parnian 80
8th July 2013, 03:30 PM
http://ctrlalt.ir/wp-content/plugins/php-image-cache/image.php?path=/wp-content/uploads/2012/03/136.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_5rKxy5HFRPo/Sx3fb48MbTI/AAAAAAAAA9k/xDTH1eAJ52I/s1600-h/1.jpg)
نانایمو بار (دسر کانادایی) این دسر مخصوص شهر nanaimo تو ایالت بریتیش کلمبیا هستش و یکی از دسرهایی هست که کاناداییها خیلی بهش افتخار میکنن.
این دسر از ۳ لایه تشکیل شده، لایه زیرین که پودر بیسکویت و انواع آجیل و کاکائو هست.
لایه دوم که حالت کرمی داره و لایه رویی که شکلات (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa/) هستش. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
*لایه اول:
۱/۲ پیمانه کره (http://ctrlalt.ir/tag/%da%a9%d8%b1%d9%87/) بدون نمک
۱/۴ پیمانه شکر
۵ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۱ تخم مرغ زده شده
۱/۲ پیمانه گردو یا بادوم خورد شده
۱ پیمانه پودر نارگیل
۲ پیمانه بیسکویت خورد شده (ترجیحا ویفر)
*لایه میانی:
۲ قاشق غذا خوری پودر کاسترد وانیلی
۲-۳ قاشق غذا خوردی خامه (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%ae%d8%a7%d9%85%d9%87/) مایه
۱/۲ پیمانه کره بدون نمک
۲ پیمانه پودر شکر
*لایه سوم:
۲ قاشق غذا خوری کره بدون نمک
۱۰۰ گرم شکلات نیم تلخ
طرز تهیه:
*لایه اول:
کره، شکر و پودر کاکائو رو به روش (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%b1%d9%88%d8%b4/) بن ماری آب کنید.
تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد شما غلیظ بشه.
موادتون رو از روی حرارت بردارید.
بقیه مواد رو بهش اضافه کنید، در یک ظرف مربع فشار بدین و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدین.
*لایه دوم:
پودر کاسترد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا موادتون یک دست بشند. این مواد رو روی لایه اول بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدین.
*لایه سوم:
کره و شکلات رو روی حرارت ملایم آب کنید تا مواد یه دست و روان بشن.
اجازه بدین شکلاتتون خنک بشه و بد روی لایه دوم بریزید.
برای بار سوم مواد رو تو یخچال بذارید تا خنک بشند.
وقتی مواد بسته شد، با یه کارد گرم، به صورت تکه تکه در بیارید و در یخچال نگهداری کنید.
نانایمو بار (دسر کانادایی) این دسر مخصوص شهر nanaimo تو ایالت بریتیش کلمبیا هستش و یکی از دسرهایی هست که کاناداییها خیلی بهش افتخار میکنن.
این دسر از ۳ لایه تشکیل شده، لایه زیرین که پودر بیسکویت و انواع آجیل و کاکائو هست.
لایه دوم که حالت کرمی داره و لایه رویی که شکلات (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa/) هستش. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
*لایه اول:
۱/۲ پیمانه کره (http://ctrlalt.ir/tag/%da%a9%d8%b1%d9%87/) بدون نمک
۱/۴ پیمانه شکر
۵ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۱ تخم مرغ زده شده
۱/۲ پیمانه گردو یا بادوم خورد شده
۱ پیمانه پودر نارگیل
۲ پیمانه بیسکویت خورد شده (ترجیحا ویفر)
*لایه میانی:
۲ قاشق غذا خوری پودر کاسترد وانیلی
۲-۳ قاشق غذا خوردی خامه (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%ae%d8%a7%d9%85%d9%87/) مایه
۱/۲ پیمانه کره بدون نمک
۲ پیمانه پودر شکر
*لایه سوم:
۲ قاشق غذا خوری کره بدون نمک
۱۰۰ گرم شکلات نیم تلخ
طرز تهیه:
*لایه اول:
کره، شکر و پودر کاکائو رو به روش (http://ctrlalt.ir/tag/%d8%b1%d9%88%d8%b4/) بن ماری آب کنید.
تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد شما غلیظ بشه.
موادتون رو از روی حرارت بردارید.
بقیه مواد رو بهش اضافه کنید، در یک ظرف مربع فشار بدین و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدین.
*لایه دوم:
پودر کاسترد، خامه، کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا موادتون یک دست بشند. این مواد رو روی لایه اول بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار بدین.
*لایه سوم:
کره و شکلات رو روی حرارت ملایم آب کنید تا مواد یه دست و روان بشن.
اجازه بدین شکلاتتون خنک بشه و بد روی لایه دوم بریزید.
برای بار سوم مواد رو تو یخچال بذارید تا خنک بشند.
وقتی مواد بسته شد، با یه کارد گرم، به صورت تکه تکه در بیارید و در یخچال نگهداری کنید.