PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد شمعدانى

giti_taj
8th July 2013, 09:57 AM
دوباره سلام!
از اون جايى كه من و مامانم عاشق گل و گياهيم،تو خونه گلدون هاى شمعدونى زيادى داريم،
اول وقتى خريديمشون گل داشتند،تا چند وقت بعدشم گل ميدادند ولى الان ديگه چند وقته هيچ كدومشون گل ندادن.[negaran]
كود خاصى لازم دارن؟يا محلولى،چيزى...چيكار بايد بكنم گل بدن...؟

رضا66
8th July 2013, 10:17 AM
دوباره سلام!
از اون جايى كه من و مامانم عاشق گل و گياهيم،تو خونه گلدون هاى شمعدونى زيادى داريم،
اول وقتى خريديمشون گل داشتند،تا چند وقت بعدشم گل ميدادند ولى الان ديگه چند وقته هيچ كدومشون گل ندادن.[negaran]

سلام ما هم داریم داخل حیاط گذاشتیم
دیگه گل نمیدن فصل گل دهیشون تموم شده

*FATIMA*
8th July 2013, 10:51 PM
دوباره سلام!
سلام دوست عزیز
این موضوع چند دلیل می تواند داشته باشد
یکی از علل های آن گرمای بیش از حد لزوم در فصل زمستان سال قبل می باشد و گیاه نتوانسته است استراحت زمستانه خود را داشته باشد
یکی از دلایل آن کمبود نور است که باید به محل پرنوری هدایت شود ، برای گلدهی خوب باید 12 ساعت نور در روز تأمین شود
یکی دیگر از علل گل ندادن ، ابیاری بیش از حد ، رطوبت زیاد است ، در این مواقع ترجیح داده میشود گلدان تعویض شود و بخش های خشکیده حذف گردد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد