PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه میرزا قاسمی+فوت های کوزه گری



parnian 80
8th July 2013, 07:52 PM
مواد اولیه :

بادنجان قلمي - 600 گرم
پياز متوسط - يك عدد
سيرتازه - 20 گرم
نعنا خشك - 10 گرم
مغز گردو - 30 گرم
روغن‌مايع - 150 گرم
رب گوجه فرنگي - يك قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي - دو عدد
فلفل سياه - نصف قاشق چايخوري
نمك - يك قاشق چايخوري
تخم‌مرغ - سه عدد
طرز تهيه:



بادنجان‌ها را پوست كنده و مقداري نمك مي‌زنيم و با روغن سرخ مي‌كنيم مغز گردو را له كرده و با بادنجان‌هاي سرخ شده مي‌كوبيم نمك، فلفل و سير رنده شده را به آنها اضافه كرده و روي حرارت كم قرار داده و مواد را هم خوب مخلوط مي كنيم كل مواد را بدون روغن هم مي‌زنيم تا روغن اضافه را پس بدهد وقتي خوب مواد جا افتاد گوجه‌ها را پوست مي‌كنيم و به تكه‌هاي كوچك خرد و به مواد اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. پس از پخت كامل گوجه‌ها، تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي داخل مواد مي‌شكنيم و خوب هم مي‌زنيم تا از تخم‌مرغ چيزي معلوم نشود و بپزد وقتي آماده شد نعنا خشك را با يك قاشق روغن سرخ كرده و روي ميرزاقاسمي را تزئين مي‌كنيم.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROIpjauE5Vuw-Xz3BPpDY6nHF0cyhigZku782zYq6AbQ_6iRnvhA
فوت کوزه گری کوچولو:
حتما حتما میرزا قاسمی رو با حرارت ملایم و زمان مناسب بگذارید تا جا بیفتد.این طوری رنگش تیره تر و خودش خوشمزه تر میشه و حجم بادمجوناش کم میشه.
طعم میرزا قاسمی به اون مزه کبابیشه.پس بهتره بادمجون رو کباب کنیم.(البته این کاملا سلیقه ای هستش)
دستور اورجینال گیلکی این غذا پیاز و رب نداره ولی واقعا با اینا خوشمزه میشه و من پیشنهاد میکنم.
سیر حتی الامکان تازه باشه.
اینو از بانو الماس پارسی یاد گرفتم:یک قاشق سکنجبین عالیش می کنه.
مشتاقم فوت های کوزه گری شما رو هم بدونم.خواهش می کنم تو نظرات ما رو هم در جریان بگذارید.

s..n..a
8th July 2013, 08:03 PM
من تو ساندویچ فوت کوزه گری دارم بس زیاد

نارون1
8th July 2013, 10:42 PM
سلام

وای این میرزا قاسمی خیلی خوشمزه هست

ولی من نمیدونم چرا اینجا ، بادمجان کبابی نکرده ؟ عطر و مزه خوب این غذا به همین کبابی بودن بادمجان هستش

البته قسمت پایینش گفته ها

ولی من با تاکید پیشنهاد میدم حتما کبابی کنین بعد درست کنین و لذت ببرین[esteghbal]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد