PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابتکاری تنوری با بادمجان و گوجه فرنگی



Sa.n
7th July 2013, 12:32 AM
ابتکاری تنوری با بادمجان و گوجه فرنگی (http://www.bartarinha.ir/fa/news/56751/%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C)




فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و دو ردیف توری را با فاصله 10 سانتی متر از هم در فر جای دهید. بادمجان را از طول به ضخامت یک سانتی متر برش دهید. آنها را روی ورقه های روغنی بچینید.




برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/10/178307_839.jpg (http://bartarinha.ir/)


• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: یک ساعت

مواد لازم

• 120 گرم بادمجان
• 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1¼ قاشق چایخوری نمک
• فلفل سیاه
• یک عدد پیاز خرد شده
• دو قاشق غذاخوری سیر رنده شده
• 2500 گرم گوجه فرنگی خرد و پخته شده
• یک پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
• یک پیمانه خرده نان سوخاری

طرز تهیه

1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و دو ردیف توری را با فاصله 10 سانتی متر از هم در فر جای دهید. بادمجان را از طول به ضخامت یک سانتی متر برش دهید. آنها را روی ورقه های روغنی بچینید.

2. با قلم مو، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سطح بادمجان ها بمالید و نصف قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل به آنها بزنید. آنها را حدود 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا زیر آنها طلایی شود. آنها را برگردانید و طرف دیگر را نیز بپزید تا طلایی شوند این پروشه حدود 5 تا 10 دقیقه طول می کشد. سپس حرارت فر را به 400 درجه فارنهایت کاهش دهید.

3. در همین زمان، دو قاشق غذاخوری روغن را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی گرم شد پیاز های خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک به تابه اضافه کنید. به طور مرتب هم بزنید تا پیاز سبک و کمی طلایی شود. (3 تا 5 دقیقه). سیر رنده شده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و حدود 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا آب گوجه فرنگی خشک و سس غلیظ شود.

4. در یک ظرف مستطیلی عمیق، حدود یک سانتی متر سس گوجه فرنگی بریزید. یک لایه بادمجان داخل آن بچینید. کمی ریحان تازه خرد شده بریزید. دوباره سس گوجه بریزید و بادمجان بچینید. این کار را تا مرحله ای که مواد تمام شوند ادامه دهید. روی آنها خرده نان سوخاری بریزید. نصف قاشق چایخوری نمک و مقدار زیادی فلفل بپاشید. باقی مانده روغن را اضافه کنید.

5. ظرف را حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا نان های روی آن طلایی شوند. این غذا را باید گرم (نه داغ) سرو کنید. سس باقی مانده را نیز در ظرفی در کنار غذا قرار دهید.

این غذا را می توانید با قارچ صدفی و کدو سبز نیز تهیه کنید. به جای بادمجان کدو بریزید و به جای ریحان تازه نیز از نعنای تازی خرد شده استفاده کنید. برای قارچ هم 900 گرم قارچ را به جای بادمجان و جعفری به جای ریحان در غذا استفاده کنید.

ارزش غذایی

• کالری: 411
• کلسترول: 0 میلی گرم
• چربی: 22 گرم
• چربی اشباع شده: 3 گرم
• کربو هیدارات: 53 گرم
• پروتئین: 9 گرم
• سویم: 1221 میلی گرم
• فیبر: 16 گرم
• چربی ترانس: 0 گرم
• قند: 17

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد