PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بیشتر دغدغه اجتماع در گفتگو هایشان چیست ؟

Sa.n
5th July 2013, 02:45 PM
سلام به تمامی دوستان عزیز و ارجمند
دیروز ما سر کلاس زبان بودیم موضوع social ( اجتماع ) بود . که معلم زبان ما گفتن که به نظر شما در مکان های عمومی چه صحبت هایی بین مردم رد و بدل میشه
مثلا در تاکسی ها یا اتوبوس ها و مترو و ...
حالا ما هم پاسخ های گوناگونی دادیم می خواستم نظر شما رو در این باره بدونم
که به نظرشما در مکان های عمومی بین مردم چه مباحثی مطرح میشه مثلا مباحث علمی ، سیاسی ، اقتصادی ، روزانه و...
مثلا در زمانی که ما در تاکسی نشستیم راننده تاکسی موضوعی رو مطرح می کنه و افراد داخل تاکسی هم ادامه میدن
می خوایم ببینیم که دغدغه اصلی اجتماع چیه و یا بیشتر حول چه محوری است ؟

shiny7
5th July 2013, 03:03 PM
سلام.ممنون از ساغر جون عزیزم که تاپیک جالبی گذاشتن!![golrooz]
به نظر من دغدغه بیشتر جوونا کار و ازدواجه و کسب درآمده.
دغدغه بزرگترا هم جوونا هستن!!
البته مسائل سیاسی هم هست...

بلدرچین
6th July 2013, 05:11 PM
درباره گرانی ها،وضع عجیب قیمت ها و هر روز گران شدن،کارهای عجیب اقای اح... و بدبختی و فقیر بودن مردم و فقیر شدن روز به روز مردم...

parnian 80
8th July 2013, 12:30 PM
والا ما که هر جا رفتیم درباره تورم و گرونی و اینا بوده.

Almas Parsi
8th July 2013, 12:47 PM
سلام به همه دوستان[golrooz]
و با تشکر از ساغر بابت ایجاد این تاپیک
من هم با دوستان موافقم و ا کثر صحبت ها در مجامع عمومی پیرامون تورم و سیاست میچرخه....
البته نکته قابل توجه اینکه اکثرا در فضای یک تاکسی میز گردهای بسیار کار آمد و جالبی با مدیریت جناب راننده انجام میشه گویی راننده تاکسی تحصیلات تکمیلیش رو در زمینه سیاست ها و اقتصاد مالی به پایان رسونده[tafakor] چون ژست های کلامی شون انسان رو به شک میندازه[soal]
عده ای هم که از الفبای سیاست و اقتصاد هییییییییییییییییچ آگاهی ندارند سرشون رو به نشانه تایید حرفهای راننده تکان میدند که این سبک پاسخ راننده رو در ادامه صحبت هاش ثابت قدم تر میکنه چراکه هر از گاهی با نگاه کردن راننده در آینه و دیدن تاییدات مسافران ذوق زاید الوصفی در وجود راننده می پیچه که گویی در جایگاه یک رئیس جمهوره[khande]
از یک دیدگاه دیگه هم که به قضیه نگاه میکنیم در اجتماع گاها با اشخاصی مواجه میشیم که شاید تحصیلات آکادمیک ندارند ولی تحلیل گران سیاسی ماهر و قابلی هستند[golrooz][nishkhand][golrooz]

Sa.n
8th July 2013, 12:49 PM
خب من خودم هم می خواستم نظر بدم
حالا بحث تاکسی که جداه
وقتی من برای پدرم توضیح میدادم که مثلا به نظر شما توی تاکسی ها چه بحث هایی میکنند نظرشون بحث های سیاسی بود
ولی عقیده داشتن که به غیر از اماکن عمومی در سلمونی ها نیز بحث سیاسی می کنند به نظر من آرایشگر از صبح تا بعد از ظهر با انسان های متفاوت و اطلاعات مختلفیی رو به رو می شود
و با جمع بندی آنها برای دیگر مشتریان تعریف می کند ( البته با کمی روغن داغ )[nishkhand]
این هم نوعی مشارکت در سیاست محسوب میشه

Dorna dordone
8th July 2013, 01:04 PM
سلام به ساغی عزیز و گلم
و دیگر دوستان

خیلی جالب بود این بحثی که مطرح کردی عزیزم

با نظر دوستان موافقم و تجربیات و برخوردهای اجتماعی بهمون نشون داده که چه قدر انسان اجتماعی هستو نیاز به هم صحبتی داره

این روزها بحث داغ اجتماع همون گرانی هست و مشکلاتی رو که در پی داره و گریبان تک تک افراد اجتماع رو گرفته

و متعاقبا در ادامه ی بحثِ مشکلات انسان به سیاست مداری و بحثهای پیچیده میفته که این یه نکته مهم رو بیان میکنه و اون اینه که مردم آگاه هستند به سیاستهای بی ثبات و مشکل سازی که باعث میشه خیلی از گرفتاریهای اجتماع تبدیل بشه به یه فقدان شدید که بیشتر منجر به اختلالات در زندگی و روح انسان میشه و نهایتا بحث های دور و دراز رو در این زمینه "سیاست" و در مکانهای مختلف شهر و کشور ایجاد میکنه که اکثرا بی نتیجه هست و با کلماتی چون "خدا کمکمون کنه" "ایشالا درست میشه" "خدا کریمه" "خدا خیرشون نده"و و و ....که شاید جایز نباشه اینجا گفته بشه "اگر توجه کرده باشین[nishkhand]

اما بین خانومها مسئله یه خورده پیچیده تره و کار به خیاطی و آرایش دختر همسایه و سبزی فروش محل و مسائل عروس و خواهر شوهر و جادو جنبل و این حرفا هم میرسه[nishkhand]

در خیلی از این اتفاقاتو دیدم و جلو خنده ی خودمو گرفتم اگر بخواین میتونم از تجربیاتم بگم[khejalat][labkhand][nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد