PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صبحانه های خوردنی از ۵۰ نقطه دنیا



kahrupay
3rd July 2013, 07:52 PM
هر کشوری، آداب و رسوم مخصوص خود را دارد و یکی از اصلی ترین موارد تشکیل دهنده فرهنگ هر کشور، غذاهای آن است. در این میان، صبحانه،‌در میان سایر وعده های غذایی، از اهمیتی فوق العاده در اکثر کشورهای جهان برخوردار است. در این مطلب، قصد داریم شما را با غذای صبحگاهی مردمان پنجاه کشور جهان آشنا کنیم.۱- صبحانه کامل انگلیسیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-01.jpg
عکس از فرن تقی زاده (https://twitter.com/#%21/farentaghizadeh/status/184913039810756608/photo/1/large)

شامل لوبیا، سوسیس، بیکن (گوشت خوک ورقه شده) ، تخم مرغ، قارچ، گوجه، پودینگ سیب زمینی و در صورت تمایل پودینگ سیاه و نان تست می باشد. این صبحانه با چای، قهوه و یا آب پرتقال صرف می گردد.۲- صبحانه ایرانیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-02.jpg
عکس از محمود ابراهیمی (http://www.facebook.com/pages/Mahmood-Ebrahimi/143594036208)، به سفارش سالم زی
صبحانه سبک و مغذی ایرانی شامل چای، نان، پنیر، گردو، کره، مربا، عسل می باشد. حلیم و املت نیز از غذاهای رایج در سفره های ایرانی است. حلیم خوراکی لذیذ و مخلوطی از بلغور گندم، نخود، گوشت تکه شده، دارچین و شکر است که بصورت گرم و یا سرد صرف می گردد.۳- صبحانه کوباییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-03.jpg
نقش اصلی این صبحانه را نان تست منحصر بفرد کوبایی برعهده دارد. این نان، تُست شده و روی آن کره زده می شود و به قسمت هایی برش می خورد. هنگام صرف، این نان را در قهوه زده و میل می کنند. قهوه شیرین و شیر مخلوط به همراه اندکی نمک، نوشیدنی این صبحانه را تشکیل می دهد.۴- صبحانه لهستانیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-04.jpg
صبحانه سنتی لهستانی که معروف به Jajecznica است، شامل نیمرو، همراه برش هایی از Kielbasa (http://en.wikipedia.org/wiki/Kielbasa) و پنکیک (http://en.wikipedia.org/wiki/Pancake) سیب زمینی می باشد.۵- صبحانه سریع اسپانیاییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-05.jpg
Pan a la Catalana یا Pan con Tomate (http://en.wikipedia.org/wiki/Pa_amb_tom%C3%A0quet) صبحانه ای ساده و خوشمزه است. نان را در سیر تازه و گوجه فرنگی غلطانده سپس مقداری روغن زیتون و نمک روی آن می پاشند و با ژامبون و یا سوسیس تناول می کنند.۶- صبحانه مراکشیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-06.jpg
اجزای تشکیل دهنده این صبحانه، نان های گوناگونی است که با ترشی، مربا، پنیر و کره صرف می شوند. این نان ها در اندازه های بزرگ تهیه می شوند. همچنین پنکیک سمولینا که به Baghir مشهور است، بسیار لذیذ می باشد.۷- صبحانه سالم هاواییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-07.jpg
علاوه بر میوه های خوشرنگ و آبدار، شیرینی های حلقه ای که بسیار خوشمزه و انرژی زا هستند در هاوایی طرفداران بسیار زیادی دارند.۸- صبحانه سوئدیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-08.jpg
مهمترین بخش این صبحانه، پنکیک سوئدی است که به Pannkakor (http://en.wikipedia.org/wiki/Pannkakor#Northern_Europe) معروف است. این پنکیک شباهت زیادی به کرپ (http://en.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%AApe) دارد و دو سمت خمیر آن در روغن سرخ می شود. این پنکیک، معمولاً با میوه های شیرین و یا مربا سرو می شود.۹- صبحانه و خوراک ایرلندیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-09.jpg
ایرلندی ها صبحانه ای دلچسب و گرم می خورند. Hafragrautur یا بلغور جو که با شکر قهوه ای و کشمش و آجیل مخلوط شده و در ایرلند طرفداران زیادی دارد.۱۰- صبحانه پرتغالیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-10.jpg
مقدار زیادی قهوه و نان Croissant (http://en.wikipedia.org/wiki/Croissant)، پر شده از سبزیجات و مواد مغذی، صبحانه پرتغالی را تشکیل می دهند.۱۱- صبحانه در استرالیاhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-11.jpg
تنها یک عنصر بسیار مهم که در اینجا وجود دارد Vegemite (http://en.wikipedia.org/wiki/Vegemite) است .در کوله پشتی استرالیایی هایی که به مسافرت می روند اغلب می توانید ظرف حاوی Vegemite را پیدا کنید. فقط در جنگ بین Vegemite و Marmite (http://en.wikipedia.org/wiki/Marmite) مداخله نکنید. هر چند که تقریباً همه نسبت به کیفیت بهتر Marmite آگاهند، اما بهتر است در صبحانه آنها دخالت نکنیم.۱۲- صبحانه برزیلیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-12.jpg
آممم انتخابی از گوشت های لذیذ، پنیرها و نان یک صبحانه معمولی در اینجاست.۱۳- صبحانه ایتالیاییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-13.jpg
شاید فکر کنیم، ایتالیایی ها ملیتی هستند مشهور به خوردن غذاهای سنگین. شاید هم برای خوردن یک پیتزا بزرگ پنیری برای نهار و یا یک بشقاب پاستا برای شام، ترجیح میدهند صبحانه کمی بخورند. هرچند خوردن پیتزا و پاستا به عنوان صبحانه نیز برای آنها عادی است. در هر دو صورت ایتالیایی ها معمولاً یک فنجان کاپوچینو (http://salemzi.com/1031/50-best-breakfast/en.wikipedia.org/wiki/Cappuccino) به همراه کروسانت (http://en.wikipedia.org/wiki/Croissant) را برای صبحانه ترجیح می دهند.۱۴- صبحانه ولز انگلستانhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-14.jpg
به نظر میرسد این نان تست پنیری به من لبخند می زند. Welsh Rarbit (http://en.wikipedia.org/wiki/Welsh_rarebit) که نام دیگر آن پنیر بر روی نان تُست است بهترین و خوشمزه ترین صبحانه در ولز محسوب می شود. حتی تماشای حباب های پنیر، خوشمزگی این نان مخصوص را القا می کند. و چه بهتر اگر به همراه سس Worcestershire (http://en.wikipedia.org/wiki/Worcestershire_sauce)(نام یک شهر در انگلستان) خورده شود. مممممم! اما صبر کنید. هنوز ۳۶ صبحانه دیگر هم در این لیست هستند.۱۵- صبحانه در دانمارکhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-15.jpg
مخلفات یک صبحانه دانمارکی زیاد هستند. در بشقاب صبحانه دانمارکی معمولا نان چاودار، پنیر، کالباس، ژامبون، مغز انواع خشکبار، عسل، مربا و بعضی مواقع حتی یک ظرف کوچک شکلات پیدا خواهید کرد. اینکه بیکن به اندازه ای که تصور می شد در میان آنها طرفدار ندارد، کمی عجیب به نظر می رسد.۱۶- صبحانه فیلیپینیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-16.jpg
چیزی که از یک صبحانه در فیلیپین انتظار دارید، بیشتر به میوه های محلی اش وابسته است. انبه، برای نظم بخشیدن به دستگاه گوارش شما مناسبند. همچنین برای بالا نگه داشتن انرژی روزانه، برنج گزینه مناسبی خواهد بود، یا سوسیس های مخصوصی که با نام longganisa (http://en.wikipedia.org/wiki/Longganisa) شناخته شده هستند. برنج سرخ شده سپس با تخم مرغ، انواع گوشت و لوبیا مخلوط شده و یک صبحانه خوشمزه فیلیپینی را تشکیل می دهند.۱۷- صبحانه آلاسکاییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-17.jpg
ترکیب گوشت گوزن شمالی و تخم مرغ به همراه نوعی پنکیک، صبحانه آلاسکایی محسوب می شود۱۸- صبحانه سنتی آلمانhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-18.jpg
سوسیس، پنیر محلی و نان پخته شده تازه یک صبحانه معمولی برای آلمانی ها محسوب می شود که با یک قهوه خوشمزه سرو می گردند.۱۹- صبحانه مشهور آمریکاییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-19.jpg
پنکیک (http://en.wikipedia.org/wiki/Pancake) ضخیم دست ساز با شهد و آلوی وحشی و ورقه های نازک بیکن بر روی آن صبحانه مشهور آمریکا به حساب می آید.۲۰- صبحانه فرانسویhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-20.jpg
آه کروسانت (http://en.wikipedia.org/wiki/Croissant) و باز هم کروسانت، من عاشق کروسانت هستم. می توانید آنها را یا بادام خرد شده، کره، شکلات و یا خامه نوش جان کنید. آنها همیشه خوشمزه هستند.۲۱- صبحانه در هندhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-21.jpg
در اینجا ما سیب زمینی سرخ کرده با رزماری، تخم مرغ با توفوی هندی، عدس، سوسیس گیاهی و موز برشته فلفلی را می بینیم. مخلفات صبحانه در هند کاملاً به محل و منطقه ای که در آن قرار دارید بستگی دارد. اما اگر به دنبال یک صبحانه هندی می گردید تقریباً چیزی شبیه به همین صبحانه و در همین رنج است.۲۲- صبحانه خاص اسکاتلندیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-22.jpg
شاید انتظار صبحانه ای شبیه انگلیسی ها و یا ایرلندی ها را داشته باشید. اما ظاهراً دل و جگر سرخ شده گوسفند به همراه تخم مرغ، صبحانه محبوب اسکاتلندی ها به شمار می رود.۲۳- صبحانه تایلندیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-23.jpg
شما این صبحانه را در سراسر تایلند و در تمامی دکه های آن پیدا می کنید. ماهی نعنایی تند و گوشت خوک تند و شیرین که به همراه برنج سرو می شود. دارای طعمی عالی است. همچنین این صبحانه بسیار ارزان و در حدود ۳۰ بات هزینه دارد. صبحانه در تایلند با آن چیزی که به عنوان نهار یا شام خورده می شود، تفاوت چندانی نمی کند.۲۴- صبحانه آرژانتینیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-24.jpg
صبحانه در آرژانتین معمولاً Mate (نوشیدنی که از دم کرده برگ Yerba (http://en.wikipedia.org/wiki/Yerba) بدست می آید) یا dulce de leche (http://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_de_leche) (نوعی کارامل مخصوص که با شیر درست می شود) به همراه Facturas (http://en.wikipedia.org/wiki/Facturas) (نوعی شیرینی شبیه کورسانت) را شامل می شود.۲۵- صبحانه ایرلندیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-25.jpg
و حالا صبحانه ایرلندی که شامل پودینگ سفید و نان سودا است.۲۶- یک صبحانه کاناداییhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-26.jpg
آن بخش صبحانه که شبیه تخم مرغ است در واقع Perogie (http://en.wikipedia.org/wiki/Perogie) نام دارد. Perogie ها آب پز، پخته شده و یا سرخ شده هستند و از خمیری مانند خمیر پیراشکی که از سیب زمینی، کلم ترش، گوشت، پنیر یا میوه پر شده است، تشکیل شده اند. در کنار این غذا نیز مقداری سوسیس و نان تست سرو شده است.۲۷- صبحانه در مکزیکhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-27.jpg
بشقاب خوش آب و رنگ بالا شامل گوشت گاو، Chilaquiles (http://en.wikipedia.org/wiki/Chilaquiles) و دیگر مخلفاتی است که در Manzanillo (یکی از شهرهای مکزیک) خورده می شود.Nachos (http://en.wikipedia.org/wiki/Nachos)، پنیر و لوبیا نیز از دیگر مخلفات معمول این صبحانه تند و خوشمزه است.۲۸- صبحانه روسیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-28.jpg
oladi (http://tasterussian.com/russian-pancakes.html) صبحانه منتخب روسی است که سرخ کردنی است، تا حدودی شبیه پنکیک، درون آن نرم و لطیف و لبه های بیرونی آن ترد است و زمانی لذیذ تر می شود که به همراه خامه ترش، عسل، مربا یا توت تازه سرو شود.۲۹- صبحانه در ویتنامhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-29.jpg
معمولاً شامل مقداری خوراک گوشتی است که با مخلوط سمولینا/فرنی همراه می شود. آنچه در عکس بالا مشاهده می کنید فرنی خوک است. این غذا ترکیبی از دونات چینی، جوانه لوبیا، روده خوک پر شده از گوشت خوک چرخ کرده تند و مخلفات دیگر آن که به هر حال کمی لذیذ تر از نان تست و مرباست.۳۰- صبحانه در پروhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-30.jpg
ceviche (http://en.wikipedia.org/wiki/Ceviche) یک غذای محبوب است که در هر سه وعده غذایی یعنی صبحانه، نهار و یا شام مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا یک غذای دریایی است که از ماهی تازه ی خوابانده شده در آب مرکباتی همچون لیمو و فلفل چیلی تشکیل شده است.۳۱- صبحانه در بولیویhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-31.jpg
صبحانه بولیویایی ها، یک خوراکی به نام Saltenas (http://en.wikipedia.org/wiki/Salte%C3%B1as) را شامل می شود که از غذاهای سنتی این کشور است. این خوردنی لذیذ، معمولاً با گوشت و سبزیجات تهیه و به همراه شکر خورده می شود.۳۲- صبحانه مصریhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-32.jpg
غذای مردم مصر در صبحگاهان Ful Madames (http://en.wikipedia.org/wiki/Ful_medames) است. غذایی پر و پیمان که باقلا، نخود، سیر و لیموترش را شامل می شود. این اغذیه که طرفداران زیادی در کشورهای شاخ آفریقا و شبه جزیره عربستان دارد، به همراه روغن زیتون، کاین، سس، تخم مرغ آب پز و برخی سبزیجات سرو می شود.۳۳- صبحانه در ژاپنhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-33.jpg
توفو (http://en.wikipedia.org/wiki/Tofu)، به همراه ماهی و برنج، صبحانه محبوب ژاپنی ها و بسیاری کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا به شمار می رود. توفو پنیری مخصوص است که از شیرسویا به دست می آید و یک صبحانه مقوی و نیمه سالم برای ژاپنی ها است.۳۴- صبحانه در چینhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-34.jpg
در چین، صبحانه بسیار شبیه نهار و شام است! نودل، برنج، مرغ و سبزیجات سرخ شده غذای غالب چینی ها را تشکیل می دهد.۳۵- صبحانه در مالزیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-35.jpg
اگر در مالزی به دنبال یک صبحانه پر طرفدار بگردید، احتمالاً یک کاسه نودل به اضافه تخم مرغ و سبزیجات، همراه با مقادیر متنابهی ادویه جات خوشمزه، چیزی است که شما پیدا می کنید.۳۶- صبحانه مغولhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-36.jpg
گوشت آب پز شده و پر از چربی گوسفند، به همراه آرد، برخی لبنیات و برنج در مغولستان صبحانه به حساب می آید. البته در مناطق غربی این کشور، ممکن است در وعده های غذایی مختلف، گوشت اسب جایگزین گوشت گوسفند شود.۳۷- صبحانه در بلیزhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-37.jpg
بلیز (http://en.wikipedia.org/wiki/Belize) (Belize)، کشوری در آمریکای مرکزی است. همسایه مکزیک و گواتمالا. غذای محبوب مردمان این کشور برای صبحانه، خمیری مثلثی شکل به نام Fry Jack است که در روغن سرخ می شود. این خمیر سرخ شده را معمولاً به همراه لوبیا، تخم مرغ، مربا یا عسل صرف می کنند.۳۸- صبحانه مجارستانیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-38.jpg
در مجارستان، بیسکوئیتی سنتی به نام Pogácsa (http://en.wikipedia.org/wiki/Pog%C3%A1csa)، غذایی ثابت و محبوب برای صبحانه محسوب می شود.۳۹- صبحانه کُره ایhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-39.jpg
به مانند مردمان چین، صبحانه در کره هم شباهت زیادی به نهار و شام دارد. یک بشقاب کوچک کیمچی (http://en.wikipedia.org/wiki/Kimchi)، یک کاسه برنج و یک کاسه سوپ سبزیجات معمولاً غذایی است که بین مردم این سرزمین از محبوبیت برخوردار است.۴۰- صبحانه پاکستانیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-40.jpg
نانی روغنی به نام Aloo Paratha (http://en.wikipedia.org/wiki/Aloo_paratha) که از محبوبیت ویژه ای برخوردار است، در پاکستان یکی از غذاهای غالب برای صبحانه است. خمیر این نان به همراه سبزیجات آماده و در ماهی تابه سرخ می شود. این نان به همراه ترشی، ادویه جات و سس های تند سرو می شود و برخی اوقات نیز به همراه چای آن را تناول می کنند.۴۱- صبحانه در استونیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-41.jpg
این صبحانه شامل نان گندم که روی آن پنیر و کشک مالیده شده است، می باشد که در زبان محلی به نان توست کرمی نیز مشهور است.۴۲- صبحانه در اُردنhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-42.jpg
این صبحانه دارای تنوع بالایی است که شامل فلافل، روغن زیتون، سوسیس گوشت بره، کره و مربا و گوشت گاو می باشد.۴۳- صبحانه در ونزوئلاhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-43.jpg
این خوراک ترکیبی از پنیر تازه، گوشت قیمه و انواع حبوبات و لوبیا می باشد.۴۴- صبحانه در کلمبیاhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-44.jpg
در کلمبیا، شیر، پیازچه یا تره فرنگی و پنیر، صبحانه محبوب مردم را تشکیل شده است.۴۵- صبحانه در غناhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-45.jpg
صبحانه محبوب و رایج در این کشور آفریقایی واکی می باشد که اساسا از برنج پخته شده به همراه حبوبات تشکیل می شود.۴۶- صبحانه در اوگانداhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-46.jpg
صبحانه رایج در اوگاندا خوراکی معروف به کاتوگو می باشد که ترکیبی از موز سبز پخته شده مخلوط با گوشت گاو یا سس سبزیجات است.۴۷- صبحانه در باهاماhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-47.jpg
برای تهیه این خوراک، ذرت پوست کنده پخته شده با شیر یا آب و یا ذرت معمولی را با آب در حال جوش مخلوط می کنند تا به شکل فرنی در بیاید. رواج این صبحانه به زمان برده داری برمی گردد که همه برده ها ناچار به خوردن این غذا بوده اند. امروزه میگو و گوشت نیز به این فرنی اضافه می شود.۴۸- صبحانه در کاستاریکاhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-48.jpg
گالوپینتو صبحانه رایج و استاندارد در کاستاریکا می باشد که از لوبیای سیاه، نوعی کرم ترش، سالسالا و نان ذرت مکزیکی تشکیل شده است. اهالی کاستاریکا معمولا مقداری آووکادو و بارهنگ رسیده سرخ شده یا گوشت سرد هم در کنار این صبحانه میل می کنند.۴۹- صبحانه در جمهوری دومینیکنhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-49.jpg
این صبحانه که به مانگیو معروف است از بارهنگ جوشیده شده با کره، سوسیس، پنیر و تخم مرغ تشکیل شده است. این صبحانه را با یک فنجان شکلات داغ میل می نمایند.۵۰- صبحانه ترکیhttp://salemzi.com/img/50-world-s-best-breakfast/50-world-s-best-breakfast-50.jpg
یک صبحانه کامل ترکی شامل چند نوع پنیر، کره، زیتون، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت ادویه دار می باشد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد