجتماعیه و از دست من هیچ کاری ساخته نیست!!![khande][nadidan]

حسین متقی
14th July 2013, 06:35 PM

مشکلی نداره - اتفاقا این هم مشکل خوبیه که مطرح کردین ولی حل کردنش نیاز به زیرساختهایی مثل نظارت صحیح و سرعت اینترنت بالاتر داره
خرید اینترنتی
این راه حلی هست که پیشرفته ترین کشورهارو از ساخت و تعمیر جاده ها و خیابونهای داخل شهرها راحت کرده
ترافیک رو تا حدودی کاهش داده
و همه هم از خریدشون راضی هستند
اما تو ایران متاسفانه فروشگاه های اینترنتی هنوز اونقدر که باید پیشرفت نکردند به دلیل هزینه های سربار بالا و قدرت خرید مردم و فرهنگ مردم که هنوز با این پدیده همه اشنایی ندارن
حتی همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند یا خیلی میترسند یا چیزی نمیدونن

Almas Parsi
14th July 2013, 06:37 PM
اون احتمالا یه اسپری اب ساده بوده
شاید با کمی مواد شوینده(خیلی کم)
تولیدش خیلی سادس و قیمتش هم کمتر از 10 هزار تومن میشه(500 سی سی)
خیلی مورد خوبیه
ولی مشکل اینه که مثلا مادر من باید همه ی قسمتهای لوستر رو پاک کنه حتی داخل لاله های دور لامپ هارو
و با اسپری و این حرفا قسمتهای داخلی تمیز نمیشه
درضمن لوسترها ابکاری هستن
و نباید زیاد مورد شستشو با مواد شیمیایی و حتی مقدار زیادی اب قرار بگیرند چون رنگ ابکاری شدشون میره! و دیگه براق نخواهد بود

سلام آقای متقی
ممنونم از پاسختون
اون اسپری که من دیدم آب نبود وچون حتی قطرات آب آثاری رو بر روی شیشه باقی میگذاشت چون برام جالب بود امتحان کردم
وجود شوینده ها هم همیشه نوعی آثار ماتی به سطح میده
فقط یادمه من وقتی ماده داخل اسپری رو تست کردن پایه آب بود یعنی هیچ نوع ماده چربی نداشت چون وقتی روی دستم تست کردم به راحتی با آب شسته میشد و از نوعی حلال خاص استفاده شده بود سبک کارش تقریبا چیزی مشابه اسپری های براق کننده لاستیک که بعد از اسپری کردن کف میکنند بود انگار محلول رو به صورت نوعی گاز یا حبابهای فشرده تبدیل میکرد و خیلی هم خاصیت لغزندگی داشت ولی ماده شوینده مثل کف شور و ... نبود
چیزی که برام جالب بود محو شدن اثار این محلول بعد از 7 یا 8 دقیقه بود
البته قیمت اون محصول تقریبا 6 سال پیش چیزی حدود 75 دلار بود
و نکته جالبش این بود که هیچ آثار مخربی بر روی اشیا نداشت و در کاتالوگش بر روی عتیقه جات و زیود آلات حساس موارد استفاده داشت
فکر میکنم یه جورایی مثل پولیش های براق کننده ولی غیر چرب و پایه آب باشه
با تشکر[golrooz]

حسین متقی
14th July 2013, 07:03 PM
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده واحتمالا باهاش مواجه بودید اینه که سبک جعبه های دستمال کاغذی 300 برگیه که زمانیکه ما به اواسط بسته میرسیم همیشه مشکل در بیرون کشیدن دستمال داریم اگر چه کارخانه تولیدی هم یک فکری خواسته بکنه تا مشکل رو حل کنه و دوقسمت رو بصورت پرفراژ در زیر جعبه قرار داده که میشه با فشردن اون قسمت بعنوان پایه هلدینگ کمک گرفت تا دستمالها کمی بالا تر بیان ولی این راهکار هم اساسی و مشکل گشا نیست و به خاطر همین مشکل کم کم مشتریهای این نوع بسته بندی رو از دست میده

اون دو قسمت رو باید از داخل برگردونین نه اینکه فقط تا کنین
وقتی از داخل کامل برگردونین خودش میاره بالا دستمال کاغذیارو
در ضمن برای حل این مشکل هم چند سال قبل ثیت اختراعی صورت گرفت که بهترین طرح در یک رقابت علمی هم شد که جعبه دستمال کاغذی 3گوش بود
هم حمل و نقلش کم هزینه تر بود و هم تولیدش و هم اینکه این مشکل رو نداشت چون قسمت خروجی دستمالها نسبت به کف جعبه فاصله ی چندانی نداره

محسن مهابادی زاده
14th July 2013, 07:05 PM
سلام آقا محمد گل...داداش بزن به حساب خیانت صنعت خودروسازیمون که البته علاوه بر روان و احساس؛ جان مردم رو هم باید بهش اضافه کنم

Almas Parsi
14th July 2013, 07:27 PM
اون دو قسمت رو باید از داخل برگردونین نه اینکه فقط تا کنین
وقتی از داخل کامل برگردونین خودش میاره بالا دستمال کاغذیارو
در ضمن برای حل این مشکل هم چند سال قبل ثیت اختراعی صورت گرفت که بهترین طرح در یک رقابت علمی هم شد که جعبه دستمال کاغذی 3گوش بود
هم حمل و نقلش کم هزینه تر بود و هم تولیدش و هم اینکه این مشکل رو نداشت چون قسمت خروجی دستمالها نسبت به کف جعبه فاصله ی چندانی نداره

ممنونم از راهنمایی تون بله هر چند به لطف تحریمها اکثر کاخانجات هم تغییراتی در مواد تولیدی شون دادن و قسمتی هم به دلیل مقرون به صرفه کردن اومدن با کم کردن هزینه متریال اصلی شون رو دستکاری کردن از جمله جعبه ها رو که از مواد نازکتری تهیه شده و حتی توانایی نگه داشتن 20 برگ دستمال رو هم نداره و با برگردان کردن هم مشکل حل نمیشه.....
در هر حال چون ما در خرید سری اول با این نوع بسته بندی زیاد رضایت نداشتیم دیگه این محصول با این بسته بندی رو از چرخه خریدمون خارج کردیم که احتمالا طراح اون نوع بسته بندی ممکنه با عدم رضایت مشتریهاش یک عده از اونها رو از دست بده...
اتفاقا طرح سه گوش هم که فرمودید بسیار موفق تونسته عمل کنه
تشکر از راهنمایی هاتون[golrooz]

حسین متقی
14th July 2013, 07:47 PM
سلام آقای متقی
ممنونم از پاسختون
اون اسپری که من دیدم آب نبود وچون حتی قطرات آب آثاری رو بر روی شیشه باقی میگذاشت چون برام جالب بود امتحان کردم
وجود شوینده ها هم همیشه نوعی آثار ماتی به سطح میده
فقط یادمه من وقتی ماده داخل اسپری رو تست کردن پایه آب بود یعنی هیچ نوع ماده چربی نداشت چون وقتی روی دستم تست کردم به راحتی با آب شسته میشد و از نوعی حلال خاص استفاده شده بود سبک کارش تقریبا چیزی مشابه اسپری های براق کننده لاستیک که بعد از اسپری کردن کف میکنند بود انگار محلول رو به صورت نوعی گاز یا حبابهای فشرده تبدیل میکرد و خیلی هم خاصیت لغزندگی داشت ولی ماده شوینده مثل کف شور و ... نبود
چیزی که برام جالب بود محو شدن اثار این محلول بعد از 7 یا 8 دقیقه بود
البته قیمت اون محصول تقریبا 6 سال پیش چیزی حدود 75 دلار بود
و نکته جالبش این بود که هیچ آثار مخربی بر روی اشیا نداشت و در کاتالوگش بر روی عتیقه جات و زیود آلات حساس موارد استفاده داشت
فکر میکنم یه جورایی مثل پولیش های براق کننده ولی غیر چرب و پایه آب باشه
با تشکر[golrooz]

خب اگر اونقدر موثر بوده
همچین چیزی رو میشه تو پاککننده های صفحه نمایشگر پیدا کرد

Almas Parsi
14th July 2013, 07:55 PM
خب اگر اونقدر موثر بوده
همچین چیزی رو میشه تو پاککننده های صفحه نمایشگر پیدا کرد
احسنت فکر میکنم حدستون درست باشه[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
البته قابل توجه عزیزانی که دوست دارند یک کار تولیدی پر سود و کم رقیب داشته باشند چون اطمینان صد درصد دارم هیچکس هنوز تو ایران تولید نکرده میتونه در صورت موفقیت در شروع کار انحصاری تولید بشه
و به دلیل اینکه این سبک تولیدات خیلی حساسه باید دوستان در تهیه و بررسی و مراحل تولیدش تحقیقاتشون با دقت عمل لازم صورت بگیره تا هم درصد خطاشون پایین بیاد و هم بتونند بازار رو از آن خودشون کنند

"VICTOR"
14th July 2013, 09:12 PM
مشکلی نداره - اتفاقا این هم مشکل خوبیه که مطرح کردین ولی حل کردنش نیاز به زیرساختهایی مثل نظارت صحیح و سرعت اینترنت بالاتر داره
خرید اینترنتی
این راه حلی هست که پیشرفته ترین کشورهارو از ساخت و تعمیر جاده ها و خیابونهای داخل شهرها راحت کرده
ترافیک رو تا حدودی کاهش داده
و همه هم از خریدشون راضی هستند
اما تو ایران متاسفانه فروشگاه های اینترنتی هنوز اونقدر که باید پیشرفت نکردند به دلیل هزینه های سربار بالا و قدرت خرید مردم و فرهنگ مردم که هنوز با این پدیده همه اشنایی ندارن
حتی همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند یا خیلی میترسند یا چیزی نمیدونن

[tashvigh][tashvigh][tashvigh] یکم به این آقای mamadshumakher هم از این تفکرها یاد بدید ، راه دوری نمی ره . آقا mamadshumakher لطفاً یکم یاد بګیرید . ( ببخشیدا ، قصد جسارت نداشتم )

mamadshumakher
14th July 2013, 11:04 PM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh] یکم به این آقای mamadshumakher هم از این تفکرها یاد بدید ، راه دوری نمی ره . آقا mamadshumakher لطفاً یکم یاد بګیرید . ( ببخشیدا ، قصد جسارت نداشتم )

چشم.

بارها پیش اومده با گوشی و تبلت و ... از تفریحا و مسافرت هامون فیلم برداری کردیم اما همیشه اونی که فیلم میگیره صداش از همه بلند تر و اونایی که از دوربین دور هستند صداشون ضعیف و نارسا هست....جای این میکروفون پایه دارا که تو فیلم سازی استفاده میشه خالیه.....قرار بود واسه مشکلات ایده ندیم...اما جالب میشد هر کسی یه میکروفن کوچیک داشته باشه و دوربین خودش صداهارو انالیز و تنظیم کنه...[nadanestan]

solinaz
14th July 2013, 11:21 PM
چند روزه پیش رفتم کلاسای جهش مدرسه

جلوی در مدرسه وایساده بودم وتو حال و هوای خودم بودم که یه دفعه دیدم یک پدر بزرگ محترم که در حال عبور از اونجا بود داره با من صحبت میکنه.....اصلا حواسم نبود که سرمو برگردوندم داره میگه:
-دخترم چرا در طول سال درس نمیخونی که تابستونم بیای مدرسه!؟!؟[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
اخه پدر جان مگه هر کس فرم مدرسه رو تو تابستون پوشیده این معنیو میده که روفوزه شده!!!!(با این "ز" هست؟؟؟!!)[nishkhand]http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new2%20%2817%29.gif
هیچی منم که از خنده نزدیک بود روی زمین ولو شم پریدم تو مدرسه......وگرنه پدرمحترم تا شب برا بنده سخنرانی میکردن![taajob3]
این یکی که خیلی منا داره ازار میده.....فکر کنم درو همسایم اینجوری فکرمیکنن!!!!!تو خیابونم همه یه جوری نگاه میکنن!؟!؟http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new1%20%2811%29.gif
نمیدونن که ما بدبختا تابستونم ندااااااااااااااااااااااا اااااااااریم!!!!http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new1%20%2811%29.gif
حالا این یکی
کوچیک بودم هر حرفی که با بابام داشتم و خجالت میکشیدم بهش بگم مینوشتم تو ی کاغذ و میذاشتم لایه در اتاق بابام.....اونم هر وقت که از سر کار میومد میخوند....http://www.njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new1%20%2811%29.gif
الان من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟[soal]هیییییییییییییییییییییییی یییییی..........................بیخیال ش میشم

k.ahmadi
14th July 2013, 11:53 PM
گرما وآفتاب تابستون واقعا آدمو دیونه میکنه،متنفرم از گرما وآفتاب[narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid]
اینکه کسی بدون اجازه به وسایلتون دست بزنه،سرعت اینترنت و ویروسی شدن کامپیوترم که دیگه پدری واسه آدم نمیذاره بمونه[kootak]

حسین متقی
15th July 2013, 01:30 AM
زندگی آپارتمانی و از دست دادن فضا جهت کاشت انواع سبزی تازه خوش رنگ و رو ....و اجبارا خریدن از بیرون ....

خودت که ایده دادی
ولی پلیت های اماده ی کاشت سبزی و ... با ابیاری خودکار روی پشت بام که نه میچرخه و نه نیاز به رسیدگی خاصی داره - فقط هر چند وقت یه بار برداشت میشه!

حسین متقی
15th July 2013, 01:38 AM
چشم.

بارها پیش اومده با گوشی و تبلت و ... از تفریحا و مسافرت هامون فیلم برداری کردیم اما همیشه اونی که فیلم میگیره صداش از همه بلند تر و اونایی که از دوربین دور هستند صداشون ضعیف و نارسا هست....جای این میکروفون پایه دارا که تو فیلم سازی استفاده میشه خالیه.....قرار بود واسه مشکلات ایده ندیم...اما جالب میشد هر کسی یه میکروفن کوچیک داشته باشه و دوربین خودش صداهارو انالیز و تنظیم کنه...[nadanestan]

اتفاقا ایده ی خوبیه - یه جا یادداشت کن
تا هفته ی دیگه بهت خبر میدم میتونیم بسازیم و تولیدش کنیم یا نه
بهت خبر میدم ولی تو هم پیگیری کن سریعا

حسین متقی
15th July 2013, 01:52 AM
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده اینه که برخی از اسپری هایی که مصرف میکنیم قبل از اینکه محتویاتش تموم بشه گازش تموم میشه و قابل استفاده نیست اکثرا من این مورد رو در بیشتر تافت موها دیدم اسپری های رنگ و خوشبو کننده ها کاش تولید کننده هاشون یه فکری به حال این قضیه میکردند[tafakor]

راه حلش وجود داره (یه لوله اضافه کنن به مجرای داخلی خروج ماده - درواقع میدونن چطوری اینکارو کنن - ولی نمیدونم چرا! - حتما یه مشکل فنی دیگه به وجود میاد که اینکارو نمیکنن!)

حسین متقی
15th July 2013, 02:20 AM
من یکی یکی یادم میاد...
یکیش اینکه یه ساعت تو صف غذا تو سلف دانشگاه وای میسی،انقد که دیگه اثری از گشنگی نیست و تقریبا سیر شدی،بعد وقتی نوبت بهت میرسه که ژتون بزنی،دستگاه یه بوق وحشتناک میزنه و گنده مینویسه "ژتون ندارد"...
آخه این یعنی چی؟؟؟؟خب من تازه شارژ کردم که...چیو ژتون ندارد....بعد باید بری شارژ کنی و دوباره بری آخر صف....خب چ کاریه؟میری یه بیسکوییت میخری میخوری انقد هم دردسر نداره

یکی دیگش این پول خوردای تاکسی هست...اگه پول خورد نداشته باشی،بقیۀ پولتو مثلا یه دیویستی میده بهت که به هرچی شبیهه جز پول...بهش هم بگی عوض کن یه جوری نگات میکنه انگار گفتی بهش اخلاقتو عوض کن...بعد هم میگه من این پولو از خود شما مسافرا گرفتم...دیگه آدم هم نمیتونه که دهن به دهن شه...

یکی دیگه هم تو مترو تقریبا 6 نفر میتونن بشینن روی صندلی های یک سمت ولی اگه یکم کوچولوموچولو باشن شاید یکی دیگه هم جاشه....اونم شــــــــــــــــــــــــ ـــــاید.....ولی نه اینکه طرف میبینه نشستیم و اصلنم جا نیست،خودشم سه برابر منه،بلند میگه"خانوما جمعتر بشینید که منم بتونم بشینم" بعد هم بیاد روسر همه میشینه....
ی چی دیگه اینکه منکه تو مترو نشستم هرکی آدم مسنه میاد بالا سر من....من تا اونجا که بشه پامیشم ولی واقعا بیشتر اوقات از خستگی حال حرف زدن ندارم....ولی یه جوری نگاه میکنن آدم معذب میشه....بابا جرم که نکردم،نشـــستم.....از مسئولین خواهش میکنم به این افراد بابت نگاهاشون تذکر بدن[shaad]

غذای ارزان و تعداد نفرات زیاد و نبود امکانات همین میشه نتیجش که کاملا عادیه

تاکسیها میتونن کارتی بشن - مثل کارت مترو - تو دزفول اینکارو کردن - تو قم به صورت ازمایشی راه افتاده - مترو تهران داره با بانک دی اینکارو میکنه ولی نتونستن راش بندازن
اگه کامل بتونن و عرضه نشون بدن و تاکسیا قبول کنن که طبق تاکسیمتر و طبق قانون پول بگیرن از مسافرا
اونوقت کارتی به نام کارت شهروندی به هر نفر که بخاد میدن و همه ی این هزینه های حمل و نقل رو میشه باهاش پرداخت کرد
تو امریکا هم دارن شبکه های nfc راه میندازن که با نزدیک کردن موبایلتون به داشبورد ماشین میتونین پرداخت کنین هزینه رو!

چینش جدید برای صندلی های جدید(صندلی های چین خورده!) اما راه حل اساسی افزایش سرعت و برنامه ریزی مناسب قطار ها و افزایش تعداد قطارها و سرویس دهی و افزایش بازده از طریق افزایش تکنولوژی با هدف کاهش هزینه ی حمل و نقل با مترو

حسین متقی
15th July 2013, 02:21 AM
چیزی که منو ازار میده اینکه کار های زود بازده مدیران سایت اجازه نمیدن انجام بشه مثل بورس ایده وفروش ایده ها

این کارها اصلا هم زود بازده نیستند
در ضمن خرید و فروش ایده و طرح نیاز به مجوز بنیاد داره که من تا حالا نتونستم بگیرم!!!
درضمن کی ایده میخره؟
هیچکس در ایران اینکارو نمیکنه وقتی هیچ ایده ای تولید نمیشه!

حسین متقی
15th July 2013, 02:23 AM
سلام اینکه مشتری نمی دونه چی می خواد ....[soal]
آخه نمیدونم چرا اول فکر نمی کنند چی می خوان بعد سفارش بدن....اعصابم کلی بهم می ریزه[asabani]

یه تابلو بزنین بنویسین اول فکر کنین و بعد سفارش بدین سفارشات تقابل تغییر نیست!)
میتونین از توضیح بیشتر روی منو استفاده کنین اگه رستوران هست - چون تفاوت غذا ها مشخص میشه
میتونین از نوعی صفحه لمسی یا کلیدی معمولی برای سفارش گرفتن استفاده کنین اینطوری مجبورند درست سفارش بدن !

حسین متقی
15th July 2013, 02:24 AM
سلام[golrooz]
چیزی که منو خیری آزار میده قسمت اطلاعات برخی ادارات یا برخی بانکها که یک حائل شیشه ای گذاشتند و به سختی ما صدای فرد رو میشنویم و هم باید با صدای بلند حرف بزنیم یا تا کمر خم شیم بلکه کاربر پشت میز صدای مارو بشنوه

بانک پاسارگاد بود اولین بانکی که شیشه رو برداشت
فکر میکنم الان بانک های جدید رو بدون شیشه یا با شیشه های کوتاه و سوراخ های بزرگتر و بیشتر میسازند تا فقط جنبه ی زیبایی داشته باشه!!!

حسین متقی
15th July 2013, 02:38 AM
سلام

ممنون از تاپیکتون

ممنون

اتوبوس ها برای چند دقیقه استفاده میشند - افراد مسن هم بیشتر باید از تاکسی یا افراد دیگه استفاده کنند اما من یه اتوبوس جدید طراحی کردم که سبک و ساده و مدرنه و ارتفاعش کمتره و پله هاش کوتاه تر - مصرف سوختش هم خیلی کمه - ولی مشکل اینه هزینه ی طراحی کاملش انقدری هست که من گذاشتمش واسه پروژه های سالهای اینده!

کتابخونه های مکانیزه سالهاست که اختراع شدند

راجع به کابینت هم کاربردیتر کردنشون قابل اجراست با ایجاد صفحات متحرک پازلی زیرشون - اینطوری لازم نیست همه رو خالی کنی - یه خونه پازل رو جا به جا میکنی با جا به جاکردن پازلها روی کف قسمت دلخواهتو نزدیک میکنی و از کابینت خارج میکنی!

مثل پازل هایی که بچگی میخریدین و پلاستیکی بود شبکه شطرنجی که مربعها کنار هم حرکت میکردن و فقط یه خونه خالی بود
مشکل دیگه
نبووووود؟؟؟

حسین متقی
15th July 2013, 02:51 AM
اینکه باید زباله هارو درون سطل زباله جمع کنیم و سر وقت بزاریم بیرون تا ببرن ....

اینکه میز ناهار خوری یک جا هستو اگه بخوای یه تنوعی ایجاد کنی یا جای دیگه ای بشینی باید بیخیال میز بشی یا کلی وقت بزاری واسه جابه جایی میز و صندلی

سطل زباله رو براش راه حل دادن سیستم شوتینگ!! زباله - که تو ساختمونهای جدید میزاشتن(الان نمیدونم) از داخل خونه درشو باز میکنی اشغالارو میندازی بیرون میفته تو سطل زباله شهرداری که تو طبقه همکفه کنار خیابونه!

در رابطه با میز ناهار خوری چند نوع نگرش وجود داره که اصلیترینشون مجلل و مجلسی و شیک هست که خیلی سنگینه و بزرگ
و نگرش اسپورت و معمولی که خیلی راحت میشه چنین تغییراتی روش داد که رات قابل جابجایی باشه و طراحی های مختلفی براش ارائه شده
و نگرش صنعتی و نظامی هست که مثل میز ناهارخوری زندان سبک و ساده هست ولی خیلی بهتره که جا به جا نشه -تو زندگیهای جدید این مشکل هست که اینشکلی بشه !

حسین متقی
15th July 2013, 03:35 AM
1. 90 دقیقه آخر امتحان جوهر خودکار خشک شه [nishkhand]
2. وقتی داری یک مطلب مهم رو توی نخبگان ارسال می کنی برق بره و adsl قطع شه
3. دقایق آخر فوتبال برق بره
تکنولوژی ای وجود داره به نام ups
که برق اضطراری برای کامپیوتر
یا برای کل ساختمان ذخیره میکنه
میتونین از پاساژ امجد روبه روی علائدین تهیه کنید!
راجع به خودکار هم 2تا خودکار ببرید
تازه خودکارایی هست که همه جا مینویسه حتی توی اب و در فضا و حتی برعکس - ساختش هم سخت نیست
همینهایی که لوله ی جوهرشون فلزیه و سر و تهش بستس!
بخرین و همراه داشته باشید چون خراب نمیشن به این راحتیا

حسین متقی
15th July 2013, 03:48 AM

ممنون از حضورتون و اعلام نظرتون.دقیقا منم همین مشکل رو دارم که بماند با جا به جا کردن خود سوئیچ و دزدگیر هم مشکل دارم.دیگه جیب هامون به اندازه کافی پر شده.

کلید خونه.موبایل.سوئیچ.دزدگیر.کی ف عابر بانک.کیف پول....[nishkhand] جابه جا کردن همه اینا فقط با یک شلوار سخته

خب این هم راه حلی داره
الان کیت هایی وجود داره که انقدر کوچک هست که تو سوئیچ ماشین جا بشه
این کیتها یه اهنربا و سیمپیچ دارند که بین هم لغذنده هستند
به یکی وزنه تعادل بسته شده و دیگری ثابته
با حرکت شما سوئیچتون که تو جیبتونه هم حرکنت میکنه و این حرکت با اون کیت تبدیل به برق میشه و باطری رو شارژ میکنه
اینطوری تقریبا هر 2سال یه بار هم شاید لازم نشه باطری رو عوض کنید
اونم برای اینکه باتری توش فاسد نشه!!
این تکنولوژی ها وجود دارند - فقط باید مشکلات رو بدونیم - دنبال راه حل بگردیم - و بعد یک نمونه و بعد مهندسی و بعد سرمایه گذاری و بعد تولید
ما تو ایران از این 6 مرحله 2 یا بعضی وقتا تا 3مرحله رو داریم ولی 3مرحله ی بعد رو....... هنوز تکمیل نکردیم!
پس تولیدی درکار نیست

حسین متقی
15th July 2013, 04:42 AM
نگه داشتن کتابای سنگین برای مطالعه

توی تابستون و پشت سر هم شستن جوراب [nishkhand]

بنزین زدن

پیدا کردن جای پارک

وقتی با خانواده مسافرت میریم وقتی سرعت خودرو زیاد هست یک نفر باید (اصولا راننده) دستش به ضبط باشه تا صدا رو زیاد کنه اگه شیشه ها باز باشه بازم باید صدا رو بیشتر کنه اگه بخوان حرفی بزنند باید زود صدا رو کم کنید اگه سرعتتون کم باشه باید صدارو کم کنید تا بقیه اذین نشن مخصوصا سرنشینان عقب

برای کتابا - سونی یه نیمچه تبلت جدید زده که اندازه ی A4 هست و با یه قلم توش همه چیز میتونی بنویسی - درضمن تا الان فقط فرمت PDF ولی در اینده بقیه فرمتهارو هم میخونه
میتونی کتابارو با فرمت مورد نظر روش بریزی تا 4گیگ جا داره
با لبتاب و کامپیوتر و تبلتای دیگه و موبایل هم وصل میشه!
من خودم مشتری شماره یکش هستم
6ماهه منتظرم وارد بازار بشه هنوز نشده! قیمتش هم از موبایلای هوشمند کمتره - نمایشگرش هم جوهر الکترونی هست که مثل لبتاب و تبلت چشم رو اذیت نمیکنه و مثل کاغذه!

شستن جوراب هم مشکل کل مردم سراسر دنیاست که ماشین لباسشویی های کوچیکی اومده که به این درد میخوره!
من خودم راهنمایی بودم میخواستم یه چیزی شبیه ماشین لباسشویی کوچیک بسازم واسه جورابام ولی اصلا هیچی نمیدونستم! اونموقع اولین بار بود روی ماشین لباسشویی تحقیق کردم چطوری کار میکنه!! - یکی از اولین تحقیقام بود!
پمپ بنزین هم - ماشینتون الکتریک باشه و روی قسمتهایی از خیابون که به صورت القایی شارژ میکنن ماشینو حرکت کنید و با nfc هم پولشو خودکار پرداخت کنید در لحظه!
هنوز تا اونموقع که اینا به ایران برسه یه عمر شایدم 2نسل فاصلس!
پیدا کردن جای پارک که اگه پولامونو جمع کنیم و یه بنز بخریم خودش خودکار پارک میکنه و نیازی به من و شما نیست!
خودرو های جدید(2-3تاشون تو ایران تولید میشن) روی فرمونشون کلید کنترل صدا دارن و راحت صدارو کم و زیاد میکنین
من خودم یه بار به همین دلیل وسط رانندگی نزدیک بود نصف ماشینو به فنا بدم بره! چون باید خم شم به کلید روی ضیط برسم!!!

mamadshumakher
15th July 2013, 10:57 AM
من توی این تاپیک نظرم این بود که راه حل ندیم و همه بیان مشکلات روزمره افراد رو بخونن و اون قسمتایی که با فردی موافق هستند و واسه خودشونم مشکل حساب میشه ,کمی درباره راه حلش فکر کنند و اگر خواستند در تاپیکی جدا درباره برطرف کردن اون مشکل ایده ی خودشونو بدن...

اما خب ما چون از مشکلات خیلی ریز شروع کردیم بعضی مشکلات فعلا غیر قابل حل هستند بعضی ها کوتاه پاسخ پس ازین به بعد هر کسی اگر خواست میتونه به مشکلات دوستان پاسخ بده با نقل قول.....اما فعلا سعی کنیم بیشتر هدف بیان مشکل باشه...

وقتی که ردیف عقب خودرو میشینیم و 2 نفر دیگه هم کنارمون هستند ,خواب رفتن توی اون حالت خیلی سخته مخصوصا که بعضی از خودروهای داخل صندلی ردیف عقبشون پشت سری بلند ندارن و گردن تکیه گاه نداره....[nadanestan]

TERRORIST
15th July 2013, 11:24 AM
با سلام به دوست عزیز
ممنون از طرح جالب و کاربردیتون
داشتم فکر میکردم میشه برای تانکر مخزن آب از گالن های 20 لیتری آب سرد کن که در سوپر مارکتها هست استفاده بشه در این صورت شاید نیازی به هزینه برای مخزن آب جداگانه نباشه و حسن اون هم اینه که هر زمان نیاز به سفر داشتیم میتونیم از طریق خرید آب به راحتی بهره ببریم
فقط یک سوال اون هم اینکه اجاق کباب پز زغالی عموما حرارت بالایی داره برای جلوگیری از انتشار گرما به اطراف اون چه تدابیری میشه در نظر گرفت؟؟؟؟؟[golrooz]
سلام
من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم[taajob][negaran]
[golrooz]

Almas Parsi
15th July 2013, 11:51 AM
سلام
من هم از شما بابت توجهتون تشکر میکنم
بله فکر بسیار خوبیه که از گالن های رایج بیست لیتری استفاده کنیم البته اگر بلند کردن و سوار کردنشون برای خانوم ها مشکل نباشه من هم به همین خاطر 10 لیتری رو عنوان کردم
دور اجاق کباب پز زغالی یک ورقه ی استیل پنج سانتی یو شکل وجود داره که اگر احیانا از طرف سینک آبی پاشید داخل یو شکل بریزه و به اجاق راه پیدا نکنه، بعد از آماده کردن زغال و گذاشتن کباب ها میشه یه درب نیم دایره شکل گذاشت روی اجاق که گرماش اذیت نکنه اینجوری کبابمون هم خیلی آب دار و مغز پخت از آب درمیاد، آخ که عجیب گشنم شد تا اینو تایپ کردم[taajob][negaran]
[golrooz]
سلام بزرگوار
ممنونم از پاسختون
البته گالن رو میشه یکبار خریداری کرد و پس از استفاده برای مراحل بعد در زمان استفاده درونش رو پر از آب کرد تا مشکلی برای حمل و نقل نباشه میزان آب داخل مخزن هم میتونه کم یا زیاد بشه....
در خصوص ورق استیل یو شکل فکر جالبیه هم از لحاظ نما و هم از لحاظ کارایی هایی که فرمودید فقط سوال من این بود که بر اثر پخت با زغال گرمای حاصل از کباب پز زغالیمون استیل رو داغ نمیکنه ؟؟؟؟
البته اگر کباب پز زغالی ما بصورت مجزا اسمبل شده باشه و بشه از میز جدا کرد تا حدی میشه روش بالانس کرد ولی اگر جدا شدنی نباشه حرارت ناشی از زغالها ممکنه به میز آسیب برسونه ....
باهاتون موافقم که تایپ کردن مطالب این پست با روان آدم بازی میکنه خصوصا این تشریحی که در سطر آخر قید کردید کباب زغالی خیلی آبدار و مغز پخت[nadidan][negaran]

TERRORIST
15th July 2013, 12:08 PM
سلام بزرگوار
ممنونم از پاسختون
البته گالن رو میشه یکبار خریداری کرد و پس از استفاده برای مراحل بعد در زمان استفاده درونش رو پر از آب کرد تا مشکلی برای حمل و نقل نباشه میزان آب داخل مخزن هم میتونه کم یا زیاد بشه....
در خصوص ورق استیل یو شکل فکر جالبیه هم از لحاظ نما و هم از لحاظ کارایی هایی که فرمودید فقط سوال من این بود که بر اثر پخت با زغال گرمای حاصل از کباب پز زغالیمون استیل رو داغ نمیکنه ؟؟؟؟
البته اگر کباب پز زغالی ما بصورت مجزا اسمبل شده باشه و بشه از میز جدا کرد تا حدی میشه روش بالانس کرد ولی اگر جدا شدنی نباشه حرارت ناشی از زغالها ممکنه به میز آسیب برسونه ....
باهاتون موافقم که تایپ کردن مطالب این پست با روان آدم بازی میکنه خصوصا این تشریحی که در سطر آخر قید کردید کباب زغالی خیلی آبدار و مغز پخت[nadidan][negaran]
بله به نکته خوبی اشاره کردید
فراموش کردم در پست اول قید کنم که هرسه جز از صفحه اصلی میز جدا میشن هم برای شستشوی راحتتر و هم برای حمل آسانتر در واقع تمام قطعات اعم از پایه ها و دو اجاق و سینک از صفحه میز اصلی جدا میشن

یاد یکی از پیکنیک های چند وقت پیش افتادم با دوستان زدیم به صحرا
وقتی خوشگوشت ها نیمپز میشدن روغنشونو میچکوندم رو جیگرها این کار باعث میشد که جیگرها خیلی آبدارو شیرین از آب دربیان[negaran]
http://www.uc-njavan.ir/images/rulikr3nzocyyvnocrhp.jpg

Almas Parsi
15th July 2013, 12:42 PM
بله به نکته خوبی اشاره کردید
فراموش کردم در پست اول قید کنم که هرسه جز از صفحه اصلی میز جدا میشن هم برای شستشوی راحتتر و هم برای حمل آسانتر در واقع تمام قطعات اعم از پایه ها و دو اجاق و سینک از صفحه میز اصلی جدا میشن

یاد یکی از پیکنیک های چند وقت پیش افتادم با دوستان زدیم به صحرا
وقتی خوشگوشت ها نیمپز میشدن روغنشونو میچکوندم رو جیگرها این کار باعث میشد که جیگرها خیلی آبدارو شیرین از آب دربیان[negaran]
http://www.uc-njavan.ir/images/rulikr3nzocyyvnocrhp.jpg

سلام دوست عزیز
ممنونم از لطف شما با توضیح تکمیلی تون سوالات ذهنم پاسخ داده شد
در ضمن تشکر از اینکه ما رو از تجربیات پخت انواع کبابها بی بهره نمیکنید
براتون آرزوی موفقیت دارم[golrooz]

mamadshumakher
15th July 2013, 01:04 PM
اینکه ادم میره توی اداره ها واسه کار خاصی میگردی میگردی اخری میبینی طرف نیست....خب یه کاری کنین وقتی از در اداره میام تو بدونم طرف پشت میزش هست یا رفته بیرون خرید...

TERRORIST
15th July 2013, 03:51 PM
سلام
امروز بدجور حوس کوه نوردی کردی؟ [nishkhand] الان همه بگید باز این فکر کرد[tahavoo]
کولتو برمیداری لوازمو داخلش جا میدی و مهمتر از همه بطری آب ورزشیتو که تو یخچال گذاشتی یخ ببنده داخل کوله قرار میدی
دم ظهر اب خنکت تموم شده فقط مونده یه بطری آب اضافه که حالا دیگه حتما اون هم گرم شده
حدس میزنم تو هم مثل من اگر اب گرم بخوری دل درد میگیری
راه حل چیه؟
چطوری تو این بیابون آب خنک پیدا کنیم؟
کاش میشد این آب گرمو خنک کرد!!!

راه حلو نمیشه بگی اما چاره چیه این دوستمون رو کوه تشنه مونده [nishkhand] منم حساس ;لووول
دستتو تو کوله میبری و هدیه ای که تازه برات گرفتن[nishkhand] در میاری، چون اطلاع داشتن تو عاشق کوهنوردی هستی هدیه ی مخصوص رو داخل کوله گذاشتن
بله یه پارچ آب به نظر میاد خیلی کوچیک و جمعو جور جالبه درب هم داره و ساخت کارخانجات "اخوان تروریست به غیر از برادر کوچکتر" هست
کنار پارچ راهنمایی مصرف کننده رو میخونی که باید قسمت گرداننده ی دستی رو با سیم رابط به پارچ وصل کنی و دستگیره مورد نظر رو بچرخونی تا آب داخل پارچ حسابی تگری بشه

میخوای بدونی چطوری کار میکنه؟ خیلی سادس با چرخونده دستگیره توسط دینام برق تولید میشه و زیر پارچ هم یه قطعه نیمه هادی تعبیه شده که گرمای مایع رو بگیره ازش
جالبه بدونی که چند خروجی رو بخش دستگیره و دینام تعبیه شده برای شارز تلفن همراه و چراغ قوه شارژی و....
تشنگیت رفع شد برا ما هم دعا کن به راه راست هدایت بشیم[nishkhand]

برای گرفتن جزییات نوع نیمه هادی و مدارات مورد نظر لطفا پیغام ندید[khande]
[golrooz]

عرفان سلیم زاده
15th July 2013, 10:53 PM
این طرح خوبه اما یه سلول فوتو ولتاییک 10 وات هم میتونه اون قطعه نیمه هادی رو بکار بندازه. بعدش هم دما چال نمیشه منتقل میشه به فکر خنک کردن طرف گرم نیمه هادی باش عزیزم. شب خوش.

TERRORIST
15th July 2013, 10:58 PM
این طرح خوبه اما یه سلول فوتو ولتاییک 10 وات هم میتونه اون قطعه نیمه هادی رو بکار بندازه. بعدش هم دما چال نمیشه منتقل میشه به فکر خنک کردن طرف گرم نیمه هادی باش عزیزم. شب خوش.
خنک کردن که تخصص خودمه[nishkhand]
سه تا هیت پایپ شش میلی(طراحی خودم ;دی) + یه هیت سینک 5*5 و یک فن یک سانتی 5*5

عرفان سلیم زاده
16th July 2013, 10:01 AM
خنک کردن که تخصص خودمه[nishkhand]
سه تا هیت پایپ شش میلی(طراحی خودم ;دی) + یه هیت سینک 5*5 و یک فن یک سانتی 5*5

میشه ولی کمه. تجربه خود من میگه یه هیت سینگ آلومنیومی و یه کاسه آب معجزه می کنه. شما که به آب دسترسی داری باید برای خنک کردن طرف گرم استفاده کنی دیگهککنننننننننننککک

TERRORIST
16th July 2013, 12:02 PM
میشه ولی کمه. تجربه خود من میگه یه هیت سینگ آلومنیومی و یه کاسه آب معجزه می کنه. شما که به آب دسترسی داری باید برای خنک کردن طرف گرم استفاده کنی دیگهککنننننننننننککک
استفاده از مایعات البته کارایی بالاتری داره اما این وسط راحتی استفاده توسط کاربر ملاک ما هست
بنده با این روش ریز پردازنده با die size 10*10mm با توان مصرفی 140w خنک کردم، خنک کردن یه نیمه هادی با توان 80w و با die size 40*40mm که دیگه هیچی نیست[nishkhand]
[golrooz]

mamadshumakher
16th July 2013, 02:51 PM
استفاده از مایعات البته کارایی بالاتری داره اما این وسط راحتی استفاده توسط کاربر ملاک ما هست
بنده با این روش ریز پردازنده با die size 10*10mm با توان مصرفی 140w خنک کردم، خنک کردن یه نیمه هادی با توان 80w و با die size 40*40mm که دیگه هیچی نیست[nishkhand]
[golrooz]

سلام ممنون از اینکه اطلاعات و ابتکاراتتو در اختیار میزاری.اگه تمایل داری روی مطلبت حساب باز کن و یه تاپیک براش بزن تا زیاد روی این مسائل توی این تاپیک متمرکز نشیم [golrooz]

صدای هواپیما برای خانه های مسکونی نزدیک فرودگاه ها و صدای قطار برای خانه های مسکونی نزدیک راه آهن ها واقعا آزاردهنده است

سیستمی هست که وقتی با موبایلمون از جایی عکس میگیریم یک فایل هم به عکس ضمیمه کنه حاوی ادرس مکان جغرافیایی عکس باشه؟یا بشه توسط اون فایل مکانی که عکس گرفتیم رو روی gps موبایل بهمون نشون بده

یه وقتایی از یه جاهایی عکس میگیری میخوای به یکی مسیر رو نشون بدی که چجوری بره و ازونجا بازدید کنه....

TERRORIST
16th July 2013, 03:00 PM
سلام ممنون از اینکه اطلاعات و ابتکاراتتو در اختیار میزاری.اگه تمایل داری روی مطلبت حساب باز کن و یه تاپیک براش بزن تا زیاد روی این مسائل توی این تاپیک متمرکز نشیم [golrooz]

سلام
چشم[nishkhand]
بچه ها هیچکی اینجا متمرکز نشه [khande]
[golrooz]

mamadshumakher
16th July 2013, 03:51 PM
سلام
چشم[nishkhand]
بچه ها هیچکی اینجا متمرکز نشه [khande]
[golrooz]

ممنون[nishkhand]

پاک کردن عینک....بخار گرفتن عینک...تمیز کردنش...افتادن یک قطره اب روی شیشه عینک....

s_bagherinezhad
16th July 2013, 11:53 PM
دوست عزیز سلام

[nadanestan]
نه اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردن و میشه یه کاری کرد که به برنامه های حودشون بیشتر پایبند باشن..[cheshmak]

mamadshumakher
18th July 2013, 03:36 PM
گاهی نگه داشتن فرمون اتومبیل برای مدت طولانی در مسافرت خسته کننده هست مخصوصا وقتی باد میزنه تو مسیر

AaZaAdeh
25th July 2013, 07:09 AM
اینکه ادم میره توی اداره ها واسه کار خاصی میگردی میگردی اخری میبینی طرف نیست....خب یه کاری کنین وقتی از در اداره میام تو بدونم طرف پشت میزش هست یا رفته بیرون خرید...
شوماخر عزیز شما کلا عشقه پیشبینی از راه دور هستیناااااا. [nishkhand] [khande]...تاکسی از دور مشخص شه پره یا خالی...کارمند از قبل مشخص شه پشت میزش هست یا نه...؟؟!!!!! [sootzadan] اگه میشد که عالی بود...

والا من خودم بعضی اوقات یادم میره چیو باید شارژ کنم!! گوشیمو و اعتبارش؟ ،لبتاپو،؟ کارت اتوبوسو؟ کارت دانشجویی رو(تو دانشگاه ما خریدو استخرو ....با کارت دانشجویی انجام میشه.نیس با کلاسیییییییم[khanderiz]).؟... میترسم 4 روزه دیگه صبح به صبح مجبور شیم خودمونم ساعتی شارژ کنیم...[tafakor]

mamadshumakher
27th July 2013, 11:27 PM
شوماخر عزیز شما کلا عشقه پیشبینی از راه دور هستیناااااا. [nishkhand] [khande]...تاکسی از دور مشخص شه پره یا خالی...کارمند از قبل مشخص شه پشت میزش هست یا نه...؟؟!!!!! [sootzadan] اگه میشد که عالی بود...

والا من خودم بعضی اوقات یادم میره چیو باید شارژ کنم!! گوشیمو و اعتبارش؟ ،لبتاپو،؟ کارت اتوبوسو؟ کارت دانشجویی رو(تو دانشگاه ما خریدو استخرو ....با کارت دانشجویی انجام میشه.نیس با کلاسیییییییم[khanderiz]).؟... میترسم 4 روزه دیگه صبح به صبح مجبور شیم خودمونم ساعتی شارژ کنیم...[tafakor]

زندگی ایده آل یه بخشیش همینه دیگه که شما اسم پیش بینی رو گذاشتید روش.اینکه وقت هدر نره.

ممنون.

من حاظرم پیتزا یخ زده تو سوپر مارکت باشه بخرم بیارم خونه گرم کنم بخورم.چون حدود 20 دقیقه باید تو پیتزا فروشی منتظر بمونی.

خیلی از معابر شهری خالی از صندلی و جای استراحت هستند.حتی خیلی از فروشگاه های بزرگ...

اینکه خانوادگی با ماشین برید مسافرت برای چند روز و اونجا برای تفریح فقط یک ماشین دارید.اما سلیقه ها متفاوت .کارها متفاوت.یه وقتی تو میخوای مثلا بری جنگل اما پدرت میگه من ماشینو میخوام غروب برم نون بگیرم [nishkhand] البته درباره این موضوع قبلا تو سایت یه ایده ای داده شده بود.اما خب این مشکلیه که من خودم دارم.

masoume.a.92
29th July 2013, 11:14 PM
آقای شوماخر پیتزا یخ زده الان دیگه تو سوپرمارکت ها پیدا میشه. بخواید میتونم اسم کارخونشم بگم!!! [sootzadan]
آره چرا رو شیشه عینک ها برف پاک کن کوچولو نمیذارن، آخه تو بارون............. [tafakor]

mamadshumakher
3rd August 2013, 09:36 PM
اینکه همه ی نرم افزارهای کاربردی و تخصصی که ادم دوست داره یاد بگیره زبانش خارجیه

اینکه تو بارون و رانندگی در جاده های پیچ در پیچ خطرناکه..خودرو سر میخوره...

اینکه صندلی عقب ماشینا عقب نمیره تخت بشه

"VICTOR"
6th August 2013, 05:11 AM
از اینکه یکی به آدم دستور بده .[nishkhand]

دریا123
11th August 2013, 06:44 PM
آزار دهنده ترین چیز اینه همیشه مجبور باشی در همه کارها تنها باشی و تنهایی انجامشون بدی. اونوقت کسایی که حقشون نیس بی دردسر کاراشون حل میشه

این خیلی رنج آوره

حسین متقی
20th August 2013, 02:34 PM

اینکه همه ی نرم افزارهای کاربردی و تخصصی که ادم دوست داره یاد بگیره زبانش خارجیه

اینکه تو بارون و رانندگی در جاده های پیچ در پیچ خطرناکه..خودرو سر میخوره...

اینکه صندلی عقب ماشینا عقب نمیره تخت بشه

یه سری نرم افزار ها زبان فارسی دارند - یه سری هم نمونه ی فارسیشونو ساختن
فکر کنم بشه نرم افزاری ساخت که بانگهداشتن موس روی لغات معادل فارسیشو از روی گوگل ترنسلیت و لغت نامه داخلی بگه(فکر کنم موجود باشه)

اگر از لاستیک استاندارد استفاده بشه به کمترین میزان میرسه اما راح حلی هم ارائه شده بود اگر یادم باشه در مواقعی مثل باران میخهایی از لاستیک بیرون میومد که کمک میکرد به حفظ اصطکاک -(نه لاستیکهای میخدار معمولی)

صندلی عقب ماشینا خب جا نیست که عقب بره ولی ماشینای جدید تا حدودی از حجم صندوق رو اختصاص دادن به خم شدن صندلی عقب که باعث راحتی بیشتر میشه

ممنون[nishkhand]

پاک کردن عینک....بخار گرفتن عینک...تمیز کردنش...افتادن یک قطره اب روی شیشه عینک....

الان شیشه های عینکی هست که بخار نمیکنه و قطره اب که روش میفته سر میخوره میه پایین و روش نمیمونه

گاهی نگه داشتن فرمون اتومبیل برای مدت طولانی در مسافرت خسته کننده هست مخصوصا وقتی باد میزنه تو مسیر

بنز و بی ام و الان لازم نیست فرمون رو نگهداری - البته ویبره میده که با دست فرمون رو بگیری ولی خودش طبق خط کشی خیابون ادامه میده مسیر رو
البته تو ایران نمیشه استفاده کرد چون خطکشی ها اصولی نیست و گاهی اوقات میره تو دیوار و به تاندازه کافی هم روشن نیست گاهی

kahrupay
20th August 2013, 02:35 PM
"دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد"

آزار دهنده ترین جمله تو زندگیم

mamadshumakher
21st August 2013, 09:52 AM
[right]​

یه سری نرم افزار ها زبان فارسی دارند - یه سری هم نمونه ی فارسیشونو ساختن
فکر کنم بشه نرم افزاری ساخت که بانگهداشتن موس روی لغات معادل فارسیشو از روی گوگل ترنسلیت و لغت نامه داخلی بگه(فکر کنم موجود باشه)

اره فکر کنم اگه درست یادم باشه اسمش google client هست.باهاش کار کردم.خیلی کمک میکنه
اگر از لاستیک استاندارد استفاده بشه به کمترین میزان میرسه اما راح حلی هم ارائه شده بود اگر یادم باشه در مواقعی مثل باران میخهایی از لاستیک بیرون میومد که کمک میکرد به حفظ اصطکاک -(نه لاستیکهای میخدار معمولی)

صندلی عقب ماشینا خب جا نیست که عقب بره ولی ماشینای جدید تا حدودی از حجم صندوق رو اختصاص دادن به خم شدن صندلی عقب که باعث راحتی بیشتر میشه

خیلی از ماشینا دیگه بین صندوق عقب و ردیف عقب حفاظی نیست.وقتی میخوان بار زیادی تو صندق بزارن صندلی های ردیف عقب تا میشه و کلی به فضای صندوق اضافه میشه.اما نمیدونم چرا صندلی ها عقب نمیره ادم راحت دراز بکشه

الان شیشه های عینکی هست که بخار نمیکنه و قطره اب که روش میفته سر میخوره میه پایین و روش نمیمونه

تو بازار ایران راحت پیدا میشه؟از لحاظ قیمت چجوریه؟

بنز و بی ام و الان لازم نیست فرمون رو نگهداری - البته ویبره میده که با دست فرمون رو بگیری ولی خودش طبق خط کشی خیابون ادامه میده مسیر رو
البته تو ایران نمیشه استفاده کرد چون خطکشی ها اصولی نیست و گاهی اوقات میره تو دیوار و به تاندازه کافی هم روشن نیست گاهی

من هر چی فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که ما اینجا داریم در خیلی از جاهای دنیا حل شده [nishkhand]

"golbarg"
21st August 2013, 10:54 AM
همسایه بغلی ما همیشه باهم کتک کاری دارن صداش ازارم میده مخصوصا وقتی دارم درس میخونم

یاسرجلسه امتحان خودکارم یهو قطع میشه بی دلیل

حسین متقی
21st August 2013, 01:55 PM
من هر چی فکر میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که ما اینجا داریم در خیلی از جاهای دنیا حل شده [nishkhand]

دقیقا

برای همین من چون تنبلم اول میگردم ببینم خارجیها چطور مشکل رو حل کردن بعد برای مشکل خودمون یه راه حل ساده که بشه اجرا کرد تو ایران پیدا میکنم!
خوب اونا وقتی حلش کردن ما هم از تجربیاتشون استفاده کنیم خوبه دیگه!

تو ایران ندیدم ولی تکنولوژیش تو ایران هست
کسی تا حالا حال و جرات پیدا نکرده تجاری کنه

سونای
21st August 2013, 02:08 PM
من مشکلم آپ کردن تصاویره! [khastegi]خیلی وقتگیره!!!!!!!!!![negaran]
چرا نمیشه همونجایی که میذاریم خودش آپ شه ![soal] اصلا آپ برای چی هست[nishkhand]

داداش محمد شوماخر دوباره الان دعوا نکنی مارو که این آخه اختراع میشه!!!!؟ [nadidan]( مث دفعه های قبل[sootzadan][nishkhand]) خدا رو چه دیدی برادر شاید بشه!
[golrooz]

G1_cute
21st August 2013, 04:57 PM
دیدار غافلگیرکننده با سوسک...وقتی داری توtv برنامه مورد علاقتو تماشا میکنی یهو میبینی یه سوسک رو دیوار پشتی داره راه میره

نو آور
23rd August 2013, 01:04 PM
_ در خلال سالهای گذشته، هر سال تقریبا یک فلش مموری گم کرده ام (قیمت فعلی یک نمونه 16 گیگابایتی حدود 45000 تومان است)

_ بچه همسایه، گاهی بی خبر ، درب آپارتمانشان را باز کرده و دمپائی یا کفش بزرگسالان را می پوشد و بعد ..... سقوط ناجور از پله ها !

_ نمایشگر عقربه ای سوخت خودرو خطی نیست (از نصف به بالا خیلی یواش میاد پائین و از نصف به پائین، سریعا به انتها نزدیک می شود)طوری که در سفرها، گاهی واقعا انسان را غافلگیر می کند.

_ توی فروشگاههای زنجیره ای، نمیشه سریعا قیمت بعضی کالاها را دانست یا جمع مبلغ آنها را برآورد کرد، بنابراین، تقریبا همیشه باید آماده شوکه شدن در برابر گیشه باشیم!

_ برای رفتن به مطب پزشکان، مراکز رادیولوژی و ...سایتی نیست که بتوان ضمن مشاهده روزها و یا ساعات کاری مطب، اقدام به گرفتن نوبت اینترنتی کرد تا وقت انسان ها کمتر تلف شود. (همچنین است در باجه های بانکها، کارگزاریهای بیمه، مراکز معاینه خودرو، شهرداریها، ادارات ثبت، داروخانه های بزرگ و ...)

_ گاهی در خیابان، بیابان و ... نیاز پیدا می کنم ترجمه لغتی را از زبان اصلی به زبان فارسی (یا بالعکس) بدانم، ولی حتی با گوشی هوشمند امکانش همیشه فراهم نیست. چون نمیشه نوع زبان اصلی واژه را سریع تشخیص داد.

_ به راحتی و با ایمنی اطمینان بخش نمی توان اطفال شیر خوار - با آن بدن لیز و لغزنده - را در حمام یا سینک تمیز کاری کرد.

_ نمیشه بدون خونریزی (!)، قند خون را با دستگاه گلوکومتر اندازه گیری کرد.

_ در مواقع استفاده طولانی مدت از رایانه، گاهی بازوئی که با موس کار می کند، خسته شده و بعد هم مور مور شده و اصطلاحا خواب می رود ( و در واقع با زبان بی زبانی می گوید: بسه، خاک بر سرت کنند ! )

_ وقتی در خیابان گرسنه می شوی و می روی یک فروشگاه مواد غذائی تا تنقلات بگیری، می بینی انواع کیک، بیسکویت، آجیل، شیرینی، آب میوه، نوشابه و ... هست که یا شیرین هستند (مضر برای دیابتیها و دندان) و یا شور (مضر برای مبتلایان به فشار خون و بیماران کلیوی) یا چرب

_ وقتی می خوای تو پارک بدمینتون بازی کنی، کمترین وزش باد، روند بازی را نابود می کند!

_ وسایل بازی که در پارکها نصبند، تابستانها زیر تابش مستقیم آفتاب، به شدت داغ و غیر قابل استفاده هستند و زمستانها هم، به شدت یخ زده و نمور ! کاش دست کم یک سایه بان گسترده بر فراز آنها نصب می شد.

_ چیز دیگری که من را می آزارد، وضعیت بازار طلا فروشان در ایران است. به نظر من یک جور کلاه برداری رسمی و به ظاهر مباح راه انداخته اند. آنها مبالغ زیادی هنگام فروش طلا به عنوان 20 درصدسود فروشگاه، 10 درصد مزد ساخت، 5 درصد مالیات ارزش افزوده و ... از شما دریافت می کنند. اکثرا شبه نگینهای شیشه ای روی زیور آلات را به قیمت طلای 18 عیار به مشتری می فروشند. و 24 ساعت بعد....
وقتی بخواهی همان طلا را به خودشان بفروشی، سود را کم می کنند، آن را طلای کهنه حساب می کنند، نگینها را از آن خارج کردهو بعد وزن می کنند، آن را می سوزانند و هوای بین جدارهای طلا را خارج می کنند و تازه می فهمی قیمت واقعی طلائی که خریده بودی چقدر بوده است!
این روش آن قدر مرسوم و جا افتاده است، که مردم هم نسبت به این روند بی تفاوت شده اند. این کار با برقراری امکان عرضه مستقیم طلا از سوی کارگاههای معتبر طلاسازی و یا با دخالت موثر دولت در فرآیند فروش زیورآلات حل می شود.

hossien
23rd August 2013, 01:43 PM
_ در مواقع استفاده طولانی مدت از رایانه، گاهی بازوئی که با موس کار می کند، خسته شده و بعد هم مور مور شده و اصطلاحا خواب برود ( و در واقع با زبان بی زبانی می گوید: بسه، خاک بر سرت کنند ! )

I’m Yo-Yo Over This! (http://www.yankodesign.com/2011/12/13/im-yo-yo-over-this/)
It’s not the first time you heard us warn you about the repercussions of sitting on the computer for too long. Stiff back, sore wrists, numb legs….the list is endless! Looks to me that we all need a YoYo Mouse! This cute concept forces you to get up and do some Yo-Yo tricks to re-energize it because the battery drains out fast! Works best for me be, given that my wireless mouse runs out of battery ever so often!

Designer: Shih-Chan Chiu

http://www.yankodesign.com/images/design_news/2011/12/13/yo_yo_mouse.jpg

http://www.yankodesign.com/images/design_news/2011/12/13/yo_yo_mouse2.jpg

http://www.yankodesign.com/images/design_news/2011/12/13/yo_yo_mouse3.jpg

http://www.yankodesign.com/images/design_news/2011/12/13/yo_yo_mouse4.jpg

...آلوین...
23rd August 2013, 03:00 PM
وقتی داری ی فیلم خفن میبینی یهو دستشوییت بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand][negaran]

yas-90
23rd August 2013, 03:11 PM
اونچه منو آزار میده نداشتن یه ctrl + z برای زندگیه[sootzadan]

این تصویر بالاییه رو دیدم یاد غرغرای خودم موقع نشستن برادرم پای سیستم میفتم...فکر کنم بد نباشه یه کمربند ایمنی به صندلی بسته بشه تا دیگه موقع نشستن قوز نکنن

yas-90
23rd August 2013, 03:13 PM
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن

حسین متقی
23rd August 2013, 04:45 PM
راستی چرا موبایلا دستگاه پرینتر ندارن....اینم منو آزار میده[nishkhand]...مثل این دوربین عکاسیا که عکس میگیرن و همون موقع ظاهرش میکنن

دستگاه های پیرینتر مخصوص موبایل (حتی پرینت عکس ) ساخته شده فکر کنم مارک ال جی بود!

yas-90
23rd August 2013, 04:57 PM
دستگاه های پیرینتر مخصوص موبایل (حتی پرینت عکس ) ساخته شده فکر کنم مارک ال جی بود!

سلام
بله این دستگاه ها به صورت یه دستگاه جانبی هستن که اونی که درموردش خونده بودم با بلوتوث هم با موبایل ارتباط برقرار میکرد(نمیدونم همه اینجورین یا نه)....منظورم یه جورایی پرینتر سرخود بود

ممنونم [golrooz]

"VICTOR"
23rd August 2013, 05:07 PM
هم اکنون سوزش حاصل از سوختګی داره آزارم میده ![gerye]

AaZaAdeh
23rd August 2013, 05:14 PM

با اجازه اقای متقی[nishkhand] ما ارادت داریم خدمتشون...
الان نقل قول میزنن...این که مشکلی نیست..خیلی وقته پماد سوختگی اومده...استفاده کنیین..[nishkhand]

hossien
23rd August 2013, 09:51 PM

تو اصفهان یک پیرمردی هست یک پماد برای سوختگی درست کرده می فروشه معجزه می کنه مادربزرگم سوختگی خفن داشت که هرچی پماد سوختگی و باند و ... استفاده می کردیم هیچ فایده ای نداشت اما بعد از استفاده از این پماد دست ساز در عرض دو هفته هیچ اثاری در بدنش نبود رنگش نارنجی بود.

"VICTOR"
24th August 2013, 08:41 AM
تو اصفهان یک پیرمردی هست یک پماد برای سوختگی درست کرده می فروشه معجزه می کنه مادربزرگم سوختگی خفن داشت که هرچی پماد سوختگی و باند و ... استفاده می کردیم هیچ فایده ای نداشت اما بعد از استفاده از این پماد دست ساز در عرض دو هفته هیچ اثاری در بدنش نبود رنگش نارنجی بود.

منم می خوام ولی اصفهان نیستیم که آخه !!!
برام بفرستین [nishkhand] البته الآن سوزشش خیلی کم شده فقط ردش نمونه که اونم فکر کنم یه دو سه ماه دیګه بره ولی خب احتیاط شرط عقله [cheshmak]

mamadshumakher
24th August 2013, 09:09 AM
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]

فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.

من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]

اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟

"VICTOR"
24th August 2013, 09:16 AM
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]

فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.

من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]

سلام
آره ، به نطر من خوبه [shademani2]

رضوس
24th August 2013, 09:32 AM
منم می خوام ولی اصفهان نیستیم که آخه !!!
برام بفرستین [nishkhand] البته الآن سوزشش خیلی کم شده فقط ردش نمونه که اونم فکر کنم یه دو سه ماه دیګه بره ولی خب احتیاط شرط عقله [cheshmak]
شما میتونین از روغن کنجد استفاده کنید بسیار موثره

mamadshumakher
24th August 2013, 09:54 AM
این متن قرمز رو از پست صفحه ی قبلیم کپی کردم

حالا میخوام بپرسم که میشه برای همچین طرحی نرم افزاری جدا بنویسیم و رو سیستم نصب کنیم که با باز کردن نرم افزار به صفحه ی گوگل هدایت بشیم و قابلیت دعوت کردن و ادد کردن و چت کردن هم داشته باشیم که کسی که چت میکنیم باهاش صفحاتیو که باز میکینیمو ببینه؟؟؟[nadanestan]

AaZaAdeh
24th August 2013, 12:18 PM
یه چیزی که تو دانشگاه واسم دغدغه هست...و دوستام مسخره م میکردن...این بود که چرا مثلا یه سرویس که قرار بود مارو برسونه به شهر(دانشگاهمون پشت کوه بود[nishkhand]) یه روز میدی با 1 نفر یا شایدم ماکس 5-6 نفر مسافر این اتوبوس واحد خالی میرفت و میومد...هم چین نزدیکم نبووود راه اخه...چرا نمیشه این اتوبوسا و وسایل نقلیه جوری طراحی شن که تاشو باشن[nishkhand] به نسبت مسافر کوچیکو بزرگ شن و یجوری مصرف سوختو کم کنن...خو موتورشو با دلو روده ی ماشینو اون جولو خوب جا بدن که موقع تا شدن له نشه تو طراحیش شدنیه که لاستیکا جمع شنو...[tafakor].البته یجوری تا بشه که فرقی با موقع تانشده ش از نظر وزن و....دادشته باشه...خو سوخت هم گرونه هم آلودگی داره هم حیفس[khande] ...حتما خارجیا هم چین چیزی دارن...سرچ نکردم[soal] آزاره دیگه[khande]

mamadshumakher
24th August 2013, 01:28 PM
یه چیزی که تو دانشگاه واسم دغدغه هست...و دوستام مسخره م میکردن...این بود که چرا مثلا یه سرویس که قرار بود مارو برسونه به شهر(دانشگاهمون پشت کوه بود[nishkhand]) یه روز میدی با 1 نفر یا شایدم ماکس 5-6 نفر مسافر این اتوبوس واحد خالی میرفت و میومد...هم چین نزدیکم نبووود راه اخه...چرا نمیشه این اتوبوسا و وسایل نقلیه جوری طراحی شن که تاشو باشن[nishkhand] به نسبت مسافر کوچیکو بزرگ شن و یجوری مصرف سوختو کم کنن...خو موتورشو با دلو روده ی ماشینو اون جولو خوب جا بدن که موقع تا شدن له نشه تو طراحیش شدنیه که لاستیکا جمع شنو...[tafakor].البته یجوری تا بشه که فرقی با موقع تانشده ش از نظر وزن و....دادشته باشه...خو سوخت هم گرونه هم آلودگی داره هم حیفس[khande] ...حتما خارجیا هم چین چیزی دارن...سرچ نکردم[soal] آزاره دیگه[khande]

اره منم زیاد مواجه شدم.اتوبوسها خالی حرکت میکنند.خب نمیشه مردم رو مجبور به رفت و امد کرد که [nishkhand]

حتما خیلیا تلکابین سوار شدند...حتما هممون یبار داخل اسانسور رفتیم [nishkhand] فکر کنم راه حل مخلوط کردن این 2تا باشه [tafakor]

چیزی که تو ذهن منه نمیدونم مشابهش هست یا نه.یجور وسیله ی نقلیه جدید هست.به این صورت که در اماکن مهم و پر رفت و امد مسیری ویژه کشیده میشه به مناطق مهم شهر.دقیقا مثل ایستگاه های اتوبوس.مثلا همین دانشگاه رو مثال میزنم.جلوی درب دانشگاه ایستگاه مخصوص این وسیله هست.این دانشگاه 20تا از این اتاقک هارو داراست.هر اتاقک ظرفیت 4 نفر رو داره.وقتی پر شد حرکت میکند و هر کسی دکمه ی مخصوص ایستگاهی که میخواد پیاده بشه رو میزنه (مثل اسانسور).این وسیله میتونه برقی ریلی باشه.[tafakor]نهایت 1مترو 20 سانت عرض و 1.5 متر طول.[tafakor]

SaSaMc2
24th August 2013, 02:17 PM
این متن قرمز رو از پست صفحه ی قبلیم کپی کردم

حالا میخوام بپرسم که میشه برای همچین طرحی نرم افزاری جدا بنویسیم و رو سیستم نصب کنیم که با باز کردن نرم افزار به صفحه ی گوگل هدایت بشیم و قابلیت دعوت کردن و ادد کردن و چت کردن هم داشته باشیم که کسی که چت میکنیم باهاش صفحاتیو که باز میکینیمو ببینه؟؟؟[nadanestan]

سلام...[golrooz]

نوشتن نرم افزار جوریه که اصولا هر کاری میتونی انجام بدی...

ولی باید از نظر اقتصادی به صرفه باشه...

یعنی انقد کارا باشه و یوزر داشته باشه که این اقدام نشه یه شکست...

SaSaMc2
24th August 2013, 02:21 PM
اره منم زیاد مواجه شدم.اتوبوسها خالی حرکت میکنند.خب نمیشه مردم رو مجبور به رفت و امد کرد که [nishkhand]

حتما خیلیا تلکابین سوار شدند...حتما هممون یبار داخل اسانسور رفتیم [nishkhand] فکر کنم راه حل مخلوط کردن این 2تا باشه [tafakor]

چیزی که تو ذهن منه نمیدونم مشابهش هست یا نه.یجور وسیله ی نقلیه جدید هست.به این صورت که در اماکن مهم و پر رفت و امد مسیری ویژه کشیده میشه به مناطق مهم شهر.دقیقا مثل ایستگاه های اتوبوس.مثلا همین دانشگاه رو مثال میزنم.جلوی درب دانشگاه ایستگاه مخصوص این وسیله هست.این دانشگاه 20تا از این اتاقک هارو داراست.هر اتاقک ظرفیت 4 نفر رو داره.وقتی پر شد حرکت میکند و هر کسی دکمه ی مخصوص ایستگاهی که میخواد پیاده بشه رو میزنه (مثل اسانسور).این وسیله میتونه برقی ریلی باشه.[tafakor]نهایت 1مترو 20 سانت عرض و 1.5 متر طول.[tafakor]

سلام...[golrooz]

امکان پذیر هست...

ولی مشکل تاسیسات ثابت داره...

شما یه خیابون میکشی که همه جور عبور و مروری توش امکان پذیره...

ولی اگه مثلا راه آهن بکشی دیگه نمیتونی با دوچرخه بری یا با اتوبوس و مصرف اون اختصاصی میشه...

برای همین اگر نقل و انتقال در اون مسیر دائمی و پر ترافیک نباشه نمیصرفه...

SaSaMc2
24th August 2013, 02:25 PM
سلام...[golrooz]

به نظر دوستان میشه در پیاده رو های اماکن شلوغ جای بستر ثابت از بستر متحرک استفاده کرد؟

یه جور کانوایر که شما دیگه راه نری و خودش ببرتت...[nishkhand]

رضوس
24th August 2013, 02:29 PM
سلام...[golrooz]

به نظر دوستان میشه در پیاده رو های اماکن شلوغ جای بستر ثابت از بستر متحرک استفاده کرد؟

یه جور کانوایر که شما دیگه راه نری و خودش ببرتت...[nishkhand]
سلام[golrooz]

این طرح توی بعضی فروشگاه ها و فرودگاه های جهان پیاده شده!!!

البته توی شهر ها به عنوان پیاده رو بعید میدونم خیلی به صرفه باشه[golrooz]

hossien
24th August 2013, 05:16 PM

یک سیستم در اینترنت هست تقریبا این قابلیت رو داره دقیقترشو حسین متقی می دونه.

حسین متقی
24th August 2013, 09:49 PM

اینده ی کامپیوتر ها همینه
اینده ی اینترنت هم همینه
ولی این اینده فعلا خیلی دوره

نزدیک به این هست ولی هنوز خیلی ناقصه
انتقال از طریق کلاه ها و الکترودهایی انجام میشه که هنوز خیلی جاگیر و زشت و تخیلی هستند و هنوز دستورات در حد چپ و راست و بالا و پایین و چند مورد دیگه مونده
توجه کنید که باید به صفحه کلید برسه!

حسین متقی
24th August 2013, 09:56 PM

من 3سال قبل یه طرحی دادم اتوبوس و کامیون و کانتینر بر بود که برای کاهش ترافیک جمع میشدن!
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست
راه حلی که الان استفاده میکنند بهش میگن موتور با سیلندرهای غیر فعال هوشمند! یا یه همچین اسمی
موتور این اتوبوس ها بین 4تا 8 لیتر (نهایتا 12 لیتریش هم هست) هست
مثلا یه موتور 8لیتری 8 سیلندر هست که با این تکنولوژی در حالت خالی 4سیلندرش کار میکنند و 4سیلندرش کار نمیکنند
روی بنزهای کوپه هست ولی رو اتوبوس ندیدم بزارن!
رو بی ام دبلیو هم فکز میکنم بود!
مصرف سوخت بین 40 تا 60 درصد کاهش پیدا میکنه!

AaZaAdeh
24th August 2013, 10:21 PM
من 3سال قبل یه طرحی دادم اتوبوس و کامیون و کانتینر بر بود که برای کاهش ترافیک جمع میشدن!
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست
راه حلی که الان استفاده میکنند بهش میگن موتور با سیلندرهای غیر فعال هوشمند! یا یه همچین اسمی
مثلا یه موتور 8لیتری 8 سیلندر هست که با این تکنولوژی در حالت خالی 4سیلندرش کار میکنند و 4سیلندرش کار نمیکنند
اره به بحث سیلندرش دقت نکرده بودم...و اینکه حتما واسه بنزینشم یه حداقلی بین حالت ماکس و مین باک طرحی میشه یا نه؟[nadidan] این که سیلندر فعال باشه یا نباشه بدون تغییر سایزه دیگه؟

حسین متقی
24th August 2013, 10:28 PM

اینده ی کامپیوتر ها همینه
اینده ی اینترنت هم همینه
ولی این اینده فعلا خیلی دوره

نزدیک به این هست ولی هنوز خیلی ناقصه
انتقال از طریق کلاه ها و الکترودهایی انجام میشه که هنوز خیلی جاگیر و زشت و تخیلی هستند و هنوز دستورات در حد چپ و راست و بالا و پایین و چند مورد دیگه مونده
توجه کنید که باید به صفحه کلید برسه!

اوووو
ببخشید ببخشید ببخشید
من این پست شما رو با یه پست دیگه اشتباه گرفتم و با یه ایده و یه مقاله قاطی شد چیشد نظراش با هم قاطی شد!

این اینده که گفتم مربوط میشه به اینکه تمام اینترنت و کامپیوتر تو ذهن آدم باشه و تماما غیر فیزیکی باشه
یعنی نور و تصویر نیست
چشماتو میبندی و وارد اینترنت میشی

اما در رابطه با این قابلیت - خب فیسبوک حالت ساده ای از این پدیده هست که وقتی اد میکنی دوستت رو تمام علاقمندیهاتو میبینه

اما اینکه بدون ارسال باشه و هرچیزی که میبینی دوستت ببینه این کمی خارج از قوانین حریم شخصی هست
و به همین دلیل و سختی در اجرا برای محیط یک مرورگر و همه ی سایتها
تا به حال اجرایی نشده
در واقع احتمال استفاده ی تعداد قابل توجهی کاربر هم کمه و اقتصادی بودنش رو زیر سوال میبره

حسین متقی
24th August 2013, 10:35 PM
اره به بحث سیلندرش دقت نکرده بودم...و اینکه حتما واسه بنزینشم یه حداقلی بین حالت ماکس و مین باک طرحی میشه یا نه؟[nadidan] این که سیلندر فعال باشه یا نباشه بدون تغییر سایزه دیگه؟

اتفاقا من سال قبل میخواستم طرحی بدم که این سامانه قابل اضافه شدن به اتوبوسها و وسایل حمل و نقل عمومی عادی هم باشه(داخل شهری - همین تهران خودمون)

ولی هیچوقت فرصت نکردم بیشتر از مدت زمانی که به اتوبوسها نگاه میکنم بهش بپردازم!

در رابطه با بنزین - مقدار بنزین همونقدره(حتی به دلایلی میتونن افزایش داشته باشن)
پمپ سوخت میزان پمپ شدن بنزین به هرکدام از نازلهای داخل سیلندر رو تنظیم میکنه
میدونین که سیستم سوخت رسانی جدید هوا رو جداگانه و سوخت رو جداگانه داخل سیلندر میفرسته(تزریق مستقیم سوخت)
و سوخت با پمپ برقی پمپ شده و با سوزنی که داخل سیلندر هست به صورت پودری داخل سیلندر پخش میشه و بعد هم....

اگر درست یادم باشه هر کدوم از این سوزنها که جداگانه کنترل میشه فقط قطع میشه جریان سوخت داخلش و هوا حرکت میکنه ازادانه
اینطوری دیگه سیلندر فعال نیست و سوخت مصرف نمیکنه ! اما نصف دیگه ی موتور کار میکنه(در واقع 2 از 6 یا 2 از 8 سیلندر رو غیر فعال میکنند)

باک ثابته ولی طول پیمایش مسیر زیاد میشه و مصرف سوخت در کل کاهش پیدا میکنه و مثلا الان با یه ماشین ایرانی 600 کیلومتر مسیر طی میکنین
ولی با این بنز ها 700 تا 800 تا و یا پول کمتری به بنزین میدین!

AaZaAdeh
24th August 2013, 10:37 PM
اتفاقا من سال قبل میخواستم طرحی بدم که این سامانه قابل اضافه شدن به اتوبوسها و وسایل حمل و نقل عمومی عادی هم باشه(داخل شهری - همین تهران خودمون)

ولی هیچوقت فرصت نکردم بیشتر از مدت زمانی که به اتوبوسها نگاه میکنم بهش بپردازم!

در رابطه با بنزین - مقدار بنزین همونقدره(حتی به دلایلی میتونن افزایش داشته باشن)
پمپ سوخت میزان پمپ شدن بنزین به هرکدام از نازلهای داخل سیلندر رو تنظیم میکنه
میدونین که سیستم سوخت رسانی جدید هوا رو جداگانه و سوخت رو جداگانه داخل سیلندر میفرسته(تزریق مستقیم سوخت)
و سوخت با پمپ برقی پمپ شده و با سوزنی که داخل سیلندر هست به صورت پودری داخل سیلندر پخش میشه و بعد هم....

اگر درست یادم باشه هر کدوم از این سوزنها که جداگانه کنترل میشه فقط قطع میشه جریان سوخت داخلش و هوا حرکت میکنه ازادانه
اینطوری دیگه سیلندر فعال نیست و سوخت مصرف نمیکنه ! اما نصف دیگه ی موتور کار میکنه(در واقع 2 از 6 یا 2 از 8 سیلندر رو غیر فعال میکنند)

باک ثابته ولی طول پیمایش مسیر زیاد میشه و مصرف سوخت در کل کاهش پیدا میکنه و مثلا الان با یه ماشین ایرانی 600 کیلومتر مسیر طی میکنین
ولی با این بنز ها 700 تا 800 تا و یا پول کمتری به بنزین میدین!
آهااان الان تازه متوجه منظورتون شدم...

maryam kia
25th August 2013, 01:28 AM
اینکه کسی تو زندگیم دخالت کنه

maryam kia
25th August 2013, 01:29 AM
[tafakor]

نو آور
25th August 2013, 11:36 AM

سلام، یک شرکت، قبلا طرح چنین پرینتری را داده است:

http://www.computinghistory.org.uk/det/13188/Olivetti%20JP90%20Portable%20Printer/

mamadshumakher
25th August 2013, 12:44 PM
سلام...[golrooz]

نوشتن نرم افزار جوریه که اصولا هر کاری میتونی انجام بدی...

ولی باید از نظر اقتصادی به صرفه باشه...

یعنی انقد کارا باشه و یوزر داشته باشه که این اقدام نشه یه شکست...

سلام داداش[golrooz]

خب الان به نظرتون اصلا این طرح مزیت هایی داره؟و قابلیت های خاصی میشه بهش اضافه کرد؟کلا میتونه فوایدی داشته باشه؟

اما در رابطه با این قابلیت - خب فیسبوک حالت ساده ای از این پدیده هست که وقتی اد میکنی دوستت رو تمام علاقمندیهاتو میبینه

اما اینکه بدون ارسال باشه و هرچیزی که میبینی دوستت ببینه این کمی خارج از قوانین حریم شخصی هست
و به همین دلیل و سختی در اجرا برای محیط یک مرورگر و همه ی سایتها
تا به حال اجرایی نشده
در واقع احتمال استفاده ی تعداد قابل توجهی کاربر هم کمه و اقتصادی بودنش رو زیر سوال میبره

به صورت جداگانه باشه چی؟یعنی غیر از مرور گر نرم افزار دیگه ای رو باز کنی و امکانات خاصی داشته باشه که بتونید گروهی تو اینترنت بچرخید.مثلا درباره ی موضوعی میخوایم بحث و گفتگو داشته باشیم.و همزمان بحرفیم.و شاید قابلیت های دیگه هم بشه که الان به ذهنم نمیرسه.
کلا اصلا به نظرتون کارایی داره؟

نمیشه واسه نرم افزارهای تو کامپیوتر همچین کاری کرد؟مثلا من میخوام با یه نرم افزار کار کنم و تو هم ببینی من لحظه به لحظه دارم چکار میکنم.یه جوری مثل شبکه کردن.امابا قابلیت دو طرفه و قدرت چت کردن .و با زدن یک کلیک اختیار رو میدم به تو تو با نرم افزار کار میکنی و من نگاه میکنم.مثلا یه دایره میکشی و همونجا اون زیر مینویسی اینجوری خوبه؟[tafakor]

mamadshumakher
25th August 2013, 12:47 PM
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست

بحث مصرف سوخت نیست.البته نه اینکه نیست.اما این سیستم اگه درست یادم باشه به سرعت خودرو وابسته هست.و چندین سال پیش روی یه خودروی امریکایی به نظرم اول نصب شد.[tafakor]

یعنی مثلا تا 40کیلومتر در ساعت 4سیلندر خودرو فعالیت دارند و ازین سرعت رد بشه همه ی سیلندرها...

ولی مشکل به نظرم اینه که یه اتوبوس با 4نفر مسافر مجبوره همشونو برسونه.ظرفیت سیستم با تعداد مسافر متغیر نیست.

simin69
25th August 2013, 03:07 PM
روش آموزشی غلط در تمامی مقاطعنبود کلاس های نخبه پروری و استعداد یابیعدم استفاده آموزشی صحیح از مدارس و دانشگاه ها در تعطیلات تابستان و نوروز

حسین متقی
25th August 2013, 03:57 PM
سلام داداش[golrooz]

خب الان به نظرتون اصلا این طرح مزیت هایی داره؟و قابلیت های خاصی میشه بهش اضافه کرد؟کلا میتونه فوایدی داشته باشه؟

به صورت جداگانه باشه چی؟یعنی غیر از مرور گر نرم افزار دیگه ای رو باز کنی و امکانات خاصی داشته باشه که بتونید گروهی تو اینترنت بچرخید.مثلا درباره ی موضوعی میخوایم بحث و گفتگو داشته باشیم.و همزمان بحرفیم.و شاید قابلیت های دیگه هم بشه که الان به ذهنم نمیرسه.
کلا اصلا به نظرتون کارایی داره؟

نمیشه واسه نرم افزارهای تو کامپیوتر همچین کاری کرد؟مثلا من میخوام با یه نرم افزار کار کنم و تو هم ببینی من لحظه به لحظه دارم چکار میکنم.یه جوری مثل شبکه کردن.امابا قابلیت دو طرفه و قدرت چت کردن .و با زدن یک کلیک اختیار رو میدم به تو تو با نرم افزار کار میکنی و من نگاه میکنم.مثلا یه دایره میکشی و همونجا اون زیر مینویسی اینجوری خوبه؟[tafakor]

برای فعالیتهای تحقیقاتی ایده عال هست به شرطی که
کمی تغییرش بدی
با این محدوده کاربردی نیست
مثلا باید محدود باشه اینکه بخوای این سایت رو - این فعالیتت رو چه کسایی ببینن یا هیچکس نبینه
تنظیماتش اونوقت خیلی زیاد میشه
همین فیسبوک هم یه پست میخوای بزنی باید تعیین کنی محدوده ی دسترسی رو
ولی میشه نوشت - با یه فضای اختصاصی و اتصال از طریق اینترنت - طرح خوبیه!
وسوسه انگیزه! ولی حداقل تو ایران که نمیشه به این راحتیا مشتری براش پیدا کرد
من میخواستم 1مرحله ساده تر از این طرح رو اجرا کنم تا الان 3بار شکست خوردم تو مرحله اول
حالا بازم در حال کارم - این که خیلی پیشرفته میشه و تخصصی تر

حسین متقی
25th August 2013, 04:00 PM
بحث مصرف سوخت نیست.البته نه اینکه نیست.اما این سیستم اگه درست یادم باشه به سرعت خودرو وابسته هست.و چندین سال پیش روی یه خودروی امریکایی به نظرم اول نصب شد.[tafakor]

یعنی مثلا تا 40کیلومتر در ساعت 4سیلندر خودرو فعالیت دارند و ازین سرعت رد بشه همه ی سیلندرها...

ولی مشکل به نظرم اینه که یه اتوبوس با 4نفر مسافر مجبوره همشونو برسونه.ظرفیت سیستم با تعداد مسافر متغیر نیست.

بحث دقیقا مصرف سوخته و رسییدن به حداکثر بازده
سرعت معیار این سیستم هوشمند هست
همیشه هم معیار سرعت نیست و بعضی وقتی دنده یک هر 8 سیلندر رو میطلبه تا به دور موتور مورد نیاز برسه! مثلا در سربالایی و با بار و....
برای همین از سنسور های گشتاور و لغزش محدود و 10 ها متغییر دیگه که بررسی میشه استفاده میکنند

تا جایی که قدرت و سرعت مورد نیاز تامیین میشه

حسین متقی
25th August 2013, 04:13 PM
روش آموزشی غلط در تمامی مقاطعنبود کلاس های نخبه پروری و استعداد یابیعدم استفاده آموزشی صحیح از مدارس و دانشگاه ها در تعطیلات تابستان و نوروز

اتفاقا یکی از اهداف من تغییر نظام اموزشی حتی در حد چند 10 نفر هست
اینترنتیش رو سعی کردم راه بندازم که از ابتدایی تا خود اشتغال و بازنشستگی و... همه ی مراحل علمی افراد رو شامل بشه
اما هزینه ی میلیاردی داره و تا برنامه ریزی اولیه بیشتر پیش نرفت
کلا به این نتیجه رسیدم که تغییر جامعه خیلی سختتره و به عمر من و نوه هام نمیرسه
اما اول خودمو تغییر بدم میتونم امیدوار باشم حداقل
برای همین از خودم شروع کردم (با اینکه ظاهر بدی داره ترک تحصیلی بودن!)

simin69
25th August 2013, 09:18 PM
اتفاقا یکی از اهداف من تغییر نظام اموزشی حتی در حد چند 10 نفر هستاینترنتیش رو سعی کردم راه بندازم که از ابتدایی تا خود اشتغال و بازنشستگی و... همه ی مراحل علمی افراد رو شامل بشهاما هزینه ی میلیاردی داره و تا برنامه ریزی اولیه بیشتر پیش نرفتکلا به این نتیجه رسیدم که تغییر جامعه خیلی سختتره و به عمر من و نوه هام نمیرسهاما اول خودمو تغییر بدم میتونم امیدوار باشم حداقلبرای همین از خودم شروع کردم (با اینکه ظاهر بدی داره ترک تحصیلی بودن!)اینترنتی هم یه جورشه ولی من بیشتر مد نظرم اینه که باید محیط علمی رو به یه محیط پویا و پر نشاط تبدیل کنیم نباید توی دانشگاه هر روز بیایم بشینیم که استاد دو تا کلمه جزوه بگه بنویسیم آخر ترمم با نمره 12 و 15 پاسش کنیم بعدشم فرمت!!!!!!!!!!بایدبریم دنبال پژوهش به نظر من توی دانشگاه و حتی مدارس بخش اعظم نمره باید به پروپوزال و کار تحقیقاتی راجع به اون درس اختصاص داده بشه فکر میکنین چرا اروپا و امریکا به این جا رسیدن چون واسه پژوهش هزینه کردن همین الانش اگر بخوای واسه دانشگاه های اونجا اپلای کنی کافیه در کنار مدرک زبان چند تا یا حداقل یه مقاله خوب یا عالی داشته باشی شانس پذیرش حتی با وجود معدل پایین بسیاربالا هست البته این در مورد بچه هایی که لیسانس هستن بیشتر صدق می کنه.در کل محیط آموزشی باید جوری طراحی بشه که تولید کننده دانش پرورش بده نه حمل کننده دانش!!

mamadshumakher
25th August 2013, 09:35 PM
بحث دقیقا مصرف سوخته و رسییدن به حداکثر بازده
سرعت معیار این سیستم هوشمند هست
همیشه هم معیار سرعت نیست و بعضی وقتی دنده یک هر 8 سیلندر رو میطلبه تا به دور موتور مورد نیاز برسه! مثلا در سربالایی و با بار و....
برای همین از سنسور های گشتاور و لغزش محدود و 10 ها متغییر دیگه که بررسی میشه استفاده میکنند

تا جایی که قدرت و سرعت مورد نیاز تامیین میشه

اره درسته.نمیشه سرعت رو ملاک قرار داد.کلا گفتم.شتاب هم دخیله.

ولی خب طرح مشکل دوستمون به نظرم بیشتر بر میگرده به اینکه ظرفیت زیاد اتوبوس و تعداد کم مسافر.واقعا هم حیف هست اتوبوس به این عظمت و همینطور آلودگیش بخواد 4نفر رو جا به جا کنه.واسه این اون سیستم حمل و نقل برقی رو گفتم که هر کابین 4 نفر.که دداداش ساسا گفت چون تجهیزات ثابت داره مشکل داره.اما فکر میکنم واسه جاهایی مثل این دانشگاه که کمی از مناطق شلوغ دور هست تا اولین نقطه ی شلوغ شهر خوب باشه [tafakor]

چون اینجور دانشگاه ها رفت و امد دائم اما غیر هماهنگ زمانی دارند.این سیستم حمل و نقل تیکه تیکه میتونه مشکل گشا باشه

AaZaAdeh
25th August 2013, 10:03 PM
اره درسته.نمیشه سرعت رو ملاک قرار داد.کلا گفتم.شتاب هم دخیله.

ولی خب طرح مشکل دوستمون به نظرم بیشتر بر میگرده به اینکه ظرفیت زیاد اتوبوس و تعداد کم مسافر.واقعا هم حیف هست اتوبوس به این عظمت و همینطور آلودگیش بخواد 4نفر رو جا به جا کنه.واسه این اون سیستم حمل و نقل برقی رو گفتم که هر کابین 4 نفر.که دداداش ساسا گفت چون تجهیزات ثابت داره مشکل داره.اما فکر میکنم واسه جاهایی مثل این دانشگاه که کمی از مناطق شلوغ دور هست تا اولین نقطه ی شلوغ شهر خوب باشه [tafakor]

چون اینجور دانشگاه ها رفت و امد دائم اما غیر هماهنگ زمانی دارند.این سیستم حمل و نقل تیکه تیکه میتونه مشکل گشا باشه
ممنونم...[golrooz]
الان متوجه نشدم...مشکل اتوبوسه ...سرعت و شتاب یا بحث درگیر شدن سیلندرهاو دورموتور ویا کلا بصرفه نبودن طرح های این چنینی؟

mamadshumakher
25th August 2013, 10:24 PM
ممنونم...[golrooz]
الان متوجه نشدم...مشکل اتوبوسه ...سرعت و شتاب یا بحث درگیر شدن سیلندرهاو دورموتور ویا کلا بصرفه نبودن طرح های این چنینی؟

مشکل رو که شما گفتی

ولی هرچقدر هم فرض کنیم سیلندرهارو غیر فعال کنیم و تا سوخت کمتری مصرف بشه باز هم نمیتونه ضرر حاصل از جابه جایی اتوبوس تقریبا خالی رو جبران کنه.

حسین متقی
25th August 2013, 10:55 PM
اینترنتی هم یه جورشه ولی من بیشتر مد نظرم اینه که باید محیط علمی رو به یه محیط پویا و پر نشاط تبدیل کنیم نباید توی دانشگاه هر روز بیایم بشینیم که استاد دو تا کلمه جزوه بگه بنویسیم آخر ترمم با نمره 12 و 15 پاسش کنیم بعدشم فرمت!!!!!!!!!!بایدبریم دنبال پژوهش به نظر من توی دانشگاه و حتی مدارس بخش اعظم نمره باید به پروپوزال و کار تحقیقاتی راجع به اون درس اختصاص داده بشه فکر میکنین چرا اروپا و امریکا به این جا رسیدن چون واسه پژوهش هزینه کردن همین الانش اگر بخوای واسه دانشگاه های اونجا اپلای کنی کافیه در کنار مدرک زبان چند تا یا حداقل یه مقاله خوب یا عالی داشته باشی شانس پذیرش حتی با وجود معدل پایین بسیاربالا هست البته این در مورد بچه هایی که لیسانس هستن بیشتر صدق می کنه.در کل محیط آموزشی باید جوری طراحی بشه که تولید کننده دانش پرورش بده نه حمل کننده دانش!!

خب من هم همین نظر رو دارم - اما منظورم از اینترنتی دانشگاه های اینترنتی حال حاضر نیستا
اگر بخوام بهش بپردازم اولا خیلی طول میکشه
دوما به خاطر 2عدد تشکر که زیر این پستا میخوره ارزش نداره بنویسم!
اول تعداد تشکرا بره بالا ادم یه انگیزه ای داشته باشه حداقل!
بعد کامل توضیح میدم - چون این مجموعه ی اینترنتی خودش 3قسمت کلی هست که هرکدوم 3تا 6مرحله دارن!
و به غیر از مراحل اولیه بقیه مراحل هرکدوم شاید به 1 سال برسه مدت زمانش - یعنی کاربر بعد از 5دبستان همزمان با راهنمایی وارد سایت میشه و بعد از 3راهنمایی هم میتونه دبیرستان نره و بعد بین 5 تا 10 سال( به نسبت تخصص مورد نظر و هوش و استعدادش) طول میکشه تا به اخرین مرحلش برسه
90درصد فعالیتها هم تحقیقی هست
یعنی تقریبا هیچ امتحانی وجود نداره - هیچ چیز اماده ای وجود نداره
جز چند مورد در ابتدا و چند مورد در مرحله ی اخر هم کتب خاصی اجباری نیست
تماما کاربردی هم هستند اموزشها یعنی چیزی نیست که بخونی و ندونی واقعا به چه دردی میخوره! دقیقا با کاربرد داره آموزش داده میشه
مثل ساعت ها فیلم سینمایی جذاب هست!(منظورم این نیست که به شکل فیلمه ولی کلی فیلم هم داره)
حمل کننده ی دانش نیست - محل نگهداریش هم نیست - محلی برای جمع شدن علاقمندان دانشه - مثل یه هتل یا رستوران مجازی

- - - به روز رسانی شده - - -

مشکل رو که شما گفتی

ولی هرچقدر هم فرض کنیم سیلندرهارو غیر فعال کنیم و تا سوخت کمتری مصرف بشه باز هم نمیتونه ضرر حاصل از جابه جایی اتوبوس تقریبا خالی رو جبران کنه.

ولی کمش میکنه و این کم کردن همونقدریه که لازمه و ضرر محسوب میشه

mamadshumakher
25th August 2013, 11:09 PM
خب من هم همین نظر رو دارم - اما منظورم از اینترنتی دانشگاه های اینترنتی حال حاضر نیستا
اگر بخوام بهش بپردازم اولا خیلی طول میکشه
دوما به خاطر 2عدد تشکر که زیر این پستا میخوره ارزش نداره بنویسم!
اول تعداد تشکرا بره بالا ادم یه انگیزه ای داشته باشه حداقل!
بعد کامل توضیح میدم - چون این مجموعه ی اینترنتی خودش 3قسمت کلی هست که هرکدوم 3تا 6مرحله دارن!
و به غیر از مراحل اولیه بقیه مراحل هرکدوم شاید به 1 سال برسه مدت زمانش - یعنی کاربر بعد از 5دبستان همزمان با راهنمایی وارد سایت میشه و بعد از 3راهنمایی هم میتونه دبیرستان نره و بعد بین 5 تا 10 سال( به نسبت تخصص مورد نظر و هوش و استعدادش) طول میکشه تا به اخرین مرحلش برسه
90درصد فعالیتها هم تحقیقی هست
یعنی تقریبا هیچ امتحانی وجود نداره - هیچ چیز اماده ای وجود نداره
جز چند مورد در ابتدا و چند مورد در مرحله ی اخر هم کتب خاصی اجباری نیست
تماما کاربردی هم هستند اموزشها یعنی چیزی نیست که بخونی و ندونی واقعا به چه دردی میخوره! دقیقا با کاربرد داره آموزش داده میشه
مثل ساعت ها فیلم سینمایی جذاب هست!(منظورم این نیست که به شکل فیلمه ولی کلی فیلم هم داره)
حمل کننده ی دانش نیست - محل نگهداریش هم نیست - محلی برای جمع شدن علاقمندان دانشه - مثل یه هتل یا رستوران مجازی

- - - به روز رسانی شده - - -

ولی کمش میکنه و این کم کردن همونقدریه که لازمه و ضرر محسوب میشه

اره 100% ضرر محسوب نمیشه.تو پست قبلی منظورم این بود که این کار نمیتونه پاسخ مستقیمی به اون مشکل باشه.البته نمیدونم اصلا مکانیزم موتور دیزلی با اون حجم اجازه میده که در سرعت و شتاب پایین بشه از تعداد سیلندرهای در حال کار کم کرد یا نه.

mamadshumakher
26th August 2013, 08:38 AM
اونچه که منو آزار میده نظام تحصیلی بر پایه نمره هست.و همونطور که دوستان گفتن ما نیاز به یادگیری به صورت پژوهشی داریم.

این متن رو از ویکی کپی کردم

تحصیل در دانمارک رایگان و برای کودکان ۷ تا ۱۶ ساله (دوره ابتدایی و سیکل اول متوسطه) اجبار است. حدود ۹۰ درصد دانش آموزان ۷-۱۶ ساله در مدارس دولتی و ۱۰ درصد بقیه در مدارس خصوصی که تحت حمایت مالی دولت هستند، تحصیل می‌کنند. تا کلاس هفتم محتوای آموزش برای همه دانش آموزان یکسان است. اما در پایه‌های هشتم تا دهم در دروس ریاضی، انگلیسی، آلمانی فیزیک و شیمی ممکن است، دانش آموزان به کلاسهای با سطوح پایه و پیشرفته هدایت شوند. تحصیل در پایه دهم اختیاری است. دانش آموزان می‌توانند پس از گذراندن پایه نهم مدرسه را ترک کنند. پایه دهم با دو هدف و آماده سازی دانش آموزان برای زندگی خارج از مدرسه و دادن دانش لازم برای تحصیل در دوره‌های بالاتر در نظر گرفته شده‌است.
در تمام مدارس دانمارک، دانش آموزان بصورت طبیعی و بر اساس سن به کلاس بالاتر ارتقاء می‌یابند. در هفت سال اول تحصیل هیچگونه امتحانی وجود ندارد و هیچگونه نمره‌ای به دانش‌آموزان داده نمی‌شود.
در پایه‌های هشتم تا دهم نمره در مقیاس ۱۰، ممکن است به دانش آموزان داده شود. در پایان کلاس نهم و در پایان کلاس دهم امتحان وجود دارد که در دروس مختلف بعمل می‌آید. دانش آموزان در شرکت یا عدم شرکت در این امتحانات آزادند و به هر حال نمره قبولی وجود ندارد.

و مشکل دیگه اینکه میزان استفاده ما از دوچرخه بسیار پایین هست.جوانان ما غروب ها تو شهر ها با ماشین دور همی دور میزنند [nishkhand]

گاهی دیدم 4نفر با 2تا ماشین با هم تو شهر دور میزنند.

واقعا نیاز هست فرهنگ استفاده از دوچرخه رو جا بندازیم.

این متن هم از همون صفحه ی ویکی کپی کردم:

دانمارک یکی از کشورهایی است که در جهان دارای بیشترین تعداد دوچرخه‌سوار می‌باشد. در ساعات شلوغی ترافیک شهر، تعداد زیادی دوچرخه (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D9%88%DA%86%D8%B1%D8%AE%D9%87) سوار- والدینی که فرزندان خود را حمل می‌کنند - را در راه منزل یا محل کار، مهدکودک و کودکستان مشاهده خواهید نمود.

simin69
26th August 2013, 09:55 AM
یک مشکل دیگه که من واقعا از مواچهه با اون بدم میاد چسبیدن چسب به دستکش هست,فکرش رو بکنید توی بیمارستان که با انواع عفونت و خون آلوده مواجهی برای فیکس کردن یک آنژیوکت باید دستکش رو در بیاری یا با بدبختی با دستکش اونو فیکسش کنی

simin69
26th August 2013, 09:59 AM
یه مشکل دیگه هم نبود پارک های فرهنگی هست جایی که افراد بتونن آزادانه با هم در رابزه با کارهای فرهنگی تبادل نظر کنن یعنی هم فال و هم تماشا!!!!!!!!!!!اگر یک نهاد دوست یابی هم ایجاد بشه که افراد با سلیقه های مشترک رو به هم ارتباط بده واقعا عالیه

نو آور
9th September 2013, 09:10 PM
یک چیزی که تو این کشور من را می آزارد مشکلاتی از این دست است:
.
راستی به نظرتون ریشه این تیپ مشکلات از کجاست؟!

http://www.uc-njavan.ir/images/n90o6iyv5q21ib2byyv.jpg

"golbarg"
9th September 2013, 09:11 PM
یه مشکل بزرگی که اذیتم میکنه اینه که هر جا وایمسم مردم دارن پشت سرهم حرف میزنن عصبی میشم

اما نمیدونم چطوری باید حل بشن

mamadshumakher
13th September 2013, 02:43 PM
من الان این حس رو دارم که دوست دارم یه جایی , یه مرکزی تو شهرم باشه طبق برنامه ی هفتگی استادای مربوط به هر رشته ای بیان اونجا و به افرادی که سوال دارن کمک کنند و راهنمایی و ...البته به همراه کمی امکانات و سیستم کمک اموزشی و ....و کمک کنند هر کسی طرح های پژوهشی خودشو جلو ببره.

مثلا متخصص پلیمر,کامپیوتر ,برق,روز 3شنبه

مکانیک,خودرو,رباتیک,نفت,4شن ه [nishkhand]

zoh_reh
13th September 2013, 03:25 PM
یک چیزی که تو این کشور من را می آزارد مشکلاتی از این دست است:
.
راستی به نظرتون ریشه این تیپ مشکلات از کجاست؟!

http://www.uc-njavan.ir/images/n90o6iyv5q21ib2byyv.jpg

این مدلش اینقدر که عجیب و باور نکردنیه ، که برا راه حلش حیفه وقت گذاشت.

نو آور
13th September 2013, 08:13 PM
من الان این حس رو دارم که دوست دارم یه جایی , یه مرکزی تو شهرم باشه طبق برنامه ی هفتگی استادای مربوط به هر رشته ای بیان اونجا و به افرادی که سوال دارن کمک کنند و راهنمایی و ...البته به همراه کمی امکانات و سیستم کمک اموزشی و ....و کمک کنند هر کسی طرح های پژوهشی خودشو جلو ببره.

مثلا متخصص پلیمر,کامپیوتر ,برق,روز 3شنبه

مکانیک,خودرو,رباتیک,نفت,4شن ه [nishkhand]

حرفتون کاملا درسته، بهترین راه، ایجاد موسساتی مثلا تحت عنوان کانون نخبگان، خانه نخبگان و ... در همه 1036 شهرستان کشور، آن هم تحت مدیریت نخبگان دلسوز، کارآ و با انگیزه همان شهر است. شهرداریها نیز می توانند در دادن امکانات اولیه و فضای مناسب برای تشکیل جلسات منظم هفتگی و گردهم آئی های عمومی آنان کمک کنند. فکر می کنم بایستی هیئت موسسی از نخبگان ابتدا با اخذ تایدیه از بنیاد نخبگان استان مربوطه و فرمانداری شهرستان، آن را در اداره ثبت شرکتها، تحت عنوان یک موسسه یا NGO ثبت کرده و با نامه نگاری با شورای شهر یا ادارات فرهنگی - تفریحی شهرداریها یا مدیریت فرهنگ سراها، از فضاهای آنجا استفاده کنند. ظاهرا ساز و کارهائی قانونی نیز برای کسب محدود درآمد، جهت پوشش برخی هزینه ها، برای چنین مجموعه هائی وجود دارد.
یک نمونه نوعی، از اساسنامه های چنین کانونهائی را در ذیل می آورم تا شاید راه برای علاقمندان به تاسیس آنها بازتر شود:
.
کانون نخبگان شهرستان .....

مقدمه: کانون نخبگان شهرستان .......؛ پیرو برنامه های دولت خدمتگزار و ضرورتهای موجود شهرستان، بر آن است تا با استعدادیابی و جذب نخبگان، تشویق آنان به سوی ارتباطات و پیوندهای بیشتر و موثرتر با یکدیگر، بسترسازی برای تبادل آگاهیها و تجارب، تقویت روحیه ابتکار و نو آوری، ارتقای کارآمدی و مسئولیت پذیری در عرصه پویائی فکری و همچنین همفکری در حل مشکلات شهرستان، بدنه الیت شهرستان را به سوی پیشرفت و نیز همکاری و تعامل سازنده با سطوح مدیریتی شهر رهنمون سازد.
این موسسه؛ رویکرد و هویتی آموزشی- پژوهشی- مشاوره ای و تربیتی در حوزه های علمی، صنعتی، مدیریتی، ادبی، هنری، دینی و ورزشی داشته و چارچوب و محور فعالیتهای آن؛ نخبه یابی و نخبه پروری، استفاده شایسته و بیشینه از توانمندی و پتانسیل نخبگان شهرستان در مباحث حوزه مدیریت شهری و روستائی و نیز فراهم کردن بستر شکل گیری روحیه کار تیمی و افزایش مشارکت بخشهای خصوصی دانش بنیان شهرستان در عرصه های گوناگون است .
آموزش و پژوهش در این مجموعه، توام با توجه به آینده نگری، فن آوریهای نوین، کارآفرینی نوآورانه و فن آورانه، ارتباط با فضای واقعی و نیز تشویق، معرفی عمومی، هدایت و راهنمائی نخبگان، مخترعین، مبتکرین و پژوهشگران فعال و دلسوز شهرستان است. لذا این موسسه مجمعی است از افراد:

● متخصص و کارشناس به روز علمی و فنی
● متعهد و برخوردار از ظرفیتهای اخلاقی و دینی
● مبتکر و خلاق در نظریه پردازی و تولید اندیشه
● و توانمند در عرصه های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی

خط مشی و اهداف کلی کانون نخبگان شهرستان .......:

●برنامه ریزی برای شناسائی، پرورش، شکوفایی، هدایت و جهت دهی استعدادهای برتر شهرستان در همه عرصه ها
● فراهم آوری بستر لازم برای انجام امور پژوهشی مطابق با نیازهای شهرستان و کشور و همکاری با شرکتهای دانش بنیان بومی
●برگزاری جلسات، سخنرانیها، همایشها، گردهم آئی ها، سمینارها، اردوها، دوره ها و کارگاههای آموزشی، مسابقات و اتاقهای فکر در سطح عمومی شهرستان، مدارس، مراکز علمی و پژوهشی، دانشگاهها، هسته های صنعتی High Tech، بسیج و ...
● پرورش مدیران بومی و توانمند آینده در جهت ایجاد نوآوری، پویایی و حرکت در ساختارها و نهادهای شهرستان
● زمینه سازی برای تحولات اساسی در عرصه های مدیریت و برنامه ریزی کلان شهرستان
● تقویت زمینه کارشناسی مدیران فعلی با ارائه نظام مند ایده های نخبگان شهرستان به دستگاه ها، ارگانها و نهادها
● علمی شدن مدیریت شهرستان و بهره گیری از دانش های روز و تخصص گرایی
● زمینه سازی برای نگرش بین بخشی در مدیران شهر و تزریق افکار و اندیشه های نو به سیستم مدیریتی شهرستان، استان و کشور
● بهره گیری از مشاوره در سطوح مختلف تصمیم گیری شهرستان و ایجاد فرهنگ مشاوره پذیری در مدیران
● تولید و طراحی برنامه های بدیع و جدید در جهت رفع مشکلات جامعه شهری به ویژه در سطح شهرستان و توابع آن
● استفاده از آرمانگرایی و سلامت اندیشه آحاد شهروندان برای بهینه سازی خدمات سیستم های دولتی و خصوصی
● پیگیری مطالبات ساخت جمعیتی جوانان خلاق شهرستان با جلب همکاری نهادهای دیگر
● توسعه مهارت های علمی ایجاد شده در اجتماع جوانان مستعد، نخبه و علاقه مند و انجام فعالیتهای ترویج علم
●رشد بینش ها درجهت گسترش تفکرات ورفتارهای مطلوب·تربیت آینده سازانی متعهد، کارآمد، آگاه و مؤثر برای جامعه
●هویت بخشی در ابعاد فردی، اجتماعی ، دینی و ملی با رویکرد کلان نگر و مدیریت گرا و تاکید بر تقویت کار گروهی در فرد
●تقویت روحیه خوداشتغالی از طریق آماده سازی نیروی انسانی ایده آل و مناسب برای رسیدن به توانمندی مدیریت بر محیط درونی خویش، تسلط بر محیط بیرونی به وسیله کاربست ابزار و تجهیزات جهت دستیابی به اهداف و برنامه ریزی ها
●پی گیری تشکیل مجمع خیرین فن آوری ساز در شهرستان
● ارائه خدمات مشاوره علمی و فنی در تکمیل چرخه ایده تا محصول، مشاوره ثبت اختراعات صنعتی، خدمات ارزشگذاری اختراعات، خدمات حل مشکلات علمی و فنی ارگانها و شرکتهای خصوصی
●معرفی نخبگان شهرستان و نیز پی گیری برنامه ها از طریق ابزارهای فرهنگی مانند ایجاد وب سایت، نشریه، پوستر و ...

نخبگان محترم باید به یاد داشته باشند که اولا میزان روشن بینی، انگیزه، سطح فهم و خرد و نیز داشتن روحیه تعامل با نخبگان در مدیران شهرستانها، نقش مهمی دارد و لذا باید ابتدا ارزیابی از این مشخصه ها در مدیران مربوطه به دست آورید، در غیر اینصورت ممکن است سرخورده شوید. ثانیا فعلا دولت و مجلس، به خاطر احساس فقر، بنا ندارند برای چنین مجموعه هائی، حتی یک ریال بودجه اختصاص دهند. بنابراین باید با اتکا به توان و خلاقیت خود، راههائی برای کسب درآمدهای مورد نیاز مجموعه، به فراخور شرایط اقتصادی شهرستان خود بیابید.[golrooz]

mamadshumakher
6th December 2013, 02:55 PM
برای کشیدن سیم های برق یک ساختمان باید فنر را از درون لوله های برق عبور دهیم و سیم رو به انتهای فنر ببنیدم و از طرف دیگر بکشیم.
ولی این کشیدن یکی از ازاردهنده ترین کارهای سیمکشی ساختمان است.

گاهی تا 4 یا 5 رشته سیم باید از درون لوله عبور بدیم.و کشیدن فنری فلزی برای دست صدمات زیادی ممکنه داشته باشه.انرژی زیادی هم میگیره.

و یه عیب دیگه که فنرهای توی بازار دارند اینه که روشون متراژ حک نشده.اگر برای عبور فنر در بین راه به مشکل بخورم و ممکنه جایی لوله مسدود شده باشه نمیدونم دقیقا سر فنر الان کجاست که برای رفع عیب برم اونجارو بشکافم.اگر متراژ داشته باشه هم توی تخمین میزان سیم مورد نیاز هم در هنگام کار خیلی کمک میکنه

mamadshumakher
6th December 2013, 07:57 PM
جزوه نوشتن به همراه یاد گرفتن سر کلاسای تخخصی خیلی مسخرست.من از نوشتن بیزارم.چرا نباید فایل پی دی اف یا پرینت شده جزوه اساتید قبل از شروع ترم در اختیار دانشجویان قرار بگیره؟

کاشکی میشد تو هر ترم تعدادی از درسارو بتونیم به صورت مجازی پاس کنیم.

A S I R
6th December 2013, 08:29 PM
انچه که مرا ازار میدهد [taajob] من که چیزی ازارم نمیدهد

mamadshumakher
6th December 2013, 08:33 PM
انچه که مرا ازار میدهد [taajob] من که چیزی ازارم نمیدهد

سلام.
پست اول از صفحه ی اول این تاپیک رو مطالعه کنید حتما شما هم چیز هایی پیدا خواهید کرد که شمارا بیازارد [cheshmak][golrooz]

m@some
6th December 2013, 08:45 PM
هیچ چیزی به اندازه اینکه داری دریاهو مسنجر فعالیت مفید انجام میدی[sootzadan] یدفه نتت قطع بشه آدمو آزار نمیده[nishkhand]

A S I R
6th December 2013, 08:55 PM
سلام.
پست اول از صفحه ی اول این تاپیک رو مطالعه کنید حتما شما هم چیز هایی پیدا خواهید کرد که شمارا بیازارد [cheshmak][golrooz]
سلام
حتما دیدن میکنم شاید نظرم عوض شد

sr hesabi
6th December 2013, 11:31 PM
سلام به آقا محمد گل
یه چیزی هست که چند وقتیه دارم روش فکر میکنم
یه چیزی مثل ایمیل یکبار مصرف و سریع
میدونی خیلی وقتا شده که تنها برای یک چت ساده باید زمانی رو صرف ساختن یک ایمیل انجام بدی تا بتونی مثلا یکبار یا دو سه بار ازش برای چت استفاده کنی
و به هر دلیلی تا حالا ایمیل یاهو نداشتی یا اینکه دوست نداری با ایمیل اصلیت چت کنی
حالا اگه یاهو بیاد و یه سیستم ایمیل یکبار مصرف یا مختص چت بزاره خیلی خوب میشه
که تو میتونی با ایمیل دیگت یا جیمیلت یا حتی شماره موبایلت یک ایمیل مختص چت رو آماده دریافت کنی و از اون فقط میتونی برای چت استفاده کنی و درضمن فقط تو میتونی کسی رو اد کنی و دیگری نمیتونه تو رو اد کنه
و تو زمانی که اپشن ریسایکل رو انتخاب میکنی ،اون ایمیل بسته شده رمزش عوض شده و تمامی مشخصات خود به خود پاک میشه و تو چرخه دوباره قرار میگیره

شاید نظر مسخره ایی باشه ولی خب بد نیست[nishkhand][khejalat]

maryam kia
7th December 2013, 12:18 AM
سلام به آقا محمد گل
میدونی خیلی وقتا شده که تنها برای یک چت ساده باید زمانی رو صرف ساختن یک ایمیل انجام بدی تا بتونی مثلا یکبار یا دو سه بار ازش برای چت استفاده کنی
و به هر دلیلی تا حالا ایمیل یاهو نداشتی یا اینکه دوست نداری با ایمیل اصلیت چت کنی
که تو میتونی با ایمیل دیگت یا جیمیلت یا حتی شماره موبایلت یک ایمیل مختص چت رو آماده دریافت کنی و از اون فقط میتونی برای چت استفاده کنی و درضمن فقط تو میتونی کسی رو اد کنی و دیگری نمیتونه تو رو اد کنه
و تو زمانی که اپشن ریسایکل رو انتخاب میکنی ،اون ایمیل بسته شده رمزش عوض شده و تمامی مشخصات خود به خود پاک میشه و تو چرخه دوباره قرار میگیره

ببخشید میپرم وسطه صحبتتون[nishkhand]
ولی اینی ک گفتید یه چیزی شبیه برنامه wechatدرسته؟[tafakor]

sr hesabi
7th December 2013, 12:23 AM
ببخشید میپرم وسطه صحبتتون[nishkhand]
ولی اینی ک گفتید یه چیزی شبیه برنامه wechatدرسته؟[tafakor]

سلام
تقریبا با یکمی شاید درصد امنیت اطلاعات بیشتر نسبت به وی چت
و یک راه حل برای بازگشت بیشتر مردم دوباره به یاهو چت
البته من زیاد تا حالا با وی چت کار نکردم
چون اصلا حال چت رو ندارم[nishkhand]

maryam kia
7th December 2013, 12:31 AM
سلام
تقریبا با یکمی شاید درصد امنیت اطلاعات بیشتر نسبت به وی چت
و یک راه حل برای بازگشت بیشتر مردم دوباره به یاهو چت
البته من زیاد تا حالا با وی چت کار نکردم
چون اصلا حال چت رو ندارم[nishkhand]

وقتی برنامه هایی مثله wechat و نیم باز و خیلی چیزای دیگه اومده برای چت کردن کمتر کسی سراغ یاهو میره...
منم استفاده ندارم[nishkhand] ولی دیدم.

sr hesabi
7th December 2013, 12:44 AM
وقتی برنامه هایی مثله wechat و نیم باز و خیلی چیزای دیگه اومده برای چت کردن کمتر کسی سراغ یاهو میره...
منم استفاده ندارم[nishkhand] ولی دیدم.

درسته
عموما برای کسی مثل من که پایبند به کلاسیک هاست ،راحت تره تا مردم برگردند به یاهو
یادش بخیر یاهو 360 که یکی از پرجمعیت ترین صفحات اجتماعی دوران خودش بود
بعدش بسته شد نمیدونم چرا
الانم که کلا یاهو بعد از آپدیت سیستم ایمیل خودش و کپی برداری از ساختار جیمیل،کار رو برای کاربراش سختر کرده
و دیگری اینکه یک مقایسه داشتم میخوندم در مورد زمان صرف شده برای ساخت یک جیمیل در مقایسه با ایمیل
که تقریبا ایمیل دو برابر بیشتر وقت میبرد
حالا اگه یاهو این سیستم رو ایجاد کنه میتونه یکمی شاید بازگشت کاربر رو داشته باشه

mamadshumakher
7th December 2013, 08:58 AM
سلام به آقا محمد گل

سلام.
ممنونم ازت.
اصل مطلب یه نظرم قشنگه و خلاقانه

اما باید دید در صورت عملی شدن واقعا چه حجم از نیازی رو برطرف میکنه؟یعنی چند نفر هستند که به همچین امکاناتی نیاز داشته باشند؟
الان اتاق های چت زیادی هستند که فقط با وارد کردن یک نام کاربری میتونی واردش بشی و در قسمت شخصی با هر کی لینک بدی بیاد باهات چت کنه.
البته شاید خوب منظورتو نفهمیدم شایدم افراد زیادی باشند که مثل تو همچین نیازی دارند.

حسین متقی
7th December 2013, 09:15 AM
درسته
عموما برای کسی مثل من که پایبند به کلاسیک هاست ،راحت تره تا مردم برگردند به یاهو
یادش بخیر یاهو 360 که یکی از پرجمعیت ترین صفحات اجتماعی دوران خودش بود
بعدش بسته شد نمیدونم چرا
الانم که کلا یاهو بعد از آپدیت سیستم ایمیل خودش و کپی برداری از ساختار جیمیل،کار رو برای کاربراش سختر کرده
و دیگری اینکه یک مقایسه داشتم میخوندم در مورد زمان صرف شده برای ساخت یک جیمیل در مقایسه با ایمیل
که تقریبا ایمیل دو برابر بیشتر وقت میبرد
حالا اگه یاهو این سیستم رو ایجاد کنه میتونه یکمی شاید بازگشت کاربر رو داشته باشه

البته با اومدن مدیرعامل جدید و مدیران جدید در یاهو انتظار دیگه ای نداشتم
اصلا مدیرش که خبر عوض شدنشو شنیدم یه زن اومده گفتم واااااااییی یاهو نابود شد[sootzadan]

مشکلی که فعلا باهاش دست و پنجه نرم میکنم من!!
فهموندن نظر و عقیدم به دیگرانه طوری که باعث سوئتفاهم نشه !!
والا نمیدونم چی باید اختراع بشه که این مشکل من حل بشه شاید نیازی به اختراع نباشه با تمرین حل بشه شاید هم نه
نمیدونم - فقط میدونم اون چیزی که تو ذهنمه نمیتونم بیان کنم دقیق و کامل
بالاخره یه جاییش میلنگه - مخصوصا طرح ها و ایده هارو یا مسائل مالی و ........

romina70
8th December 2013, 05:09 PM
ایستادن و منتظر بودن برای تاکسی.

پاک کردن مرغو مرتب کردن گوشت و...[nadidan]

mamadshumakher
7th January 2014, 03:59 PM
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTt_CPtCMwzU45lCmwzV84orGFfGdgpJ 4RV9Jro3xAPtKpJ4UGMCQ

خیلی ها با این وسیله مشکل دارند.هرچند خیلی مفید هست اما گذاشتن و برداشتن لباس روی این وسیله مخصوصا اگر لباس جلو بسته باشه کار زمان بر و اعصاب خورد کنی هست [nishkhand]

راه حلشم ...
http://idreporter.com/images/IDimage/Interview/mojtabavi/t-shirt-hanger-01.jpg

این طرح کارامد از مهندس مهدی مجتبوی فارغ التحصیل رشته طراحی صنعتی از دانشگاه علم و صنعت تهران و طراح شرکت زیبادیزاین،هست.[golrooz][golrooz]

منبع:http://idreporter.com/interview-archive/item/1107-%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D8%A8%D9%88%DB%8C

Helena.M
7th January 2014, 04:24 PM
اون چیزی که آزارم میده اینه که میخوام برم مهمونی و همون لحظه یه مهمون ناخونده سر برسه!

mamadshumakher
7th January 2014, 04:42 PM
اون چیزی که آزارم میده اینه که میخوام برم مهمونی و همون لحظه یه مهمون ناخونده سر برسه!

تنها تکنولوژی که میشناسم اینه که با نصب دربازکن های تصویری میتونید ببینید که پشت در هست.و در رو باز نکنید.[tafakor]

Helena.M
7th January 2014, 04:44 PM
تنها تکنولوژی که میشناسم اینه که با نصب دربازکن های تصویری میتونید ببینید که پشت در هست.و در رو باز نکنید.[tafakor]

مشکل اینجاست که مامان و بابا رو نمیشه به هیچ عنوان متقاعد کرد!!!![negaran]

nedasoltani
7th January 2014, 04:45 PM
چیزی که منو اذیت میکنه اینه که موقع عروسی جدی نمیدونم چی بپوشم[negaran]

Ronia
7th January 2014, 07:42 PM
مهمون سرزده...
سوار شدن تو اتوبوس قدیمی و شلوغ بعد از کلی انتظار...

نو آور
9th January 2014, 05:43 PM
از اینکه به خاطر فیلترها، به بیش از 50 درصد سایتهای علمی و فنی که نیاز دارم، دسترسی ندارم.

"مهدی"
9th January 2014, 05:58 PM
تیراندازی مداح در شهر!

mamadshumakher
12th January 2014, 11:32 PM
چیزی که منو اذیت میکنه اینه که موقع عروسی جدی نمیدونم چی بپوشم[negaran]

سایتی نداریم که شامل چندتا متخصص مد و طراحی لباس باشه و ازشون مشاوره بگیرید
بگید چیا دارید چه رنگ هایی دارید و چه جور جایی میخواید برید تا اونا مشاوره بدن
یا لباستونو بپوشید و عکس بگیرید و بفرستید براشون تا نظر بدن؟[nishkhand]

سونای69
12th January 2014, 11:46 PM
سلام
من الان این تاپیک رو دیدم.... و همه 19 صفحه رو نخوندم[nishkhand]
نمیدونم قبلا گفته شده یا نه....
شاید الان فصلش نباشه ولی پاییز ها جارو کردن برگ و خاشاک حیاط خیلی اذیتم میکنه[nishkhand]
کلا جارو کردن حیاط در همه فصول سال سخته.... [negaran][khastegi]

حسین متقی
13th January 2014, 12:40 AM
سلام
من الان این تاپیک رو دیدم.... و همه 19 صفحه رو نخوندم[nishkhand]
نمیدونم قبلا گفته شده یا نه....
شاید الان فصلش نباشه ولی پاییز ها جارو کردن برگ و خاشاک حیاط خیلی اذیتم میکنه[nishkhand]
کلا جارو کردن حیاط در همه فصول سال سخته.... [negaran][khastegi]

شهرداری های کشورهای اروپایی به کارگرانشون دستگاه هایی میدن که روی دوش مثل کیف کوله ای سوار میشه
و لوله ای به قطر 10 سانت مثل جاروبرقی دستشونه
این دستگاه یک بادبزن بزرگ و قوی هست که برعکس جاروبرقی هوارو خارج میکنه با فشار زیاد
از این فشار هوا برای جارو زدن استفاده میشه
(البته فقط در مورد برگ گیاهان و در کشورهایی که خشک نباشند قاب استفادست وگرنه گرد و خاک زیادی ایجاد میکنه

سونای
13th January 2014, 04:01 PM
شهرداری های کشورهای اروپایی به کارگرانشون دستگاه هایی میدن که روی دوش مثل کیف کوله ای سوار میشه
و لوله ای به قطر 10 سانت مثل جاروبرقی دستشونه
این دستگاه یک بادبزن بزرگ و قوی هست که برعکس جاروبرقی هوارو خارج میکنه با فشار زیاد
از این فشار هوا برای جارو زدن استفاده میشه
(البته فقط در مورد برگ گیاهان و در کشورهایی که خشک نباشند قاب استفادست وگرنه گرد و خاک زیادی ایجاد میکنه

سلام
اگر اشتباه نکنم اینی که شما میگید همینجا هم هست تو پارکها استفاده میکنن
مث کوله پشتی رو دوششونه و لولشو میگیرن طرف زمین و باد محکمی خارج میشه و برگارو میدن سمت چمنا...
ولی خیلییییییییییییییییی سروصدا داره!!![negaran][nadidan]
همه آرامش پارکو از بین میبره هیچ! ناراحتی اعصاب میاره...[nishkhand]جدای ازون اون صدا جانوران پارک رو هم خیلی اذیت میکنه...[negaran]
اگه مثلا یه نوعش اینکه دوچرخه فرم درست میشد که هم برا شخص ورزش باشه هم جارو بشه خب بهتر بود [nishkhand]یا یه چیزی که سرو صدا نداشته باشه...
[golrooz]

زهرا قربانی
13th January 2014, 05:27 PM
یه چیی که منو خیلی آزار میده بد بودن سیستم دانشگاهیه
باور کنید روز امتحان پایان ترم رو یک هفته قبل از پایان ترم اعلام کردن
بدیش اینه که به هیچ جایی هم نمیتونی اعتراض کنی

mamadshumakher
13th January 2014, 06:35 PM
یه چیی که منو خیلی آزار میده بد بودن سیستم دانشگاهیه
باور کنید روز امتحان پایان ترم رو یک هفته قبل از پایان ترم اعلام کردن
بدیش اینه که به هیچ جایی هم نمیتونی اعتراض کنی

اللهم عجل لولیک الفرج (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87%D9%85%20%D8%B9%D8%AC%D9 %84%20%D9%84%D9%88%D9%84%DB%8C%DA%A9%20%D8%A7%D9%8 4%D9%81%D8%B1%D8%AC&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fyaahu.persianblog.ir%2F&ei=ZgfUUsD6KojrrQeTnoDYCg&usg=AFQjCNGUxSDBUjWTNzDt9a0yqkFXDKDdqA&sig2=V-ziuylK1dQ5BTHcQ6xDcQ&bvm=bv.59026428,d.bmk)

حسین متقی
13th January 2014, 10:45 PM
سلام
اگر اشتباه نکنم اینی که شما میگید همینجا هم هست تو پارکها استفاده میکنن
مث کوله پشتی رو دوششونه و لولشو میگیرن طرف زمین و باد محکمی خارج میشه و برگارو میدن سمت چمنا...
ولی خیلییییییییییییییییی سروصدا داره!!![negaran][nadidan]
همه آرامش پارکو از بین میبره هیچ! ناراحتی اعصاب میاره...[nishkhand]جدای ازون اون صدا جانوران پارک رو هم خیلی اذیت میکنه...[negaran]
اگه مثلا یه نوعش اینکه دوچرخه فرم درست میشد که هم برا شخص ورزش باشه هم جارو بشه خب بهتر بود [nishkhand]یا یه چیزی که سرو صدا نداشته باشه...
[golrooz]

راستش تا اونجایی که من میدونم ندارند!!
ولی خب اگر دیدین یعنی من اشتباه میکنم
خب این کار انرژی زیادی میبره
خییییلی زیاد البته قدرت پای انسان فکر میکنم بشه حدود 500 وات هم ازش خروجی گرفت! البته ایده آل حساب کنیم در شرایط خاص
ولی در حالت عادی نمیشه بیشتر از 100 وات انتظار داشت
یه پنکه ی 100 واتی قدرت چندانی نداره
نمیشه به این شکل ساختش فعلا

سونای
13th January 2014, 11:08 PM
راستش تا اونجایی که من میدونم ندارند!!
ولی خب اگر دیدین یعنی من اشتباه میکنم
خب این کار انرژی زیادی میبره
خییییلی زیاد البته قدرت پای انسان فکر میکنم بشه حدود 500 وات هم ازش خروجی گرفت! البته ایده آل حساب کنیم در شرایط خاص
ولی در حالت عادی نمیشه بیشتر از 100 وات انتظار داشت
یه پنکه ی 100 واتی قدرت چندانی نداره
نمیشه به این شکل ساختش فعلا

عه! خب پس من یچیز دیگه رو حتما اشتباه گرفتم! اما پارک های اینجا از یچیزی تقریبا اینشکلی استفاده میکنن

نه منظورم این نیست که این دستگاهه رو دوچرخه ای درست کنیم! این دستگاهه خیلی سرو صدا داره (البته اینی که توو پارکای ما استفاده میکنن )
من منظورم همون جارویی که جارو بزنه بود!
یجورایی همون آرامش و رمانتیکی ِ جارو زدن همراش باشه[nishkhand]
نمیدونم اسم این ... چی میشه فقط میدونم توو مکانیک از یسری حرکت هایی یسری حرکت دیگه رو بدست میارن!
اینجوری گفتم مثلا یه حالت دوچرخه ای باشه و البته جارو چپ و راست بره..( از حرکت چرخشیه پا حرکت چپ و راستی جارو حاصل بشه ) یا حتی با پیاده روی بشه در نهایت حرکتی بدست اورد که چپ و راستی باشه..[nadanestan]
حالا همینجوری پیشنهاد دادم .. که هم جارو بزنه هم آرامش داشته باشه هم اصالت جارو زدن رو حفظ کنه هم برا فردی که انجام میده در عین راحتیِ عمل ، مفید باشه[sootzadan][nishkhand][bamazegi]

بعدا به امید خدا اسم اون حرکت ها رو میپرسم میگم شاید اونو بگم متوجه منظورم بشین..
[golrooz]

حسین متقی
14th January 2014, 08:33 PM
عه! خب پس من یچیز دیگه رو حتما اشتباه گرفتم! اما پارک های اینجا از یچیزی تقریبا اینشکلی استفاده میکنن

نه منظورم این نیست که این دستگاهه رو دوچرخه ای درست کنیم! این دستگاهه خیلی سرو صدا داره (البته اینی که توو پارکای ما استفاده میکنن )
من منظورم همون جارویی که جارو بزنه بود!
یجورایی همون آرامش و رمانتیکی ِ جارو زدن همراش باشه[nishkhand]
نمیدونم اسم این ... چی میشه فقط میدونم توو مکانیک از یسری حرکت هایی یسری حرکت دیگه رو بدست میارن!
اینجوری گفتم مثلا یه حالت دوچرخه ای باشه و البته جارو چپ و راست بره..( از حرکت چرخشیه پا حرکت چپ و راستی جارو حاصل بشه ) یا حتی با پیاده روی بشه در نهایت حرکتی بدست اورد که چپ و راستی باشه..[nadanestan]
حالا همینجوری پیشنهاد دادم .. که هم جارو بزنه هم آرامش داشته باشه هم اصالت جارو زدن رو حفظ کنه هم برا فردی که انجام میده در عین راحتیِ عمل ، مفید باشه[sootzadan][nishkhand][bamazegi]

بعدا به امید خدا اسم اون حرکت ها رو میپرسم میگم شاید اونو بگم متوجه منظورم بشین..
[golrooz]

بله میفهمم - تبدیل حرکت چرخشی به حرکت رفت و برگشتی یا تغییر زاویه یا هردو
البته چنین چیزی خیلی فانتزی هست و مشکلات خاص خودشو داره و به این طرح ها به نوعی میشه گفت کم بازده
در چنین محصولاتی اولیت اول کارایی - اولویت دوم کم بودن نیاز به تعمییر و نگهداری و در درجه ی بعد زیبایی ملاکه
برای همین از خودروهای خاصی برای جارو زدن خیابان استفاده میشه و در موارد خاصی که این خودرو های جارو (که حتما دیدینشون) قابل استفاده نیستند هم از انسان و جارو استفاده میشه
نه من نمیگم شما اشتباه دیدین
ولی اگر اسرار دارید - شاید چمن زن سیمی بوده - چون سر و صداش واقعا خیلی زیاده - خودم استفاده کردم!

Joseph Goebbels
14th January 2014, 10:34 PM
چیزی که منو ازار میده اینه که "چرا باید مدیریت برخی سازمانها در حد زباله دانی باشه ؟"

mamadshumakher
14th January 2014, 10:45 PM
چیزی که منو آزار میده اینه که اومدن کنتور مارو دیجیتالی کردن...خدا به داد برسه [nishkhand]

همیشه دوست داشتم به جای پیامک نوشتن یه لحظه صوتی یه چیزی بگم و ذخیره بشه و بفرستم برای بقیه.طرف هر وقت اومد سر گوشیش مثل خوندن پیامک صدای منو پخش کنه.یه مدت نرم افزار وی چت خدا بیامرز ااین قابلیت رو داشت.فکر کنم سیم کارت ایرانسل هم یه کدی نمیدونم خلاصه یه حرکتی زده بود.اما خب هنوز اونی که من میخوام نشده.[tafakor]

AaZaAdeh
14th January 2014, 11:01 PM
چرا بعضیا فکر میکنن سکوت همیشه نشانه رضاست یا اینکه ادم کم آورده....[khabalood]

چرا اسم سیستم آموزشیه دانشگاه سیستم گلستانه؟؟؟ خداییش جهنمم کمه شه[nishkhand] عوضش کن...مخصوصا الان که موقع اومدن نمراته.. و با هر بار ورود به سیستم نصفه جووون میشه آدم[bamazegi]

Joseph Goebbels
14th January 2014, 11:09 PM
چرا بعضیا فکر میکنن سکوت همیشه نشانه رضاست یا اینکه ادم کم آورده....[khabalood]

چرا اسم سیستم آموزشیه دانشگاه سیستم گلستانه؟؟؟ خداییش جهنمم کمه شه[nishkhand] عوضش کن...مخصوصا الان که موقع اومدن نمراته.. و با هر بار ورود به سیستم نصفه جووون میشه آدم[bamazegi]

اخ گفتی سیستم گلستان ... باید دانشجوی پیام نور باشی ...
یه خاطره بگم از خنده بری مریخ ...

البته الان از پیام نور انصراف دادم ... چند سال پیش اول بهمن خواستم برم داخل سیستم گلستان ؛ گفتش که نمرات چند وقت دیگه میاد ...
5 روز بعد خواستم برم نمرم رو ببینم ، سیستم پیام داد شماره دانشجویی شما موجود نیست [nishkhand] من تا 5 روز قبل که رفته بودم شماره دانشجویی ام موجود بود الان موجود نیست ...[nishkhand]
من 2 هفته بعد خواستم دوباره نمرات رو ببینم ، این دفعه سیستم پیام داد مشخصات دانشجویی شما در سیستم موجود نمیباشد ... [nishkhand]

اقا ما رو گفتی ... رفتم دانشگاه به مسوول مربوطه اعتراض کردم ، یارو برگشته گفته شما بلد نیستی با کامپیوتر کار کنی [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اخرسر هم نتیجه گرفتیم نه هاروارد ، نه جای دیگه ، فقط پیام نور [nishkhand]

AaZaAdeh
14th January 2014, 11:15 PM
اخ گفتی سیستم گلستان ... باید دانشجوی پیام نور باشی ...
یه خاطره بگم از خنده بری مریخ ...

البته الان از پیام نور انصراف دادم ... چند سال پیش اول بهمن خواستم برم داخل سیستم گلستان ؛ گفتش که نمرات چند وقت دیگه میاد ...
5 روز بعد خواستم برم نمرم رو ببینم ، سیستم پیام داد شماره دانشجویی شما موجود نیست [nishkhand] من تا 5 روز قبل که رفته بودم شماره دانشجویی ام موجود بود الان موجود نیست ...[nishkhand]
من 2 هفته بعد خواستم دوباره نمرات رو ببینم ، این دفعه سیستم پیام داد مشخصات دانشجویی شما در سیستم موجود نمیباشد ... [nishkhand]

اقا ما رو گفتی ... رفتم دانشگاه به مسوول مربوطه اعتراض کردم ، یارو برگشته گفته شما بلد نیستی با کامپیوتر کار کنی [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اخرسر هم نتیجه گرفتیم نه هاروارد ، نه جای دیگه ، فقط پیام نور [nishkhand]

عجبببببببببببببببببببب
نه شایدم مشکل از نمراتتون بوده...فکر قلبتونو کردن....[nishkhand]... هماهنگ شده بوده[khande]

نه من دولتیم....فکر میکردم بچه های پیام نور سما هستن...
خوبه پس...همه یجوووورایی ارادته خاصییییی به این بوستان و گلستان سعدی داریم....اما حیف گلستانش آفت زده س[khande]

"VICTOR"
3rd February 2014, 04:39 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

پیدا شد بالاخره این تاپیک [nishkhand]

یه چیزی جدیداً داره عذاب آور میشه دیګه برام ، اینکه از پارسال روزانه به طور میانګین باید بالغ بر 40 ، 50 بار بګم درو ببندین پشت سرتون !!!!!

خسته شدم بس که ګفتم و کسی متوجه نشد !

این درو باز میذارن میرن ، بعد یه وزش باد ســــــــــــرد از سمت حال خونه به سمت اتاق روونه میشه ، هر چی ګرما بوده می پره ، منم هی سرد و ګرم میشم ، تهشم میګن خودتو بپوشون سرما نخوری [bihes]

واسه همین همش باید خودم از جام پاشم درو ببندم ، از اون طرفم حتماً باید متذکر بشم که درو ببندین ، به حدی رسیده که تو خواب کسی تا میاد تو اتاق ، میګم درو ببندیـــــــــــن [sootzadan]

یه فکری بکنین به حالمون دیګه [sootzadan]

تازه در باز باشه انقدر سر وصدا هم میاد که هیــــــــــــچ ، من خودم هر وقت لازم بدونم پنجره رو باز می کنم ، خسته شدم بس که این دو کلمه رو ګفتم [narahatishadid][bitavajohi][sokoot]

Capitan Totti
3rd February 2014, 06:05 PM
همیشه بعد از چند وقت بیای خونه!
یه بند بابا نزاره یه فوتبال ببینی!!
همش اخبار! از ضرغام تی وی
و البته مزخرفاتی که ضرغام میگه

mamadshumakher
27th February 2014, 11:56 PM
آنچه که مرا میازارد

شمام تو خونه ازین کتری برقیا استفاده میکنید؟
http://kkala.ir/upload/product/product5248967723Mini-BI8125b.jpg
تو ماشین کتری برقی مینی وجود نداره که هر وقت اراده کنی اب جوش داشته باشی.
اینو الان میگم وجود نداره....
یه سرچ تو نت زدم دیدم دست چینی ها درد نکنه.وجود داره [nadanestan]

لیوان برقی :
http://www.kermanbags.com/product_info.php/products_id/58/pname/%D9%81%D9%84%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%28140Z%29

پس فعلا چیزی آزارم نمیده

mamadshumakher
28th February 2014, 12:02 AM
به زودی حال این آقایان طراح
را میگیرم.[tashvigh]
دمشون گرم.تو فکر من بود اینا کشیدن.
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2011/05/30/plug_cup.jpg

http://www.yankodesign.com/2011/05/30/single-cup-special/

od.chan
28th February 2014, 04:15 PM
اونچیزی که الان منو خیلی خیلی آزار میده اینه که چرا باید جمعه ها ایران تعطیل باشه هان؟

حسین متقی
1st March 2014, 12:37 AM
اونچیزی که الان منو خیلی خیلی آزار میده اینه که چرا باید جمعه ها ایران تعطیل باشه هان؟

زندگی فقط کار نیست دوست عزیز

ادم مگه چند تا شیکم داره - چند بار در 24 ساعت میتونه بخوابه - چند بار در روز میتونه فیلم سینمایی ببینه - چند بار در روز میتونه بهترین غذارو هم بخوره
دنیا نا محدوده ولی استفاده ی انسان محدوده در مادیات - کمی هم به فکر معنویات باشیم بد نیست
اینو به خودم میگم

ستاره آسمون شب
1st March 2014, 01:59 AM
چیزی که منو آزار میده اینه که نمیتونم به کسی که دوسش دارم بفهمونم چقدر واسم مهمه!
نمیتونم از تصمیمش منصرفش کنم!
خدایا کمکم کن...چیکارکنم؟smilee_new1 (11)sh_omomi37[dooa][gerye][negaran]

حسین متقی
1st March 2014, 03:59 AM
چیزی که منو آزار میده اینه که نمیتونم به کسی که دوسش دارم بفهمونم چقدر واسم مهمه!
نمیتونم از تصمیمش منصرفش کنم!
خدایا کمکم کن...چیکارکنم؟smilee_new1 (11)sh_omomi37[dooa][gerye][negaran]

اوه اوه اوه - قضیه به جاهای باریک کشیده شده

بعضی وقتی ادم لازمه یه چیزایی رو به زبون بیاره - هرچند از چند دست غیر مستقیم پیغوم پسغومی یا هر چند سطحی
وگر نه ممکنه دیر بشه
البته از اونجایی که بنده هیچ تخصصی در این امور ندارم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم!!![khabalood]

mamadshumakher
5th March 2014, 08:56 PM
اینکه کفش ها فقط یک رنگ هستند و یک پارچه.
کاش چند قسمتی بود و بعد از یک مدت که واسه آدم تکراری شد میشد طرح جلو یا پهلوهای کفش رو با رنگ دیگری عوض کرد تا تنوع بشه.
گاهی ممکنه یک قسمتی از کفش خراب بشه که باعث بشه تمام قسمت های سالمش هم دیگه به کار نیاد.کاش میشد اون قسمت رو تعویض کرد.

AaZaAdeh
5th March 2014, 09:47 PM
کاش چند قسمتی بود و بعد از یک مدت که واسه آدم تکراری شد میشد طرح جلو یا پهلوهای کفش رو با رنگ دیگری عوض کرد تا تنوع بشه.
گاهی ممکنه یک قسمتی از کفش خراب بشه که باعث بشه تمام قسمت های سالمش هم دیگه به کار نیاد.کاش میشد اون قسمت رو تعویض کرد.

سلام علیکم[nishkhand]....شما که خودت اوستای ماشینی...گفتم از این ترفنده این مدل ماشین واسه تغییر رنگ شاید واسه کفش هاتم بتونی استفاده کنی[khande]...یا اینکه روشهای دیزاین کفش هم هست[nishkhand]...
در بازگشتی به انگشترهای تغییر رنگ دهنده و تی‌شرت‌های Hypercolour دهه 1990، یک تعمیرگاه خودروی انگلیسی پا را فراتر گذاشته و یک خودروی تغییر رنگ‌دهنده تولید کرده است که بسیار جالب است.کارشناسان تعمیرگاه Auto Kandy یک خودروی نیسان Skyline R33 را با استفاده از رنگ نارنجی واکنش‌پذیر پوشش داده و روی آن آب سرد ریختند.جا که آب روی سطح خودرو می‌ریخت، بدنه از نارنجی به بنفش تغییر رنگ می‌داد.

این رنگ به «رنگ حرارتی» موسوم است بدین معنی که با تغییر دما رنگ آن عوض می‌شود.با بالا رفتن دما، رنگدانه‌های درون رنگ بیرنگ شده و پوشش پایه زیرین را نشان می‌دهد.عنصر واکنش‌پذیری در آب یا رنگ‌های مبتنی بر حلال معلق هستند و باید به شکلی اعمال شوند که ذرات به طور مساوی در کل سطح منتشر شوند.تعمیرگاه Auto Kandy پوشش پایه را زیر لایه‌ای از رنگ شفاف اعمال کرد. هزینه رنگ واکنش‌پذیر آن لیتری 199 پوند بوده و برای یک خودروی نیسان Skyline R33 از 7.5 لیتر رنگ استفاده شد.
در بازگشتی به انگشترهای تغییر رنگ دهنده و تی‌شرت‌های Hypercolour دهه 1990، یک تعمیرگاه خودروی انگلیسی پا را فراتر گذاشته و یک خودروی تغییر رنگ‌دهنده تولید کرده است که بسیار جالب است.کارشناسان تعمیرگاه Auto Kandy یک خودروی نیسان Skyline R33 را با استفاده از رنگ نارنجی واکنش‌پذیر پوشش داده و روی آن آب سرد ریختند.جا که آب روی سطح خودرو می‌ریخت، بدنه از نارنجی به بنفش تغییر رنگ می‌داد.

این رنگ به «رنگ حرارتی» موسوم است بدین معنی که با تغییر دما رنگ آن عوض می‌شود.با بالا رفتن دما، رنگدانه‌های درون رنگ بیرنگ شده و پوشش پایه زیرین را نشان می‌دهد.عنصر واکنش‌پذیری در آب یا رنگ‌های مبتنی بر حلال معلق هستند و باید به شکلی اعمال شوند که ذرات به طور مساوی در کل سطح منتشر شوند.تعمیرگاه Auto Kandy پوشش پایه را زیر لایه‌ای از رنگ شفاف اعمال کرد. هزینه رنگ واکنش‌پذیر آن لیتری 199 پوند بوده و برای یک خودروی نیسان Skyline R33 از 7.5 لیتر رنگ استفاده شد.
پوشش پایه خودرو در سرما با تاثیر رنگ مخفی مانده اما با بالا رفتن دما مجددا نمایش داده می‌شود.این رنگ از طیفهای رنگی مختلف برخوردار بوده و می‌توان آن را با رنگ های خودروی کنونی و پوششهای رویی برای شخصی‌تر کردن این اثر ترکیب کرد.رنگ حرارتی حاوی رنگدانه‌هایی است که با تغییر دما از یک رنگ به رنگ دیگر تبدیل می‌شوند.

دو نوع رنگدانه رنگی حرارتی وجود دارد که به شکل بلورهای مایع و یا رنگهای leuco dye هستند.بلورهای مایع بیشتر در شناسایی تغییرات دمایی دقیق هستند اما از طیف رنگی محدودی برخوردارند.رنگهای leuco dye از طیف بیشتری برخوردارند اما تنها سرد و گرم را حس می‌کنند. از این رنگدانه‌ها در رنگ استفاده شده است.این رنگ به طور مستقیم روی خودرو اعمال نشده بلکه به شکل ریزکپسول‌هایی به فروش می‌رسد که ترکیب درون آنها قرار گرفته است.اما از آنجایی که خودروها زمان زیادی را در معرض نور فرابنفش قرار دارند، عمر این رنگ تنها چهار تا شش ماه است. به گفته طراحان، می‌توان از یک افزودنی ماورای بنفش برای حفظ خودرو و افزایش عمر عنصر واکنش‌پذیر حرارت استفاده کرد.
http://www.parsnaz.ir/upload/71/0.598787001381783412_parsnaz_ir.jpg

zoh_reh
5th March 2014, 10:08 PM
در حال حاضر سرعت پایین نت[khabalood]

mamadshumakher
5th March 2014, 10:10 PM

سلام ابجی.ممنون.
رنگ نه.
مثل قاب پشت بعضی از گوشیها قابل تعویض باشه.
مثلا کفی کفش خودش 2 تکه باشه.روی کفش هم 3 یا 2 تکه باشه و در رنگ و طرح های مختلف [nishkhand]

AaZaAdeh
5th March 2014, 10:14 PM
سلام ابجی.ممنون.
رنگ نه.
مثل قاب پشت بعضی از گوشیها قابل تعویض باشه.
مثلا کفی کفش خودش 2 تکه باشه.روی کفش هم 3 یا 2 تکه باشه و در رنگ و طرح های مختلف [nishkhand]
والا با این توضیحات من یاده توپ چل تیکه و خاطراتش افتادم[khande]....

حسین متقی
6th March 2014, 12:25 AM

فکر جالبیه
ولی به اینجاش هم باید فکر کنیم
اینکه کلا چه مدت میخوایم از یک کفش استفاده کنیم؟
چه مدت میتونه مقاومت کنه یک کف و خراب نشه؟

اما در یک پکیج یک تکه و کمی گرون میشه یک کفش مثلا با 4 کفی مختلف برای 4 فصل ارائه کرد!!!
یا مثلا قسمت روی کفش که بند هست قابل تعویض به 3 حالت بند - کش استرج و چسبی باشه
و بندیش هم چندین رنگ باشه
از بدنه ی اصلی هم مثلا 2 یا 3 رنگ موجود باشه
ولی بدیش اینه که برای اینکه یه کفش بپوشی باید کاردستی درست کنی وقتی میخوای عوض کنی مدلش رو باید کلی بند و نخ و گره عوض کنی!
کل ظاهر کفش هم کمی به مخاطره میفته
در کل به نظرم ادم 4تا کفش 50 هزار تومنی بخره
بهتر از یک کفش 200 هزار تومنی هست که 6 تا کفش مختلفه همزمان!!
چون این کفش که تغییر میکنه در هیچ کدوم از حالات بهترین نمیتونه باشه

سونای
6th March 2014, 12:52 AM
برا سفر های علمی عالیه..

mamadshumakher
6th March 2014, 10:10 AM
فکر جالبیه
ولی به اینجاش هم باید فکر کنیم
اینکه کلا چه مدت میخوایم از یک کفش استفاده کنیم؟
چه مدت میتونه مقاومت کنه یک کف و خراب نشه؟

اما در یک پکیج یک تکه و کمی گرون میشه یک کفش مثلا با 4 کفی مختلف برای 4 فصل ارائه کرد!!!
یا مثلا قسمت روی کفش که بند هست قابل تعویض به 3 حالت بند - کش استرج و چسبی باشه
و بندیش هم چندین رنگ باشه
از بدنه ی اصلی هم مثلا 2 یا 3 رنگ موجود باشه
ولی بدیش اینه که برای اینکه یه کفش بپوشی باید کاردستی درست کنی وقتی میخوای عوض کنی مدلش رو باید کلی بند و نخ و گره عوض کنی!
کل ظاهر کفش هم کمی به مخاطره میفته
در کل به نظرم ادم 4تا کفش 50 هزار تومنی بخره
بهتر از یک کفش 200 هزار تومنی هست که 6 تا کفش مختلفه همزمان!!
چون این کفش که تغییر میکنه در هیچ کدوم از حالات بهترین نمیتونه باشه

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQz--GdsKeiEtYQ7jCMAaI4voUSVgZhMEk1etUzQkrEPeOA3Ii

کفش خوب رو که آدم دور نمیندازه.کفشای بالای 100 هزارتومان هم کیفیتی متوسط رو به بالا دارن که خیلی وقتا تکراری شدنش باعث میشه مردم برن کفش دیگه ای بخرند.شاید تقریبا شبیه کفش قبلی بخرن اما با رنگی متفاوت.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTokc5_qFILq55jyowkEDaa16dWUzo1n lAtZNS2BCgaOaE0CIVh
http://images.free-extras.com/pics/n/nike_shoes-706.jpg

خب این کار به راحتی هم انجام شدنی نیست.باید تغییراتی در نحوه دوخت و آماده کردن کفش ایجاد بشه[nadanestan]

من بیشتر رنگ و ترکیب رنگ کفش فقط مد نظرم هست.این خوبه که از یه کفش اسپرت جنس خوب ادم هم رنگ سفیدشو داشته باشه هم رنگ مشکی.[tafakor]

mozhgan.s
6th March 2014, 11:18 AM
چیزی که منو آزار میده خوشبینی و اعتماد زود به دیگران.چون خودم هیچوقت دروغ نمی گم،فکر می کنم دیگران هم دروغ نمی گویند.بچگانست اما من هنوز نمی دونم باید به کی اعتماد کنم

mamadshumakher
14th March 2014, 12:22 AM
اینکه برای برداشتن یه ظرف غذا از تو یخچال یا قوطی رب گوجه یا هر چیزی باید کل در یخچال رو باز کرد و کلی هم فضا اشغال بشه.

چه عیبی داره یخچال ها چند تیکه و جدا باشن؟ مثلا یه قسمتش در اندازه 40*50 روی کابینت باشه.یه 40 * 50 هم تو اتاق خواب من باشه [nishkhand] و مجموع این قسمت ها اندازه همون یخچال فعلی باشه و موتورشونم همون یکی باشه و لوله های هر کدوم از مینی یخچال ها به موتور اصلی وصل باشن [sootzadan]

*FATIMA*
17th March 2014, 09:56 PM
اينكه در روزهاى برفى و بارونى ماشين نباشه [sootzadan]

اينكه گردگيرى ميكنى ولى يك ثانيه بعد انگار نه انگار [nishkhand]

اينكه اينقده تبليغات ميشه ولى هنوز تو طبيعت آشغال فراوونه [narahatishadid]

mamadshumakher
22nd July 2014, 03:26 PM
پیدا کردن جای پارک...مخصوصا تو شهر هایی که میری مسافرت...

حسین متقی
22nd July 2014, 07:42 PM
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQz--GdsKeiEtYQ7jCMAaI4voUSVgZhMEk1etUzQkrEPeOA3Ii

کفش خوب رو که آدم دور نمیندازه.کفشای بالای 100 هزارتومان هم کیفیتی متوسط رو به بالا دارن که خیلی وقتا تکراری شدنش باعث میشه مردم برن کفش دیگه ای بخرند.شاید تقریبا شبیه کفش قبلی بخرن اما با رنگی متفاوت.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTokc5_qFILq55jyowkEDaa16dWUzo1n lAtZNS2BCgaOaE0CIVh
http://images.free-extras.com/pics/n/nike_shoes-706.jpg

خب این کار به راحتی هم انجام شدنی نیست.باید تغییراتی در نحوه دوخت و آماده کردن کفش ایجاد بشه[nadanestan]

من بیشتر رنگ و ترکیب رنگ کفش فقط مد نظرم هست.این خوبه که از یه کفش اسپرت جنس خوب ادم هم رنگ سفیدشو داشته باشه هم رنگ مشکی.[tafakor]

در این صورت کار ساده شد
یه کفش میتونه در بعضی قسمت ها ردارای روکشی رنگی باشه که مثل یک لایه ی نایلونی قابل برداشتن باشه تا رنگ زیریش رو نمایان کنه
یا میتونه قسمت های مختلفش با زیپ یا اتصال دیگه ای به هم وصل شده باشه و قابل تعویض باشه!!

حسین متقی
22nd July 2014, 07:54 PM
اینکه برای برداشتن یه ظرف غذا از تو یخچال یا قوطی رب گوجه یا هر چیزی باید کل در یخچال رو باز کرد و کلی هم فضا اشغال بشه.

چه عیبی داره یخچال ها چند تیکه و جدا باشن؟ مثلا یه قسمتش در اندازه 40*50 روی کابینت باشه.یه 40 * 50 هم تو اتاق خواب من باشه [nishkhand] و مجموع این قسمت ها اندازه همون یخچال فعلی باشه و موتورشونم همون یکی باشه و لوله های هر کدوم از مینی یخچال ها به موتور اصلی وصل باشن [sootzadan]
چنین یخچالی وجود داره اما به نظرم باز باید یک در کلی دیگه براش پیش بینی بشه چون عایق کاری این سیستم سخت و در نتیجه هزینه بر و در نتیجه در عمل کم تاثییر تر خواهد شد

"VICTOR"
23rd July 2014, 09:34 AM
در این صورت کار ساده شد
یه کفش میتونه در بعضی قسمت ها ردارای روکشی رنگی باشه که مثل یک لایه ی نایلونی قابل برداشتن باشه تا رنگ زیریش رو نمایان کنه
یا میتونه قسمت های مختلفش با زیپ یا اتصال دیگه ای به هم وصل شده باشه و قابل تعویض باشه!!

سلام

با اجازه منم یه پیشنهاد بدم ... به نظرم که کاربردی تر و بهتر از یکی شماست ... [sootzadan]
روی کل کفش از یه سری راه راه های برجسته مثل دریچه ی کولر [nishkhand] (نوع نرمش میشه پارچه مخمل کبریتی / در حقیقت به زیری و ضخامت بین این دو ، متناسب) تشکیل شده باشه که هر طرفش یه رنګ باشه ، طرحم می تونه داشته باشه ، تازه میشه هر سمتش یه طرحی داشته باشه ، بعد کافیه این پره ها مثل دقیقاً دریچه کولر به یک دکمه ای چیزی وصل باشه که با تغییر جهت اون (خوابیدن پره ها به یک سمت) رنګ کفش عوض شه ، باز به اون سمت یه طرح و رنګ دیګه داشته باشه ...

یه لحظه ګفتم شاید بشه چنین چیزی هم [nadanestan]

حسین متقی
23rd July 2014, 10:31 AM
سلام

با اجازه منم یه پیشنهاد بدم ... به نظرم که کاربردی تر و بهتر از یکی شماست ... [sootzadan]
روی کل کفش از یه سری راه راه های برجسته مثل دریچه ی کولر [nishkhand] (نوع نرمش میشه پارچه مخمل کبریتی / در حقیقت به زیری و ضخامت بین این دو ، متناسب) تشکیل شده باشه که هر طرفش یه رنګ باشه ، طرحم می تونه داشته باشه ، تازه میشه هر سمتش یه طرحی داشته باشه ، بعد کافیه این پره ها مثل دقیقاً دریچه کولر به یک دکمه ای چیزی وصل باشه که با تغییر جهت اون (خوابیدن پره ها به یک سمت) رنګ کفش عوض شه ، باز به اون سمت یه طرح و رنګ دیګه داشته باشه ...

یه لحظه ګفتم شاید بشه چنین چیزی هم [nadanestan]

ایده ی خیلی خوبیه
طراحی پارچش باید از تلید کننده شروع بشه و از کارخونه
میشه حتی از شارژ الکتریکی به عنوان محرک تغییر رنگ استفاده کرد - موادی هستند که با تغییر شار الکتریکی تغییر رنگ بدن
یا حتی از مواد رنگی ترموکالر استفاده کرد که با تغییر دما تغییر رنگ دارند
اینطوری تو تابستون و زمستون با یک کفش 2 تا کفش مختلف دارید!!

راجع به طرح شما هم خیلی خوب میشه کار کرد اما باید روی تعداد و اندازه این لبه های کوچک روی پارچه تحقیق و محاسبه و ازمایش کرد تا به شکل دلخواه برسید
شاید بتونید با کامل کردنش این ایده رو به شرکت های بزرگ تولیدی المانی بفروشین

"VICTOR"
23rd July 2014, 10:55 AM
ایده ی خیلی خوبیه
طراحی پارچش باید از تلید کننده شروع بشه و از کارخونه
میشه حتی از شارژ الکتریکی به عنوان محرک تغییر رنگ استفاده کرد - موادی هستند که با تغییر شار الکتریکی تغییر رنگ بدن
یا حتی از مواد رنگی ترموکالر استفاده کرد که با تغییر دما تغییر رنگ دارند
اینطوری تو تابستون و زمستون با یک کفش 2 تا کفش مختلف دارید!!

راجع به طرح شما هم خیلی خوب میشه کار کرد اما باید روی تعداد و اندازه این لبه های کوچک روی پارچه تحقیق و محاسبه و ازمایش کرد تا به شکل دلخواه برسید
شاید بتونید با کامل کردنش این ایده رو به شرکت های بزرگ تولیدی المانی بفروشین

متشکرم آقای متقی ، نظر لطف شماست ...

یعنی عملاً این سیستم تغییر شار الکتریکی که ګفتین میشه یه کفش تهیه کرد با دو مدل مختلف و رنګ های متفاوت از اون دو مدل ، درسته ؟ [tafakor] اینکه خیلی عالی میشه ، خب این رو نمیشه برای کفش های عادی روزمره با یک طرح هم بکار برد ؟ [tafakor]

مواد رنګی ترموکالری که ګفتید جالبه ولی نمیشه اون وقت در یک روز چند رنګ بشه ؟[khanderiz] اګه اینطوری نشه خیلی خوبه ، هر چند افرادی هم هستن به اون سبک پسند می کنن ، به نظرم مواد نانویی هم داریم که با تغییر دما تغییر رنګ میدن ، اسم نانو ذرش یادم نیست ولی خوندم یه جایی ...

حسین متقی
23rd July 2014, 11:04 AM

یعنی عملاً این سیستم تغییر شار الکتریکی که ګفتین میشه یه کفش تهیه کرد با دو مدل مختلف و رنګ های متفاوت از اون دو مدل ، درسته ؟ [tafakor] اینکه خیلی عالی میشه ، خب این رو نمیشه برای کفش های عادی روزمره با یک طرح هم بکار برد ؟ [tafakor]

مواد رنګی ترموکالری که ګفتید جالبه ولی نمیشه اون وقت در یک روز چند رنګ بشه ؟[khanderiz] اګه اینطوری نشه خیلی خوبه ، هر چند افرادی هم هستن به اون سبک پسند می کنن ، به نظرم مواد نانویی هم داریم که با تغییر دما تغییر رنګ میدن ، اسم نانو ذرش یادم نیست ولی خوندم یه جایی ...

رنگ های متفاوت میشه اما طرح های متفاوت کمی میره تو اینده و الان نمیشه !!
برای تغییر رنگ دمایی هم اختلاف دما باید 15 درجه باشه تا تغییر رنگ اتفاق بیفته(تا جایی که یادمه)
مثلا برای تغییر رنگ باید یک فصل بگذره تا اتفاق بیفته-- تو یک روز احتمالا اتفاق نیفته!!

mamadshumakher
23rd July 2014, 12:16 PM
رنگ های متفاوت میشه اما طرح های متفاوت کمی میره تو اینده و الان نمیشه !!
برای تغییر رنگ دمایی هم اختلاف دما باید 15 درجه باشه تا تغییر رنگ اتفاق بیفته(تا جایی که یادمه)
مثلا برای تغییر رنگ باید یک فصل بگذره تا اتفاق بیفته-- تو یک روز احتمالا اتفاق نیفته!!

اگه بشه قسمت زیرین کفش رو دراورد و یه جوراب کشی ضخیم طرح دار بکشیم دور کفش و بعدش کف کفش رو جا بزنیم هم راحت هم ارزون هم متنوع...[tafakor]

Client
23rd July 2014, 06:03 PM

هیچ عیبی نداره.خیلی هم خوبه .در گذشته ای نه چندان دور در خونه مادر بزرگا وپدر بزرگامون همچین کاربری وجود داشته که اصطلاحا بهش "پستو"و "دولاب" می گفتن.و این "پستو"هاو "دولاب"ها در هر جایی که مورد نیاز بود وجود داشتن.داخل آشپزخونه یا همون "مطبخ خونه"، داخل اتاق های پذیرایی یا همون "بالاخونه" و ....

mamadshumakher
23rd July 2014, 10:45 PM
هیچ عیبی نداره.خیلی هم خوبه .در گذشته ای نه چندان دور در خونه مادر بزرگا وپدر بزرگامون همچین کاربری وجود داشته که اصطلاحا بهش "پستو"و "دولاب" می گفتن.و این "پستو"هاو "دولاب"ها در هر جایی که مورد نیاز بود وجود داشتن.داخل آشپزخونه یا همون "مطبخ خونه"، داخل اتاق های پذیرایی یا همون "بالاخونه" و ....

ممنون از مطلب جالبی که بیان کردید.نمیدونم هدف از ایجاد اون پستوها چی بود شاید دسترسی راحت تر بود ولی بحث یخچال بحث کاهش مصرف انرژی هست.برای برداشتن یه قوطی رب در یخچال که اندازه قد من هست باز میشه و به سرعت تبادل دمایی زیادی بین درون یخچال و آشپزخانه رخ خواهد داد....اینه که منو آزار میده [tafakor]

* Elahe *
23rd July 2014, 11:11 PM
وقتی که توی خواب شیرینی بیان و با لگد بلندت کنن[nishkhand]ظرف شستن[tahavoo]خرید لباس[sar dard]

Client
23rd July 2014, 11:23 PM
ممنون از مطلب جالبی که بیان کردید.نمیدونم هدف از ایجاد اون پستوها چی بود شاید دسترسی راحت تر بود ولی بحث یخچال بحث کاهش مصرف انرژی هست.برای برداشتن یه قوطی رب در یخچال که اندازه قد من هست باز میشه و به سرعت تبادل دمایی زیادی بین درون یخچال و آشپزخانه رخ خواهد داد....اینه که منو آزار میده [tafakor]

ممنون از توجه شما.دقیقا هدف از ایجاد آن "پستو"ها همینی بوده که شما اشاره کردین.در گذشته در ان "پستو"ها تمامی مواد غذایی که امروزه ما درون یخچال نگه داری میکنیم قرار داده می شده بدون انکه دچار فساد و کاهش کیفیت بشن... و مکانیزم تهویه ی جالبی داشته .این مکانیزم و سیستم تهویه ی جالب موجب آزار هیچ موجود زنده ای نمیشد.[labkhand]

حسین متقی
24th July 2014, 01:54 AM

ممنون که منظورتون رو توضیح دادین!
بله میشه اما طرح شما طرح رو نمیتونه عوض کنه رنگ رو عوض میکنه اون هم به مقدار خاصی
شاید ترکیبشون هم خیلی جالب نباشه! البته منظورم از طرح طرح کفش مثل کالج یا... هست
اما طرح مثل راه راه یا چهار خونه رو میشه ترکیب کرد طرحهامونو-- به شرطی که حداقل یکیش رو بتونیم بسازیم--- خیلی راحت نیست!!

حسین متقی
24th July 2014, 01:59 AM
اگه بشه قسمت زیرین کفش رو دراورد و یه جوراب کشی ضخیم طرح دار بکشیم دور کفش و بعدش کف کفش رو جا بزنیم هم راحت هم ارزون هم متنوع...[tafakor]

ارزون و متنوع رو قبول دارم
اما راحت رو نه
جوراب کشی زخیم دور کفش کمی اذیت میکنه برای تابستون
تنوعش هم کمی بحث بر انگیزه چون دیگه بند کفش معلوم نمیشه - اما برای خیلی از کفش ها جالب میشه
در ضمن
کل مسئله باز کردن کفی کفشه
اگر به راحتی مثلا با زیپ باز و بسته بشه --- هر روز یک کفش جدید به پا میکنیم چون تولید رویه های یک بار مصرف(برای چند روز محدود) خیلی ارزان میشه

"VICTOR"
24th July 2014, 02:24 AM
ممنون که منظورتون رو توضیح دادین!
بله میشه اما طرح شما طرح رو نمیتونه عوض کنه رنگ رو عوض میکنه اون هم به مقدار خاصی
شاید ترکیبشون هم خیلی جالب نباشه! البته منظورم از طرح طرح کفش مثل کالج یا... هست
اما طرح مثل راه راه یا چهار خونه رو میشه ترکیب کرد طرحهامونو-- به شرطی که حداقل یکیش رو بتونیم بسازیم--- خیلی راحت نیست!!

خواهش می کنم ...[golrooz]
شما بهتر از من میدونید ولی خب این مورد شاید ذهنیت من یه خورده متفاوت باشه ، چون به نظرم طرح هم می تونه دو نوع باشه ، پره های نرم و باریک و به اندازه ی حدود 0.5 سانتی متر (عرض) در نظر بګیرید که کل سطح کفش رو پوشونده و به هر دو جهت کامل خوابونده میشه و طبق اصول طراحی هر سمت اون با پوشش پره ی کناریش که روش میاد یه طرح خاصی داشته باشه (هر طرحی می تونه باشه ، یه جورایی مشابه نقاشی های سطح شهر که روی نرده های بعضی اماکن می کشن که وقتی با ماشین از هر سمتش میګذری یه طرحی داره / تفاوتش اینه که در کفش پره ها باید کامل روی سطح بخوابن و این طوری طرح هم از هر جهت دیده بشه یک طرح هست)
این طوری دو طرح مجزا رو یک کفش شامل میشه و به نحوی که شما عنوان کردید رنګ بندی متفاوت ...
کار اګر راحت باشه که کار نیست [khanderiz]

حسین متقی
24th July 2014, 09:59 PM
خواهش می کنم ...[golrooz]
شما بهتر از من میدونید ولی خب این مورد شاید ذهنیت من یه خورده متفاوت باشه ، چون به نظرم طرح هم می تونه دو نوع باشه ، پره های نرم و باریک و به اندازه ی حدود 0.5 سانتی متر (عرض) در نظر بګیرید که کل سطح کفش رو پوشونده و به هر دو جهت کامل خوابونده میشه و طبق اصول طراحی هر سمت اون با پوشش پره ی کناریش که روش میاد یه طرح خاصی داشته باشه (هر طرحی می تونه باشه ، یه جورایی مشابه نقاشی های سطح شهر که روی نرده های بعضی اماکن می کشن که وقتی با ماشین از هر سمتش میګذری یه طرحی داره / تفاوتش اینه که در کفش پره ها باید کامل روی سطح بخوابن و این طوری طرح هم از هر جهت دیده بشه یک طرح هست)
این طوری دو طرح مجزا رو یک کفش شامل میشه و به نحوی که شما عنوان کردید رنګ بندی متفاوت ...
کار اګر راحت باشه که کار نیست [khanderiz]

بله فهمیده بودم منظورتون رو -- تو پست قبلی هم نوشتم منظورم از طرح طرح کلی خود کفش هست و نه طرح نقش رنگی روی کفش - - شما خود نرده رو نمیتونین تغییر بدین با این طرح - اشکالی که روش کشیده شده رو میتونین تغییر بدین(مثال بود - منظورم کفشه)

"VICTOR"
24th July 2014, 10:02 PM
بله فهمیده بودم منظورتون رو -- تو پست قبلی هم نوشتم منظورم از طرح طرح کلی خود کفش هست و نه طرح نقش رنگی روی کفش - - شما خود نرده رو نمیتونین تغییر بدین با این طرح - اشکالی که روش کشیده شده رو میتونین تغییر بدین(مثال بود - منظورم کفشه)

آهان ، ببخشید پس من متوجه نشدم ... [khejalat]
بله درسته ، حالا در آینده شاید اینم شد ، مثل این برنامه کودکا که نشون میدن رباته ماشین و موتور میشه و ... (که البته نمونه هاییش هم درست شده ولی نه روی کفش)
ممنونم از توضیح [golrooz]

نو آور
26th July 2014, 01:13 PM
مشکلی که در خلال یکی از مطالب مفید در پست زیر ذکر شده:

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?164486-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D 8%AF%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F&p=596706&viewfull=1#post596706

یعنی:

ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﺩﺳﺖ ﺧﻂ ﺑﺪ ﺩﮐﺘﺮﻫﺎ، ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺮﮒ 7000 ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؟

یک راه حل ساده:

پزشکان و مراکز درمانی موظف شوند لیست داروها و یا آزمایشات لازم را، با استفاده از یک نرم افزار ایجاد و سپس روی برگه دفترچه پرینت کنند. یا اگر زیر ساخت ارتباطی در آن کشور فراهم بود، نسخه را روی شبکه «درگاه سرور ملی اطلاعات درمانی و نسخه نویسی» سوار کنند و بعد به بیمار یک شماره رهگیری بدهند تا داروها را از هر داروخانه ای که بخواهد، خریداری کند.

mamadshumakher
27th July 2014, 01:28 PM
بنایی.
ایجاد یه دیوار...و... کلا کار زمان بر و انرزی بری هستو معلوم نیست کی میخواد عوض بشه نوع کار کعلوم نیست برای چند صد سال پیشه [nishkhand] ملات بیار اجر بیار بچین برو بالا صاف برو بالا ...گچ کار سفید کار ....اوووو تازه کلی هم وزن و سنگینی داره

حسین متقی
31st July 2014, 02:39 PM
بنایی.
ایجاد یه دیوار...و... کلا کار زمان بر و انرزی بری هستو معلوم نیست کی میخواد عوض بشه نوع کار کعلوم نیست برای چند صد سال پیشه [nishkhand] ملات بیار اجر بیار بچین برو بالا صاف برو بالا ...گچ کار سفید کار ....اوووو تازه کلی هم وزن و سنگینی داره

سالهاست که استفاده از دیوار های پیش ساخته ی سبک تر متداول شده
دیوار های گچی پیش ساخته - دیوار های بتنی پیش ساخته - حتی جنس های جدیدی که اسمشون رو هم نمیدونم و شاید 10 ها ساله که به بازار ایران هم امدند و سبک و مقاوم و عایق هستند
ولی مشکل اینجاست که فرهنگ استفاده هنوز رایج نیست

نو آور
31st July 2014, 03:29 PM
سالهاست که استفاده از دیوار های پیش ساخته ی سبک تر متداول شده
دیوار های گچی پیش ساخته - دیوار های بتنی پیش ساخته - حتی جنس های جدیدی که اسمشون رو هم نمیدونم و شاید 10 ها ساله که به بازار ایران هم امدند و سبک و مقاوم و عایق هستند
ولی مشکل اینجاست که فرهنگ استفاده هنوز رایج نیست

حرفتون کاملا درسته، نمی دونم جای این پرسش تو این تالار هست یا نه ولی می خوام بپرسم:

چرا گاهی فرهنگ استفاده، در مقابل پذیرش فن آوریهای بهتر مقاومت می کند؟!

مثلا در مثال شما؛ به نظرتون مشکل از مردم است؟ معمارها؟ مهندسین طراح نقشه ساختمان؟ و یا قیمتهای بازار؟

مهشاد ولی
31st July 2014, 03:44 PM
من در حال حاضر چندتا چیز داره اذیتم میکنه
1.غذا درست کردن اونم درحالیکه همه توش دخالت میکنن و دستور میدن و برای20نفر مهمون
2.اینکه خواهرم همش سرش توی گوشیشه اگه میشد یه مرکز ترک اعتیاد گوشی وجود داشت
3.حاضر کردن ساک داییم چون خودش بلد نیست
4.توی این گرما پیاده برم بیرون تا جواب ازمایش برادرم رو بگیرم با ماشینم نمیشه چون امروز روز فرده
5.مواظبت کردن از مادربزرگم که حالش خیلی بده و این دکترای بی انصاف برای اینکه به اسم و رسمشون خدشه وارد نشه عملش نمیکنن
6.چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این لپ تاپه حروف فارسی نداره و من برای نوشتن یک مطلب خیلی سختی میکشم
7.از همه بدتر اینکه نمیتونم یک نفرو توی این سایت قانع کنم که خودش میدونه و باعث شده که از هدف اصلیم دور شم و...
خیلی چیزای دیگه

نو آور
31st July 2014, 04:06 PM
من در حال حاضر چندتا چیز داره اذیتم میکنه:

1.غذا درست کردن اونم درحالیکه همه توش دخالت میکنن و دستور میدن و برای20نفر مهمون
راه حلش موجوده، اگه کلاس برید و مدرک آشپزی بگیرید، دیگه کسی جرات نمی کنه دخالت کنه

این هم راه حل داره؛ تکرار بیش از حد یک عمل، نوعی وابستگی فکری و یا وسواس محسوب می شود که قابل درمان است.

باید مهارتهای زندگی مستقل را از سنین پائین به کودکان آموخت.

4.توی این گرما پیاده برم بیرون تا جواب ازمایش برادرم رو بگیرم با ماشینم نمیشه چون امروز روز فرده
باید آزمایشگاههای ایران پیشرفت کنند و بنا به درخواست، نسخه الکترونیکی نتیجه آزمایشات را برای بیمار یا پزشک وی ایمیل کنند.

5.مواظبت کردن از مادربزرگم که حالش خیلی بده و این دکترای بی انصاف برای اینکه به اسم و رسمشون خدشه وارد نشه عملش نمیکنن
می تونید از تختهای هوشمند مراقبت بیمار استفاده کنید که مجهز به سیستمهای تله مانیتورینگ بیمار و دستگاههای ارتباطی و نیز وب کم هستند.

6.چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این لپ تاپه حروف فارسی نداره و من برای نوشتن یک مطلب خیلی سختی میکشم
می تونید از نرم افزارهای کیبرد مجازی دو زبانه استفاده کنید

7.از همه بدتر اینکه نمیتونم یک نفرو توی این سایت قانع کنم که خودش میدونه و باعث شده که از هدف اصلیم دور شم و...
این یکی، اصلا راه حلی نداره!

مهشاد ولی
31st July 2014, 05:19 PM
راه حلش موجوده، اگه کلاس برید و مدرک آشپزی بگیرید،د میشن و من کار ن دیگه کسی جرات نمی کنه دخالت کنه
مدرک اشپزی دارم اما تا من میرم سر قابلمه همه کار بلدن و من نابلد

این هم راه حل داره؛ تکرار بیش از حد یک عمل، نوعی وابستگی فکری و یا وسواس محسوب می شود که قابل درمان است.
خواهرم دیگه براش عادت شده و ترک عادت موجب مرضه
باید مهارتهای زندگی مستقل را از سنین پائین به کودکان آموخت.
دایی من خیلی سن داره کودک چیه؟؟؟؟در ضمن بلده ولی من بلدترم[nishkhand]
باید آزمایشگاههای ایران پیشرفت کنند و بنا به درخواست، نسخه الکترونیکی نتیجه آزمایشات را برای بیمار یا پزشک وی ایمیل کنند.
اونجا دکتر داره همونجا داروهاشم تجویز میکنه و نسخه رو میخونه
می تونید از تختهای هوشمند مراقبت بیمار استفاده کنید که مجهز به سیستمهای تله مانیتورینگ بیمار و دستگاههای ارتباطی و نیز وب کم هستند.
قلبش بزرگ شده این تخت هوشمند که نمیتونه قلبشو کوچیک کنه و انسولین تزرریق کنه و شیرینی بهش بده و...

می تونید از نرم افزارهای کیبرد مجازی دو زبانه استفاده کنید
من این کارا رو بلد نیستم وا...
این یکی، اصلا راه حلی نداره!
[shaad]

حسین متقی
31st July 2014, 10:56 PM
حرفتون کاملا درسته، نمی دونم جای این پرسش تو این تالار هست یا نه ولی می خوام بپرسم:

چرا گاهی فرهنگ استفاده، در مقابل پذیرش فن آوریهای بهتر مقاومت می کند؟!

مثلا در مثال شما؛ به نظرتون مشکل از مردم است؟ معمارها؟ مهندسین طراح نقشه ساختمان؟ و یا قیمتهای بازار؟

جای این پرسش در ذهن تک تک ما ها هست
مشکل گردن فلان ادمهاااااا نیست
مشکل خود من و شماییم
وقتی داریم یه کار ساده و روتین انجام میدیم
هرچند کوچیک
ههههررررر چنننند کوچیک یا روتییین
فقط 30 ثانیه به این فکر کنیم ---
ایا میشه این کار رو به نحوه ی بهتری هم انجام داد
با هر قیمتی هرچند کم یا زیاد - هرچقدر که بودجمون کم باشه با همون بودجه ایا میشه راه بهتری برای انجام اون کار پیدا کرد؟

یه مثال میزنم
من دارم یه کاری رو با یکی از دوستام انجام میدم که در همه ی شهر های ایران انجام میشه
خیلی همزیاد شده حتی به اشباع هم میگن رسیده
بودجه ی چندانی هم نداشتیم
بخیلی ساده مثل همه میتونستیم این کار رو انجام بدیم
ولی 4ماهه که داریم همون کار رو در مقیاس کوچیک با روشهای مختلف ازمایش میکنیم
خیلی زمان برده و خیلی هم حوصلمونو سر برده
گا هی دلسرد شدیم
ولی فقط 1 دقیقه فکر کردیم ببینیم ایا میشه باز هم بهتر اون کار رو انجام داد؟
و الان اخرین نمونمون داره ازمایش میشه و مراحل اخر ازمایش رو پشت سر میزاره که ششمین نمونه ی کاری ماست
و بهترین بازده از نظر اقتصادی و فنی و حتی مفید فایده بودن برای اجتماع - کاهش الودگی هوا و..... رو داره

اگر همون موقع با همون امکانات کم و مثل بقیه شروع میکردیم الان کلی تولید داشتیم و کلی هم فروش
اما با کمترین بازده مثل بقیه
با کمترین ریسک
اما ریسک کردیم
ریسک باعث میشه ما نخوایم از امکانات جدید استفاده کنیم
اما نمیدونیم که این امکانات جدید اساسا برای کاهش ریسک و افزایش بازده بوجود اومدن
فرهنگ در کشور ما چندین متصدی داره
و هیچکدوم مسئولیتی در این زمینه ندارند
مسئولیت با خود ماست
باید اگاهی رو منتقل کنیم
باید اگاهی رو به دست بیاریم
حالا مشکل کجاست؟
این مهم نیست
مهم اینه که مشکل چجوری حل میشه؟؟
با فرهنگ سازی شخصی --- خودسازی فردی - در هر مسئله ی فرهنگی ای راه همینه - توصیه به دیگران هیچوقت مثل این نمیشه که یک نفر ببینه همکارش از یک راه جدید استفاده میکنه و موفق تره و اون هم این کار رو تکرار کنه

ببخشید اگه خیلی طولانی شد و خیلی هم از خودم تعریف کردم!!!

fati3370
1st August 2014, 12:03 PM
سلام شاید بعد از صندلی داغ داداشی اولین تاپیکی باشه که از صفحه 1 تا آخرشو بدون یه خط جا انداختن خوندم واقعا عالیه همچین تفکری.مرسی از شما جناب شوماخر.
ی راهی نیست که بعضی اسپیکرها که فلش خور نیستنو موقع فروش باید تست بشن برا مشتری رو یجوری خیلی راحت تست کنیم؟ حتما باید بزنم به لپ تاپ یا سیستم که خیلی وقت میبره و...
مثلا برا تست اف ام پلیرها یه دستگاه کوچولوهست که میزنی به برق درعرض 3 ثانتیه تست میشه خیلی راحت.این یکی از دغدغه هامه...

aisan.
1st August 2014, 04:28 PM
تو این لحظه چیزی که منو ازار میده تحقیقی که فردا باید به دوستام تحویل بدم اما بخاطر اهمال کاری و مهمونی های این روزها نتونستم تموم کنم
بدترش اینه نمیتونم روش کار استخراج این همه ماده موثره از این گیاهان ضدسرطان یک شبه پیدا کنم و اگه بردم پیدا کنم چطور همه رو کامل بفهمم
خیلی خ...

mamadshumakher
9th August 2014, 03:07 PM
کولر های ابی قدرت کمی دارند و نیاز به سوراخ کردن بخشی از دیوار یا پنجره برای جایگذاری یا نهایتا کانال کشی دارند...

✿elnaz✿
10th August 2014, 02:28 PM
سلام
تقریبا بیشتر صفحات رو خوندم جالب بود

اگه میشد که چراغ های تو اتاق مجهز به کنترلی بودن که با اون کنترل میشد چراغو خاموش و روشن کرد ، نورشو کم و زیاد کرد، آفتابی یا مهتابی بودنشو انتخاب کرد خیلی خوب میشد :)

نو آور
11th August 2014, 01:37 AM
سلام
تقریبا بیشتر صفحات رو خوندم جالب بود

اگه میشد که چراغ های تو اتاق مجهز به کنترلی بودن که با اون کنترل میشد چراغو خاموش و روشن کرد ، نورشو کم و زیاد کرد، آفتابی یا مهتابی بودنشو انتخاب کرد خیلی خوب میشد :)

خوب فکر می کنم چنین روشنائیهائی الآن تو بازار ایران هست؛ مثلا توی گوگل، کلید واژه «لوستر کنترل دار» را جستجو کنید.

"VICTOR"
11th August 2014, 01:33 PM
سلام

ببخشيد در حال حاضر حرف p ندارم اينجوري مي نويسم . شرمنده

من يه چند تا pishnahad دارم :

يكي اينكه براي افراد موتوري تو تابستون هم مخصوصا بايد يه طرحي ريخت كه وقتي كلاه سرشون مي كنن تو آفتابا داغ نشن . يه جوري گرمه ديگه سخته ...
يكي ديگه اينكه وقتي ميشه تو رانندگي مخصوصا با سرعت بالا با خلاص رانندگي كرد يه چيزي pishnahad بديد كه بشه ديگه هم صرفه جويي در انرژي ميشه هم ماشين خنك مي مونه [nishkhand]
يه طرحي هم به شخصه هر وقت ماشين گرفتم اجرا مي كنم [sootzadan] الآن pishnqhad ميدم كه بقيه هم اون اشخاص بافرهنگ اللخصوص اجرا كنن ... اين چيزايي هست كه مثلا تو فرودگاه ها و مغازه ها و ترمينال و اينا داره قرمز مشكي هست نوشته هاش رد ميشن [nishkhand]بلد نيستم اسمشونو [nadidan] از اونا خوشگل و تميز و كوچيك با عرض كم و به طول شيشه ي عقب ماشين درست كنن و توش موارد فرهنگي رو خيلي قشنگ بنويسن كه اين مردم رد ميشن بخونن ... كم كم جا بيفته براشون و فرهنگ سازي شه .... مثلا حتما راجع به ريختن زباله به بيرون كه خيلي زشته يه جمله داشته باشه و زياده همه رو ذكر كنن هر كي ببينه خجالت بكشه از اين عمل ...
و يا به جاي اين برچسباي شكلك و باركد و نوشته هاي بي مفهومي كه poshte ماشينا مي زنن راجه به ريختن زباله يه چيزي بزنن ! حتي ماشين بزرگا !

يه دو سه مورد ديگه هم بود از ذهنم رفت[bihes]

mamadshumakher
12th August 2014, 08:37 AM
بدست آوردن سرمایه اولیه بی دردسر برای کسب وکار های کوچک....

حمل عینک برای افرادی که فقط موقع رانندگی عینک میزنند....وقتی پیاده هستند وقتی با دوستاشون میرن پارک وقتی میرن مهمونی ...بارها شده یا عینک رو خونه کسی جا گذاشتم یا قاب عینک رو...
یه قابی باید درست بشه هم ایمن هم راحت که به قسمتی از بدن چسبیده باشه.پشت گردن قشنگه ؟[nishkhand]

؛ شادی ؛
12th August 2014, 09:06 AM
سلام
تعدادی از مواردی که باعث رنجش خاطر من میشه :
لجاجت مغرضانه
زیر آب زدن و زیر پای همدیگه رو خالی کردن
مقاومت در برابر تغییرهای سازنده
و ...

"VICTOR"
16th August 2014, 11:54 PM
واردات آب به کشور [bihes]

و این تدابیر زیرساختی که هی به آن اندیشه می ورزند همی ... [bihes]

optici
17th August 2014, 04:20 PM
مدیر عامل شرکت به جای ساعت 8 ساعت 12ظهر میاد و ما هم که کارمون به این آقا بستگی داره رسما نصف روز رو الافیم[bitavajohi] یه وسیله ای هم که نیاز داریم وباید بخرن دیگه به نوه های ما وصال میده

مدیر تالار سایر موضوعات اختراعات
27th August 2014, 01:57 PM
مشکلی که در خلال یکی از مطالب مفید در پست زیر ذکر شده:

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?164486-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D 8%AF%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F&p=596706&viewfull=1#post596706

یعنی:

ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﺩﺳﺖ ﺧﻂ ﺑﺪ ﺩﮐﺘﺮﻫﺎ، ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺮﮒ 7000 ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؟

یک راه حل ساده:

پزشکان و مراکز درمانی موظف شوند لیست داروها و یا آزمایشات لازم را، با استفاده از یک نرم افزار ایجاد و سپس روی برگه دفترچه پرینت کنند. یا اگر زیر ساخت ارتباطی در آن کشور فراهم بود، نسخه را روی شبکه «درگاه سرور ملی اطلاعات درمانی و نسخه نویسی» سوار کنند و بعد به بیمار یک شماره رهگیری بدهند تا داروها را از هر داروخانه ای که بخواهد، خریداری کند.

فکر می کنم حالا همین ایده، به نحوی می خواهد در کشور اجرائی بشه:

http://isna.ir/fa/news/93060503272/%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7

elinaaa
30th August 2014, 12:03 PM
سلام...از این 25 صفحه ای که گذشته معلومه خیلی آزرده خاطریم[nishkhand]
وقتی اب و هوا خوب باشه معمولا مشکلی نیست ولی زمانی مشکلات شروع میشه که برف و بارون میاد مخصوصا اگه شدید باشه...یکی از این مشکلات مربوط به برف سنگینیه که روی پشت بام خونه ها میشینه(نمونش برف سنگینی که پارسال زمستون تو استان گیلان اومد)خب پارو کردن برف در کل کار سختیه حالا اگه پشت بوم باشه که دیگه بدتر...تو شمال هم که کلا سقفها به صورت شیب داره ولی در کل وزن سنگین برف ممکنه آسیب بزنه...داشتم فکر میکردم اگه میشد یه کاری کرد که این برف روی سقف نشینه یا کمتر بشینه چقدر خوب میشد نمیدونم شایدم راههایی باشه!مثلا سقفو یه جوری بسازیم که یه سیستم گرمایشی داشته باشه و تو زمستونا که برف میاد به محض نشستن برف اونو ذوب کنه یا یه همچین چیزایی....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد