parnian 80
8th July 2013, 04:01 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/cookery/steak1.jpg
مواد لازم برای 1 نفر:
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده
2 تکه (250 گرم)
سویا سس
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی خرد شده
1عدد
پیازچه خرد شده
100 گرم
نخود پخته
50 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
نعنا
به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعنا میل کنید.
مواد لازم برای 1 نفر:
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده
2 تکه (250 گرم)
سویا سس
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی خرد شده
1عدد
پیازچه خرد شده
100 گرم
نخود پخته
50 گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
نعنا
به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعنا میل کنید.