PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سوپ گوشت و عدس



parnian 80
8th July 2013, 04:37 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/housekeeping/hou2765.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/pastry/meat-lentil-soup.html)♦ این مقدار برای ۳-۴ نفر کافیست.مواد لازم:

عدس

یک پیمانه پلوپز



گوشت قرمز

۱۵۰ گرم



پیاز

یک عدد کوچک



هویج

۲ عدد متوسط



جعفری

۵۰ گرم



آرد

۳ قاشق غذاخوری



شیر

دو لیوان



نمک

به مقدار لازم



فلفل سیاه

به مقدار دلخواه



روغن مایع

۲ قاشق غذاخوری



کره(در صورت دلخواه)

۳۰ گرم



آب لیمو

۲ قاشق غذاخوری





طرز تهیه:• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.• سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد