Sa.n
4th July 2013, 04:29 PM
طرز تهیه شیرینی اتریشی (http://namnak.com/2514-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4%DB%8C.html)
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4%DB%8C-no398.jpg (http://namnak.com/2514-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4%DB%8C.html#)
طرز تهیه شیرینی اتریشی. ابتدا كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت 135 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با هم بزنيد تا مانند كرم شود.بازدید : 395 نفر
مواد لازم :
مارگارين نرم شده 200 گرم
پودر قند : 80 گرم
اسانس وانيل (مايع) : 3 قاشق چايخوري
زردة تخممرغ : 4 عدد
آرد : 250 گرم
شكلات تختهاي آب شده : 50 گرم
پودر نارگيل براي تزيين : 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت 135 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با هم بزنيد تا مانند كرم شود. در ظرفي جداگانه اسانس مايع وانيل را به زردههاي تخممرغ بيفزاييد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به ماية قبلي اضافه كنيد و آن را كاملاً هم بزنيد تا مخلوط به دست آمده، يكدست شود. آرد را كمكم روي اين مايه الك كنيد و آن را مرتب مخلوط كنيد تا به سرعت به خورد خمير برود. در اين مرحله بايد خمير نرم و يكدستي به دست آيد. خمير آماده شده را در قيفي كه ماسورة كنگرهدار يك سانتيمتري دارد، بريزيد و به كمك اين قيف و ماسوره خمير را به صورت انگشتهاي 6 سانتيمتري (ميله هاي 6 سانتيمتري) و با فاصله روي سيني آماده شده شكل دهيد. شيرينيها را 20 دقيقه در فر از پيش گرم شده بپزيد تا زير آنها كمي تغيير رنگ دهد. بعد از پخت شيرينيها، اجازه دهيد شيريني ها كاملاً خنك شوند. سپس آنها را با شكلات آب شده تزيين كنيد.
منبع : sooran.com
http://files.namnak.com/images/life/139202_pics/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4%DB%8C-no398.jpg (http://namnak.com/2514-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B4%DB%8C.html#)
طرز تهیه شیرینی اتریشی. ابتدا كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت 135 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با هم بزنيد تا مانند كرم شود.بازدید : 395 نفر
مواد لازم :
مارگارين نرم شده 200 گرم
پودر قند : 80 گرم
اسانس وانيل (مايع) : 3 قاشق چايخوري
زردة تخممرغ : 4 عدد
آرد : 250 گرم
شكلات تختهاي آب شده : 50 گرم
پودر نارگيل براي تزيين : 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را نيز با حرارت 135 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. مارگارين نرم شده و پودر قند را با هم بزنيد تا مانند كرم شود. در ظرفي جداگانه اسانس مايع وانيل را به زردههاي تخممرغ بيفزاييد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به ماية قبلي اضافه كنيد و آن را كاملاً هم بزنيد تا مخلوط به دست آمده، يكدست شود. آرد را كمكم روي اين مايه الك كنيد و آن را مرتب مخلوط كنيد تا به سرعت به خورد خمير برود. در اين مرحله بايد خمير نرم و يكدستي به دست آيد. خمير آماده شده را در قيفي كه ماسورة كنگرهدار يك سانتيمتري دارد، بريزيد و به كمك اين قيف و ماسوره خمير را به صورت انگشتهاي 6 سانتيمتري (ميله هاي 6 سانتيمتري) و با فاصله روي سيني آماده شده شكل دهيد. شيرينيها را 20 دقيقه در فر از پيش گرم شده بپزيد تا زير آنها كمي تغيير رنگ دهد. بعد از پخت شيرينيها، اجازه دهيد شيريني ها كاملاً خنك شوند. سپس آنها را با شكلات آب شده تزيين كنيد.
منبع : sooran.com