PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه آش جو برای سفره افطار



parnian 80
8th July 2013, 04:35 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo874.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/barley-soup-iftar-table.html) مواد لازم براي 10 تا 12 نفر :

جو پوست گرفته

۲۵۰ گرم



سبزي آش

۱/۵ كيلو



نخود و لوبيا و عدس

به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم



برنج

يك استكان معادل ۱۰۰ گرم



پياز سرخ كرده

۴ تا ۵ قاشق سوپخوري



كشك ساييده ي غليظ

۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )



نمك و فلفل

به مقدار كافي



زردچوبه

۱ قاشق غذاخوري




طرز تهيه : مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد