توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال آنچه که شمارا میآزارد
"VICTOR"
30th August 2014, 12:50 PM
یه پیشنهاد دیګه هم دارم برای بیرون ریختن زباله ها از ماشین ... [sootzadan][bihosele]
ما که داریم انجام میدیم از دیشب چون حرص درآره واقعاً ... هر کس در ماشینش چند بسته پاکت کاغذی (ما که نداشتیم[nadidan]) ، نبود پلاستیک فریزر یا دسته دار داشته باشه ، هر کس داشت زباله می ریخت از پنجره بده بهش بګه آقا لطف کن زبالتو این تو بریز! [cheshmak]
خودش متوجه میشه دیګه [shaad]
mamadshumakher
3rd September 2014, 12:35 PM
نبود راهکار یا دستگاهی برای تشخیص هندوانه خوشمزه و قرمز[nadanestan]
mamadshumakher
3rd September 2014, 02:21 PM
اینکه قفسات یخچال جابه جایی عمودی ندارن.الان میخوای یه سطل بذاری تو یخچال میبینی جا نمیشه.باید همه چیزو خالی کنی قفسه رو بیاری بیرون بزاری رو ریل بالایی.سطل رو بزاری.حالا باز ممکنه خیلی چیزای دیگه جا نشه رو قفسه بالایی.
کلا اگر به راحتی همه قفسه ها با وجود قرار داشتن اجسام روشون جابه جایی عمودی داشتن عالی بود.خیلی چیزا میشد تو یخچال جا داد.
*FATIMA*
4th October 2014, 01:11 AM
چرا تاكسى ها كارت خوان ندارند ؟! [tafakor][nishkhand]
meaning
4th October 2014, 05:41 AM
غالب ِ آب مصرفی در یک واحد ساختمان اعم از دستشویی، ظرف شویی، حمام (خصوصاً ظرف شویی) دوباره و سه باره قابل استفاده هستند، پیشنهاد من این است زیر هر واحد ساختمانی یک شبکه تصفیه سبک آب تعبیه کنند که با گردش چند دور آب در آن شبکه و کلرزنی دوباره، قابل استفاده باشد و به لوله کشی ساختمان- جای اینکه مسیر طولانی فاضلاب و غیره را طی کند- برگردد.[golrooz]
kamel.gholami
4th October 2014, 10:36 AM
بی کآآآآآرم !
meaning
4th October 2014, 11:14 AM
بی کآآآآآرم !
از تنتاک استفاده کن[sootzadan]
5000
4th October 2014, 11:15 AM
منم با تمام حرفای شما موافقم دوستای عزیز اما چیزی که منو آزار میده تنهایی و تکرار یکنواخت زندگیمه اینکه اراده ام ضعیفه .دوستان عزیزم[golrooz][golrooz]...................
meaning
4th October 2014, 11:59 AM
مشکل بیکاری یا تنهایی یا زندگی یکنواخت با یک اختراع دو اختراع احداث یک کمپانی دو کمپانی حل نمیشود؛ برای حل این معضلات فردی و اجتماعی در وهله اول خود فرد و بعد جامعه باید از درگاه های اقتصاد، خانواده، روانشناسی و خودشناسی وارد شود تا شخص بتواند به مرور زمان از این ابعاد وجودی خودش را به گونه ای متمادی و مستمر برای همیشه ارضاء کند.[golrooz]
vaniya604
4th October 2014, 01:06 PM
خيانت/سواستفاده/دروغ
تووت فرنگی
10th October 2014, 06:55 PM
مچاله و آلوده بودن پول ها ...
zoh_reh
10th October 2014, 06:59 PM
کتک خوردن بچه ها....
نو آور
10th October 2014, 09:10 PM
کتک خوردن بچه ها....
این مشکل همان کودک آزاری است که در کشورهای متمدن، قوانین دقیق با ضمانت اجرائی های قدرتمندی دارد.
در ایران، قانون و اجرای قانون ضعیفی داریم. مشکل از اسلام نیست بلکه از فقه است.
vaniya604
10th October 2014, 09:43 PM
اینکه قفسات یخچال جابه جایی عمودی ندارن.الان میخوای یه سطل بذاری تو یخچال میبینی جا نمیشه.باید همه چیزو خالی کنی قفسه رو بیاری بیرون بزاری رو ریل بالایی.سطل رو بزاری.حالا باز ممکنه خیلی چیزای دیگه جا نشه رو قفسه بالایی.
کلا اگر به راحتی همه قفسه ها با وجود قرار داشتن اجسام روشون جابه جایی عمودی داشتن عالی بود.خیلی چیزا میشد تو یخچال جا داد.از شانس گند ما اونوقت يه چيزي پيدا ميشد كه افقيه و ما به طبقه ي افقي نياز داشتيم[nishkhand]
vaniya604
10th October 2014, 09:46 PM
نبود راهکار یا دستگاهی برای تشخیص هندوانه خوشمزه و قرمز[nadanestan] الان بهترين دستگاه دستته
با دست بزن بهش اگه صداش بم و ارووم بود قرمزو شيرينو ابداره[nishkhand]
meaning
10th October 2014, 10:47 PM
وسایل گرامیشی و سرمایشی باید آنلاین باشند؛ یعنی نرم افزار آن ها به شبکه جهانی نت و یکی از وب سایت های بین المللی اعلام آب و هوای روزانه متصل باشد؛ در ساعت مشخصی از روز آپدیت شود و داده های مورد نیاز خود را بگیرد، تا با انطباق با آب هوای روزانه میزان درجه سرمای بیرون دهی وسیله سرمایشی با هوای بیست و چهار ساعته هزینه ها به حداقل برسند.
meaning
10th October 2014, 11:01 PM
برای پاسخ به پرسش "آنچه شما را می آزارد" یک راه حل دیگر می تواند "چکار نکنیم" باشد.
mamadshumakher
11th October 2014, 06:38 PM
نداشتن درجه بندی سطح کیفیت شیرینی فروشی ها
شیرینی فروشی 5 ستاره و 4 ستاره و 3ستاره ....
قیمت ها هم همینطور....
میری تو یه شهری یه قنادی میبینی نمای ساختمون قشنگه .شیرینی میگیری تا 2 قرن یادش میوفتی اشتهات کور میشه
zoh_reh
11th October 2014, 07:53 PM
این مشکل همان کودک آزاری است که در کشورهای متمدن، قوانین دقیق با ضمانت اجرائی های قدرتمندی دارد.
در ایران، قانون و اجرای قانون ضعیفی داریم. مشکل از اسلام نیست بلکه از فقه است.
سلام
واقعا کودک آزاری آزار دهنده ترین حادثه ایه که اتفاق می افته، کودک ضعیفه و بی آزار نمیدونم چطور میشه این اتفاق می افته و متاسفانه از طرف مادر که این اتفاق می افته دردناکتره!!!
هفته قبل یکی از مربیان مهد کودک میگفت پسر 5 ساله اومد مهد دیدم پشت دستش سوخته و به سختی نقاشی می کشید ازش علت سوختگی رو پرسیدم گفت رو گوشی مامان از دستم افتادو
شکست بعد مامان دستمو با قاشق داغ کرد [negaran][taajob][nadanestan] واقعا جای تاسف داره !!!! از روزی که این قضیه رو شنیدم حالم خرابه...
کشورهای متمدن با کودک ازاری خیلی بیشتر از ما مواجه بودند و همین موجب شد تا راهی برای کاهش این قضیه در نظر بگیرن و در اینمورد هم مراکز فعالی دارند ،
نا گفته نمونه اورژانسهای اجتماعی در بعضی از استانهای کشورمون از جمله مازندران فعال شدن که به امور کودک آزاری و به نوعی همسر آزاری و دختران فراری و... رسیدگی می کنند ، شماره
تماسش 123 هست و این شماره در استانهایی که فعالند 24 ساعته جوابگو هستند و ضمانت اجرائی هم دارند .
با عذر خواهی از استارتر و دوستان که بحث از موضوع تاپیک دور شد.[golrooz]
mamadshumakher
11th October 2014, 08:18 PM
سلام
واقعا کودک آزاری آزار دهنده ترین حادثه ایه که اتفاق می افته، کودک ضعیفه و بی آزار نمیدونم چطور میشه این اتفاق می افته و متاسفانه از طرف مادر که این اتفاق می افته دردناکتره!!!
هفته قبل یکی از مربیان مهد کودک میگفت پسر 5 ساله اومد مهد دیدم پشت دستش سوخته و به سختی نقاشی می کشید ازش علت سوختگی رو پرسیدم گفت رو گوشی مامان از دستم افتادو
شکست بعد مامان دستمو با قاشق داغ کرد [negaran][taajob][nadanestan] واقعا جای تاسف داره !!!! از روزی که این قضیه رو شنیدم حالم خرابه...
کشورهای متمدن با کودک ازاری خیلی بیشتر از ما مواجه بودند و همین موجب شد تا راهی برای کاهش این قضیه در نظر بگیرن و در اینمورد هم مراکز فعالی دارند ،
نا گفته نمونه اورژانسهای اجتماعی در بعضی از استانهای کشورمون از جمله مازندران فعال شدن که به امور کودک آزاری و به نوعی همسر آزاری و دختران فراری و... رسیدگی می کنند ، شماره
تماسش 123 هست و این شماره در استانهایی که فعالند 24 ساعته جوابگو هستند و ضمانت اجرائی هم دارند .
با عذر خواهی از استارتر و دوستان که بحث از موضوع تاپیک دور شد.[golrooz]
سلام و تشکر از موضوعی که بیان کردید.
نه از موضوع تاپیک دور نشدید و قبلا هم ذکر شد که راه حل ها هم بیان بشه همینجا.
اگر اطلاعات بیشتری درباره این ارگان دارید لطفا در تاپیک جداگانه توضیحات کاملتری بفرمایید.ممنون[golrooz]
جوان ایرانی
11th October 2014, 08:54 PM
آخ آخ
گفتی فاطیما جان!
مسئله ای شده واسه من ! [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
"VICTOR"
14th October 2014, 04:35 PM
دو مورد هست که یکیش که خوب بود رو فراموش کردم [bihes] مورد دیګه رو می نویسم ولی چیزی آزارم نمیده [khanderiz] جهت پیشنهاد هست ...
یه نرم افزار سرعت سنج هم در ګوشی ها نصب کنن ، حالا نمیدونم هست نیست [nadanestan] ولی باشه لازمه ... [golrooz]
"VICTOR"
14th October 2014, 04:40 PM
سلام
در شهرستان بیرجند حدود سه و اندی سال پیش که خاطرم هست در تاکسی ها دستګاهی بود مثل این کارت خوان های اتوبوس که کارت اتوبوس و تاکسی یکی بود ...
نمیدونم چه جوریاست ولی خیلی از امکانات که تازه در کشور اجرا میشه در بدو بیرجند اون ها رو اجرا می کنه ، مثلاً یادمه خیلی سال پیش میشه ګفت 8 - 9 سال پیش قبل تر در اتوبوس های بیرجند تلفن عمومی بود یا کارتی شدن اتوبوس ها اول اونجا اجرا شد ...
سروه74
15th October 2014, 12:24 AM
خداییش هرچی فک کردم چیزی نیس که من وبیازارد
رضوس
15th October 2014, 07:24 AM
چرا من الان باید حدود 7-8 ساعت وقت بزارم برای یه کلاس فارسی عمومی[tafakor]
حسین متقی
16th October 2014, 12:09 AM
مشکلی که منو ازار میده امروز این بود
دوست دوران دبیرستانم که دانشگاه شریف عمران میخونه میخواد بورسیه بگیره از ایران بره
چرا یک دانشجوی بهترین دانشگاه کشور در یک رشته ی نسبتا عالی
باید به این موضوع انقدر عمیق و جدی فکر کنه که به زبون بیاره و مطرحش کنه ؟؟؟
چرا این طرز فکر رواج پیدا کرده؟
چرا کسی نمیخواد اینجارو بسازه؟
همه میخوان برن از ساخته های دیگران اونور اب استفاده کنند؟
AaZaAdeh
16th October 2014, 12:17 PM
دو مورد هست که یکیش که خوب بود رو فراموش کردم [bihes] مورد دیګه رو می نویسم ولی چیزی آزارم نمیده [khanderiz] جهت پیشنهاد هست ...
یه نرم افزار سرعت سنج هم در ګوشی ها نصب کنن ، حالا نمیدونم هست نیست [nadanestan] ولی باشه لازمه ... [golrooz]
[nishkhand]
یه گوسفنده بود یه مدت باب شده بود میپرید از روی حصار بود نرده بود هم چینی چیزی...به نسبت گوشی ها تندر و کندتر بود سرعت پرشش...من امتحانش نکردم...اما میگن اینجوری بود...فک کنم تو گوشی های برند خوب به جای پرش پرواز میکرده[khande]
"VICTOR"
16th October 2014, 12:59 PM
[nishkhand]
یه گوسفنده بود یه مدت باب شده بود میپرید از روی حصار بود نرده بود هم چینی چیزی...به نسبت گوشی ها تندر و کندتر بود سرعت پرشش...من امتحانش نکردم...اما میگن اینجوری بود...فک کنم تو گوشی های برند خوب به جای پرش پرواز میکرده[khande]
[khande]
سلام
نه منظورم سرعت مسیر (مثل سرعت سنج ماشین[sootzadan]) بود نه ګوشی ، ګوشی که آره هست نرم افزارش (ګوسفندیشو ندیدم اما [nishkhand] / جالبه)
leaflet
16th October 2014, 01:28 PM
خیلی ناراحتم الانحالم خوب نیس نمیتونم از خونه برم بیرون همه کارام مونده...
optici
16th October 2014, 06:10 PM
پنج شنبه جمعه ها آشپز خونه ی خوابگاه پره واسه این که نوبتت بشه و شعله پیدا کنی کلی باید الاف بشی [khabalood]
"مهدی"
16th October 2014, 06:41 PM
خودم
homeyra
16th October 2014, 06:52 PM
به محض اینکه شروع میکنم به ظرف شستن،پیشونی یا بینی ام شروع میکنه به خاریدن...[khejalat]
خیلی ازار دهنده اس[nishkhand]
AaZaAdeh
16th October 2014, 08:24 PM
خدا نکنه من شماره کسی رو که خیلی وقته به کارم نیمده پاک کنم.....2 سااااعت نگذشته در کمال تعجب بعد 2 سال به همون شخص کارم گیر میشه sh_dokhtar9...اما دیگه شمارشم ندارم...حالا بیا شماره شو گیر بیارsh_dokhtar2...کاش گوشی هم مثل ویندوز یه سطل زباله داشت که یه کور سوی امیدی باقی می موند(البته اگه شیفت دیلیت نکنمم اونجا[nishkhand])
masoume.a.92
17th October 2014, 07:00 PM
به محض اینکه شروع میکنم به ظرف شستن،پیشونی یا بینی ام شروع میکنه به خاریدن...[khejalat]
عزیزم منم همین مشکلو دارم. گوشم ولی بیشتر میخاره!!! [nadidan] اگه ادامه دار بشه کل تنم همینجور میشه...
برای من وقتی آب گرمو ببندم و با آب سرد ظرف بشورم حل میشه مشکل.
فک کنم شمام مثل من با اب گرم مشکل داری!
امتحان کن.
mamadshumakher
19th October 2014, 09:23 PM
نبود تجهیزات نرم افزار یا دستگاهی که با بررسی وضعیت بدن پیشنهاد بدهد الان زمان استفاده از چه نوع ماده غذایی هست[nadanestan]
فردی ساعت 11 صبح احساس گرسنگی میکند چه چیزی مناسب است...
فردی به علت تحرک زیاد دچار تعریق و افزایش ضربان قلب میشود...
فردی تعداد زیادی جعبه ینگین را از تعدادی پله بالا میبرد...
گاهی بدن در لحظه ای خاص به اب نیاز دارد.گاهی به شیرینی.گاهی به میوه و گاهی هم به غذا...
و رعایت این نکات تاثیر زیادی در سلامتی بدن خواهد داشت.[tafakor] نخواهد داشت؟
حسین متقی
19th October 2014, 09:34 PM
خیلی ناراحتم الانحالم خوب نیس نمیتونم از خونه برم بیرون همه کارام مونده...
چرا؟
چرا حالت بده؟
چرا نمیتونی بری بیرون؟
واقعا لازمه بری بیرون واسه اون کار ها --- خیلی ککارارو میشه اینترنتی انجام دا
حسین متقی
19th October 2014, 09:36 PM
خودم
مگه آزار داری بچه؟؟؟؟
دست از سر خودت بردار!!!
حسین متقی
19th October 2014, 09:40 PM
خدا نکنه من شماره کسی رو که خیلی وقته به کارم نیمده پاک کنم.....2 سااااعت نگذشته در کمال تعجب بعد 2 سال به همون شخص کارم گیر میشه sh_dokhtar9...اما دیگه شمارشم ندارم...حالا بیا شماره شو گیر بیارsh_dokhtar2...کاش گوشی هم مثل ویندوز یه سطل زباله داشت که یه کور سوی امیدی باقی می موند(البته اگه شیفت دیلیت نکنمم اونجا[nishkhand])
موقع ذخیره کانتکت از گزینه های مربوط به بک آپ روی سیمکارت و بک آپ داخلی استفاده کنید که مثل همون سطل آشغال ویندوز میمونه!!!
حسین متقی
19th October 2014, 09:55 PM
نبود تجهیزات نرم افزار یا دستگاهی که با بررسی وضعیت بدن پیشنهاد بدهد الان زمان استفاده از چه نوع ماده غذایی هست[nadanestan]
فردی ساعت 11 صبح احساس گرسنگی میکند چه چیزی مناسب است...
فردی به علت تحرک زیاد دچار تعریق و افزایش ضربان قلب میشود...
فردی تعداد زیادی جعبه ینگین را از تعدادی پله بالا میبرد...
گاهی بدن در لحظه ای خاص به اب نیاز دارد.گاهی به شیرینی.گاهی به میوه و گاهی هم به غذا...
و رعایت این نکات تاثیر زیادی در سلامتی بدن خواهد داشت.[tafakor] نخواهد داشت؟
خدا این دستگاه رو اتوماتیک تو بدن تمام انسان ها گذاشته
گرچه بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه اما معمولا من که حسش میکنم!!
دانشمندا بعد از چندین سال تحقیق فهمیدن که بدن ادم تمایل بیشتری به خوردن مواد غدایی داره که بهشون نیاز داره
یعنی مثلا یه چیزی هوس میکنی ممکنه(ممکنه) به خاطر این باشه که بدنت بهشون نیاز داره
البته من فقط یه مستند و یه مقاله در این باره دیده بودم و خوندم و اطلاعات دقیق و کاملتر رو باید برین از اینترنت سایت های انگلیسی زبان پیدا کنید
mamadshumakher
19th October 2014, 10:18 PM
خدا این دستگاه رو اتوماتیک تو بدن تمام انسان ها گذاشته
گرچه بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه اما معمولا من که حسش میکنم!!
دانشمندا بعد از چندین سال تحقیق فهمیدن که بدن ادم تمایل بیشتری به خوردن مواد غدایی داره که بهشون نیاز داره
یعنی مثلا یه چیزی هوس میکنی ممکنه(ممکنه) به خاطر این باشه که بدنت بهشون نیاز داره
البته من فقط یه مستند و یه مقاله در این باره دیده بودم و خوندم و اطلاعات دقیق و کاملتر رو باید برین از اینترنت سایت های انگلیسی زبان پیدا کنید
منم یه چیزایی شنیده بودم و یه اعتقاداتی هم دارم.
مثلا اگر یکی از کدو خوشش نمیاد و جوری بدش میاد که با خوردنش دچار حالات[tahavoo] میشه به نظرم بدن این فرد نیازی به کدو نداره.
و یکی چربی نمیتونه بخوره همینطور.نیازی به چربی نداره و با نخوردنش مشکلی براش پیش نمیاد.
مثل من که با پیاز مشکل دارم[nishkhand]
ولی این مشکلی که بیان کردم برای حالات لحظه ای هست.
مثلا یکی رفته سر کار کل روز رو محاسبات انجام داده.غروب میاد خونه اب میخوره ولی تاثیریو که انتظار داره رو نمیگیره.خب این دستگاه اگر بود پیشنهاد میداد که یه چیزی قندی بخوره( اگر درست گفته باشم)
فردی که 50 تا جعبه سنگین رو جابه جا کنه فکر میکنم مواد غذایی متفاوتی با فردی که 540 متر با سرعت دویده نیاز داره[tafakor]
meaning
20th October 2014, 04:36 PM
مایع طرف شویی که ازش استفاده میکنی حتما عوض کن؛ شاید از این باشه. حساسیت به حباب های مایع ظرف شویی که موقع شست و شو بالا می آن و روی صورتت میشینن.
meaning
20th October 2014, 04:46 PM
آیا پمپ بنزین دزد است؟
آیا سامانه پمپ بنزنین دزد است؟
آیا ایراد از کاربر پمپ بنزین است؟
آیا دولت دزد است؟
ملت دزد است؟
دزد دزد است؟
اصلا ما دزد داریم؟
-----
امروز رفتم پمپ بزنین برای چندمین بار 10 لیتر گرفتم، که سامانه روی 3843 تومان متوقف شد؛ و برای چندمین بار چهار هزار تومان دادم و آقای عزیز که مسئول پای سامانه بودند؛ باقی 4 هزار تومان مرا ندادند؛ این کار براشون عادی شده است؛ یک دزدی روتین؛ می گن پول خرد نداریم. تو هم چون هول ِ بزنین رو داری و دولت بر تو منت گذاشته نباید حرف بزنی همینکه بنزین بهت دادن با این نرخ از سرت زیادی است. یعنی همیشه باید 100 الی 200 تومان چرب و زیاد نوش جان کنند؛ و توی چشماتم زل بزنند.
حالا به نظر من یک از راهکارها برای حل این معضل و جلوگیری از دزدی "چشم -تو-چشم" به این سبک این است؛ که چه؟ که شبکه کارت های عابر بانک را به سامانه های پمپ بزنین لینک کنند تا وقتی من رفتم بزنین بزنم؛ وارد کنم 3724.239999 هزار تومان و بنزین مورد نیازم را دریافت کنم.
BaAaroOoN
20th October 2014, 05:24 PM
امروز رفتم پمپ بزنین برای چندمین بار 10 لیتر گرفتم، که سامانه روی 3843 تومان متوقف شد؛ و برای چندمین بار چهار هزار تومان دادم و آقای عزیز که مسئول پای سامانه بودند؛ باقی 4 هزار تومان مرا ندادند؛ این کار براشون عادی شده است؛ یک دزدی روتین؛ می گن پول خرد نداریم. تو هم چون هول ِ بزنین رو داری و دولت بر تو منت گذاشته نباید حرف بزنی همینکه بنزین بهت دادن با این نرخ از سرت زیادی است. یعنی همیشه باید 100 الی 200 تومان چرب و زیاد نوش جان کنند؛ و توی چشماتم زل بزنند.
من هم میخاستم همچین مشکلی رو عنوان کنم
چرا کشور ما که توی چیزهای پیش پا افتاده از اروپا هم جلو میزنه نمیتونه در زمینه ی مجهز سازی تاکسی های خطی به سیستم پرداخت الکترونیکی پول کاری انجام بده؟
من روزانه بارها و بارها در مسیر رفت و برگشت از تاکسی استفاده میکنم
هر بار هم از دادن باقی پول امتناع میکنن که ما پول خرد نداریم
حالا اگه روزی یه بار بود میشد ازش چشم پوشی کرد
ولی من به شخصه اگه در هر بار استفاده از تاکسی من بخام از باقی پولم صرف نظر کنم روزانه هزینه ی هنگفتی میشه
و خیلی در این رابطه ناراضی م!!!!
حسین متقی
20th October 2014, 06:18 PM
آیا پمپ بنزین دزد است؟
آیا سامانه پمپ بنزنین دزد است؟
آیا ایراد از کاربر پمپ بنزین است؟
آیا دولت دزد است؟
ملت دزد است؟
دزد دزد است؟
اصلا ما دزد داریم؟
-----
حالا به نظر من یک از راهکارها برای حل این معضل و جلوگیری از دزدی "چشم -تو-چشم" به این سبک این است؛ که چه؟ که شبکه کارت های عابر بانک را به سامانه های پمپ بزنین لینک کنند تا وقتی من رفتم بزنین بزنم؛ وارد کنم 3724.239999 هزار تومان و بنزین مورد نیازم را دریافت کنم.
راه حل ساده تر اینه که از قبل پول خرد اماده کنید تا بهانه ی باقی نمونه
یا اینکه به نشانگر لیتر در پمپ بنزین اهمیت ندین و به اندازه ی 4000تومان بنزین بزنید نه به اندازه ی 10 لیتر! من خودم همیشه 30 هزار تومان بنزین میزنم اصلا هم نمیدونم چند لیتر میشه!!!
تووت فرنگی
20th October 2014, 06:20 PM
شاید بشود عوامل محیطی را سازگار کرد اما وای از انسان های بی منطق!!!!
مرا انسان های بی منطق آزار می دهد ...
حسین متقی
20th October 2014, 06:23 PM
من هم میخاستم همچین مشکلی رو عنوان کنم
چرا کشور ما که توی چیزهای پیش پا افتاده از اروپا هم جلو میزنه نمیتونه در زمینه ی مجهز سازی تاکسی های خطی به سیستم پرداخت الکترونیکی پول کاری انجام بده؟
من روزانه بارها و بارها در مسیر رفت و برگشت از تاکسی استفاده میکنم
هر بار هم از دادن باقی پول امتناع میکنن که ما پول خرد نداریم
حالا اگه روزی یه بار بود میشد ازش چشم پوشی کرد
ولی من به شخصه اگه در هر بار استفاده از تاکسی من بخام از باقی پولم صرف نظر کنم روزانه هزینه ی هنگفتی میشه
و خیلی در این رابطه ناراضی م!!!!
من هروقت راننده میگه پول خورد نداره منم پولو ازش پس میگیرم و موقع پیاده شدن بهش میگم منم پول خورد ندارم پس پول نمیدم!!!
اونوقت یادش میفته پول خوردشو کجا گذاشته
امتحان کنین این بهترین روش تقویت حافظس - من تست گرفتم
homeyra
20th October 2014, 07:08 PM
من هروقت راننده میگه پول خورد نداره منم پولو ازش پس میگیرم و موقع پیاده شدن بهش میگم منم پول خورد ندارم پس پول نمیدم!!!
اونوقت یادش میفته پول خوردشو کجا گذاشته
امتحان کنین این بهترین روش تقویت حافظس - من تست گرفتم
رفتارشون خیلی بده،منم اینجور فکر میکردم که باید پولمو بگیرم ازشون اما آدم صدتومن،دویست تومنش بره ،بهتره تا چهارتا تیکه بشنوه...البته اگر من هم پسر بودن،رفتاری مثل شما شایدم جدیتر با یک راننده تاکسی که به ظاهر پول خورد نداره،میکردم،منتها این است تفاوت دختر با پسر در جامعه ما....و این هم یک مورد آزاردهنده برای من.
نکته:میدونم خیلی با نقل قول حال نمیکنی [shaad]
"مهدی"
20th October 2014, 07:54 PM
مگه آزار داری بچه؟؟؟؟
دست از سر خودت بردار!!!
این باید دست از سر من برداره ;)
تووت فرنگی
21st October 2014, 10:00 AM
مشکلی که منو ازار میده امروز این بوددوست دوران دبیرستانم که دانشگاه شریف عمران میخونه میخواد بورسیه بگیره از ایران برهچرا یک دانشجوی بهترین دانشگاه کشور در یک رشته ی نسبتا عالیباید به این موضوع انقدر عمیق و جدی فکر کنه که به زبون بیاره و مطرحش کنه ؟؟؟چرا این طرز فکر رواج پیدا کرده؟چرا کسی نمیخواد اینجارو بسازه؟همه میخوان برن از ساخته های دیگران اونور اب استفاده کنند؟با سلام. فکر نمى کنم کسى دلش غربت را بخواهد و از ماندن در وطن بيزار بآشد.. اما گاهى شرايط طورى ست که طرف را اجبار به رفتن مى کند... يکى از آشنايان ما پسرى هست 27ساله با فوق ليسانس مکانيک از دانشگاه اميرکبير .. ايشون بعد از اتمام درسشون حدود 2-3 سالى براى کار اقدام ميکنند که هيچ کجا استخدام نمى شوند و حتى در شرکت هاى خصوصى هم کارى پيدا نمى کنند.. و ايشون تصميم گرفتند براى گرفتن دکترا به آمريکا بروند.. حال پذيرش گرفتند و حدود 1 سالى رفتند.... چرا نبايد رفت وقتى براى کار شرايطى هست که نبايد باشد، که به مدل مو و ريش و لباس هاى کارکنان ايراد مى گيرند... برادر من در جايى که کار مى کند با اينکه فوق ليسانس برق است از بهترين دانشگاه ايران نبايد ريش پرفسورى بگذارد زيرا ايراد مى گيرند.. ايا اين سبب ساختن وطن است؟ وقتى همه جا پارتى بازى است و بجاى نيروهاى متخصص و با استعداد افرادى با پارتى وارد شدند و کار نمى کنند چنين مى شود... از اين مواردى که رفتند زياد است بخواهم بگويم وقت مى برد.. يکى از کارکنان ناسا که پسرى جوان و ايرانى ست روى موهايش طرح ستاره انداخته بود حالا اينجا به يک مدل ريش ساده بد نگاه مى کنند.... دوست من آنقدر که اينجا براى افراد شايسته حرف در مى آورند و سعى مى کنند برايش بزنند هيچ کجا نيست... الآن اکثر دوستان برادر من در کشورهاى مختلف درس مى خوانند دليلش هم اين است که با سن بيست و خورده اى کار پيدا نکردند و اگر دقيق نگاه کنيد قريب به اتفاق افراد هوشمند و شايسته در اين کشور به انزوا کشيده شده اند ؛ رفتن چاره نيست اما براى پسرى که کار ندارد و با خجالت به خانواده اش نگاه مى کند راهى ديگر نمى گذارد....
تووت فرنگی
21st October 2014, 10:18 AM
و اينکه دوستان در باب بقيه ى پول گفتند چيزى بگويم؛ دوستى تعريف مى کرد در کشور سوئد براى خريد يک شلوار از يک فروشگاه مارک اقدام مى کنند، شلوار را بپا مى کند و در ماشين لباس شويى مى اندازند، پس از شستشو رنگ شلوار از مشکى به قرمز تغيير مى کند. به فروشگاه مذکور مى رود، فروشنده شلوار را عوض مى کند. فرض کنيد قيمت شلوار قبلى مثلا هزار تومان است و شلوار جديد نهصد و پنجاه تومان، فروشنده علاه بر تعويض شلوار پنجاه تومان بقيه را پس مى دهد!!! منظور اينکه فروشنده مبلغ بسيار اندک باقى مانده را پس مى دهد.. حالا فروشنده هاى ما 300تومان بقيه را شکلات مى دهد و بعضا بقيه را پس نمى دهند و يادشان رفته است حق با مشترى ست.. فرق در همين چيزهاست. اينجا بايد حقت را به زور بگيرى ... و ايراد از ايران عزيز نيست، از ما آدم هايش است که اسلام و دينمان را به جاى عمل، فرياد مى زنيم... مرا؛ حق خورى و لگدمال شدن استعدادها آزار مى دهد.
meaning
21st October 2014, 02:18 PM
شاید بشود عوامل محیطی را سازگار کرد اما وای از انسان های بی منطق!!!!
مرا انسان های بی منطق آزار می دهد ...
من نظﺮﻣﻮ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺗﺤﻤﯿﻞ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ، ﺍﻣﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻧﻈﺮﺵ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺍﺳﺖ ، ﺧﺮ ﺍﺳﺖ ، ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ﺭﻓﺖ
-فامیل دور
--------
ایشالا از این به بعد از این تاکتیک توی زندگی روزمره در برخورد با اطرافیان استفاده کنید؛[golrooz]
vaniya604
21st October 2014, 02:41 PM
عزیزم از تو بعیده اینطور رفتاری[taajob3]
AaZaAdeh
22nd October 2014, 03:13 PM
موقع ذخیره کانتکت از گزینه های مربوط به بک آپ روی سیمکارت و بک آپ داخلی استفاده کنید که مثل همون سطل آشغال ویندوز میمونه!!!
ممنونم
ولی من همیشه قبل از بک آپ گیری اول ادیت انجام میدم...مشکل اینجاست...[labkhand]
حسین متقی
13th November 2014, 12:10 AM
با سلام. فکر نمى کنم کسى دلش غربت را بخواهد و از ماندن در وطن بيزار بآشد.. اما گاهى شرايط طورى ست که طرف را اجبار به رفتن مى کند... يکى از آشنايان ما پسرى هست 27ساله با فوق ليسانس مکانيک از دانشگاه اميرکبير .. ايشون بعد از اتمام درسشون حدود 2-3 سالى براى کار اقدام ميکنند که هيچ کجا استخدام نمى شوند و حتى در شرکت هاى خصوصى هم کارى پيدا نمى کنند.. و ايشون تصميم گرفتند براى گرفتن دکترا به آمريکا بروند.. حال پذيرش گرفتند و حدود 1 سالى رفتند.... چرا نبايد رفت وقتى براى کار شرايطى هست که نبايد باشد، که به مدل مو و ريش و لباس هاى کارکنان ايراد مى گيرند... برادر من در جايى که کار مى کند با اينکه فوق ليسانس برق است از بهترين دانشگاه ايران نبايد ريش پرفسورى بگذارد زيرا ايراد مى گيرند.. ايا اين سبب ساختن وطن است؟ وقتى همه جا پارتى بازى است و بجاى نيروهاى متخصص و با استعداد افرادى با پارتى وارد شدند و کار نمى کنند چنين مى شود... از اين مواردى که رفتند زياد است بخواهم بگويم وقت مى برد.. يکى از کارکنان ناسا که پسرى جوان و ايرانى ست روى موهايش طرح ستاره انداخته بود حالا اينجا به يک مدل ريش ساده بد نگاه مى کنند.... دوست من آنقدر که اينجا براى افراد شايسته حرف در مى آورند و سعى مى کنند برايش بزنند هيچ کجا نيست... الآن اکثر دوستان برادر من در کشورهاى مختلف درس مى خوانند دليلش هم اين است که با سن بيست و خورده اى کار پيدا نکردند و اگر دقيق نگاه کنيد قريب به اتفاق افراد هوشمند و شايسته در اين کشور به انزوا کشيده شده اند ؛ رفتن چاره نيست اما براى پسرى که کار ندارد و با خجالت به خانواده اش نگاه مى کند راهى ديگر نمى گذارد....
به نظر من کسی که فوق لیسانس مکانیک داره میتونه با هزینه ی شخصیش یه کار راه بندازه و خودش شرکت ثبت کنه و تولیدی کوچک و مختصری داشته باشه
خرجش یه دستگاه لیزر و یا پرینتر 3بعدی و یا یه سی ان سی رو میزی یا ..... هست و یه کامپیوتر و 20 متر مربع فضا حتی توی یه زیر زمین
مهم اینه افرادی مثل ایشون میخوان از اول طراح و پشت میز نشین با حقوق مکفی بشند
یه جورایی توقعشون زیاده -
برای همین رفتن دکترا بگیرن که قطعا هزینش بیشتر از چیزاییه که نوشتم و نتیجش فقط یه دکتراست و البته چند سال بیکاری و خرج بیشتر و بعد باید بیان تدریس کنن یا همون امریکا کار پیدا کنند
هنر اینه اینجا با همین امکانات کار ایجاد کنند
اگه بلد نباشن کار ایجاد کنن پس فوق لیسانس مکانیک به چه دردی میخوره؟؟
البته این برای همه صادق نیست و من قضاوتی نمیکنم اما عمومیتی که دیدم اینه
برای همین نرفتم دانشگاه
در نتیجه مشکل هست اما مشکل اصلی دید و طرز فکر و مهمتر از همه نگرش انسانهاست
حسین متقی
13th November 2014, 12:13 AM
رفتارشون خیلی بده،منم اینجور فکر میکردم که باید پولمو بگیرم ازشون اما آدم صدتومن،دویست تومنش بره ،بهتره تا چهارتا تیکه بشنوه...البته اگر من هم پسر بودن،رفتاری مثل شما شایدم جدیتر با یک راننده تاکسی که به ظاهر پول خورد نداره،میکردم،منتها این است تفاوت دختر با پسر در جامعه ما....و این هم یک مورد آزاردهنده برای من.
نکته:میدونم خیلی با نقل قول حال نمیکنی [shaad]
نکته : من خیلی هم با نقل قول موافقم
هرجا روقت هرکسی خواست نقل قول کنه جواب میدیم [nishkhand][cheshmak]
حسین متقی
13th November 2014, 12:20 AM
پنج شنبه جمعه ها آشپز خونه ی خوابگاه پره واسه این که نوبتت بشه و شعله پیدا کنی کلی باید الاف بشی [khabalood]
یک عدد پیکنیکی کوهی 40 هزار تومان است که شارژش هم 25تومن میشه
با دوستاتون 4نفری تو یه قابلمه غذا درست کنین میشه نفری 10 هزار تومان
*FATIMA*
13th November 2014, 10:16 AM
اين بوى سيگارى كه تو تاكسى ها و اتوبوس ها هست [sar dard]
حسین متقی
15th November 2014, 01:12 AM
اين بوى سيگارى كه تو تاكسى ها و اتوبوس ها هست [sar dard]
یه دستگاه برقیه کوچیک هست که کمتر از 50 هزارتومان قیمت داره(فکر کنم 40تومن اینورا بود --) توی تاکسی یا اتاق یا هر مکان کوچک دیگه ای بزارید با استفاده از برق 12 ولت ماشین (شارژ فندکی) کار میکنه
(ورودی 220 هم میخوره)
حداقل 1-2 سالی کار میکنه(حداکثر 10 سال)
و همیشه روشنه و هر بوی نامطبوع شیمیایی رو فقط با قدرت یونیزه کردن هوا از بین میبره! مثل بوی سیگار
لامپ کم مصرفش هم هست
که میشه با یکی از لامپای اتاق عوض کرد و این دستگاه رو داخل خودش داره - تا وقتی لامپ نسوزه(1-2سال) کار میکنه اون هم زیر 50 هزار تومان هست
توی ایران هم هست - جاهایی که دستگاه تصویه هوا دارن
homeyra
19th November 2014, 06:59 PM
الودگی هوای تهران
و سر درد و چشم درد و قلب درد ناشی از اون
حسین متقی
19th November 2014, 11:52 PM
الودگی هوای تهران
و سر درد و چشم درد و قلب درد ناشی از اون
از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید
از تهران خارج بشین
و هیچوقت برنگردید
اگر میخواین بمونین - خب پس مجبورید شرایط رو تحمل کنید!!!
optici
20th November 2014, 05:49 PM
سرعت پایین نت [negaran]
محمد حسین بابایی فرد
21st November 2014, 10:43 AM
بزرگترین حس آزاری که بهم دست میده وقتی هست که اختلافات طبقاتی رو میبینم ،
روانی میشم .
mamadshumakher
7th December 2014, 07:23 PM
بدبخت پنداری مردم
ترس از بدبختی بیشتر و حفظ بدبختی های فعلی.
ترس از ریسک.
خودرا شایسته موفقیت ندانستن
هدف نداشتن.
نداشتن تعریف از جایگاه شخصی مورد نظر
.................................................. ...
نو آور
9th December 2014, 05:37 PM
مشکلی که در خلال یکی از مطالب مفید در پست زیر ذکر شده:
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?164486-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D 8%AF%D8%9F%D8%9F%D8%9F%D8%9F&p=596706&viewfull=1#post596706
یعنی:
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﺩﺳﺖ ﺧﻂ ﺑﺪ ﺩﮐﺘﺮﻫﺎ، ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺮﮒ 7000 ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؟
یک راه حل ساده:
پزشکان و مراکز درمانی موظف شوند لیست داروها و یا آزمایشات لازم را، با استفاده از یک نرم افزار ایجاد و سپس روی برگه دفترچه پرینت کنند. یا اگر زیر ساخت ارتباطی در آن کشور فراهم بود، نسخه را روی شبکه «درگاه سرور ملی اطلاعات درمانی و نسخه نویسی» سوار کنند و بعد به بیمار یک شماره رهگیری بدهند تا داروها را از هر داروخانه ای که بخواهد، خریداری کند.
ظاهرا ایده فوق داره عملی می شه:
http://isna.ir/fa/news/93091811015/%D8%AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86
It's me
18th December 2014, 09:03 AM
ظاهرا ایده فوق داره عملی می شه:
http://isna.ir/fa/news/93091811015/%D8%AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86
خیلی هم خوبه. من خیلی بهش فکر کردم آخه این سابقه بیماری ها نباید ی جا ثبت شه! چیزی که به نظر خودم رسید این که دفترچه بیمه هام رو اون اولا نگه میداشتم بعدم دیدم کلی دفترچه بیمه الکی بعد ریختم دور..
خلاصه علاوه بر این که دست خط دکتر مشکلش حل میشه، مهمتر این که سابقه بیمار در میاد. مثلا طرف میفهمه که فصل بهار مثلا همیشه سرما میخوره به خاطر حساسیت و خیلی چیزا، این که دکتر میفهمه البته اگه وقت بذاره!! که مثلا خون دماغ شدن های متوالی عامل بیماری دیگری است و این که صرفا به دید یه چیز ساده بهش نگاه نکرد.
خلاصه به نظرم سلامتی از حساب بانکی مهم تره که میشه کلی گردش پولی رو از اولی ک حساب بازکردی به راحتی بگیری!
It's me
18th December 2014, 09:24 AM
دغدغه امروز صب:
من دو تا پست دادم، یکیش میخام حذف شه!!
It's me
18th December 2014, 09:36 AM
انرژی:
خیلی سرما و گرما از درزهای درها و پنجره ها بیرون میره، به غیر از خونه هایی ک جدیدا طراحی میشن و دوجداره... ک اونم باز هم .... کلی خونه هست تو سطح کشور که .... شاید راه حلی داشته باشد
یکی دیگه این که ب نظرم وقتی ما تو فقط بخشی از خونه هستیم چرا باید بخش دیگر خونه هم کولری و بخاری انرژی صرف کنن واسه سرد کردن یا گرم کردن، به نظرم با ی سری دیوار خونه رو محدود کنیم و این که مثلا ما قدمون 180 است چرا باید تا ارتفاع 3.35 سانتی متری از سقف خونه گرم یا سرد شه
It's me
18th December 2014, 09:37 AM
*کندن پولک ماهی.
یک دستگاه بسازیم فک کنم خوب فروش داشته باشه
*شکستن شیشه مثلا ظرف و لیوان
نمیدونم خیلی موقع ها ب این فکر کردم خب وقتی یه شیشه میشکنه مثلا لیوان چ جوری میشه فهمید همه تیکه ها جمع شدن، چون اگه نشن و برن تو پا، فاجعه ...
mamadshumakher
18th December 2014, 11:13 PM
ایستادن تو صف نونوایی مخصوصا وقتی به تو میرسه باید یه تنور صبر کنی[nadanestan]
It's me
19th December 2014, 06:13 PM
تو اتوبوس و مترو یه سری افرادی که وسط وای میسن، بعضی موقع ها احساس میشه ک دستگیره کم هست برای گرفتن. لذا به همدیگه دخیل میبندن
"VICTOR"
19th December 2014, 06:59 PM
تو اتوبوس و مترو یه سری افرادی که وسط وای میسن، بعضی موقع ها احساس میشه ک دستگیره کم هست برای گرفتن. لذا به همدیگه دخیل میبندن
سلام
اتوبوس یا مترو هیچ گاه نباید مملو از حد ظرفیت خودش بشه! اون چند عدد دستگیره هم جهت مواقع خیلی ضروریه... اونم تعدادش زیاده نه به این خاطر که همش پر بشه، برای اینکه شخصی که می ایسته آزادی انتخاب مکان داشته باشه از نظر من...
پس فرهنگ استفاده از این وسایل باید درست بشه نه تعداد دستگیره بعضاً... وسایل نقلیه ی شلوغ فقط سبب آزار اشخاص میشه... یاد بگیریم وقتی شلوغه سوار نشیم...
این نظر منه...
"VICTOR"
19th December 2014, 07:02 PM
ایستادن تو صف نونوایی مخصوصا وقتی به تو میرسه باید یه تنور صبر کنی[nadanestan]
سلام
به نظرم این مورد دیگه خیلی جاها رفع شده...
مثلا نونوایی جای خونه ی ما که صندلی گذاشته، هر کس میاد شماره میگیره، حدودا میگه کی برگرده... شخص میتونه بره دور بزنه کارشو انجام بده یا بشینه همونجا کتابی بخونه یا هر چی، وقتی شمارشو صدا زدن، بره نونشو بگیره.... [cheshmak]
homeyra
19th December 2014, 07:07 PM
سلام
اتوبوس یا مترو هیچ گاه نباید مملو از حد ظرفیت خودش بشه! اون چند عدد دستگیره هم جهت مواقع خیلی ضروریه... اونم تعدادش زیاده نه به این خاطر که همش پر بشه، برای اینکه شخصی که می ایسته آزادی انتخاب مکان داشته باشه از نظر من...
پس فرهنگ استفاده از این وسایل باید درست بشه نه تعداد دستگیره بعضاً... وسایل نقلیه ی شلوغ فقط سبب آزار اشخاص میشه... یاد بگیریم وقتی شلوغه سوار نشیم...
این نظر منه...
پس هیچوقت نباید سوار شیم
حدود ساعت هفت،تا هشت غلغله است...نمیشه سوار نشد...زودتر و دیر تر نداره،توی این بازه خیلی شلوغه.مردم کار دارن باید سوار شن.
پس بهتره بگیم باید حداقل هر یک دقیقه یکبار قطار جدید بیاد تا فرد نگران دیر کردنش نشه وگرنه سوار نشدن راه حل مناسبی نیست
"VICTOR"
19th December 2014, 07:17 PM
پس هیچوقت نباید سوار شیم
حدود ساعت هفت،تا هشت غلغله است...نمیشه سوار نشد...زودتر و دیر تر نداره،توی این بازه خیلی شلوغه.مردم کار دارن باید سوار شن.
پس بهتره بگیم باید حداقل هر یک دقیقه یکبار قطار جدید بیاد تا فرد نگران دیر کردنش نشه وگرنه سوار نشدن راه حل مناسبی نیست
بله، تعداد وسایل نقلیه باید افزایش پیدا کنه... شکی نیست...
از قبل هم برنامه ریزی کرد به موقع سوار شد یا وقتی سوار شد که هم موقع خلوتی رفت و هم سر وقت به مقصد رسید....
It's me
19th December 2014, 08:32 PM
سلام
این نظر منه...
نظر شما محترم ولی اینم نظر من:
در پاسخ به این که تعداد دستگیره هم جهت مواقع ضروریه...
ن اتفاقا مترو برای نشستن طراحی نشده، به چیدمان صندلی ها هم اگه دقت کنید صندلی های مترو جوری چیده شدن ک حداقل فضا را بگیرن و بالعکس بیشترین فضای خالی برای سر پا وای سادن باشه. چرا؟ چون ک مسیرهای مترو کوتاه. ایسگاه ب ایسگاه 2 دقیقه. خب حالا چرا پس اصن صندلی؟ واسه این ک باید همیشه واسه سالمندان و بیماران و ......
فضای خالی مترو ک واسه مسیرهای کوتاه رو مقایسه کن با اتوبوس های برون شهری، اون وقت متوجه میشین ک مترو واسه ایستادن، ولی اتوبوس برون شهری واسه سر پا وای سادن
راهش: هم افزایش ظرفیت نیس! چرا؟ چون گنجایشش بیشتر از نیس. راهش فرهنگ هم کاملا نیس،چرا؟ خب اجباره؟
راهش فقط و فقط ایجاد کلیدرهای جدید هس ک الان با این وضعیت اونم منتفی است راهش کاهش جمعیت پایتخت است
علي پارسا
19th December 2014, 09:05 PM
اينکه بچه محصل ها (شايد هم دانشجو ها) وقتي سوار اتوبوس مي شوند کيفشان که به شکل کوله پشتي پشتشان انداخته اند را در نمي آورند دستشان بگيرند اعصاب آدم را خرد مي کند!!!!!
نمي دانم به اينها چه درس مي دهند؟ آدم "آي کيو" اش اندازه دم پايي هم باشه عقلش بايد برسه که وقتي داخل اتوبوس مي شود بايد کوله پشتي اش را از پشتش بردارد و دستش بگيرد! [tafakor]
homeyra
19th December 2014, 11:20 PM
اينکه بچه محصل ها (شايد هم دانشجو ها) وقتي سوار اتوبوس مي شوند کيفشان که به شکل کوله پشتي پشتشان انداخته اند را در نمي آورند دستشان بگيرند اعصاب آدم را خرد مي کند!!!!!
نمي دانم به اينها چه درس مي دهند؟ آدم "آي کيو" اش اندازه دم پايي هم باشه عقلش بايد برسه که وقتي داخل اتوبوس مي شود بايد کوله پشتي اش را از پشتش بردارد و دستش بگيرد! [tafakor]
بعضی موقعا کیف سنگینه،نمیشه دست گرفت ولی شما چندتا مشت به کیفش بزنید،خودش متوجه میشه[nishkhand]
علي پارسا
20th December 2014, 04:00 AM
بعضی موقعا کیف سنگینه،نمیشه دست گرفت ولی شما چندتا مشت به کیفش بزنید،خودش متوجه میشه[nishkhand]
مشکل اينه که با اين کار دقيقا" پهناي جايي که طرف اشغال مي کنه دوبرابر مي شود، مثل اينکه وسط اتوبوس به جاي يک نفر دو نفر ايستاده باشند! وگرنه که حرفي نبود!
مخصوصا" اول صبح که شلوغ است.
اتفاقا" همين ديروز يکي از همين بچه ها سوار شد و باعث ايجاد مزاحمت در عبور افراد شد، يک پير مردي بهش گفت: پسرم کوله پشتي ات را بردار و دستت بگير، اون دستگيره بالايش را به همين خاطر گذاشته اند.
پسرک گفت: آخه سنگين است.
پير مرد گفت: بده من دستم بگيرم! [tafakor]
کاش سنگيني اين علمي که بچه ها به دوش مي کشند، فقط به اندازه درک چند نکته ساده در تعاملات اجتماعي به فهمشان اضافه کند. [golrooz]
hossien
20th December 2014, 04:02 AM
نظر شما محترم ولی اینم نظر من:
در پاسخ به این که تعداد دستگیره هم جهت مواقع ضروریه...
ن اتفاقا مترو برای نشستن طراحی نشده، به چیدمان صندلی ها هم اگه دقت کنید صندلی های مترو جوری چیده شدن ک حداقل فضا را بگیرن و بالعکس بیشترین فضای خالی برای سر پا وای سادن باشه. چرا؟ چون ک مسیرهای مترو کوتاه. ایسگاه ب ایسگاه 2 دقیقه. خب حالا چرا پس اصن صندلی؟ واسه این ک باید همیشه واسه سالمندان و بیماران و ......
فضای خالی مترو ک واسه مسیرهای کوتاه رو مقایسه کن با اتوبوس های برون شهری، اون وقت متوجه میشین ک مترو واسه ایستادن، ولی اتوبوس برون شهری واسه سر پا وای سادن
راهش: هم افزایش ظرفیت نیس! چرا؟ چون گنجایشش بیشتر از نیس. راهش فرهنگ هم کاملا نیس،چرا؟ خب اجباره؟
راهش فقط و فقط ایجاد کلیدرهای جدید هس ک الان با این وضعیت اونم منتفی است راهش کاهش جمعیت پایتخت است
سلام
ظرفیت هر واگن که طراحی شده است 144 نفر هست . چون ضریب اطمینان آن را بالاتر گرفتن وساخته شده خراب نمیشن که با سیستم فشار میرینداخل وبا همین سیستم فشار باید دربیان.!
البته طول عمر واگن ها به شدت کاهش می یابد.
hossien
20th December 2014, 04:04 AM
من اعصابم از این خورد میشه که نسل جدید علاقه ای به درس خوندن نداره و فقط به فکر اینن نمره بگیرین برن بالا و مدرک بگیرن. و خوش باشن
It's me
20th December 2014, 07:18 PM
ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه، این ک صبا نمیتونم بیدار شم! کلا از اول دبستان تا پایان تحصیلات دانشگاهی هم حتی الان هم کمر همت ب این بستم ک بیدار شم ساعت 7، ولی زودتر از 8 9 بیدار نمیشم. انواع گوشی ها و زنگ خور و افراد مختلف و روش های گوناگون.
ولی هیچ
hossien
20th December 2014, 08:41 PM
ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه، این ک صبا نمیتونم بیدار شم! کلا از اول دبستان تا پایان تحصیلات دانشگاهی هم حتی الان هم کمر همت ب این بستم ک بیدار شم ساعت 7، ولی زودتر از 8 9 بیدار نمیشم. انواع گوشی ها و زنگ خور و افراد مختلف و روش های گوناگون.
ولی هیچ
شاغل شین حل میشه مشکلتون
It's me
20th December 2014, 11:55 PM
شاغل شین حل میشه مشکلتون
شاغل هستیم، پس احتمالا چارش تعویض شغل هس!! ولی حیف درآمدش خوب است
* لازم ب ذکر است شغل دولتی؛ کارت زدن 7 8 صب داره و هستن مشاغلی دیگر ک ......
It's me
21st December 2014, 07:50 AM
میخام ی فایل دانلود کنم، از کجا تمامی سرورهای آپلودکننده رو شناسایی کنم و بعد بفهمم کدوم سرعتش بیشتر است؟
mamadshumakher
24th December 2014, 11:24 AM
صندلی عقب خودرو زاویش بیشتر نمیشه
نداشتن پیست اتومبیلرانی در شهرستان گرمسار
نبود اطلاعات دقیقی از جوانان هر شهرستان و علایق و استعداد ها و تواناییهایشان برای گرد هم ایی و استارت کارهای گروهی
امتحانات و سبک تدریس مسخره دانشگاه
خود دانشگاه
پیدا کردن دیگر اعضای خانواده در محیط های زیارتی بزرگ و شلوغ
امکان نداشتن تقسیم بندی و تغییر در سایز و محل اتاق های خانه
اتلاف انرژی زیاد منازل
استفاده از گاز و بنزین به عنوان سوخت
اطلاع نداشتن از احساس و وضعیت جسمی و روحی اعضای خانواده و دوستان نزدیک.
کاش میشد از طریق موبایل متوجه بشیم که الان دوستمون استرس داره یا ترسیده یا خیلی خوشحال شده یا غمگینه
اینکه خیلی از افراد نمیتونن استعداد و علایق خودشونو پیدا کنند و کلی استعداد و توانایی تلف میشه
MANE1371
24th December 2014, 12:44 PM
خواب باشی یکی هم بالا سرت کاهو باسکنجبین بخوره![gooshnakardan]
یعنی انگار داره با تریلی رو مخت راه میره.[sootzadan][sootzadan]
نو آور
26th December 2014, 02:50 PM
شخصا یکی از مواردی که برایم آزار دهنده است، انتشار هر از چند گاه خبرهائی از این دست در ایران است:
http://www.mehrnews.com/news/2446421/%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AE%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1
vaniya604
26th December 2014, 03:06 PM
ولی هیچسلام يه راه ساده و بي ضرر اينه كه=
1)شب زود بخوابين مثلا ساعت 10/11-
2)شب قبل خواب خوردن سيب يا نوشيدن شير
3) قبل خواب خوندن 5ايه اول سوره ي بقره
پيشنهاد ميكنم شماهم امتحان كنيد[golrooz]
vaniya604
26th December 2014, 03:18 PM
1)وقتي مراجعه كننده ای تو مطبه و بعضي مراجعه كننده ها، با اينكه ميدونن تو اتاق مراجعه كننده هست؛ اما بدون در زدن و بي نوبت همه ميان تو اتاق تا مشكلشون رو بگن...
2)يا وقتي بعضي اطرافيان مريض كه اطلاعي از نحوه ي برخورد با مريض يا اطلاعي از بيماري ندارن، بلند بلند به مريض تلقين ميكنن كه تو ميخواي بميري...تو فشار خون داري...تو لاغر شدي حتما بيماري داري...تو ........
حالا مراجعه كننده سالمه ! چيزيش هم نميشه، حك و پك داره نيگا ميكنه و ميلرزه كه نكنه واقعا ميخواد بميره!
علي پارسا
26th December 2014, 10:37 PM
اينکه توي ميادين ميوه و تره بار شهرداري افرادي مي خواهند ميوه ها را سوا کنند، يا توقع دارند کيفيت همه ميوه هاي ميدان به اندازه کيفيت ميوه فروشي سر کوچه باشه!
اگر مي شد همه مردم چند مدت باغداري کنندخيلي خوب مي شد. اون وقت مي فهميدند چه زحمتي بايد کشيده شود تا درخت محصول دهد، اون وقت به همين راحتي براي يک لک کوچک ميوه ها را دور نمي ريختند! آدم وقتي يک درخت کوچک هم داشته باشد و برايش زحمت کشيده باشد به قدري محصول دادن آن لذت بخش است که اگر ميوه به اندازه يک گاز زدن هم جاي سالم داشته باشد از همون يک گاز استفاده مي کند.
البته پولدارها که ميدان نمي روند ببينند من چه مي گويم[shaad]، شهرستان ها هم فکر کنم سيستمشان خيلي با تهران فرق کند.
حسین متقی
27th December 2014, 01:33 AM
من اعصابم از این خورد میشه که نسل جدید علاقه ای به درس خوندن نداره و فقط به فکر اینن نمره بگیرین برن بالا و مدرک بگیرن. و خوش باشن
2 تا نر و ماده سیلی 4 تا لگد به علاوه ی 2 تا ناسزا روش قدیمیشه که خب از مد افتاده
تشویق و تنبیه مالی که خب اصن به در نمیخوره
جوون های الان(البته خودم هم جوونم) یاز به یه هدف دارن برای حرکت
معمولا اهدافی که جوونا از جامعه و شرایط انتخاب میکنن از مسیر تحصیل نمیگذره
باید روی این مسئله کار بشه ادم ها متقاعد بشن که هدف و راه رسیدن بهش رو برای خودشون ترسیم کنند
و اونوقت خواهیم دید که یه جوون برای رسیدن به هدفش چیکار میکنه
البته اگر راهی برای رسیدن بهش داشته باشه
با این شرایط که همه چیز پول و پارتی و خلاصه به قول یاس بند پ هست
دیگه درس و مدرک اصلا به چشم نمیاد
باید از جایگاه های بالاتری با دید های وسیع تری بررسی بشه قضیه
hossien
27th December 2014, 02:59 AM
2 تا نر و ماده سیلی 4 تا لگد به علاوه ی 2 تا ناسزا روش قدیمیشه که خب از مد افتاده
تشویق و تنبیه مالی که خب اصن به در نمیخوره
جوون های الان(البته خودم هم جوونم) یاز به یه هدف دارن برای حرکت
معمولا اهدافی که جوونا از جامعه و شرایط انتخاب میکنن از مسیر تحصیل نمیگذره
باید روی این مسئله کار بشه ادم ها متقاعد بشن که هدف و راه رسیدن بهش رو برای خودشون ترسیم کنند
و اونوقت خواهیم دید که یه جوون برای رسیدن به هدفش چیکار میکنه
البته اگر راهی برای رسیدن بهش داشته باشه
با این شرایط که همه چیز پول و پارتی و خلاصه به قول یاس بند پ هست
دیگه درس و مدرک اصلا به چشم نمیاد
باید از جایگاه های بالاتری با دید های وسیع تری بررسی بشه قضیه
این طوری کارهای تحقیقاتی می خوابه بیکاری زیاد میشه و کسیمحصول نمی تونه طراحی کنه چون دانش آن را نداره
حسین متقی
28th December 2014, 03:02 PM
این طوری کارهای تحقیقاتی می خوابه بیکاری زیاد میشه و کسیمحصول نمی تونه طراحی کنه چون دانش آن را نداره
بله همین اتفاقی که الان زیاد شده
همینه دیگه
راه حلش میگم که از بالاتر باید بهش نگاه بشه
کسی که سیاست های حاکمیتی رو تایین میکنه باید به اینها توجه کنه
"VICTOR"
2nd January 2015, 05:07 PM
اینکه فردا باید با قطار برم و مسافران بین راهی که سوار میشن تمام تمرکز من رو میګیرن ...
جایی برای نشستن ندارن و من همش فکرم به اون سمت سوق پیدا می کنه و چه بسا با بچه های کوچیک میان ...
شاید هم مشکل از منه ، نمی تونم تمرکز کنم!
قطار اګه کوپه ای باشه ، تمیز نیست ! که البته تا به حال با مسئولینش صحبت کردم ... اګر هم اتوبوسی باشه مثل فردا که میرم ، مسافرین بین راهی مایه ی آزار هستن و برخورد مسئولینش در چنین مواردی بسیار ضعیف هست ...
پارتی ها در همه جا آزاردهندست ... از ریز مسائل تا موارد کلان ...
با این همه سفرهای قطار همیشه ماجراهای جالبی داره برای بیان ، تلخ یا شیرین [labkhand]
سونای
6th January 2015, 01:23 PM
چمدون رو نمیشه از پله ها برد بالا[khastegi] برا همین هر چقدرم ادم مستقلی باشی اینجاها باید کارتو بدی یکی دیگه انجام بده![bihes]
همسایه های طبقه اول موافقت نمیکنن اسانسور بزنن ..فعلا بحثه روش[sootzadan]
حالا اسانسور هم اوکی شه بقیه ی پله های این مسافـــــــــــــــــــــ ـــــــرت چی میشه؟
نمیشه یه ریلی چرخ تانکی[nishkhand] چیزی درست شه که هر چمدونی توش جا بخوره و بشه پله ها رو طی کنه!؟![tafakor]
بسی نیاز است[sootzadan]
mamadshumakher
8th January 2015, 09:27 AM
نمیشه یک دستی با گوشی های بزرگ کار کرد.
در صورتی که شخصی بخواهد لامپ های کم مصرف را دور انداخته و از لامپ های ال ای دی استفاده کند چه تدبیری باید بیندیشد؟ به طور مثال در اتاق خواب منازل اپارتمانی فقط یک سرپیچ و 40 سانت سیم از وسط اتاق اویزان است که یک لامپ کم مصرف به ان متصل است.
ورود ممنوع نکردن خودروهای شخصی به مرکز محیط های تجاری و شلوغ .
مشخص نبودن جاهای پارک خالی توسط ابزاری درون خودرو به صورت لحظه ای [tafakor]
hossyn.koala
8th January 2015, 10:43 AM
تنها چیزی ک به نظرم انسان درگیر اون میشه مخصوصا نخبه ها اینه ک بخوای طرح توجیحی بنویسی و بخوای اونو به یک ادم معموی توضیح بدی و در جواب فقط سرش رو تکون بده همین خخخخ
"VICTOR"
17th January 2015, 05:51 PM
همیشه گفتم بازم میگم بدترین موارد زندگی دروغ و مقایسه کردن هست....
اینی که هنوز جا نيفتاده این دو امر رو در زندگی شخصی جا بندازیم، وحشتناک منو آزار میده...
reza-1369
17th January 2015, 05:54 PM
جز ذهنم هیچی من ازار نمیده
یه تصمیم نمیتونه بگیره ادعاشم میشه[ghahr][ghahr][ghahr]
mamadshumakher
18th January 2015, 11:59 PM
امکان نداشتن انتقال نور یک اتاق روشنتر به اتاق کم نور تر به جای استفاده نکردن از لامپ
aisan.
20th January 2015, 07:55 PM
ذهنی ناامید و ترسیده
دلی پر از خشم تنفر از خودم
روزگاری که خودم رو دیگه لایق رسیدن به موفقیت نمیبینم
درصدای کم ام توی تست های آزمایشی که از کنکورا از خودم میگیرم
حافظه کمی که باعث شده دیگه چیزی وارد ذهنم نشه
کندر هم بیفایده هست چون خیلی کم هوش شدم
درد گردن و خواب آلودگی زیادم
ناتوانی در غلبه از ترس پریدن از مانع های بلند
گیجی محض چون نمیدونم چطوری درس بخونم یاد بگیرم و از ذهنم خارج نشن و اگر کسی سوالی کرد بتونم با اعتماد بنفس با صدای بلند جواب بدم.
وحسی که به خودم و ارزوهام پیدا کردم
واقعا همه چی آزاردهنده شده
نمیدونم چیکار کنم
نو آور
20th January 2015, 09:40 PM
ذهنی ناامید و ترسیده
گیجی محض چون نمیدونم چطوری درس بخونم یاد بگیرم و از ذهنم خارج نشن و اگر کسی سوالی کرد بتونم با اعتماد بنفس با صدای بلند جواب بدم.
نمیدونم چیکار کنم
آنچه فرمودید مشخصات یک افسردگی موقت است که همه انسانها در دوره ای آن را تجربه می کنند و امیدوارم با مشاوره خوب و تغییر نگرشهای ذهنی، به سرعت بر آن غلبه کنید.
It's me
21st January 2015, 10:12 AM
این ک زندگی ما تابعی از مواردی هست ک خودمان انتخاب نکرده ایم! ونمیتوانیم تابع را عوض کنیم،فقط و فقط عدد میدیم!!!!!!
عدد بده
aisan.
21st January 2015, 10:34 AM
بخاطر دعای خوب شما ممنونم
اواقعا امیدوارم بهتر بشم قبل این که 17 بهمن بشه.
"VICTOR"
21st January 2015, 06:29 PM
اینی که میګم آزار نمیده اما یکم جالب نیست ...
هندزفری ها رو بدون سیم کنن جوری که با بلوتوث (یا امواجی کم ضررتر) کار کنه هم ساختش خیلی راحت هست هم دیګه سیم نداره ... [shaad][golrooz]
It's me
21st January 2015, 07:35 PM
اینی که میګم آزار نمیده اما یکم جالب نیست ...
هندزفری ها رو بدون سیم کنن جوری که با بلوتوث (یا امواجی کم ضررتر) کار کنه هم ساختش خیلی راحت هست هم دیګه سیم نداره ... [shaad][golrooz]
الان نیس!
It's me
21st January 2015, 07:41 PM
ذهنی ناامید و ترسیده
نمیدونم چیکار کنم
چند چیز:
1. یک دوره افسردگی رو خیلی ها تجربه میکنند، ولی مهم میزان و مقدارش هست. و این ک این افسردگی خیلی هم میتونه خوب باشه اگه ازش استفاده شه.
2. برای مشاوره، به مرکز مشاوره دانشگاهتون مراجعه کن، تا وقتی ک دانشجویی استفاده کن
3. این کتاب را من کامل خوندم بنا به پیشنهاد یکی از مشاورین. از حال بد به حال خوب نوشته دیوید برنز ک اساسش بر پایه شناخت درمانی هست ترجمه مهدی قراچه داغی
4. کلا سعی نکن خیلی احساس متفاوت بودن داشته باشی، تو هم یکی هستی مثل بقیه . همه مثل همیم! این باعث میشه خیلی از توقعات فروکش کنن و ب جاش پیشرفت کنی. کلا فکر دفاع مغز برای گریز از انجام کار هست.
"VICTOR"
21st January 2015, 08:57 PM
الان نیس!باید بدونم یعنی؟! [nadanestan]خب اگه هست که هیچی... چرا سرکوب می کنین خب؟! [nadidan]
It's me
22nd January 2015, 07:44 AM
باید بدونم یعنی؟! [nadanestan]خب اگه هست که هیچی... چرا سرکوب می کنین خب؟! [nadidan]
تو اینترنت سرچ کنید هندزفری بولوتوث
"VICTOR"
22nd January 2015, 03:20 PM
تو اینترنت سرچ کنید هندزفری بولوتوث
[nishkhand][sootzadan] [nadidan]
یادم اومد ، چقدر ګرونن ، همش بالای 200 تومان بودن تقریبا [bietena] بګذریم ...
یه ایده ای هست با عنوان دستګاه زعفرون پاک کنی از سرِ زمین که من و دوستم روش کار می کنیم ، امروز دیدم سه سال پیش حدودا یک فردی ساختتشو به تولید انبوه هم رسوندنش اما اندازش بزرګه ولی سرعتش خوبه به نظرم ، در 24 ساعت 2 هکتار زمین رو پاک سازی می کنه... نوعی که ما مد نظر داریم ، کوچکتر هست و کلا سبک کارش فرق داره حالا سؤال اینه که درست کردنش فایده داره عایا؟ یه دستګاهی مثل جارو برقی می مونه ... فرض کنیم قراره زمین رو جارو کنیم با سرعت ملایم ، الآن سرعتش چطور تخمین زده میشه؟! [tafakor]
(به تاپیک مربوطه آ [sootzadan])
It's me
23rd January 2015, 09:56 AM
[nishkhand][sootzadan] [nadidan]
یادم اومد ، چقدر ګرونن ، همش بالای 200 تومان بودن تقریبا [bietena] بګذریم ...
یه ایده ای هست با عنوان دستګاه زعفرون پاک کنی از سرِ زمین که من و دوستم روش کار می کنیم ، امروز دیدم سه سال پیش حدودا یک فردی ساختتشو به تولید انبوه هم رسوندنش اما اندازش بزرګه ولی سرعتش خوبه به نظرم ، در 24 ساعت 2 هکتار زمین رو پاک سازی می کنه... نوعی که ما مد نظر داریم ، کوچکتر هست و کلا سبک کارش فرق داره حالا سؤال اینه که درست کردنش فایده داره عایا؟ یه دستګاهی مثل جارو برقی می مونه ... فرض کنیم قراره زمین رو جارو کنیم با سرعت ملایم ، الآن سرعتش چطور تخمین زده میشه؟! [tafakor]
(به تاپیک مربوطه آ [sootzadan])
200 هزار!! ن 50 هزار هم پیدا میشه. با توجه ب دقت و کیفیت
مقایسه دستگاه زعفران پاک کن با جاروبرقی!!!
کارکرد و ساخت دستگاه با توجه به هدف تغییر میکند. جاروبرقی برای پاک کردن آشغال و چیزای زاید هست ولی دستگاه مد نظر شما میخاهد زعفران بدست آورد. خیلی فرق میکنه. به نظرم دقت از سرعت مهم تره و سرعت دستگاه هم پس با توجه ب دقت فرق میکند.
و اما با همه تفاسیر، ب نظرم دور موتور تعیین کنندس .
اینم سرنخ میده بهتون
http://carz.blogsky.com/1389/02/24/post-9/
It's me
23rd January 2015, 11:55 AM
کم خوابی، بد خوابی و کلا مسائل مربوط ب خواب
خیلی خواب مهم است، بعضی موقع ها ب شدت خسته ایم ولی خابمان نمیبرد! و بعضی موقع ها هم شرایط محیطی محیانیست، مثل زندگی های خابگاهی و گروهی، مثلا یکی ب نور حساس هست یکی ب سر و صدا و یا این که موقعی ک استرس برای روز بعد و یا کنکور همراه باشد. با این ک میخاهیم بخابیم ولی نمیشود.
کاش خوابیدن هم کاملا ارادی بود و هر موقع اراده میکردیم، میخابیدیم. کاش!!!
mamadshumakher
29th January 2015, 05:47 PM
نوشتن و دستخطم
پولدارتر شدن پولدارها و بی پول تر شدن بی پول ها
*FATIMA*
29th January 2015, 07:33 PM
نوشتن و دستخطم
پولدارتر شدن پولدارها و بی پول تر شدن بی پول ها
ديگه بدتر از دستخط دكترا نيست كه [nishkhand]
It's me
5th February 2015, 01:58 PM
هک شدم!
http://upload7.ir/uploads//45565741abd8f60b25b62b30320c8df8f56b08b0.jpg
Admin
6th February 2015, 09:05 AM
هک شدم!
http://upload7.ir/uploads//45565741a...f8f56b08b0.jpg
سلام
دوست عزیز اکانت شما هک نشده ..!
روی مرورگرتون احتمالا adone تبلیغاتی نصب شده برای همین در مرورگرتون گزینه های تبلیغاتی مشاهده می کنین...
برای مطمئن شدن در این رابطه لطفا با مرورگر دیگه ای تست بکنین.
موفق باشید
سروه74
6th February 2015, 11:35 AM
موبایل وپدیده ای به نام اینترنت
Asghar2000
6th February 2015, 07:48 PM
[nishkhand][nishkhand]هیچی [nishkhand][nishkhand]
It's me
18th February 2015, 05:15 PM
این ک سوال بپرسم یا ن؟ این ک کی سوال بپرسم؟ میگم شاید اگه ی خرده جست و جو بیشتر کنم، سوالم برطرف میشه و مشکلم حل میشه و دیگر نیازی نیست.
و اگه بخام سوال بپرسم میگم نکنه الان وقتش نباشه و کم کاری کرده باشم.....
ولی خب در حالت کلی دوس دارم سوال بپرسم
xx12
18th February 2015, 07:11 PM
رو به رو شدن با ادم نادون[tafakor]
Asghar2000
18th February 2015, 11:09 PM
بعضی موقع ها هم همه چیز[negaran]
معمار حانیه
19th February 2015, 12:55 AM
کرمانشاه.میدان ایت الله کاشانی هرچقدر وایسی یک اتوبوس خط واحد نمیاد تورو ببره منطقه پردیس.خیلی بده
وقتی میخوام کتاب هام ویا نرم افزار های معماری بخرم اصلا نداره شهر ما وروی مخ من[negaran]
دانشگاه فنی برای دختران نداره[negaran]
صدای دهن بابا وداداشم وقتی غذا میخورن بدجور کلافه میکنه. این از همه ازار دهنده تره[nishkhand]
نو آور
19th February 2015, 02:20 PM
صدای دهن بابا وداداشم وقتی غذا میخورن بدجور کلافه میکنه. این از همه ازار دهنده تره
ببخشید؛ من فکر می کنم این یکی؛ به دلیل استرس است.
احمدرضا234
19th February 2015, 02:42 PM
یکی از دوستام رفته بود دندون پزشکی بعد از معاینه بهش وقت داده بودن واسه فردا عصرش فردا که رفته بود بعد از بی حس کردن دندونشا عصب کشی و بعدشم پر میکنه. وقتی اومده بود خونه و بی حسی دندونش رفته بود دیده بود دندونی که عصب کشی شده و پر شده اون دندونی نبوده که درد میکرده و ............[khande][khande][khande]
معمار حانیه
19th February 2015, 06:59 PM
ببخشید؛ من فکر می کنم این یکی؛ به دلیل استرس است.
نه بابا استرس ندارن. البته بابام خیی فکرش مشغول. تند تند همیشه میخوره. داداشمم از لج اینکار یکنه چون میدونه من حساسم. هرچقدر بخواید باهاشون حرف زدم. فایده نداشته
به نظرم کاش دستگاهی اختراع بشه وقتی روشنش کنه صداهای غذا جمع کنه واصلا نگذاره پخش بشه. بخدا.
البته طوری باشه که خودش صدا تولید نکنه یک محیط اروم برای خوردن غذا[tafakor]
نو آور
19th February 2015, 08:10 PM
نه بابا استرس ندارن. البته بابام خیی فکرش مشغول. تند تند همیشه میخوره. داداشمم از لج اینکار یکنه چون میدونه من حساسم. هرچقدر بخواید باهاشون حرف زدم. فایده نداشته
به نظرم کاش دستگاهی اختراع بشه وقتی روشنش کنه صداهای غذا جمع کنه واصلا نگذاره پخش بشه. بخدا.
البته طوری باشه که خودش صدا تولید نکنه یک محیط اروم برای خوردن غذا[tafakor]
البته منظورم این بود که شاید شما تا حدی استرس دارید!
چون حساسیت بیش از حد به یک کار تکراری، خودش سطوحی از وسواس فکری به حساب می آید. چون پرداختن به انبوه افکار مزاحمی که به ذهن هجوم آورده اند را مختل می کند و پاسخ مغز، بروز احساس ناخوشایند است.
معمار حانیه
19th February 2015, 08:12 PM
البته منظورم این بود که شاید شما تا حدی استرس دارید!
چون حساسیت بیش از حد به یک کار تکراری، خودش سطوحی از وسواس فکری به حساب می آید. چون پرداختن به انبوه افکار مزاحمی که به ذهن هجوم آورده اند را مختل می کند و پاسخ مغز، بروز احساس ناخوشایند است.
آهان[nishkhand].. خب البته که استرس دارم. بیشتر وقت ها
حسین متقی
20th February 2015, 03:30 AM
آهان[nishkhand].. خب البته که استرس دارم. بیشتر وقت ها
نوروفیدبک و بیوفیدبک رو پیشنهاد میکنم
روشی که از سال 1963 ناسا برای افزایش بهره وری ذهنی فضانوردانش استفاده میکرده و چند سالی هست که تجاری شده
یکم گرون هست ولی میصرفه - تو ایران هم داره جا میفته جدیدا
من خودم یک دوره رفتم - خیلی تاثییر داشت - تمرکزم افزایش پیدا کرده- استرس و اضطرابم هم تقریبا 0 شده - خیلی کمک میکنه مغز آدم تنظیم و کالیبره میشه
meaning
14th March 2015, 12:09 PM
آقا ممدشوماخر گفته بودید کاش تاکسی ها pos داشتند؛ من این دستگاه ها رو توی تاکسی های اصفهان دیده ام؛ اما هنوز فعال نشدهاند.
It's me
24th March 2015, 09:24 AM
آقا ممدشوماخر گفته بودید کاش تاکسی ها pos داشتند؛ من این دستگاه ها رو توی تاکسی های اصفهان دیده ام؛ اما هنوز فعال نشدهاند.
خیلی وقته که! تو بعضی شهرهای استان فارس هم هست ولی خب بی فایده، قضیه مال دو سال پیش هس
هنوز تو خود تهران همه اتوبوس ها ندارن، تا چه برسه به شهرستان اونم تاکسی!
سال 1400
mamadshumakher
3rd May 2015, 12:12 PM
اینکه انجینی برای خودروهای وجود ندارد که متناسب با نوع نیاز قدرت و گشتور متفاوت اراعه بدهد.
به طور مثال یک اتومبیل فراری با 500 اسب بخار نمیتواند مانند یک کشنده با 500 اسب بخار بار حمل کند.چون کشنده گشتاور بسیار بالاتری دارد.
فکر میکنم اگر همچین انجینی وجود داشت استفاده های جالبی را حاصل میشد.مثلا برای اتوبوسها.
اگر اتوبوس پر از مسافر است که خب انجین را در حالت گشتاور بالا قرار میدهیم تا بتواند با همه ی مسافران به سرعت دلخواه برسد.اما اگر خالی از مسافر است در حالت گشتاور پایین و قدرت بالا میگذاریم تا هم مصرف سوخت کمتری داشته باشد هم شتاب بیشتر.و با همان گشتاور کمتر هم به سرعت دلخواه میرسد.[tafakor]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.