parnian 80
8th July 2013, 04:35 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo874.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/barley-soup-iftar-table.html) مواد لازم براي 10 تا 12 نفر :
جو پوست گرفته
۲۵۰ گرم
سبزي آش
۱/۵ كيلو
نخود و لوبيا و عدس
به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم
برنج
يك استكان معادل ۱۰۰ گرم
پياز سرخ كرده
۴ تا ۵ قاشق سوپخوري
كشك ساييده ي غليظ
۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )
نمك و فلفل
به مقدار كافي
زردچوبه
۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه : مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .
جو پوست گرفته
۲۵۰ گرم
سبزي آش
۱/۵ كيلو
نخود و لوبيا و عدس
به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم
برنج
يك استكان معادل ۱۰۰ گرم
پياز سرخ كرده
۴ تا ۵ قاشق سوپخوري
كشك ساييده ي غليظ
۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )
نمك و فلفل
به مقدار كافي
زردچوبه
۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه : مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .