solinaz
8th July 2013, 11:24 AM
http://phce.org/images/reza/ghazal_pics/iron_deficency.jpg
به تازگی تحقیقی از سوی دکتر اولکا آگاروال (1)، مدیر تحقیقات بالینی کمیته پزشکان (2) در مجله تغذیه نوزادان، اطفال و بزرگسالان (3) انتشار یافته است که دیدگاه مثبت رایج پیرامون تعذیه کودکان با گوشت قرمز را با چالش مواجه می سازد. بر طبق نتایج این تحقیق، تغذیه نوزادان با گوشت قرمز نه تنها غیرضروری، بلکه مضر نیز می تواند باشد.
تا پیش از این، بروز مواردی از کم خونی ناشی از فقر آهن در میان نوزادان، توصیه صاحبنظران را به استفاده از گوشت قرمز به عنوان یک غذای مکمل اولیه در نوزادان، در پی داشته بود. با این وجود بر پایه تحقیقات صورت پذیرفته، شیوع کم خونی ناشی از فقر آهن در اطفال و بزرگسالانی که از خوردن گوشت قرمز امتناع می کنند، بالاتر از همتایان خود که گوشت مصرف می کنند نبوده است.
بر طبق پیشنهاد دکتر آگاروال، بهتر است نوزادان را با غذاهای گیاهی غنی از آهن شامل گیاهان دارای برگ سبز، حبوبات و غلات سبوس دار مورد تغذیه قرار دهیم تا بدین ترتیب، عادات غذایی سالم و پایدار در آنها تثبیت شود.
این پژوهشگر حوزه تغذیه در پایان مقاله پژوهشی خود با نگاهی به اثرات سوء مصرف گوشت قرمز از قبیل سرطان، بیماری های قلبی و دیابت نوع دوم، خوانندگان خود را به پرهیز از مصرف گوشت قرمز ترغیب می نماید.
1. Ulka Agarwal, M.D
2. Physicians Committee
3. Infant, Child, & Adolescent Nutrition (ICAN)
منابع:
1. Agarwal U. Rethinking red meat as a prevention strategy for iron deficiency. Infant Child Adolesc Nutr. 2013. Published head of print June 4, 2013.
2. Physicians Committee for Responsible Medicine: (http://www.pcrm.org/health/medNews/)http://www.pcrm.org/health/medNews/
به تازگی تحقیقی از سوی دکتر اولکا آگاروال (1)، مدیر تحقیقات بالینی کمیته پزشکان (2) در مجله تغذیه نوزادان، اطفال و بزرگسالان (3) انتشار یافته است که دیدگاه مثبت رایج پیرامون تعذیه کودکان با گوشت قرمز را با چالش مواجه می سازد. بر طبق نتایج این تحقیق، تغذیه نوزادان با گوشت قرمز نه تنها غیرضروری، بلکه مضر نیز می تواند باشد.
تا پیش از این، بروز مواردی از کم خونی ناشی از فقر آهن در میان نوزادان، توصیه صاحبنظران را به استفاده از گوشت قرمز به عنوان یک غذای مکمل اولیه در نوزادان، در پی داشته بود. با این وجود بر پایه تحقیقات صورت پذیرفته، شیوع کم خونی ناشی از فقر آهن در اطفال و بزرگسالانی که از خوردن گوشت قرمز امتناع می کنند، بالاتر از همتایان خود که گوشت مصرف می کنند نبوده است.
بر طبق پیشنهاد دکتر آگاروال، بهتر است نوزادان را با غذاهای گیاهی غنی از آهن شامل گیاهان دارای برگ سبز، حبوبات و غلات سبوس دار مورد تغذیه قرار دهیم تا بدین ترتیب، عادات غذایی سالم و پایدار در آنها تثبیت شود.
این پژوهشگر حوزه تغذیه در پایان مقاله پژوهشی خود با نگاهی به اثرات سوء مصرف گوشت قرمز از قبیل سرطان، بیماری های قلبی و دیابت نوع دوم، خوانندگان خود را به پرهیز از مصرف گوشت قرمز ترغیب می نماید.
1. Ulka Agarwal, M.D
2. Physicians Committee
3. Infant, Child, & Adolescent Nutrition (ICAN)
منابع:
1. Agarwal U. Rethinking red meat as a prevention strategy for iron deficiency. Infant Child Adolesc Nutr. 2013. Published head of print June 4, 2013.
2. Physicians Committee for Responsible Medicine: (http://www.pcrm.org/health/medNews/)http://www.pcrm.org/health/medNews/